Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Mutarea

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în mutare. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Mutarea? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.
Vezi si Mutarea preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Mutarea

Întrebări frecvente

De ce să angajați servicii de mutare prin Wilio?
Mutarea la o casă nouă sau la un birou este o experiență interesantă. Cu toate acestea, logistica poate fi un proces stresant, chiar și în timpul ambalării și descărcării ulterioare și transportului de obiecte grele. Scăpați de toate grijile rezervând servicii de mutare prin Wilio. Mutarea de către experți poate aranja lucrurile și puteți face față provocărilor. Cu Wilio puteți obține mai multe oferte imediat. Oriunde v-ați afla, puteți găsi profesioniști de încredere în zonă în domeniul mutărilor. Profesioniștii noștri își pot adapta serviciile în funcție de nevoile și bugetul dumneavoastră. Indiferent dacă solicitați o descărcare cu o săptămână în avans sau în ultimul minut, vă vom ajuta să găsiți un expert accesibil și de încredere pentru descărcare. Consulțați gratuit oferte la serviciile de descărcare din zona dumneavoastră. Comparați prețurile și verificați recenziile înainte de a accepta o ofertă. Când alegeți un serviciu de descărcare, programați o întâlnire. Un muncitor cu experiență în descărcare vă poate împacheta și muta bunurile în siguranță și rapid.
Când ar trebui să rezerv un serviciu de mutare?
Cel mai bine este să rezervați serviciul de mutare cu patru până la opt săptămâni în avans. Rezervarea timpurie vă oferă mai mult timp pentru a colecta oferte și a vă compara opțiunile. Mai mult, profesioniștii din domeniul descărcării pot pregăti echipamentul potrivit pentru nevoile dumneavoastră specifice sau vă pot împrumuta materiale de ambalare. Chiar dacă este o mutare de ultim moment, Wilio vă poate ajuta! Vă vom ajuta să găsiți muncitori disponibili și de încredere din zona dumneavoastră. Cel mai bine este să comandați serviciul de mutare cât mai curând posibil.
Trebuie să furnizez unelte sau echipamente pentru serviciile de mutare?
Trebuie să furnizez unelte sau echipamente pentru serviciile de mutare? Deloc. Companiile care se ocupă cu mutarea sau lucrătorii individuali pot furniza materiale pentru nevoile dumneavoastră. Informați expertul în prealabil cu privire la detaliile relevante. Informații precum dimensiunea casei sau tipurile de articole pe care trebuie să le mutați îl pot ajuta să planifice. Poat furniza toate instrumentele de dezasamblare, frânghii, lăzi sau alt material de ambalare pentru transporturile dumneavoastră. Dar dacă aveți deja câteva materiale la îndemână, nu ezitați să cereți expertului să le folosească și pe ele!
Specialistul în mutări îmi va asambla mobilierul într-un loc nou?
Da, personalul de mutare vă poate reasambla mobilierul într-o locație nouă. De la paturi până la centre de fitness, asistentul dumneavoastră în mutare vă poate ajuta la asamblarea și configurarea bunurilor dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că unele servicii de mutare vor presupune doar preluare și transportarea articolelor. În acest caz, va trebui să faceți singur ambalarea. Dar puteți solicita o mutare prin Wilio, care include și ambalarea, transportul și reasamblarea mobilierului.
De ce serviciile de mutare sunt mai bune decât auto-mutarea?
Serviciile profesionale de mutare vă vor împacheta și transporta în mod corespunzător mobilierul. Ca urmare, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la daunele care ar putea apărea atunci când vă mutați lucrurile. Un profesionist cu experiență va avea instrumentele și abilitățile adecvate pentru a efectua mutarea pentru dumneavoastră. De asemenea, pot ridica cu ușurință lucruri grele. În plus, nu veți avea probleme la mutarea pieselor mari de mobilier, deoarece serviciul de mutare va avea la dispoziție un mijloc de transport de dimensiunea necesară.
Ar trebui să-mi ajut personalul să descarce?
Depinde de tipul serviciului de descărcare pe care îl rezervați. Dacă sfera cererii dumneavoastră acoperă doar transportul de mobilă, va trebui să împachetați totul înainte de sosirea personalului de mutare. Cu toate acestea, puteți solicita un serviciu de preluare, care include ambalarea și transportul. Această opțiune permite profesioniștilor să facă toată munca, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor sarcini. În orice caz, experții vor aprecia fără probleme orice ajutor le puteți oferi pentru procesul de descărcare.
Ce includ serviciile de descărcare?
Dacă mutați sau vindeți mobilier, experții noștri sunt aici pentru a vă ajuta! Serviciile de mutare includ dezasamblarea și ambalarea obiectelor mici și mari din casa dumneavoastră. Specialistul poate transfera apoi aceste articole în noua proprietate. Apoi poate despacheta și plasa articolele în noile dumneavoastră spații. Wilio vă va conecta cu servicii de descărcare de încredere din zona dumneavoastră. Fie că aveți nevoie de ajutor pentru mutarea mobilierului sau a echipamentelor complexe, veți găsi personal accesibil pe platformă. Serviciile noastre sunt flexibile pentru tot ceea ce aveți nevoie. Iată o prezentare generală a serviciilor de mutare pe care le puteți rezerva pe Wilio.

Servicii

Demontarea mobilierului
Mutarea dintr-un apartament sau dintr-o casă include, de asemenea, demontarea mobilierului și împachetarea acestuia astfel încât să fie adecvat pentru transport. Angajați un specialist cu experiență prin Wilio. Vă vom ajuta să găsiți personal care să știe cum să împacheteze mobilier pentru depozitare compactă și sigură. Demontarea mobilierului se aplică tuturor tipurilor de mobilier, precum paturi, dulapuri, mese și biblioteci. Muncitorii pot demonta, de asemenea, alt mobilier, cum ar fi scaune de grădină, leagăne și chiar grătare de grădină.
Demontarea echipamentelor de fitness
Demontarea echipamentelor de fitness poate fi mai complicată decât ambalarea mobilierului. Sarcina se poate referi la echipamente electrice, piese foarte grele și marcarea componentelor mici. Muncitorii se pot ocupa chiar și de aceste sarcini complexe. Experții noștri vă pot ajuta să pliați biciclete de antrenament, benzi de alergare, săli de sport la domiciliu și alte echipamente de fitness. Spuneți-ne despre cerințele specifice de descărcare și vă vom conecta cu cineva care vă poate ajuta.
Transportul mobilierului
Majoritatea serviciilor de mutare vă pot oferi un serviciu de descărcare din camioane sau camionete. Când trimiteți cererea dumneavoastră la Wilio, vă rugăm să indicați dimensiunea și numărul de articole pe care trebuie să le mutați. Avem muncitori specializați în multe tipuri de transport de mobilier și echipamente. Pe platforma noastră puteți găsi cu ușurință muncitori pentru împachetare și livrarea transportului. Doar postați solicitarea și primiți gratuit oferte de la experți în mutări din apropiere.
Eliminarea mobilierului și a deșeurilor
Pe lângă serviciile de mutare, Wilio oferă și servicii pentru celelalte nevoi ale dumneavoastră. Prin ccolectarea deșeurilor se pot elimina obiectele de care nu mai aveți nevoie. Cu acest serviciu puteți avea un nou început, fără dezordine!

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery