Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Muncă

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în muncă. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Muncă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.
Vezi si Muncă preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Muncă

Întrebări frecvente

De ce să angajăm personal contractual pe termen scurt prin Wilio?
Ce faci când barmanul tău este bolnav și ai deja atât de puțini angajați? Noul chef nu a apărut și nu vrei să petreci toată seara alergând ici-colo în bucătărie? În scurt timp, trebuie să angajați temporar salariați care își pot aplica abilitățile și experiența profesională. Când angajați personal temporar prin serviciile de resurse umane ale Wilio, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la publicitate, recrutare sau interviuri și sortarea aplicațiilor. Obțineți acces rapid la personal de cinci stele cu înaltă calificare pentru a vă ajuta cu comenzile pe termen scurt.
Ce este un angajat temporar?
Personalul temporar este angajat ocazional, de obicei sezonier sau pe termen scurt. Nu au beneficii precum un contract de muncă pe termen lung, concediu plătit sau incapacitate de muncă, dar primesc de obicei o remunerație mai mare ca despăgubire.
Cum găsesc cel mai bun personal temporar?
Wilio oferă cei mai de încredere angajați temporari pentru afacerea dvs. Personalul nostru calificat și cu experiență vă stă la dispoziție într-un timp scurt, iar recenziile celorlalți clienți vă vor ajuta să alegeți în mod eficient cel mai bun candidat pentru dvs.
De ce să acordăm prioritate recrutării directe față de o agenție de recrutare?
Agențiile de recrutare percep taxe mari și, de asemenea, adaugă o suprataxă pentru echipamente într-un timp scurt. În plus, preferă candidații lor selectați, adesea în detrimentul celor mai calificați. Recrutarea directă vă permite să faceți parte din proces și să controlați costurile și selecția angajaților dvs.
Care sunt cele mai frecvente utilizări ale angajaților pe termen scurt?
Este posibil să aveți nevoie de muncă sezonieră sau perioade în cazul unor zile deosebit de aglomerate. Angajații pe termen scurt pot acoperi și sarcinile membrilor obișnuiți ai echipei atunci când se îmbolnăvesc. Poate ai nevoie doar de câțiva oameni pentru a face curățenie după cină sau un eveniment corporativ. Dacă aveți puțin timp și aveți nevoie de ajutor temporar, serviciile de personal pe termen scurt pot fi potrivite pentru dvs.
Care sunt costurile obișnuite pentru angajații pe termen scurt?
Prețul pentru închirierea personalului variază de la 25 la 150 de euro atunci când le rezervați serviciile prin Wilio. Cu toate acestea, prețul exact va varia în funcție de câte ore aveți nevoie de ajutor, ce fel de muncă este și dacă furnizați instrumentele și echipamentele necesare.
Ce includ serviciile de personal?
Când recrutați pentru un post temporar, vă puteți aștepta să vină cu abilitățile și experiența adecvate pentru a vă finaliza contractul. Chiar dacă trebuie să oferiți o pregătire profesională specifică, aceștia ar trebui să fie gata să înceapă să lucreze imediat. Lucrul cu personalul pe termen scurt include:

Servicii

Angajarea personalului temporar
Atunci când unul dintre angajații dvs. permanenți este bolnav sau mai ocupat decât de obicei, angajarea de personal temporar va ajuta la asigurarea bunei funcționări. Recepționerii temporari sau personalul de servicii pentru clienți au de obicei experiență cu o muncă similară. Cu toate acestea, înainte de a începe munca, trebuie să le oferiți instruire în materie de securitate și sănătate și să îi familiarizați cu programele și procedurile specifice locului dvs. de muncă. Desigur, trebuie să le arătați și locul de muncă și să îi prezentați echipei.
Personalul de catering
Fie că planificați un eveniment corporativ, o mare sărbătoare acasă sau o nuntă în sistem self-catering, evenimentul dvs. va fi mult mai liniștit când veți avea suficienți chelneri și catering pentru a vă ajuta la servirea mâncării și curățarea ulterioară. Când angajați personal de catering de la Wilio, puteți fi sigur de experiența lor în ospitalitate și servicii de catering.
Ospitalitate
Ai nevoie de un barist, un bucătar, un chelner sau un barman pentru afacerea ta în ultimul moment? În zilele solicitante sau în timpul evenimentelor, este ușor să fii copleșit de clienți, mai ales dacă unul sau mai mulți membri ai personalului cheie sunt bolnavi sau își iau o zi liberă. Datorită personalului pe termen scurt, veți asigura buna desfășurare a afacerii dvs. și veți oferi clienților confort și un mediu plăcut. Angajații pe termen scurt au calificările și experiența pentru a putea intra direct în serviciu, se pot orienta rapid și prelua controlul, fie în bucătărie, fie când deservesc clienții.
Personal de marketing
Angajarea de personal pe termen scurt pentru promovare și marketing sau evenimente promoționale este o modalitate excelentă de a vă extinde în mod eficient mesajul de afaceri. Acceptați angajații care vor ajunge la clienți cu oferte promoționale, degustări și cadouri gratuite și motivați-i să lucreze cu compania dvs. Angajații dvs. pe termen scurt se pot ocupa chiar de cercetări de piață, sondaje telefonice și comunicare cu clienții online. Găsiți personal prietenos, care să fie accesibil, încrezător și, din toate punctele de vedere, potrivit pentru marca dvs.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery