Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Pardoseala epoxidica
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pardoseala epoxidica

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pardoseala epoxidica? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.397 furnizori din zona dvs.
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Pardoseli epoxidice

AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE ALE PODELELOR EPOXIDICE

Podelele epoxidice sunt un mod creativ de a vă realiza pardoseala și de a crea un spațiu de lucru sigur, durabil și atractiv. Podelele epoxidice câștigă în popularitate și este ușor de observat de ce. Instalarea pardoselilor epoxidice în casa dumneavoastră are multe avantaje.

Ce trebuie să știți:

Sunt ușor de păstrat curate. Probabil cea mai bună caracteristică a pardoselilor epoxidice este cât de ușor sunt de întreținut. Se știe că sunt ușor de curățat. Pur și simplu măturați gunoiul și ștergeți lichidele vărsate fără efort, doar cu o cârpă. Este un pic mai ușor! Pardoselile epoxidice sunt cele mai populare pentru garaje și nu este o problemă eliminarea rapidă și completă a contaminării cu ulei și lichide auto.

Extrem de durabile - aceste pardoseli sunt, de asemenea, cunoscute pentru durabilitatea lor și pot rezista la impacturi de orice tip. Puteți să conduceți, să parcați, să depozitați echipamente grele sau să vă dezasamblați sculele și să lucrați la un proiect mare, fără a deteriora podeaua. Ar trebui să utilizați un instrument foarte ascuțit sau greu pentru a deteriora acest material robust, care va rezista mult timp.

Extrem de sigur - epoxidicul este un material de pavare foarte sigur, pentru pardoselile dure. Este antiderapant, rezistent la impact și nu se abrazează ca betonul și alte tipuri de pardoseli industriale. De asemenea, rezistă la apă și vă protejează podeaua de orice lichid, inclusiv substanțe chimice agresive care ar deteriora alte tipuri de podele. În plus, rezistă la căldură de până la 200 de grade, ceea ce în termeni de rezistență la foc este peste majoritatea celorlalte tipuri de podele.

Aspect lustruit, curat - pardoselile epoxidice sunt practic fără probleme și au un aspect neted și uniform. În plus, suprafața lucioasă oferă o impresie profesională și curată. Ea poate transforma un garaj sau un depozit într-un showroom și poate transforma un spațiu de orice tip într-o extensie a casei dumneavoastră. Unii proprietari optează chiar pentru pardoseli epoxidice în bucătăriile lor, în băi sau în orice alt loc. Tratamentul de suprafață oferă un aspect modern și există multe alte beneficii.

Culoare - ca bonus, epoxidicul este disponibil într-o gamă largă de culori sau combinații de culori. Pentru a asigura un aspect uniform, utilizați o culoare gri sau bej solid sau alegeți o combinație de culori interesante sau culorile echipei dumneavoastră sportive preferate pentru a vă crea propriul spațiu.

Dezavantajul pardoselilor epoxidice este instalarea lor dificilă. Acesta este un proiect de bricolaj de durată și foarte complicat. Chiar și veteranii DIY experimentați resping adesea ideea unui proiect personal și angajează pur și simplu o companie competentă în instalarea epoxidică. Deși kiturile de menaj sunt disponibile în majoritatea magazinelor de unelte, acestea oferă adesea materiale de calitate scăzută, care nu produc rezultate satisfăcătoare. Instalarea unei pardoseli epoxidice necesită multă pregătire. Înainte de aplicarea vopselii epoxidice, substratul trebuie să fie complet lipsit de solvenți, grăsimi, uleiuri și alte impurități. În multe cazuri, ar trebui să investiți și în materiale și echipamente de curățare specializate. De asemenea, va trebui să închiriați o mașină de șlefuit și să finisați suprafața betonului pentru ca epoxidicul să adere corespunzător pentru a crea o suprafață netedă.

Există multe proiecte distractive și satisfăcătoare pentru artizanat, dar instalarea unei pardoseli epoxidice nu face parte, cu adevărat, din acestea. Chiar și această problemă complicată a pardoselilor epoxidice are o soluție - găsiți o companie de pardoseli epoxidice de calitate care să facă toată treaba pentru dumneavoastră!

Folosim o tehnologie comercială de calitate, de ultimă generație și cele mai bune metode de instalare pentru a ne asigura că pardoselile dumneavoastră epoxidice arată excelent și rezistă eventualelor daune. Efectuăm lucrări pregătitoare intensive, inclusiv curățarea temeinică a suprafeței și pregătirea acesteia prin finisare și gravare, pentru a realiza o conexiune netedă și perfectă a rășinilor epoxidice. Strat cu strat, instalăm un grund colorat epoxidic și fragmente colorate, urmate de o acoperire cu suprafață lucioasă, care este garanția unei pardoseli de calitate, solide și pe termen lung. Durează doar o zi sau două, apoi podeaua se usucă și se întărește încă o zi sau două și este gata de utilizare.

Aflați de ce proprietarii de case apelează la Wilio pentru proiecte de vopsire interioară și exterioară, finisaje, instalare de pardoseală epoxidică și orice alte servicii care vor asigura protecția și aspectul deosebit al caselor lor!

Cât costă pardoselile epoxidice?

Epoxidicul poate fi utilizat pe suprafețe din lemn, ciment, beton sau metal sau ca grund sub alte pardoseli. Aflați cât costă podeaua dumneavoastră epoxidică. Sunteți gata să o folosiți în garajul dumneavoastră, într-un birou sau într-un subsol? Indiferent de locul în care vă aflați, luați o decizie importantă - acest tip de pardoseală este cunoscut pentru durabilitatea sa, întreținerea redusă și curățarea ușoară. Cu toate acestea, există problema costului, chiar dacă aplicarea epoxidică dă roade. Citiți mai departe pentru a afla totul despre pardoselile epoxidice și costurile acestora!

Ce este podeaua epoxidică?

Pardoselile epoxidice sunt cunoscute și sub denumirea de podele din rășină. Avantajul lor constă în rezistența lor la uzura provocată de către un număr mare de pietoni, deci reprezintă una dintre cele mai durabile și mai rezistente opțiuni din domeniul pardoselilor. Acest lucru le face ideale pentru aplicarea în spații comerciale și garaje. Podelele epoxidice din subsol sunt, de asemenea, comune.

Podeaua epoxidică este realizată din rășini polimerice și întăritori. Când aceste amestecuri sunt mixate, ele formează o legătură chimică între ele și cu podeaua, rezultând un material plastic foarte durabil. Se aplică pe podele de cel puțin doi milimetri grosime - la mai puțin de doi milimetri în loc de pardoseală, vorbim despre acoperire epoxidică.

Avantajele pardoselilor epoxidice

Iată câteva avantaje semnificative ale pardoselilor epoxidice care le fac rentabile. 1. Luciul ridicat poate ajuta la iluminarea interioarelor. 2. Durabilitate - pot rezista traficului intens pe termen lung. 3. Ușor de curățat - rezistent la petele de ulei și apă. 4. Ușor de instalat fără a fi nevoie de echipamente speciale. 5. Pot conține aditivi anti-alunecare pentru siguranță sporită. 6. Acestea necesită doar întreținere simplă. 5. Pot fi utilizate în diferite modele.

Costul pardoselilor epoxidice

Costul podelelor epoxidice variază în funcție de dimensiunea subsolului, garajului sau a altui spațiu interior, de tipul de epoxid pe care îl alegeți și, desigur, de costul instalării. În general, epoxidul costă 420-439 lei pe m2.

Prețul este împărțit în trei categorii diferite de pardoseli epoxidice: 100% solide, sunt cele mai scumpe, deoarece sunt complet epoxidice. Acestea sunt utilizate de obicei de către profesioniști în spații comerciale

Pardoseli pe bază de apă. Deși sunt vopsele epoxidice mai subțiri, pe bază de apă, sunt mult mai ușor de aplicat.

Bazat pe solvent. Acestea sunt vopsele mai dense decât cele epoxidice pe bază de apă, dar sunt mai greu de aplicat. Sunt mai groase și pot acoperi imperfecțiunile de pe pardoselile din beton, dar profesioniștii care le aplică trebuie să poarte aparate respiratorii atunci când lucrează.

Lista de verificare pentru pardoselile epoxidice

Faceți-vă idee despre bugetul proiectului dumneavoastră, astfel încât să puteți începe să colectați informații despre companiile care se ocupă cu instalarea pardoselilor epoxidice în zona dumneavoastră. Există câteva lucruri de reținut atunci când căutați:

Măriți-vă bugetul cu cel puțin 7% pentru a acoperi orice costuri neașteptate

Obțineți cel puțin trei până la cinci estimări diferite, înainte de a vă decide. Rețineți că sumele licitate vor varia în funcție de cheltuielile generale ale companiei. Pentru a obține cele mai mari reduceri, contactați, dacă este posibil, instalatorii de pardoseli în afara sezonului sau la începutul iernii.

Amintiți-vă că un preț scăzut nu înseamnă întotdeauna o soluție mai bună - totuși doriți să angajați o companie de renume care să vă instaleze corect podeaua epoxidică. Prin urmare, este important să cereți o a doua opinie.

La ce să vă așteptați

Când angajați un instalator pentru a aplica pardoseli epoxidice, ar trebui să vă așteptați și să căutați lucruri specifice. Rețineți că, dacă întrebați și primiți ofertele care sunt cu mult sub medie, acești instalatori pot obiecta. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna așa, deci consultați-vă cu angajații înainte de a începe, astfel încât să puteți fi siguri că știu ce fac.

1. Verificați umiditatea. Va fi necesar să verificați starea betonului înainte de a începe lucrările. Dacă aveți umezeală, epoxidicul nu poate fi utilizat.

2. Straturi multiple. Unul până la șapte straturi vor asigura o bună aplicare a epoxidului. Acest lucru se datorează faptului că, în funcție de calitatea betonului, straturile sunt utilizate pentru lipirea sau nivelarea substratului. Pe suprafața antiderapantă, se aplică de obicei un grund, unul sau două acoperiri epoxidice și nisip sau fulgi pentru decorarea și finisarea stratului de acoperire.

3. Timpul. Pe ceea ce trebuie să vă bazați cel mai mult este timpul necesar pentru a finaliza. Deși acesta este un proces relativ simplu, profesionistul dumneavoastră angajat va trebui să permită epoxidului să se usuce după fiecare strat. Din acest motiv, o instalare tipică a pardoselilor epoxidice va dura până la patru sau cinci zile.

Soluție pe termen lung pentru pardoseli de calitate

Gama de costuri pentru pardoselile epoxidice depinde în mare măsură de dimensiunile spațiilor în care doriți să le instalați, de tipul de epoxidic utilizat și de costurile forței de muncă și materiale. De asemenea, va trebui să luați în considerare timpul necesar pentru finalizarea lucrării. Cu toate acestea, o podea epoxidică instalată corect poate rezista ani de zile, chiar și în interiorul cu trafic intens. Un avantaj și mai mare este că podeaua epoxidică necesită doar o întreținere ușoară și este ușor de curățat datorită rezistenței la apă sau ulei.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Pardoseala epoxidică este un tip de pardoseală care se realizează prin amestecarea rășinii epoxidice și a întăritorului pentru a crea un lichid care poate fi apoi turnat sau pulverizat pe sol. Amestecul se întărește într-un finisaj extrem de solid, durabil și neporos. De obicei este văzut ca negru, dar există și alte culori disponibile. O pardoseală din rășină epoxidică este rezistentă, impermeabilă și ușor de curățat. Acest lucru îl face perfect pentru spațiile comerciale, cum ar fi restaurantele sau supermarketurile, deoarece nu va trebui să vă faceți griji cu privire la scurgerile care distrug suprafața dură.