Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Parchet
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Parchet

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Parchet? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori25.604 furnizori din zona dvs.
profile image

Vasile P.

Liber profesionist
Cluj-Napoca
4,9
Renovare apartament

Firma presteaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale. Avem ca obiect de activitate constructia de case din lemn sau structura metalica,terase,garduri, amenajari interioare si exterioare precum termoizolatii cu vata bazaltica/polistiren,compartimentari pereti,tavane suspendate, finisaje la cheie pentru locuinte private,sedii firme,spatii comerciale si industriale,cat si spatii HORECA.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ștefania C.

Companie
Bragadiru
4,5
Renovare apartament

ZUGRAVELI - IMPROSPATARE - IGIENIZARE A LOCUINTEI Va oferim servicii de calitate la preturile cele mai mici de pe piata plus garantia lucrarilor. Efectuăm instalatii electrice,fotovoltaice,construcții case la roșu și la cheie,diverse demolări. Oferim contract,factura si chitanta pentru serviciile efectuate. PLATA SE VA FACE ESALONAT PE ETAPE . Mottoul meu : Gandeste,crede,viseaza,indrazneste si ai sa realizezi imposibilul.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Aurel C.

Companie
Bragadiru
4,0
Renovare apartament

Efectuăm renovări complete interioare și exterioare inclusiv instalație electrică, sanitară și termică.Renovam și restaurăm case vechi din 1800,istorice.Restauram ornamentele tavanelor și ale fațadelor.Efectuam consolidări ale clădirilor vechi. Firma noastră dispune de arhitec și ingineri pentru proiectarea tuturor instalațiilor precum și pentru cea de încălzire în pardoseală. Lucrăm după proiecte,oferim contract și factură.Avem o experiență de peste 20 de ani in construcții și renovări.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Este parchetul din lemn potrivit pentru dvs.?

Podelele de parchet din lemn - plăci create prin aranjarea unor bucăți mici de lemn de esență tare în modele repetate - au fost cândva obișnuite în gospodării. În anii 1960, aproape fiecare casă părea să aibă o bucătărie, o sufragerie, o cameră de zi sau o cameră de relaxare cu acest tip de podea. Mai târziu, acest stil a căzut treptat în dizgrație, pe măsură ce au apărut opțiuni mai noi și mai ieftine, cum ar fi laminatele și vinilul de lux. Cei care doreau încă pardoseli din lemn au ales în principal calitatea.

Selecție restrânsă

Comercianții cu podele din lemn și-au redus treptat alegerea și astăzi au doar câteva tipuri de parchet din lemn. Unii dintre principalii producători vând un număr limitat de parchete sau au întrerupt producția liniilor de produse, deși unele magazine au stocuri oferite spre vânzare. Cu toate acestea, oferta de pardoseli din vinil cu designul parchetelor din lemn este mai mare. Încă se fac parchete din lemn, deși este posibil să trebuiască să vânați puțin pentru a găsi stilul dorit. Dacă le alegeți, veți avea acasă un etaj unic.

Beneficii
Stil îndrăzneț
Ușor de instalat
Nu este necesară finisarea inițială
Ideal pentru stilurile moderne
Finalizare posibilă

Contra
Căutare mai lungă și mai provocatoare
Stilul poate părea depășit
Opțiuni de finisare limitate
Predispuse la zgârieturi

Istoricul parchetelor

Cel mai vechi parchet tare din Lemnul datează din secolul al XVI-lea, când aristocrații bogați au început să-l instaleze pe podele de marmură de către meșteri, care au creat acest efect aranjând cu atenție bucăți mici de lemn de esență tare în modele geometrice. Pardoselile din lemn de diferite tipuri au stat la baza secolelor, dar în perioada postbelică, când domnea covorul, au început să le acopere în case. Acest lucru s-a schimbat când producătorii de pardoseli au început să producă în masă plăci de parchet subțire în anii 1960 și 1970. Prin crearea plăcilor din lemn cu bucăți de furnir din lemn de esență tare aranjate în modele geometrice, producătorii au reînviat aspectul parchetelor scumpe la un preț rezonabil. Proprietarii de case au început să scoată covoarele pentru a realiza parchet. Dar la scurt timp după aceea, laminatele, parchetul de vinil și porțelanul au devenit modele ca material preferat pentru pardoseli.

Întreținere și reparații

Îngrijirea parchetelor din lemn este similară îngrijirii pentru fiecare pardoseală din lemn de esență tare. Îngrijirea zilnică trebuie să includă măturarea și aspirarea uscată cu un mop din microfibră. Petele umede trebuie îmbibate cu prosoape de hârtie și apoi șterse cu o cârpă umedă. O dată pe lună, podeaua trebuie curățată cu un agent de pardoseală din lemn. Nu utilizați ceruri, deoarece podelele vor fi alunecoase și vor deteriora finisajul. Nu folosiți niciodată un mop cu aburi pe parchet (sau pe nici o podea din lemn), deoarece acest lucru ar putea împinge umezeala în lemn. Tipurile mai noi de parchet sunt adesea realizate din lemn de esență tare, mai degrabă decât furnir. Deși șlefuirea și tratarea suprafeței sunt posibile, acest lucru este complicat de faptul că direcția lemnului se schimbă. Modificări majore aduse acestor etaje ar trebui făcute de profesioniști cu experiență.

Design

Parchetele sunt potrivite pentru stilurile moderne.

Instalarea parchetului

Plăcile de parchet sunt ușor de instalat. Lasă-l jos. Plăcile sunt relativ subțiri, deci pot fi tăiate cu ușurință. Majoritatea plăcilor de parchet sunt pre-finisate, ceea ce înseamnă că nu va trebui să-l patați sau să-l lacuiți. Cu toate acestea, subțirimea plăcilor înseamnă că este esențial ca suportul să fie perfect plat și plan. Dacă substratul se îndoaie, podeaua suprafeței se îndoaie vizibil sub picioare. De asemenea, trebuie să se asigure că modelele și distribuția lor corectă sunt drepte și simetrice de-a lungul marginilor. Nu este recomandat să ai parchet în baie, deoarece este un loc cu umiditate ridicată.

Confort și confort

Pardoselile funcționează similar cu podelele din lemn de esență tare. Orice podea din lemn va fi ușor mai moale și mai caldă sub picioare decât materialele de pardoseală dure. Plăcile ceramice sau din piatră tind să fie mai reci și mai dure decât covorul, pluta sau vinilul de lux. La fel ca alte pardoseli din lemn, parchetul poate fi zgomotos. Oamenii le acoperă adesea cu covoare în timp, pentru a spori confortul și a reduce zgomotul.

Parchet vs. lemn dur

Unii experți în stil au sugerat că parchetul ar trebui să revină la modă. Iar produsele îmbunătățite contribuie la reînnoirea interesului pentru parchet. În loc de construcții de furnir, majoritatea plăcilor de parchet de astăzi folosesc lemn masiv. Cu toate acestea, resursele pentru plăci de parchet din lemn de esență tare sunt limitate. Dacă aveți în vedere un parchet din lemn, probabil că luați în considerare avantajele acestuia față de pardoseala tradițională din lemn de esență tare. Avantajele parchetului față de lemnul de esență tare constau în aspectul său dramatic, instalarea ușoară și potrivirea pentru designurile moderne de casă. Plăcile din lemn de esență tare vor fi o alegere mai bună dacă căutați podele cu mai multă flexibilitate în decor. Pentru unii oameni, parchetul poate părea depășit,