Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Pardoseala epoxidica, industriala
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.205 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pardoseala epoxidica, industriala

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pardoseala epoxidica, industriala? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Pardoseli industriale - Ce ne putem imagina sub ele?

Termenul de pardoseală industrială se referă la pardoselile din beton fără sudură utilizate în zonele industriale. Podeaua industrială clasică din beton se caracterizează prin rezistență ridicată, rezistență la abraziune, poate rezista la sarcini grele, dar aspectul său nu este foarte reprezentativ. Pe măsură ce stilul industrial a devenit popular, au început să fie produse și pardoseli cu aspect industrial, care amintesc de un pardoseală industrială clasică. Cu toate acestea, există mai multe diferențe între ele, inclusiv aplicarea lor și proprietățile tehnice - pardoselile cu design industrial sunt de fapt foarte subțiri, astfel încât să poată acoperi orice tip de suprafață fără îmbinări vizibile.

Unde se utilizează un etaj industrial Pardoselile industriale sunt proiectate pentru utilizare în interior și exterior, pentru spații mici și mari - și-au găsit aplicația atât în ​​companiile industriale, cât și în zonele rezidențiale.

Care este grosimea minimă a unei pardoseli industriale?

Cerințele pentru grosimea minimă a unei pardoseli industriale depind de mai mulți factori. Podeaua industrială clasică din beton atinge o grosime de 5 până la 10 mm. Constă dintr-o placă de beton armat, iar suprafața sa este modificată suplimentar în funcție de cerințele sale. Deoarece este o suprafață rugoasă și neuniformă, este necesar să se utilizeze rosturi de dilatare, care ajută la reducerea efectelor adverse ale modificărilor structurii și încărcării podelei.

De aceea proiectantul trebuie să estimeze corect în avans grosimea și tipul betonului, în funcție de utilizarea intenționată a pardoselii.

Cele mai utilizate tipuri de pardoseli industriale

Pardoseli industriale din beton

Pardoselile industriale din beton se numără printre etajele cele mai utilizate în lume. Se folosește la construcția parcărilor cu mai multe etaje, a drumurilor și a trotuarelor. Se caracterizează prin durabilitate ridicată și capacitatea de a rezista la presiune constantă.

Acest tip de pardoseală este fie construit direct pe placa de bază, fie într-un sistem de suspensie, care constă din punți metalice, care sunt foi ondulate cu o structură de oțel portantă.

beton lustruit

În ultimii ani, pardoselile din beton lustruit au devenit din ce în ce mai populare nu numai pentru durabilitatea și durabilitatea lor excelentă, ci și pentru aspectul lor. Veți găsi acest tip de podea mai ales în restaurante, galerii de artă și alte proprietăți comerciale. Oferă o gamă largă de utilizări, aspectul său poate fi ușor modificat cu ajutorul acizilor, astfel încât să poată fi create diferite modele pe el. Din acest motiv, este utilizat și în domeniul imobiliar rezidențial.

Beton comercial

Betonul comercial este o alegere tipică pentru majoritatea proprietăților comerciale, inclusiv restaurante, magazine și de asemenea, depozite. Este foarte durabil, necesită puțină întreținere și poate fi adaptat cu ușurință nevoilor dumneavoastră. Podelele comerciale din beton sunt de obicei completate cu agregate antiderapante. Suprafața sa poate fi, de asemenea, tratată cu acid, pot fi create diferite embleme în ea. versatilitatea și durabilitatea lor. Nu confundați pardoselile epoxidice cu vopseaua epoxidică. O pardoseală epoxidică este o combinație de mai multe straturi epoxidice groase, în timp ce un strat epoxidic constă dintr-un singur strat epoxidic. De aceea pardoselile epoxidice sunt capabile să reziste la o sarcină constantă și frecventă. Este ușor de curățat și întreținut, făcându-l un tip de pardoseală ideal pentru orice tip de clădire.

Pardoseală din vinil

Până de curând, pardoselile din vinil nu erau utilizate ca industriale podele, dar această tendință se schimbă rapid, încep să fie produse în serie în toată lumea. Sunt o soluție excelentă pentru cei cu un buget limitat, sunt cea mai avantajoasă alegere pentru ei. Costurile sale de producție sunt minime, ceea ce se reflectă în prețul său mai mic. Este foarte ușor de întreținut, este antiderapant și oferă confort la mers.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Dacă sunteți în căutarea unei companii cu expertiză în pardoseli industriale, atunci Wilio este locul ideal. Avem mulți experți care pot oferi servicii precum acoperiri cu penetrare profundă și denivelări de nivelare pe pardoselile dvs. din beton. Prețul pardoselilor turnate epoxidice și poliuretanice depinde de obicei de câtă suprafață există, dar consultați mai multe informații despre serviciile noastre mai jos! _X000D_