Om bun la toate

Angajați experți calificați din zona dvs. la un preț accesibil.

Creează cerere
Aflați mai multe
19079 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Daniel vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Daniel vă sfătuiește

Întrebări frecvente

Ce abilități are un salariat temporar?

Un salariat temporar se va ocupa de munca din jurul casei, apartamentului sau grădinii pentru care nu aveți timp, abilități sau instrumente. Deoarece salariații temporari pot avea aptitudini profesionale diferite, descrieți de ce aveți nevoie cât mai exact posibil, pentru a obține oferte de la acei profesioniști care au abilitățile potrivite.

Cât costă un salariat temporar?

Costul mediu al serviciilor orare pentru salariatul temporar este de 20 - 100 €. Prețul depinde de complexitatea sarcinii, de timpul necesar, dacă sunt necesare instrumente sau echipamente speciale și dacă salariatul temporar este aproape sau trebuie să vină de la o distanță mai mare.

Cum găsesc un salariat temporar bun?

Crearea unei solicitări pentru Wilio este o modalitate rapidă și ușoară de a găsi un salariat temporar potrivit și disponibil în zona dvs. Wilio vă va ajuta să găsiți un expert local cu experiența potrivită pentru cererea dvs.

Ce fel de muncă face un salariat temporar?

Un salariat temporar poate ajuta la reparații minore și lucrări de întreținere în gospodărie. El va ajuta la lucrări precum suspendarea tablourilor, asamblarea mobilierului, lucrări de reparații, conectarea aparatelor, instalarea luminilor, suspendarea cornișelor, vopsirea și pictarea pereților și a altor suprafețe și reparații minore. Wilio vă va ajuta să găsiți un salariat temporar de calitate din zona dvs., care va fi bucuros să vă ajute atunci când se potrivește cererii dvs.

Care este diferența dintre un salariat temporar și un profesionist, cum ar fi electrician sau instalator?

Specialiștii sunt profesioniști care vă pot ajuta cu o varietate de lucrări de întreținere a locuințelor. Pe de altă parte, electricieni, instalatori, meseriași etc. sunt profesioniști cu calificări speciale într-o anumită profesie.

De ce să căutați un salariat temporar pe Wilio?

Un salariat temporar se va ocupa de munca din jurul casei, apartamentului sau grădinii pentru care nu aveți timp, abilități sau instrumente. Va ajuta la majoritatea reparațiilor din casă. Asamblează mobilierul, înlocuiește o baterie defectă, o priză care funcționează defectuos, înlocuiește garnituri sau conectează aparate. Wilio vă va ajuta să găsiți un salariat temporar calificat, care este dispus să se angajeze în proiectul dvs. imediat.

Ce muncă va face un salariat temporar pentru tine

Instalații interioare și reparații

Un salariat temporar se va ocupa de munca din jurul casei, apartamentului sau grădinii pentru care nu aveți timp, abilități sau instrumente. Va ajuta la majoritatea reparațiilor din casă. Asamblează mobilierul, înlocuiește o baterie defectă, o priză care funcționează defectuos, înlocuiește garnituri sau conectează aparate. Un angajat temporar vă poate ajuta să instalați aparate nou achiziționate, să reparați ușile sparte, să montați și să reparați jaluzelele, să instalați o chiuvetă de bucătărie sau să înlocuiți robinetul, să suspendați corpuri de iluminat și chiar să aplicați tapet. Aceștia își vor folosi propriile instrumente și vă vor sfătui dacă aveți nevoie de materiale suplimentare.

Servicii de întreținere

Aveți o listă completă a lucrărilor de întreținere pe care trebuie să le finalizați? Angajați un salariat temporar pentru a le face pe toate dintr-o dată. Poate ajuta la instalarea pardoselilor laminate, înlocuirea etanșărilor cu siliconul sanitar în baie, montarea ușii și multe alte lucrări.

Instalații și reparații externe

Un salariat temporar vă poate ajuta să construiți o magazie de grădină, să montați protecții vizuale în aer liber, să asfaltați un patio sau trotuar sau chiar să reparați trambulina copiilor dvs.

Montare pe perete

De la rafturi de perete, imagini și televizoare la rafturi pentru biciclete și oglinzi - sunați-vă angajatul temporar dacă aveți nevoie de ajutor pentru montarea pe perete. Majoritatea salariaților își aduc propriile instrumente, dar este posibil să fie necesar să plătiți pentru materiale precum șuruburi sau suporturi pentru articole grele, cum ar fi televizoare și altele asemenea.

Sugestii și sfaturi

01.
Atribuirea bună este cheia

Cuplurile orare se pot ocupa de o gamă largă de lucrări de întreținere diferite în jurul casei, apartamentului sau grădinii. Scrieți toate sarcinile din sarcină, astfel încât soțul orar să poată aduce toate instrumentele și consumabilele necesare.

02.
Verificați implementarea

Pentru a vă asigura că toate lucrările au fost făcute bine, verificați lucrarea în timpul acesteia, precum și după ce a fost finalizată.

03.
Buget și timp

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.