Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Organizarea de evenimente / petreceri

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în organizarea de evenimente / petreceri. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Organizarea de evenimente / petreceri? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Organizarea de evenimente / petreceri

Întrebări frecvente

De ce să angajezi un organizator de evenimente prin Wilio? Vei evita nervii.
Aveți în vedere angajarea unui manager de evenimente pentru viitorul dumneavoastră eveniment corporativ? În spatele fiecărui eveniment mare (și al multor evenimente mai mici) veți găsi un coordonator care se ocupă de buna desfășurare a evenimentului. Minimizați-vă stresul și contractați un expert care să vă ajute cu orice, de la rezervarea unui loc și furnizori până la gestionarea zilei. Este ușor să găsiți un manager de evenimente cu experiență pe Wilio. Fie că organizați un târg comercial, conferință, eveniment sportiv, convenție, petrecere sau altceva, persoana potrivită se va ocupa de toate lucrurile mici (și mari) din culise, care vor transforma evenimentul dumneavoastră într-o zi mare.
Care este rolul unui manager de evenimente?
Gestionează planificarea preliminară, organizarea și logistica pe tot parcursul zilei. Se asigură că evenimentul dumneavoastră se desfășoară fără probleme, datorită faptului că are totul sub control și monitorizează posibilele puncte problemă.
Care sunt avantajele angajării unui manager de evenimente față de organizarea unui eveniment?
Principalul avantaj este economia de timp și, de asemenea, un desfășurarea unui eveniment mai profesionist și mai plăcut. Un manager de evenimente experimentat va folosi metode încercate și testate care funcționează.
Ce abilități ar trebui să căutați pentru manager de evenimente?
Ar trebui să fie precis, organizat și să aibă la îndemână metode și proceduri eficiente. Relațiile bune cu furnizori de calitate și terți sunt cheia succesului. Un alt punct forte este experiența anterioară în gestionarea evenimentelor de succes.
Managerii de evenimente au nevoie de calificări speciale?
Managerul dumneavoastră de evenimente nu este obligat să aibă o calificare formală, dar mulți sunt instruiți. Printre managerii de evenimente veți găsi și absolvenți ai departamentelor de afaceri, comunicare și marketing.
Când este cel mai bun moment pentru a rezerva serviciile?
Este esențial un avans suficient. În mod ideal, este cu 3-6 luni înainte de evenimentul următor, în funcție de dimensiunea acestuia. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a planifica toate detaliile și a procesa cererile și aprobările necesare.
Cât costă angajarea unui manager de evenimente?
Prețul angajării unui manager de evenimente prin Wilio depinde de eveniment. Dar evenimentele mai mari vă vor costa mai mulți bani. Acestea necesită o planificare extinsă, comenzi mai ample, un număr mare de clienți, furnizori și deplasări pe distanțe mari.

Servicii

Ce includ serviciile unui manager de evenimente?
Managerul dumneavoastră de evenimente se va ocupa de toate aspectele zilei dumneavoastră și probabil va rezolva toate problemele înainte de a afla despre ele, deoarece managerul evenimentului nu se află în spatele temei evenimentului sau al decorațiunilor (deși unii oferă acest serviciu), ci gestionează evenimentul și funcționarea acestuia din culise. Am enumerat responsabilitățile sale pentru dumneavoastră:
Planificarea pre-eveniment
Managerul dumneavoastră de evenimente va începe cu o discuție despre planificarea preliminară, care va confirma orarele potențiale, va identifica posibile locații și bugete. Apoi, el va aranja aprobări și permise, va fi în contact cu guvernele locale sau organele de conducere. Managerul dumneavoastră de evenimente poate gestiona, de asemenea, comunicări media și campanii de PR, împreună cu producția de materiale de marketing pentru a asigura o atenție maximă evenimentului dumneavoastră. În cele din urmă, va elabora un calendar detaliat.
Locație și echipament
Pe măsură ce se apropie data evenimentului, managerul dumneavoastră de evenimente va începe să cumpere echipamentul necesar și să se pună de acord cu dumneavoastră asupra locației finale. El va lucra pentru a vă oferi cea mai bună ofertă și pentru a identifica locațiile potrivite bugetului dumneavoastră, pentru data pe care o alegeți. De asemenea, va verifica contractele, va negocia posibile locații și va comunica cu furnizorii, iar managerul dumneavoastră de evenimente va aranja închirierea de echipamente, inclusiv audiovizuale, bannere, scene și iluminat. Va coordona toți acești furnizori.
Recrutare și contacte cu terții
Veți avea nevoie de un număr suficient de oameni pentru un eveniment de calitate. Rolul managerului evenimentului este de a se asigura că toate posturile sunt ocupate de personal calificat sau cu experiență, care sunt pe deplin informați cu privire la așteptările evenimentului. În timpul evenimentului, el va supraveghea activitățile personalului pentru a se asigura că totul este în regulă. Managerul dumneavoastră va fi, de asemenea, în contact cu terțe părți, inclusiv purtători de cuvânt și sponsori.
Mesajul zilei
În cele din urmă, managerul dumneavoastră de evenimente vă va ajuta să gestionați evenimentul în ziua în care va ajunge primul pe scenă și va fi probabil și ultimul care va pleca. Totul va fi sub control din culise pentru a asigura o experiență fără probleme tuturor participanților. El va răspunde la toate întrebările referitoare la furnizori, precum și angajați și purtători de cuvânt pe tot parcursul zilei. Vă puteți concentra doar pe desfășurarea evenimentului în sine.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery