Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Panou electric și cutii de siguranțe - instalare și reparații
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Panou electric și cutii de siguranțe - instalare și reparații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Panou electric și cutii de siguranțe - instalare și reparații? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori22.961 furnizori din zona dvs.
profile image

Mirela Lenuta R.

Companie
București
5,0
Electrician

Firmă autorizată ANRE cu vastă experiența in domeniul electric va sta la dispoziție cu o gama larga de operațiuni din acest domeniu cum ar fi: -instalații electrice -realizare împământare -măsurat împământare -intervenții rapide -montaj corpuri de iluminat -montaj prize / intrerupatoare -măsurat izolatia cablurilor Așteptăm sa va ajutam cu drag !

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ion B.

Liber profesionist
Sector 1
5,0
Electrician

Prioritatea echipei mele este pe primul loc seriozitatea lucru făcut de calitate cu material omologate conform normelor de siguranta . Servicii prestate electric, instalati sanitare și instalati gaze verificări recorduri și verificări gaze

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marian Alexandru P.

Companie
1 Decembrie
5,0
Electrician

Ofer servicii pentru apartamente, case, spatii comerciale, ma ocup cu: - montaj prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat - montaj tablouri electrice, disjunctoare, relee protectie supratensiune, protectie diferentiala impotriva curentarii accidentale. Execut lucrări de intervenție, remedierea defecțiunilor apărute la instalația electrică, precum si executie de circuite noi pentru consumatorii importanti din locuinta: - mașină spălat, aer condiționat, boiler, panouri radiante, centrala, cuptor electric - modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice Ma deplasez si lucrez in zona București, toate sectoarele si judetul Ilfov, pentru detalii ma găsiți la telefon.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Dragos-Emanuel C.

Liber profesionist
Sector 6
4,9
Electrician

Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Robert C.

Companie
București
4,4
Instalație electrică

Servicii de mentenanța, reparații și noi instalări la apartamente, case, clădiri și spații rezidențiale sau comerciale, hale industriale. Personal calificat și autorizat.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Îmbunătățiți siguranța casei dvs. înlocuind în siguranță o rețea veche sau deteriorată sau o cutie de siguranțe.

De ce ar trebui să angajezi un electrician prin Wilio?

- Electricieni calificați și cu experiență. Wilio se bazează doar pe Electricieni calificați, care sunt, de asemenea, experimentați, asigurați și complet echipați cu cele mai noi instrumente și truse de testare. Electricienii noștri efectuează servicii de înlocuire a cutiei de siguranțe în conformitate cu standardele aplicabile. Tehnicienii respectă toate standardele de siguranță atunci când efectuează lucrările și aplică întotdeauna cele mai bune practici din industrie.

- Înlocuirea cu profesionalism a cutiei de siguranțe. Înainte de a înlocui efectiv cutia de siguranțe, un electrician autorizat vă va verifica instalația electrică pentru eventuale defecțiuni. Va trebui să rezolve toate problemele posibile înainte de a instala o nouă unitate de consum. Vă rugăm să rețineți că puteți beneficia de soluțiile noastre de reparare a aparatelor dacă aveți un aparat de bucătărie defect. Pentru repararea aparatelor de uz casnic se oferă o garanție de 1 an.

- Testarea înlocuirii cutiei de siguranțe. După instalarea unei noi unități electrice, electricianul va testa din nou sistemul dvs. electric pentru a se asigura că noul echipament și toate circuitele sunt sigure și funcționale. Tehnicianul vă va oferi acum un certificat de garanție pentru instalația electrică, pe care vă recomandăm să îl păstrați pentru referințe viitoare.

- Rezervare online convenabilă. Pe site-ul web sau în aplicația mobilă Wilio (descărcare posibilă din App Store sau Google Play), introduceți pur și simplu solicitarea dvs., unde veți indica, pe scurt, de ce aveți nevoie. Electricienii disponibili din zona dvs. vă vor contacta în câteva minute. Pe baza ofertei de preț și a evaluării acestora, veți alege electricianul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Notă importantă: Nu luați în considerare niciodată înlocuirea sau instalarea personală a unei cutii de distribuție sau siguranțe, cu excepția cazului în care sunteți un electrician calificat pentru a efectua lucrări și teste electrice în conformitate cu standardele în vigoare.
De ce trebuie să înlocuiți vechea cutie de siguranțe cu o unitate modernă nouă?

