Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Paratrasnet, impamantare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Paratrasnet, impamantare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Paratrasnet, impamantare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori21.809 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Petre Alin S.

Liber profesionist
București
4,5
Instalație electrică

Executăm finisaje și amenajări interioare precum și aplicare microciment pentru apartamente, case, spații comerciale sau industriale, având întotdeauna o atenție sporită asupra modului de lucru și ordinea în care executăm fiecare lucrare. Pe lângă lucrările de renovare executate placare cu gresie , zugrăveli , diferite finisaje precum si rigips sau tencuială, Renovări Locuințe asigură execuția și montajul lucrărilor de instalații electrice, termice și sanitare, la cel mai înalt nivel de performanță și satisfacție pentru clienții noștri. Dacă vrei să te bucuri de o echipă de profesioniști, care îți recomandă materiale calitative și propuneri optime pentru lucrări remarcabile, Renovări Locuințe este soluția ideală pentru tine.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ioan G.

Companie
București
4,3
Instalator, meșter acoperiș

Companie specializata in acoperisuri. Lucrăm în domeniu de peste 15 ani. Ținem cont de părerile clientului și, cel mai important, de calitatea și detaliile serviciilor oferite. Firma noastră oferă servicii complete de evaluare, proiectare demontare și montare acoperișuri☀️ 🌧️❄️⚒️⚒️⚒️

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Cosmin T.

Companie
Brașov
4,1
Zidărie

Dețin experienta în mai multe domeni de amenajari interioare și exterioare, experienta acumulata este din mai multe tari, aici în România am deschis o firma de construcții.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Ce este un sistem de protecție împotriva trăsnetului (LPS)?

Sistemele de protecție împotriva trăsnetului (LPS - Lightning Protecting System) constau în fire de paratrăsnet, conductoare și împământare. Paratrasnetele sunt amplasate în locuri strategice în care fulgerele sunt cel mai probabile - vârfuri / creste de acoperișuri, vicari, coșuri de fum sau cupole. Acestea protejează o zonă mare și, prin fire creează o cale prin care fulgerul poate ajunge la sol. Astfel, sistemul de împământare disipează în siguranță energia fulgerului către sol.

Cum funcționează LPS?

Sistemul acționează ca un scut extern pentru orice trăsnet sau activitate electrică atmosferică. În timpul activității electrice din atmosferă, LPS descarcă electricitate statică în aer, ceea ce reduce șansele unui fulger de mare putere. Cu toate acestea, dacă furtuna este suficient de puternică pentru a crea o lovitură directă, dar un LPS instalat corespunzător îl o va prinde și o va aduce în siguranță la sol.

De ce este nevoie de protecție împotriva trăsnetului?

În principal pentru a preveni daunele pe care le poate provoca. Electronicele și alte aparate care se găsesc în case cel mai frecvent, sunt sensibile la descărcări ușoare, fără a menționa interferențele directe. Chiar și când alimentarea este oprită, fulgerul poate trece prin comutatorul de alimentare. În plus față de articolele evidente (echipamente audiovizuale, computere, sisteme de securitate etc.), echipamentele pe care nu le considerăm electronice conțin și componente electronice (sisteme de încălzire / climatizare, frigidere, cronometre, telefoane, deschizători de uși de garaj și altele. )

Și ce ziceți de cabana mea?

Este la fel de sensibilă la daune cauzate de trăsnet, precum casa dumneavoastră. Multe cabane sunt situate pe teren stâncos, cu o împământare naturală slabă. Aceasta înseamnă că dacă aveți în cabană de ex. telefonul, sistemul de cablare va fi cel mai bun mod de protecție împotriva trăsnetului. Este și mai probabil ca aparatul și instalația electrică să fie deteriorate. Copacii înalți pot atrage fulgerul și rădăcinile copacilor de mică adâncime pe terenuri stâncoase le pot direcționa către sistemul electric al cabanei. În cabanele neocupate pe termen lung, daunele fulgerului pot rămâne nedetectate o perioadă. Chiar și un mic incendiu, care ar putea fi ușor stins într-un mediu urban, poate provoca arderea întregii cabane, datorită structurilor din lemn care sunt amplasate în cabane într-o măsură mult mai mică.

O antenă TV funcționează ca o protecție asupra casei?

Dimpotriva! O antenă TV sau un alt element care iese în afară, deasupra casei crește probabilitatea unui fulger. În același timp, oferă o cale directă către aparatele electronice sensibile (VCR / receptor / TV). Standardul de cod LPS instalat corect include împământarea corespunzătoare a antenei.

Asigurarea acoperă și daunele provocate de fulgere?

Da și nu. Asigurarea locuinței acoperă, în general, daunele majore cauzate de fulgere, cum ar fi explozii sau incendii. Cu toate acestea, asigurarea nu acoperă de obicei toate daunele. Majoritatea polițelor de asigurare au un element deductibil și, dacă dauna este mai mică decât suma deductibilă, trebuie să plătiți pentru ea. Este posibil ca aparatul video să aibă o unitate de rezervă mai mică decât suma deductibilă și va trebui să o acoperiți singur. Unele daune, cum ar fi deteriorarea cablurilor, sunt greu de atribuit direct fulgerelor, prin urmare, nu sunt acoperite. Dacă locuința dumneavoastră a fost lovită în trecut și compania de asigurări a acoperit deja daune semnificative, primele dumneavoastră pot crește.

