Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Nunți, sărbători, evenimente
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Nunți, sărbători, evenimente

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Nunți, sărbători, evenimente? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Ce cuprinde serviciul
Planificarea pre-eveniment
Managerul dumneavoastră de evenimente va începe cu o discuție despre planificarea preliminară, care va confirma orarele potențiale, va identifica posibile locații și bugete. Apoi, el va aranja aprobări și permise, va fi în contact cu guvernele locale sau organele de conducere. Managerul dumneavoastră de evenimente poate gestiona, de asemenea, comunicări media și campanii de PR, împreună cu producția de materiale de marketing pentru a asigura o atenție maximă evenimentului dumneavoastră. În cele din urmă, va elabora un calendar detaliat.
Locație și echipament
Pe măsură ce se apropie data evenimentului, managerul dumneavoastră de evenimente va începe să cumpere echipamentul necesar și să se pună de acord cu dumneavoastră asupra locației finale. El va lucra pentru a vă oferi cea mai bună ofertă și pentru a identifica locațiile potrivite bugetului dumneavoastră, pentru data pe care o alegeți. De asemenea, va verifica contractele, va negocia posibile locații și va comunica cu furnizorii, iar managerul dumneavoastră de evenimente va aranja închirierea de echipamente, inclusiv audiovizuale, bannere, scene și iluminat. Va coordona toți acești furnizori.
Recrutare și contacte cu terții
Veți avea nevoie de un număr suficient de oameni pentru un eveniment de calitate. Rolul managerului evenimentului este de a se asigura că toate posturile sunt ocupate de personal calificat sau cu experiență, care sunt pe deplin informați cu privire la așteptările evenimentului. În timpul evenimentului, el va supraveghea activitățile personalului pentru a se asigura că totul este în regulă. Managerul dumneavoastră va fi, de asemenea, în contact cu terțe părți, inclusiv purtători de cuvânt și sponsori.
Mesajul zilei
În cele din urmă, managerul dumneavoastră de evenimente vă va ajuta să gestionați evenimentul în ziua în care va ajunge primul pe scenă și va fi probabil și ultimul care va pleca. Totul va fi sub control din culise pentru a asigura o experiență fără probleme tuturor participanților. El va răspunde la toate întrebările referitoare la furnizori, precum și angajați și purtători de cuvânt pe tot parcursul zilei. Vă puteți concentra doar pe desfășurarea evenimentului în sine.
Informații utileCe trebuie sa stii

Este important să rețineți că un manager de evenimente nu este același cu un planificator și nici nu îndeplinește toate sarcinile unui planificator. Un manager de evenimente, pe de altă parte, poate fi comparat cu un regizor, căruia i s-a încredințat planificarea unui film care va fi prezentat în cinematografe mulți ani.

V-ați întrebat vreodată care sunt avantajele angajării unui manager de eveniment versus organizarea evenimentului pe cont propriu? Managerii de evenimente au o vastă experiență și cunosc cele mai noi inovații tehnologice. Prin urmare, vă pot organiza evenimentul într-un mod mai eficient și vă pot economisi mult timp și bani.

Angajarea unui manager de evenimente este o decizie serioasă și trebuie să știți ce căutați. Managerii de evenimente sunt responsabili pentru succesul evenimentului, aspectul locului și modul în care totul funcționează fără probleme. Pentru a angaja persoana potrivită pentru locul de muncă, este important să înțelegeți ce abilități și caracteristici ar trebui să aibă.

Serviciile de manager de evenimente vă ajută să profitați la maximum de evenimentul dumneavoastră. Sunt profesioniști cu experiență care vă ajută să planifici, să organizați și să coordonați fiecare aspect al evenimentului dumneavoastră. Se asigură că totul este făcut conform specificațiilor dumneavoastră și că totul este făcut bine. Aceste servicii sunt deosebit de importante pentru evenimente mari în care pot exista multe părți implicate. Managerii de evenimente au grijă de toate detaliile, astfel încât să vă puteți concentra asupra detaliilor care vă interesează cel mai mult.

Managerul de evenimente este persoana care se ocupă de întregul proces al evenimentului. El este responsabil pentru planificarea și executarea evenimentului în conformitate cu obiectivele și bugetul companiei. Managerul de evenimente este direct implicat în toate domeniile organizației, de la vânzări și marketing, la finanțare și producție.

Angajarea unui manager de evenimente este o necesitate dacă doriți să organizați totul la perfecțiune. Dar câți bani va trebui să cheltuiți pentru asta? Managerii de evenimente percep prețuri diferite în funcție de companie, tipul de eveniment și locație. Pentru a angaja un manager de evenimente și a nu plăti în exces, trebuie să fiți gata să negociați.

Întrebarea dacă managerii de evenimente au nevoie de calificări speciale este una foarte frecventă. Este o discuție interesantă, deoarece împarte deseori industria în două tabere. Prima tabără consideră că profesia ar trebui reglementată și că cei care lucrează ar trebui să aibă unele calificări. A doua tabără susține că a fi pasionat de evenimente și a avea abilități bune pentru oameni este tot ce ai nevoie pentru a avea succes în această industrie.

Angajarea unui coordonator de evenimente prin Wilio, oferă avantajul de a angaja un profesionist dovedit care are abilitățile, cunoștințele și experiența pentru a vă organiza evenimentul impecabil. Lucrând cu un coordonator de evenimente Wilio, puteți fi siguri că totul este îngrijit în timp util. Este mult mai ușor să organizezi un eveniment de succes atunci când ai pe cineva care știe ce face.

Întrebări frecvente
De ce să angajați un coordonator de evenimente prin Wilio? Veți scăpa de nervi!
Aveți în vedere angajarea unui manager de evenimente pentru evenimentul dumneavoastră corporativ planificat? Căutați pe cineva priceput care să vă scutească de stres în ziua nunții? Pentru fiecare eveniment mare (și multe altele mai mici) veți găsi un coordonator care se ocupă de buna desfășurare a evenimentului. Minimizați-vă stresul și angajați un expert care să vă ajute cu orice, de la rezervarea unui loc și găsirea de furnizori, până la organizarea întregii zile. Este ușor să găsiți un manager de evenimente cu experiență pe Wilio. Fie că organizați o nuntă, un târg, o conferință, un eveniment sportiv, o convenție, o petrecere sau altceva, persoana potrivită se va ocupa de toate lucrurile mici (și mari) din culise, care vor transforma evenimentul dumneavoastră într-o zi minunată.
Care este rolul unui manager de evenimente?
Gestionează planificarea preliminară, organizarea și logistica pe tot parcursul zilei. Se asigură că evenimentul dumneavoastră se desfășoară fără probleme, datorită faptului că are totul sub control și monitorizează posibilele puncte problemă.
Care sunt avantajele angajării unui manager de evenimente comparativ cu organizarea unui eveniment pe cont propriu?
Principalul avantaj este economisirea de timp și, de asemenea, un eveniment organizat mai profesional și, prin urmare, mai plăcut. Un manager de evenimente experimentat va folosi metode încercate și testate care funcționează.
Ce abilități ar trebui să căutați într-un manager de evenimente?
Ar trebui să fie precis, organizat și să aibă la îndemână metode și proceduri eficiente. Relațiile bune cu furnizori de calitate și terți sunt cheia succesului. Un alt punct bun este experiența anterioară în gestionarea evenimentelor de succes.
Managerii de evenimente au nevoie de calificări speciale?
Managerul dumneavoastră de evenimente nu este obligat să aibă o calificare formală, dar mulți sunt instruiți. Printre managerii de evenimente veți găsi și absolvenți ai departamentelor de afaceri, comunicare și marketing.
Când este cel mai bun moment pentru a rezerva serviciile?
Este esențial un avans suficient. Ideal, este cu 3-6 luni înainte de evenimentul planificat, în funcție de dimensiunea acestuia. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a planifica toate detaliile și a procesa avizele și permisele necesare.
Cât costă angajarea unui manager de evenimente?
Prețul angajării unui manager de eveniment prin Wilio va depinde de tipul și dimensiunea evenimentului. Evenimente mai mari vă vor costa mai mulți bani. Acestea necesită o planificare extinsă, comenzi mai mari, un număr mare de clienți, furnizori și deplasări pe distanțe mai lungi.
Ce includ serviciile unui manager de evenimente?
Managerul dumneavoastră de evenimente se va ocupa de toate aspectele zilei dumneavoastră și probabil va rezolva toate problemele înainte de a afla despre ele, deoarece managerul evenimentului nu se află în spatele temei evenimentului sau al decorațiunilor (deși unii oferă acest serviciu), ci gestionează evenimentul și funcționarea acestuia din culise.
Informații utileCe ar trebui sa stii
Planificarea propriei nunți este o sarcină descurajantă. Există atât de multe detalii de urmărit și decizii de luat. Cu toate informațiile disponibile pe internet, poate fi dificil să vă dați seama de unde ar trebui să începeți sau ce întrebări ar trebui să vă puneți. Wilio este aici pentru dumneavoastră! Oferim servicii de calitate în nunți, sărbători, evenimente, cu experți în securizarea spațiului, decorarea spațiului, lumini, sunet și catering pentru muzică. Prețul evenimentelor sociale depinde de obicei de cât durează (de exemplu, 1 oră vs. 8 ore). Veți găsi, de asemenea, o varietate de fotografi, cameramani și moderatori care vor oferi un specialist în acea categorie dată, totul la un cost accesibil!