Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Lucrări de proiectare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.352 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Lucrări de proiectare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Lucrări de proiectare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să angajezi un proiectant prin Wilio?
V-ați gândit să construiți o casă nouă sau să renovați casa actuală? Nu pierdeți timpul navigând pe site-urile constructorilor și alegând un plan de casă care oricum nu este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. În schimb, angajați un expert care poate elabora un plan pentru noua dumneavoastră casă sau anexă, cu toate elementele de care aveți nevoie pentru a obține rezultatul perfect dorit. Cel mai bun loc pentru a găsi profesioniști în construcții este Wilio. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru a dezvolta planuri pentru o casă privată sau un proiect comercial, veți putea găsi un proiectant local cu experiență care să vă ajute să începeți cu proiectul dumneavoastră. Pur și simplu creați o solicitare și conectați-vă cu arhitecții și proiectanții care pot dezvolta planuri de construcție și chiar vă pot ajuta cu procesul de avizare.
Cine este proiectantul și ce face?
Munca unui proiectant este un pic asemănătoare cu a unui arhitect. El este responsabil pentru crearea de schițe și planuri tehnice. Aceasta include specificații de construcție sau tehnici. Proiectanții pot lucra cu arhitecți, oameni de știință sau ingineri și pot fi, de asemenea, responsabili de evaluarea rezistenței structurii și a costului financiar al clădirii. Proiectanții folosesc de obicei tehnici de proiectare asistată de computer (CADD) pentru a crea aceste planuri, dar uneori folosesc și creioane și instrumente de desen.
Am nevoie de un arhitect sau de un proiectant?
Principala diferență dintre ele este: arhitecții pot oferi echipei sfaturi tehnice și estetice, în timp ce proiectantul se concentrează pe aspectele tehnice ale proiectului dumneavoastră. Proiectanții pot furniza desene gata făcute cu toate specificațiile tehnice. Din păcate, de obicei, aceștia nu pot evalua proiectul în ansamblu dar pot contribui la schimbări fundamentale în proiectarea sau aspectul acestuia. Dacă aveți în vedere și angajarea unui arhitect, puteți folosi Wilio pentru a-l găsi pe cel potrivit în zona dumneavoastră.
Poate un proiectant să schițeze o casă?
Da și nu. Proiectantul poate crea planuri tehnice pe baza unui proiect deja creat, deci proiectul trebuie mai întâi creat de un arhitect. Proiectantul lucrează de obicei cu sau pentru arhitect. Pe când arhitectul vizualizează casa, inclusiv aspecte precum utilizarea spațiului sau amplasarea clădirii în mediu, proiectantul traduce proiectarea în specificații tehnice, care pot fi apoi utilizate de compania de construcții.
Cum să alegeți proiectantul potrivit pentru planurile dumneavoastră de construcție?
Când angajați expertul potrivit pentru colaborare, acordați o atenție deosebită cunoștințelor și educației dovedite în domeniu, experienței și abilităților de comunicare. Primul factor include abilități tehnice și cunoștințe privind reglementările și standardele de construcție. Experiența și portofoliul său vă pot spune, de asemenea, dacă este potrivit pentru proiectul dumneavoastră. De asemenea, este o idee bună să întrebi dacă a făcut vreodată ceva asemănător planului tău. În cele din urmă, amintiți-vă importanța comunicării în colaborare. Aveți nevoie de cineva care să vă asculte cu atenție, să vă ofere sfaturi bune și să vă ajute să vă realizați viziunea.
Ce face parte din serviciile proiectantului?
Portalul Wilio vă conectează cu un proiectant de încredere din zona dumneavoastră. El vă va ajuta să vă transformați viziunea asupra clădirii în planuri clare, cel mai bine cu ajutorul unui arhitect.
Ce cuprinde serviciul
Consultare în timpul elaborării planului
Dacă aveți deja o idee uimitoare pentru proiectul dumneavoastră, proiectantul vă poate ajuta să o transformați în planuri concrete care pot fi aprobate de ingineri și implementate de companiile de construcții. Rețineți că zona lor de consultanță este limitată, spre deosebire de arhitecți, ei nu pot oferi o viziune generală asupra proiectului dumneavoastră. Ceea ce pot face cel mai mult este să aducă îmbunătățiri minore ideii dumneavoastră și apoi să pună totul pe hârtie. Cel mai bine ar fi să consultați ideea cu arhitectul înainte de a contacta proiectantul referitor la planurile dumneavoastră. Proiectantul dumneavoastră vă poate recomanda și unii colegi arhitecți, așa că încercați să-l întrebați și pe el.
Crearea de desene tehnice folosind CAD sau desene tradiționale
Proiectanții creează de obicei planuri tehnice sau spațiale utilizând programul CADD. Cu toate acestea, pot folosi și mijloace mai tradiționale, precum hârtie, creioane și rigle. În orice caz, ei oferă un plan foarte concret și recalculat pe care echipa de construcții îl poate implementa cu ușurință. Dacă aveți o preferință pentru modul în care doriți să faceți desenele tehnice, puteți specifica acest lucru în solicitarea dumneavoastră.
Cooperare cu arhitecți și ingineri
Sarcina proiectantului este să lucreze cu arhitecți, ingineri sau chiar cu oameni de știință. Dacă ați contactat deja un inginer și un arhitect, puteți folosi Wilio pentru a angaja un proiectant care să completeze echipa dumneavoastră. Platforma noastră vă conectează cu specialiștii disponibili în zona dumneavoastră, astfel încât să nu trebuiască să cautați departe sau să așteptați mult timp înainte de a avea prima întâlnire personală.
Informații utileCe trebuie sa stii

A alege proiectantul potrivit pentru planurile dvs. de clădire nu este o sarcină ușoară, având în vedere numărul de opțiuni disponibile pe piață astăzi. Există mulți factori pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a alege un designer pentru casa dvs. sau proiectul comercial.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Aveți nevoie de servicii de proiectare arhitecturală pentru proiectul dvs. de construcție? Wilio este locul potrivit pentru a găsi o companie calificată. Suntem unul dintre primii furnizori în acest domeniu și avem experiență în multe proiecte. Puteți estima prețul lucrărilor de inginerie uitându-vă la furnizorii noștri de servicii, care oferă diverse tipuri de servicii în diferite domenii. Dacă doriți mai multe informații despre consultanță sau cerințe de încorporare, contactați astăzi unul dintre specialiștii noștri! _X000D_