Montaj boiler

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în montarea boilerului. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
16686 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să angajați un specialist în instalarea și repararea cazanelor prin Wilio?

Puține lucruri în casa ta sunt mai plăcute decât apa fierbinte oriunde, oricând. Angajați un specialist prin Wilio pentru a vă asigura că apa caldă curge continuu din robinet sau cadă. Bucurați-vă de confortul unei băi calde în sezonul rece și relaxați-vă mușchii dureroși după o zi obositoare la serviciu (sau după un antrenament). Tot ce este necesar pentru ca apa caldă să curgă în casa ta este să creezi o solicitare. Furnizați toate detaliile importante, cum ar fi parametrii tehnici și locația cazanului electric care trebuie instalat sau reparat. Nu uitați adresa, bugetul și momentul în care doriți să terminați treaba. Specialiștii vor răspunde la solicitarea dumneavoastră și vă vor oferi o ofertă gratuită. Puteți vedea recenziile și evaluările acestora pentru a vă ajuta să îl alegeți pe cel mai bun. După ce ați comandat serviciul, ei vor veni la voi, pentru a instala sau repara cazanul electric. Apoi, plătiți suma convenită în prealabil și întreaga lucrare este finalizată. Pentru a avea mereu apă caldă acasă, folosește Wilio!

Trebuie să furnizez unelte sau echipamente pentru instalarea sau repararea cazanului?

Nu, nu trebuie să furnizați unelte sau echipamente. Specialistul dumneavoastră în instalarea și repararea cazanelor are expertiza, experiența și instrumentele necesare pentru a efectua acest serviciu. Tot ce aveți nevoie este un cazan electric și toate componentele sale.

Cât durează instalarea sau repararea unui cazan?

Acest lucru depinde de mărimea cazanului și de complexitatea lucrărilor de instalare sau reparație. Dacă lucrarea necesită câteva modificări simple și reparații la un cazan existent, acest serviciu poate dura doar o oră. Cu toate acestea, scoaterea cazanului vechi, oprirea acestuia sau îndepărtarea acestuia și înlocuirea acestuia cu un cazan nou poate dura o zi întreagă.

Un instalator Wilio mă poate ajuta cu instalarea sau repararea cazanului?

Da! Dacă vă oferiți să instalați sau să reparați singur cazanul și trebuie să faceți mai multe lucruri simultan, dar nu îl puteți prinde, nu ezitați să angajați un ajutor. Veți găsi speciliști pentru sute de sarcini diferite, chiar și lucrări neobișnuite, cum ar fi curățarea țevilor, izolarea și repararea aparatelor. Creați doar o solicitare detaliată cu toate nevoile dumneavoastră, astfel încât instalatorul Wilio să vă poată ajuta. Acest lucru vă va conecta cu instalatorii Wilio potriviți și se vor evita neînțelegerile.

Pot instala singur cazanul?

Este posibil să instalați singur cazanul. Dacă aveți experiența, abilitățile și echipamentul potrivit, puteți încerca, cu siguranță. Cu toate acestea, poate fi o sarcină fizică solicitantă și complicată. Nu riscați să realizați singur instalarea - dacă vă lipsesc instrumentele sau cunoștințele, veți întâmpina probleme. Cu siguranță este mai bine să folosești Wilio și să găsiți un expert care să o facă pentru dumneavoastră.

Ce includ serviciile de instalare și reparație a cazanelor?

Acest serviciu include toate sarcinile necesare pentru ca centrala electrică din casa dumneavoastră să ofere alimentarea cu apă caldă, indiferent dacă este vorba de o instalație nouă sau de o reparație a uneia existente. Aceasta poate include scoaterea încălzitorului de apă vechi pentru a face loc unei noi instalații. Alte sarcini pot include localizarea rezervorului, instalarea conductelor, conectarea rezervorului de expansiune, conectarea supapei de temperatură și presiune și conectarea conexiunilor electrice și a cablajului. Instalatorul dumneavoastră poate repara, de asemenea, cazanele electrice deteriorate.

Servicii

Demontarea vechiului încălzitor de apă

Instalatorii cazanelor pot, de asemenea, să demonteze vechiul încălzitor de apă pentru a pregăti spațiul pentru cel nou. Specialistul dumneavoastră începe prin întreruperea rețelei de alimentare și oprirea apei. O găleată este utilizată pentru a scurge orice apă stocată în cazan, care se va vărsa din țevile sale. Ulterior, toate conductele și conexiunile pot fi deconectate, iar vechiul rezervor al cazanului poate fi transferat în zona de depozitare. Unii instalatori de cazane electrice se pot oferi să preia rezervorul vechi pentru dumneavoastră.

Amplasarea noii centrale

Specialistul dumneavoastră în cazane, poate identifica și plasa rezervorul cazanului în locul cel mai potrivit și îl poate centra pe o platformă ridicată pentru un acces mai ușor și ca o măsură de precauție împotriva inundațiilor. Dacă nu aveți o platformă ridicată, unii specialiști vă pot realiza acest lucru la un cost suplimentar.

Montarea și instalarea conductelor

Apoi expertul dumneavoastră va instala conductele. Tuburile sunt măsurate și tăiate la lățimile și lungimile corecte. Bavurile din interiorul conductelor trebuie, de asemenea, îndepărtate pentru a asigura un flux mai bun. Fiecare țeavă instalată este înfășurată cu bandă sanitară. Dacă este necesar, este lipit și instalat în ambele moduri pentru a crește siguranța și protecția împotriva scurgerilor. De asemenea, sunt instalate componente adecvate precum piulițe de compresie, inele și furtun flexibil. Specialistul dumneavoastră se va asigura că toate aceste instalații au o etanșare perfectă și o potrivire fermă.

Conectarea rezervorului de expansiune, a temperaturii și supapei de presiune

Specialistul dumneavoastră în instalarea cazanului atașează rezervorul de expansiune la alimentarea cu apă rece de lângă sau de deasupra încălzitorului electric. Țevile care urmează să fie instalate sunt tăiate la lungimea corectă, tăiate și lipite după cum este necesar. După instalarea rezervorului de expansiune, specialistul dumneavoastră trebuie să potrivească presiunea din rezervorul de expansiune cu presiunea din conducta de apă folosind o pompă de aer manuală. Finalizează instalarea și, dacă este necesar, lipește rezervorul și conductele.

Conectarea liniilor de alimentare

Dacă puterea și apa sunt încă oprite, specialistul dumneavoastră va conecta linia de alimentare a cazanului la întrerupătorul principal. După finalizarea tuturor instalațiilor, pornește alimentarea cu apă și curent și testează dacă apa din robinete curge.

Repararea unui cazan electric deteriorat

Dacă trebuie să reparați un cazan electric, specialistul dumneavoastră va verifica cazanul cu sursele de alimentare și de apa oprite. Se verifică scurgerile din țevi, îmbinări și fitinguri, dezechilibre de presiune sau alte probleme. Ulterior, se fac corecțiile corespunzătoare.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.