Dacă asigurarea acoperă orice daune cauzate de fulgere, de ce să luăm în considerare LPS?

Paratrăsnetul este o măsură proactivă. Merită să preveniți o posibilă problemă, decât să faceți față consecințelor daunelor. Veți evita luni de dificultăți și cheltuieli pentru reparații sau înlocuirea proprietății.

Cât costă un sistem de protecție împotriva trăsnetului pentru o casă?

În majoritatea cazurilor, costul unui sistem complet livrat, instalat, certificat și controlat de guvern este de aproximativ 4000 RON - 4150 RON pe metru pătrat de suprafață utilă.

Prețul depinde de următoarele variabile:

· Cele mai ieftine - linii drepte de acoperiș, puține coșuri de fum, vicari / cupole, pantă treptată sau acoperiș jos, lut / nisip, șindrilă / cedru.

· Cele mai scumpe: formă complexă a acoperișului, gravă, multe coșuri de fum sau vicare, acoperiș abrupt, înalt, roca de bază lângă suprafață, țiglă de lut, acoperiș din ardezie sau metal.

Sunt necesare schițe și o imagine care să prezinte toate cele 4 laturi ale clădirii și zona acoperișului pentru a estima cu exactitate costul protejării casei.

Este adevărat că fulgerul nu lovește niciodată în același loc de două ori?

Nu. Aceasta nu este doar o afirmație falsă, ci chiar opusul.

De ce o clădire este mai predispusă la fulgere decât alta?

Riscul relativ este determinat de 2 factori:

· înălțimea relativă- Dacă casa ta este cea mai înaltă din zonă, va deveni cea mai bună țintă pentru fulgere. Obiectivele bune includ clădiri pe dealuri și coaste, clădiri izolate pe teren plat și structuri proeminente, cum ar fi turnuri de comunicații, turnulețe, antene și copaci înalți.

· dimensiunea clădirii - cu cât clădirea este mai mare, cu atât riscul este mai mare.

Cum arată sistemele de protecție împotriva trăsnetelor instalate într-o casă?

Sistemele de protecție împotriva trăsnetelor de astăzi nu mai sunt la fel de evidente ca odinioară. Barele se extind cu 30-40 cm deasupra acoperișului și au un diametru de aproximativ 2 cm. Cablul împletit este din cupru sau aluminiu (diametru 1,2 cm) și este instalat în raport cu liniile acoperișului și arhitectură. În cazul în care cablurile coboară la sol, acestea sunt acoperite cât mai mult posibil de colțuri, jgheaburi și burlane.

Există o garanție pentru paratrăsnet?

Materialele sunt concepute pentru a rezista atâta timp cât rezistă clădirea în sine. Orice probleme ar trebui să apară înainte de sfârșitul perioadei de garanție.

Există întreținere de fulgere?

Paratrăsnetul este proiectat să reziste la multe trăsneturi fără a fi deteriorat. De asemenea, ar trebui să reziste la toate condițiile meteorologice la care acoperișul în sine poate rezista. Este recomandat să inspectați vizual sistemul la fiecare 5 ani pentru a vă asigura că barele și cablurile sunt fixate în siguranță pe acoperiș și pereți. Dacă ați făcut reparații sau modificări la exterior care ar putea afecta sistemul LPS, acesta ar trebui să fie verificat din nou și recertificat.

Este posibil să cumpărați materialul și să instalați sistemul dumneavoastră sau cu ajutorul unei persoane fără licență?

Legea permite, de asemenea, unui producător să vândă materialul direct proprietarilor de proprietăți, dar nu și furnizorilor fără o licență de revânzare.

Ce se întâmplă dacă fulgerul lovește o linie electrică aeriană și intră indirect în casă?

Pentru a proteja sistemele electrice / de comunicații de avarii, se recomandă o unitate de protecție la supratensiuni de nivel industrial care să poată trata tensiunea și curentul produs de fulgere (20.000 amperi, milioane de volți). Benzile electrice și unitățile de protecție la supratensiune disponibile în magazinele de vânzare cu amănuntul nu sunt proiectate pentru a proteja dispozitivul de forța fulgerului.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Instalațiile de paratrăsnet sunt o parte crucială a siguranței la domiciliu. Trăsnetele ajută la protejarea locuințelor împotriva trăsnetelor și pot preveni, de asemenea, incendii cauzate de supratensiuni. Având în vedere acest lucru, este important să găsiți experți de calitate care să instaleze paratrăsnetul corect pentru casa dvs. Wilio este aici pentru a vă ajuta să găsiți cei mai buni specialiști din apropiere! Oferim multe servicii dincolo de instalarea unui nou conductor de iluminat, cum ar fi instalarea la sol, acoperișuri de protecție pentru clădiri în aer liber și multe altele. Furnizorii noștri au fost examinați pe larg, așa că nu ezitați să ne contactați dacă putem face ceva pentru dvs.!