Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Lecții

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în meditații și lecții. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Meditații și lecții? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Meditații și lecții

Întrebări frecvente

Angajați tutori de încredere cu Wilio
Puteți angaja tutori pentru a vă ajuta să vă aprofundați cunoștințele și abilitățile la școală sau la universitate sau să învățați o nouă abilitate, cum ar fi să cântați la un instrument muzical sau să vorbiți o limbă străină. Tutorele va evalua nivelul abilităților dumneavoastră și va crea un plan de studiu care vă va conduce la nivelul necesar de cunoștințe. Vă poate ajuta cu temele, poate crea un plan individual de lecții pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Găsiți cel mai bun tutore pe Wilio. În zona dumneavoastră, avem lectori/tutori cu experiență care vă vor ajuta cu cunoștințe specializate în diverse domenii. Găsiți un tutore care să îndrume prim curricula de la liceu sau universitate. Lectorii de pe Wilio oferă în principal următoarele studii: cursuri de limbă, programare, artă, muzică, desen și multe altele!
Ce face lectorul?
Tutorele vă învață să reușiți să vă atingeți obiectivele educaționale, indiferent dacă este vorba de învățare academică sau care ține de viață, pentru a vă îmbunătăți cunoștințele, abilitățile și competențele. Profesorii preferă de obicei o abordare individuală, alteori o formă de predare în grup.
De unde știu dacă tutoratul este potrivit pentru tine?
Dacă încercați să țineți pasul cu colegii de clasă și nu atingeți nivelul de educație cerut sau un nivel care să corespundă ambițiilor dumneavoastră, un tutore profesionist vă poate ajuta. Dacă aveți în față un examen important, la care este e important să reușiți, nu lăsați nimic la voia întâmplării și apelați la îndrumarea unui lector prin Wilio. Dacă doriți să învățați noi abilități care nu sunt neapărat academice, puteți angaja un tutore pentru a vă ajuta să le dobândiți mai repede.
Cât de des ar trebui să rezerv cursuri?
Frecvența cursurilor pe care le rezervați depinde de nivelul dumneavoastră inițial de cunoștințe, abilități, motivație și timp pentru a vă atinge obiectivul educațional. Standardul este de cel puțin un curs pe săptămână, adesea de mai multe. Este bine să vă evaluați situația împreună cu lectorul și să ajustați frecvența îndrumării în consecință.
Ce calități educaționale și profesionale ar trebui să aibă un lector?
Profesorii profesează de obicei o disciplină cu care au experiență și majoritatea au deja o educație universitară pedagogică într-un anumit domeniu sau încearcă să o dobândească prin studii. Mulți tutori pentru elevii din învățământul primar și gimnazial fac parte din profesorii acestor școli, dar sunt și studenți. Mulți tutori pentru studenți sunt profesori universitari, dar și absolvenți sau studiază pentru un grad postuniversitar.
Am nevoie de un tutore fizic sau de un tutore online?
Decizia de a alege un tutore din zona dumneavoastră sau un tutore online, depinde de dumneavoastră. Depinde de stilul dumneavoastră de viață, buget, stilul de învățare și flexibilitate. Evaluați ceea ce vi se potrivește cel mai bine și ce va fi mai eficient pentru dumneavoastră, indiferent dacă sunteți în contact personal cu lectorul sau online.
Cât costă îndrumarea?
Costul îndrumării variază în funcție de educația și experiența tutorelui, subiect, numărul de lecții și locația dumneavoastră. Costul îndrumării este de obicei cuprins între 5-10€/lecție, dar depinde numai de dumneavoastră dacă angajați un tutor prin Wilio. Pe Wilio veți primi mai multe oferte dintre care o puteți alege pe cea mai bună calitate - preț.
Ce presupune îndrumarea?
Îndrumarea implică o combinație între predare și instruire pentru a vă ajuta pe dumneavoastră sau pe copilul dumneavoastră să obțineți rezultatele dorite la învățătură. Puteți angaja un tutore pentru copiii specializat în îndrumarea elevilor din învățământul primar și gimnazial sau un tutore care predă limbi străine, folosind metode creative dobândite prin studii universitare și, eventual, stagii în străinătate. Este normal să angajezi un tutore care să te îndrume în afara programului de lucru, fie online, fie în persoană. Puteți angaja un tutore individual sau de grup, indiferent dacă îl angajați pentru dumneavoastră, pentru copiii dumneavoastră sau pentru a sprijini un membru al echipei la locul de muncă.

Servicii

Îndrumare la matematică și științe ale naturii
Mulți studenți folosesc serviciile unui profesor de matematică sau alte științe pentru a-i ajuta să înțeleagă concepte complexe din domeniu, să-și realizeze temele sau să se pregătească pentru examene. În funcție de nivelul de studiu, este posibil să aveți nevoie de un tutore cu abilități și cunoștințe specifice în domeniu. Unele specializări comune includ profesori de algebră, profesori de fizică, profesori de chimie și profesori de biologie. Aceștia vă vor ajuta cu procesarea materialelor de studiu, vă vor identifica deficiențele, vă vor ghida strategic pentru a vă baza pe cunoștințele dumneavoastră, pentru a le îmbunătăți și a vă spori încrederea în sine.
Învățarea limbilor străine
Engleza este o limbă internațională și în zilele noastre orice persoană mai determinată ar trebui să poată vorbi această limbă. Deși predarea limbii engleze este deja o disciplină obișnuită pentru majoritatea elevilor din învățământul primar și gimnazial, calitatea predării este adesea insuficientă. Este deja o normalitate faptul că mulți studenți au nevoie, respectiv caută îndrumare în limba engleză sau în alte limbi străine, asistență profesională pentru efectuarea temelor, îmbunătățirea citirii textelor, conversație socială, astfel încât să pară mai încrezători în public. Profesorul dumneavoastră de limbi străine vă va testa și va stabili nivelul de limbă străină și va stabili obiectivele, conținutul și metodologia predării. Vă va ajuta să stabiliți sarcini și să oferiți feedback cu privire la progresul dumneavoastră. Pe lângă engleză, alte limbi străine populare includ: germana, spaniola, italiana și franceza.
Tutorat în facultate
Multe discipline universitare au cursuri săptămânale și o formă activă de predare a seminariilor. Procesul de predare are loc în principal sub formă de grup, iar profesorul alocă mai puțin timp educației individuale. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru a înțelege conceptele pe care le auziți la cursuri, pentru a rezolva probleme sau pentru a vă pregăti pentru examene, profesorii universitari vă pot ajuta cu îndrumarea. Pe Wilio, de exemplu, puteți angaja un lector în economie, un lector în inginerie sau un lector în biochimie pentru a vă ajuta să finalizați cu succes semestrul.
Învățământ muzical
Doriți să vă îmbunătățiți cântatul un instrument muzical? Un profesor de muzică vă poate ajuta. Vă identifică obiectivele, vă evaluează nivelul actual de pricepere și vă ajută să creați un plan care vă ajută să vă exersați mai eficient și să progresați mai repede în a cânta la un instrument muzical. Veți găsi profesori de muzică și profesori care oferă lecții de pian, vioară, canto, chitară, flaut, clarinet, tobe, violoncel și chitară bas. Profitați de ocazia ideală pentru a vă dezvolta talentul muzical.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery