Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Șofer

Înțelegeți-vă cu un expert calificat conducător auto. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Șofer

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Șofer? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Întrebări frecvente

De ce să angajezi un șofer personal prin Wilio?
Căutați un șofer personal prietenos și cu experiență? Puteți rezerva serviciile unui șofer personal pentru a fi ridicat de la aeroport, pentru a vă livra transportul sau ca o persoană care vă va duce din când în când la un eveniment social, din punctul A în punctul B. Dacă nu mai aveți un permis de conducere sau doar aveți nevoie de un șofer care să cunoască drumurile locale, acest serviciu va face, cu siguranță, mai ușor să vă deplasați prin orașe și nu numai. Sunteți gata să vă găsiți șoferul personal? Tot ce trebuie să faceți este să publicați cererea pe Wilio și vă vom conecta cu un șofer cu experiență și cel mai bine cotat, care va fi gata să vă ajute. Este cel mai bun mod de a găsi pe cineva care este un profesionist în conducerea vehiculelor la cel mai bun preț.
Ce este șofer personal?
Șoferul personal transportă pasageri sau mărfuri dintr-un loc în altul și se asigură că ajung la destinație în condiții de siguranță și timp. Șoferii personali sunt de cele mai multe ori angajați pentru evenimente speciale, dar din ce în ce mai mult serviciile lor sunt, de asemenea, utilizate pentru naveta obișnuită sau manipularea obiectelor personale.
Care sunt cele mai frecvente motive pentru angajarea unui șofer?
Puteți utiliza acest serviciu dacă nu aveți permis de conducere, dacă nu sunteți în prezent proprietarul unei mașini sau căutați doar pe cineva care să vă conducă mașina. Închirierea unui șofer personal și a unui vehicul ar putea fi o opțiune mai ieftină și mai rapidă decât comandarea unui taxi sau transportul public.
Șoferii au nevoie de calificări sau certificate specifice?
De regulă, nu este necesară nicio calificare formală, deși toți șoferii trebuie să dețină un permis de conducere valabil, care este potrivit vehiculului pe care îl conduc.
Poate un șofer personal să-mi transporte și animalul de companie?
Da, mulți șoferi personali au experiență în transportul animalelor de companie. Căutați un serviciu care acceptă animale de companie și anunțați șoferul că animalul dumneavoastră de companie călătorește cu dumneavoastră.
Poate șoferul personal să ofere un loc pentru copilul meu mic?
Unii șoferi personali oferă, de asemenea, scaune auto pentru copiii mici, precum și pentru copiii mai mari. Dar, înainte de aceasta, înţelegevă-ţi cu șoferul cu privire la închirierea lor. Este important să vă asigurați că toți copiii mici din scaunele auto sau scaunele de înălțare sunt poziționați în mod corespunzător și că sunt utilizate numai cele concepute pentru vârsta și înălțimea lor.
Cât costă angajarea unui șofer personal?
Costul mediu al închirierii unui șofer personal depinde în principal de destinație, distanța de parcurs, numărul de persoane transportate, dar și de timpul pentru care doriți să închiriați un șofer personal.
Servicii

Ce includ serviciile șoferilor personali?
Șoferul personal vă va transporta pe dumneavoastră în siguranță, pe colegii voștri și bagajele la destinație. Mai jos sunt câteva servicii comune pentru șoferii personali și informații de legate de rezervarea lor:
Aeroport
Nu plătiți pentru parcarea la aeroport și nu colaborați pentru transferuri de la aeroport. În schimb, comandați un șofer personal să fiți ridicat de la aeroport pentru a ajunge la destinație fără probleme. Informați în avans șoferul despre numărul de pasageri și numărul de bagaje. Dacă călătoriți cu un copil, solicitați un serviciu care vă poate oferi un scaun auto pentru copii (dacă nu îl aveți pe cel propriu). Astfel, veți avea un șofer și o mașină care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Pentru a fi preluat la aeroport, întâlniți-vă cu șoferul în avans pentru a evita agitația aeroportului. Dacă doriți să ajungeți la aeroport pentru plecare, șoferul personal vă va prelua de acasă sau de la hotel și va aranja să ajungeți la aeroport la timp.
Traseul vinului
Un șofer personal vă va duce în siguranță (și mai ales legal) de la o cramă la alta cu mașina. Acest serviciu este o opțiune excelentă pentru cupluri, grupuri mai mici sau mai mari. Anunțați șoferul personal despre numărul pasagerilor, astfel încât să știe cât de mare ar trebui să fie mașina pe care o oferă pentru dumneavoastră și prietenii dumneavoastră și dacă va fi suficientă o mașină mică sau un autobuz mare. Șoferul va fi mulțumit dacă îl închiriați pentru întreaga zi sau pentru o jumătate de zi. Anunțați-l în avans cu privire la numărul de crame pe care doriți să le vizitați și ora aproximativă a sfârșitului turului, astfel încât să poată planifica un program și să vă trimită o ofertă exactă.
Deplasați-vă acasă sau la serviciu.
Șoferul dumneavoastră personal vă va ajuta să ajungeți acasă sau la serviciu. Acest serviciu vă poate oferi drumuri scurte de ultim moment la sau de la domiciliu. Informați șoferul în avans cu privire la detaliile și condițiile dumneavoastră, cum ar fi când veți avea nevoie de el, de unde și încotro vă va duce. Informațiile cu privire la faptul că mașina are transmisie manuală sau automată vă vor ajuta cu siguranță la alegerea șoferului potrivit.
Servicii de livrare
Aveți un pachet sau un animal de companie pe care trebuie să îl transportați? Sau aveți nevoie de un serviciu care să vă livreze diverse alimente? Este exact pentru ceea ce puteți angaja un șofer personal - pentru a vă ajuta cu servicii de livrare mai mici dacă nu aveți o mașină sau timp pentru a livra singur. Furnizați șoferului toate informațiile importante despre bunurile pe care trebuie să le transportați, precum și informații despre echipamentul de care are nevoie șoferul și locul de colectare și livrare. Șoferul se va asigura că vă livrează pachetul complet nedeteriorat și, după livrare, vă va trimite o fotografie pentru a vă asigura că a livrat coletul.
Plimbări de perfecționare
Fie că sunteți student, un șofer nou sau doriți să căpătați încredere în sine la volan, veți câștiga experiența de conducere necesară cu un șofer personal. Veți conduce sub supravegherea unui șofer cu experiență într-un vehicul asigurat sau al acestuia. Puteți conveni cu ușurință cu șoferul, cu privire la ora și locul acestei plimbări, astfel încât să vi se potrivească. În timpul călătoriei dumneavoastră de acomodare, un șofer cu experiență vă va oferi cu plăcere informații și sfaturi importante pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de conducere.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.