Ambele tipuri de dispozitive controlează distribuția energiei electrice în clădire prin circuite. Orice tip de dispozitiv defect din casa dvs. poate dovedi scopul cutiei de siguranțe, adică va opri temporar încărcătura electrică din acel circuit până când se rezolvă problema. Diferența dintre vechea și noua cutie de siguranțe este că vechile cutii de siguranțe tip cu siguranțe reutilizabile sunt destinate numai pentru a proteja circuitul și nu oferă nicio protecție împotriva șocurilor electrice. În plus, aceste plăci sunt realizate parțial din materiale combustibile (pot avea un capac de plastic sau pot avea un spate din lemn). Acest lucru le face un dispozitiv care vă poate pune în pericol casa și viața. Pe de altă parte, cele mai recente cutii de siguranțe sunt proiectate pentru a vă spori siguranța electrică în casă. Casetele de siguranțe moderne, blocate cu metal, sunt mai sigure decât plăcile și unitățile de siguranță de modă veche, cu capac termoplastic sau din lemn, deoarece reduc riscul de incendiu. Același lucru este valabil și pentru riscul de electrocutare. O cutie de siguranțe modernă se oprește atunci când un circuit electric este supraîncărcat, în timp ce o siguranță într-o cutie de siguranțe veche s-ar putea supraîncălzi și topi, provocând un incendiu chiar dacă dispozitivul oprește fluxul de încărcare electrică într-un anumit circuit electric.

Eficiența energetică a casei dvs. va crește, de asemenea, atunci când instalați o unitate de distribuție de calitate. Dacă dețineți o proprietate de închiriat, înlocuind vechea cutie de siguranțe cu una nouă în conformitate cu reglementările în construcții, veți asigura siguranța locatarilor dvs. și a proprietății în sine.

Întrebări frecvente

Întrebare: Trebuie să schimb data planificată pentru lucrare. Cum să fac?

Răspuns: Aranjați data și ora serviciului direct cu furnizorul selectat. Pur și simplu scrieți furnizorului dvs. de servicii și confirmați noua dată cu acesta.

Întrebare: Specialistul poate lucra cu materialele clientului?

Răspuns: Da, poate. Cu toate acestea, puteți solicita și livrarea materialului de la furnizorul dvs. de servicii. Așteptați-vă ca pretul materialului să se reflecte în preț. În același timp, furnizorul dvs. selectat poate solicita o plată în avans pentru achiziționarea materialului.

Întrebare: Cât timp va dura un electrician să înlocuiască o cutie de siguranțe?

Răspuns: Durata serviciului va depinde de mai mulți factori, cum ar fi tipul de dispozitiv care urmează să fie instalat, starea dulapului vechi și cablajul existent, precum și cât de mult vor dura testele post-instalare / înlocuire. În mod normal, cutia de siguranțe va fi înlocuită în termen de 4 ore, inclusiv toate testele.

Întrebare: Ce simptome ar trebui să caut pentru a decide că placa de siguranțe trebuie înlocuită?

Raspuns: Ei bine, dacă aveți o cutie de siguranțe de modă veche, de exemplu, cu un perete din spate din lemn sau un întrerupător vechi care se supraîncălzește, cel mai bine este să îl înlocuiți imediat cu o unitate modernă și sigură pentru consumatori, în special pentru siguranță . Chiar și plăcile de siguranțe retractabile vechi care funcționează corect vă pot pune viața în pericol deoarece conțin materiale inflamabile.

Întrebare: Oferiți servicii de reparații electrice de urgență?

Răspuns: Da. Puteți rezerva un electrician pentru orice serviciu la Wilio. Mulți dintre ei fac și intervenții de urgență.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio?

Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.