Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Lucrări de pământ
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Lucrări de pământ

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Lucrări de pământ? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori26.463 furnizori din zona dvs.
profile image

Florin B.

Companie
București
4,9
Fabricarea mobilei

Realizam mobila la comanda din materiale de cea mai bună calitate,bucătari, dormitoare, living ,.transport și montaj gratis ,proiectele se fac împreună cu clientul ,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Ce sunt lucrările de terasament?

După cum sugerează și numele, lucrările de terasament sunt lucrări care implică lucrul cu solul, fie că este realizat manual, mecanic sau în combinație. Acestea sunt împărțite în trei zone de bază:

• lucrări terestre pregătitoare
• lucrări terestre principale
• finisaje lucrări terestre

Să aruncăm o privire mai atentă asupra lor.

Lucrări pregătitoare

Să presupunem că sunteți un constructor și că trebuie să ajustați spațiul pentru casa familiei dumneavoastră sau pentru un proiect de dezvoltare mare. Lucrările terestre preliminare înseamnă să comandați mecanisme care vor fi aplicate pe un teren sau spațiu neîntreținut în care se vor afla clădirile. Dacă există obiecte vechi pe site, unele ruine neutilizate și inutile sunt demolate, fie sunt mutate undeva unde nu vor fi folosite pentru moment, fie duse direct la un depozit de deșeuri. Specialiștii curăță pământul de copaci vechi, cioturi și arbuști, îl scapă de buruieni, de gunoaie inutile și, eventual, îndepărtează solul vegetal. Dacă este necesar, aceștia vor modifica panta parcelei și, în cazul în care nu se construiește un drum de acces normal la acesta și cel puțin un drum ușor pavat, îl vor construi și modifica cel puțin astfel încât să fie sigur că utilajele pot merge de-a lungul acestuia.

Lucrări principale

Aveți totul perfect pregătit, puteți începe să lucrați pe șantierul în sine. Utilajele vor începe acum dragarea și îndepărtarea mai multor soluri la adâncimea necesară, în funcție de cât de adânc va trebui să săpați un subsol sau fundația. Dacă e vorba de o fundație cu adevărat adâncă, va trebui să întăriți aceste pante și pereți pentru a preveni alunecarea lor și a le asigura împotriva deplasării. Dacă există apă în excavare, întreaga zonă va trebui drenată. Pentru a nu deranja argila excavată, aceasta trebuie dusă la un depozit de deșeuri sau, în funcție de calitatea acesteia, undeva unde va fi folosită, sau trebuie depozitată pe terenul actual pentru o utilizare ulterioară (amenajarea teritoriului, umplerea gropilor). Toate acestea sunt una dintre principalele lucrări de excavare.

Lucrări de finisare

De aceea veți avea nevoie de rezervarea menționată mai sus. Lucrările de finisare includ amenajarea teritoriului, nivelarea sau înclinarea. Construirea de pante, parbrize, eventual alte bariere împotriva apei sau a altor condiții meteorologice. Aceasta include construirea gazonului sau a diferitelor alte zone solicitate de investitor și proiectul său.

Ce alte lucrări sunt fezabile

Am explicat deja că lucrările de terasament includ demolare, amenajare a teritoriului, săparea fundațiilor, drumuri și modificări de drum. Cu toate acestea, au o utilizare mult mai largă. Le puteți utiliza, de asemenea, pentru săparea bazinelor, canalizărilor, atât pentru ​​case familiale, cât și în clădiri mari sau, de exemplu, în proiecte implementate cu fonduri. Trebuie să construiți un gard și aveți teren stâncos? Nicio problemă, mecanismele pot fi folosite pentru a face găuri pentru stâlpi fără probleme. Terasamentele vor fi folosite și de proprietarii de terenuri pe care urmează să construiască parcări. Cu ajutorul mecanismelor, acestea vor întări terenul, vor finisa terenul și, în general, îl vor pregăti pentru construirea unui parc auto. De asemenea, se pot construi drumuri sau piste pentru biciclete. Și nu trebuie să uităm activitatea desfășurată în depozitele de deșeuri, care include înființarea efectivă a depozitelor de deșeuri, încărcarea deșeurilor și, desigur, descărcarea finală a acestora. În cele din urmă, am putea include printre aceste lucrări proiectarea pe timp de iarnă a trotuarelor, drumurilor sau a parcărilor urbane, dar și a parcărilor private, de exemplu în fața hipermarketurilor.

Ce mecanisme sunt utilizate în lucrările de terasament • excavator combinat cu încărcător
• mini excavator
• mini excavator pe șenile
• camion
• braț hidraulic
• mașină multifuncțională
• buldozer
• buldozer pe șenile
• camion de ridicat
• tractor
Cu toate acestea, există mult mai multe și fiecare companie sau specialist care desfășoară activități de terasament are o flotă de vehicule mai mare sau mai mică, esențială pentru afacerea sa.

Puteți face și voi lucrările de terasament. Economisiți bani

Desigur, dacă aveți mult timp sau mulți prieteni să vă ajute, nu există nicio problemă. Cu toate acestea, dacă vă grăbiți și este un proiect mai mare și mai solicitant, va trebui să găsiți o companie care să aibă utilaje și care va fi disponibilă să vă ajute în acest sens. De asemenea, puteți gestiona singur elementele de bază ale unei case mici, dar nu și centrul comercial sau parcarea. De asemenea, puteți îndrepta singur o bucată de trotuar, dar nu veți putea gestiona o cale de acces lungă, fără specialiști în lucrări de terasament. La o mică piscină vă poate ajuta un vecin, pe care apoi îl veți invita la relaxare într-un weekend de vară.

Puteți asigura și lucrări de terasament pentru proiecte mai mici

Desigur, companiile specializate nu au doar excavatoare uriașe, macarale și camioane mari. De asemenea, au excavatoare mici, cu roți sau cu șenile, care pot fi utilizate pe orice suprafață. Aveți nevoie doar să săpați fundațiile clasice sau să săpați o cale de acces mică și aveți nevoie doar de un mini excavator? Nici o problemă. Dacă nu găsiți o companie mare care să ofere astfel de servicii mici, avem un număr de persoane care desfășoară activități independente care vor beneficia cu siguranță de o astfel de muncă.

Cum să găsiți compania potrivită

Cea mai bună soluție este să primiți o recomandare bună de la un prieten. Cu siguranță va fi cineva în zona dumneavoastră care a folosit deja astfel de servicii. Contactați-l, întrebați cât de mulțumit a fost de munca primită și solicitați contactul. Căutați lângă dumneavoastră. Acest lucru este mai potrivit în ceea ce privește contactul, prima întâlnire, ora și, dacă sunteți de acord, din punct de vedere al logisticii, companiei în sine îi va fi mai ușor să efectueze lucrări în imediata apropiere. Este mult mai ușor să mutați utilaje de construcții într-un sat vecin decât prin jumătate din România.

Dacă nu găsiți pe cineva care să vă recomande, căutați companii pe Internet. Cine nu este astăzi pe internet, parcă nu ar exista. Introduceți cele mai importante cuvinte cheie în motoarele de căutare și veți avea acces la sute de linkuri din care să alegeți.

De asemenea, rețelele sociale vă vor ajuta. Alăturați-vă diferitelor grupuri create de oamenii care locuiesc în și în jurul orașului dumneavoastră. Acolo veți găsi sute de specialiști independenți care își oferă serviciile. Rețelele sociale sunt, de asemenea, bune în sensul că ar trebui să aveți acces și la feedback-ul și comentariile pe care le scriu clienți nemulțumiți.

Și apoi există o altă soluție excelentă. Există un site web wilio.ro, care reunește companii și comercianți unici din toate domeniile industriei. Veți găsi cu siguranță un candidat potrivit care să se potrivească cel mai bine nevoilor dumneavoastră și să vă poată avansa proiectul într-un timp scurt. Pe această pagină puteți citi, de asemenea, referințe la candidatul selectat și o posibilă comparație simplă de preț. În plus, veți afla alte informații interesante din domeniul lucrărilor de terasament, care vă pot ajuta să decideți și să vă orientați în ceea ce aveți de fapt nevoie.

La ce prețuri să vă gândiți

< p> Întrebare simplă, răspuns dificil. Trebuie să vă fie clar că totul depinde de munca care trebuie făcută. Este ideal să selectați cel puțin trei companii, sau persoane care desfășoară activități independente de la care să solicitați o ofertă de preț. Nu angajați niciodată primul pe care îl întâlniți. De asemenea, asigurați-vă că primiți o ofertă pentru aceleași locuri de muncă de la toate companiile. În mod ideal, aveți un proiect de oferit. Pe baza unui proiect precis, ofertele sunt mult mai ușor de pregătit. Este foarte bine să știți exact ce trebuie să faceți. Aveți grijă să nu crească prețul, de exemplu, pentru combustibilul pe care compania l-ar putea percepe atunci când mutați utilajele pe șantier sau să perceapă, de exemplu, ore suplimentare și așa mai departe. Prețul trebuie să fie corect și clar.

Aveți nevoie de mașini sau scule?

Depinde de cum vă puneți de acord, dar, în principiu, majoritatea vor să fie securizate și executate de compania pe care o angajați. Este posibil să aveți nevoie de niște unelte manuale mici pentru a curăța săpăturile, pentru a săpa ramuri scurte de mică adâncime sau pentru a îndepărta unele deșeuri mici. Nimic ce nu puteți face în câteva minute. Alternativ, unele cofraje pentru întărirea fundațiilor sau a pantelor. Cu toate acestea, ar trebui să vă puneți de acord asupra acestor detalii personal.

Care sunt termenii

Aveți grijă - găsirea unor meșteri sau companii bune este un proces relativ complicat în sine, dar dacă trebuie să efectuați lucrări de excavare la un dată specifică (dacă, de exemplu, urmează alte lucrări), este posibil să aveți o problemă. Companiile sunt ocupate și de cele mai multe ori ele decid când pot veni la dumneavoastră. Prin urmare, este necesar să gândim totul dinainte. Dacă știți că va trebui să aveți această lucrare securizată cândva în iunie, căutați contractori cândva la începutul lunii februarie. Gândirea în viitor este chiar benefică pentru dumneavoastră - nu veți fi stresați de timp, puteți decide, veți avea mai multe opțiuni și veți putea găsi o companie care poate fi mult mai ieftină. Când căutați antreprenori în ultimul moment, de multe ori nu aveți de ales decât să ajungeți la opțiunea care v-a rămas.

Rezumat

Lucrările la terasament sunt lucrări care nu sunt foarte speculative. Puteți să le faceți singuri sau să angajați o companie. Alternativ, poate fi combinat. Puteți face lucrări mai mari pentru a economisi bani.

Căutați companii, contactați-le, cereți-le o ofertă. Asigurați-vă că oferta este exactă și la fel pentru toată lumea. Păstrați o rezervă de timp atunci când căutați. Evitați stresul și economisiți bani.

Nu uitați să vă puneți de acord cu o metodă de plată. Întrebați dacă vă pot oferi o factură și dacă au nevoie de o depunere. Și dacă da, cât procent din suma totală realizată.
Aflați dacă pot garanta calitatea muncii dumneavoastră și dacă pot oferi o garanție. Nu contează atunci când săpăm fundații în care turnăm beton imediat sau când săpăm un canal de utilitate, pe care îl acoperim cu sol imediat după așezarea plasei. Acest lucru este important pentru drumuri, trotuare, parcări sau alte zone pavate. Imaginați-vă că aceste zone încep să se destrame. Aici este esențial astfel încât companiile să admită eroarea și să efectueze aceste reparații pe baza garanției.

La final, parcurgeți toate lucrările cu furnizorul. Dacă aveți rezerve, spuneți-i acum. Dacă sunteți mulțumit, luați-vă la revedere de la el și scrieți o referință bună pe site-ul sau rețeaua sa socială. Cu o referință bună, nu numai că îl vei ajuta pe el , dar poate și pe alte persoane care vor avea nevoie de el.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă sunteți în căutarea unei companii care să efectueze lucrări de terasament, Wilio este un furnizor important de servicii de specialitate. Specialiștii noștri vă vor ajuta să găsiți soluții de calitate care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru mai multe informații despre serviciile noastre, consultați mai jos: - închiriere de mini excavatoare - închiriere de brațe hidraulice - colectarea deșeurilor.