PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Pardoseli laminate
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pardoseli laminate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pardoseli laminate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori27.137 furnizori din zona dvs.
profile image

Dragos-Emanuel C.

Liber profesionist
Sector 6
4,9
Electrician

Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Costel C.

Companie
București
4,6
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Pardoseala plutitoare

Avantajele și dezavantajele podelelor din lemn de esență tare și laminate vă oferă câteva considerații. Desigur, atunci când se compară costul laminatului și al lemnului de esență tare, laminatul este de obicei o alegere mai accesibilă. Cu toate acestea, trebuie să vă concentrați și pe durabilitate, reparații și tipul de cameră în care va fi podeaua. Acest articol compară unii dintre factorii laminatului și lemnului de esență tare și vă ajută să decideți care sunt cei mai buni pentru casa dvs.:

Lemn de esență

PLUS - Pardoselile din lemn de esență tare au o textură naturală care o face atractivă pentru mulți proprietari. Puteți alege dintre diferite tipuri de lemn, pete și finisaje, care creează o serie de opțiuni.

MINUS - Pardoselile din lemn de esență tare se pot zgâria ușor dacă nu sunt întreținute corespunzător. În plus, unele tipuri de pardoseli din lemn de esență tare pot fi decolorate dacă sunt expuse la soare pentru perioade lungi de timp.

Laminat

PLUS - Pardoselile laminate nu se zgârie la fel de ușor ca podele din lemn de esență tare, astfel aspectul lor nu se schimbă atât de mult în timp.

MINUS - Pardoseala laminată este sintetică și, deși designul său copiază adesea aspectul lemnului, nu pare original.

Cel mai bun pentru aspect: podele din lemn

Costurile laminatelor vs. lemn de esență tare

Realitatea costurilor de pardoseală și ceea ce vă puteți permite pot fi la câțiva kilometri distanță. Luați în considerare costul pardoselilor laminate și din lemn, pentru a afla ce este mai bun pentru dvs. Rețineți, totuși, că podelele din lemn de esență tare sunt realizate din copaci recoltați. Prin urmare, prețul depinde de tipul de lemn pe care îl alegeți. În general, lemnul de esență tare este semnificativ mai mare la cumpărare și instalare.

Laminat

Pardoselile din lemn laminat sunt realizate din lemn compozit presat la temperaturi ridicate. Imaginea din lemn tare este apoi plasată pe lemnul compozit și acoperită pentru a forma un laminat. Nu numai că materialele în sine sunt mai ieftine, dar costul instalării lemnului laminat este în medie cu 50% mai mic decât costul instalării lemnului tare.

Pardoseala laminată poate costa 2 -5 euro pe picior pătrat, inclusiv instalarea. Prețurile exacte vor varia din nou în funcție de tipurile de materiale utilizate și de dimensiunea casei dvs.

Evaluează încărcătura de trafic și uzura podelei din casa ta. Suprafața mai durabilă este mai ușor de întreținut și va arăta grozav pentru anii următori. Dar cât de durabile sunt pardoselile laminate în comparație cu lemnul de esență tare?

Lemn de esență

PLUS: Lemnul dur este o garanție reală, este frumos și în funcție de tipul de lemn pe care îl poate face acasă adăugați o valoare semnificativă.

MINUS: De asemenea, este predispus la zgârieturi, poate fi deteriorat de umezeala excesivă și va prezenta uzură, în special în zonele cu încărcături grele și frecvente.

Laminat

PLUS - Deoarece laminatul este fabricat din lemn presat, este mai durabil și rezistent la zgârieturi, umiditate și uzură. Parchetul laminat este, de asemenea, mai ușor de curățat.

MINUS - Deși laminatul este mai durabil, nu este la fel de atrăgător din punct de vedere vizual. Laminatele de calitate inferioară pot avea texturi din lemn cu aspect artificial.

Cel mai bun pentru longevitate: pardoseli laminate

Reparați laminatul vs. lemn dur

Pardoselile casei dvs. vor trebui, de obicei, reparate uneori. De la accidente ușoare până la uzură excesivă, laminatul și lemnul tare au avantaje și dezavantaje.

Lemn dur

Lemnul dur poate fi reparat prin șlefuirea imperfecțiunilor și tratarea suprafeței. Acest lucru îi conferă un avantaj față de laminat, deoarece durează ani de zile.

Laminat

Podelele laminate nu sunt ușor de reparat. Dacă achiziționați o pardoseală care vine în bucăți individuale și se potrivește, puteți înlocui plăcile individuale - deși, în funcție de lumina soarelui și vârstă, este posibil ca noua piesă să nu se potrivească corect.

Cel mai bun pentru reparații: podele din lemn

Cele mai bune camere pentru lemn de esență tare vs. parchet laminat

În plus față de preț, durabilitate și reparații, ar trebui să luați în considerare și cele mai bune (și cele mai rele) locuri din casă pentru ambele tipuri de pardoseli. , în special în camere cu trafic redus, precum dormitoare și săli de mese. Cu toate acestea, dacă aveți animale de companie, podelele dvs. din lemn pot fi zgâriată și purtate în timp. Subsolurile și băile cu umiditate ridicată nu sunt, de asemenea, un loc bun pentru pardoselile din lemn de esență tare. Pe de altă parte, lumina solară continuă poate de asemenea să estompeze podeaua din lemn de esență tare în timp.

Laminat

Deoarece parchetul laminat este atât de durabil, este mai puțin predispus la uzura animalelor de companie. și pentru traficul pietonal. Deși rezistă mai bine la umezeală decât lemnul tare, nu trebuie amplasat într-un loc umed în mod regulat din casă. Datorită stratului superior de acoperire, pardoselile laminate nu se estompează de la lumina soarelui la fel de rapid și clar ca pardoselile din lemn de esență tare și pot fi utilizate în condiții de siguranță în încăperile cu ferestre mari. dezavantaje. Lemnul tare are un preț mai mare, dar este mai ușor de reparat și durează mai mult decât laminatul. Avantajele și dezavantajele pardoselilor laminate includ că nu se estompează sau nu se zgârie la fel de ușor ca lemnul tare, dar reparațiile pot implica remodelarea întregii pardoseli. Atunci când decideți ce opțiune este cea mai bună pentru casa dvs., luați în considerare avantajele și dezavantajele fiecăruia și luați în considerare stilul dvs. de viață. A avea animale de companie, copii mici sau zone cu trafic intens vă poate influența decizia.

< h4> Întrebări frecvente
Știți diferența dintre laminat sau lemn de esență tare?

Da, dar poate să nu fie întotdeauna evident la prima vedere. Pardoselile laminate au adesea un model care se repetă, iar lemnul de esență tare este mai ușor de vopsit și zgâriet. în funcție de tipul fiecăruia, dar în medie, lemnul tare este de aproximativ două până la trei ori mai scump decât laminatul.

Pardoselile laminate au adesea un model care se repetă, iar lemnul de esență tare este mai ușor de vopsit și zgâriet. în funcție de tipul fiecăruia, dar în medie, lemnul tare este de aproximativ două până la trei ori mai scump decât laminatul.

Pardoselile laminate au adesea un model care se repetă, iar lemnul de esență tare este mai ușor de vopsit și zgâriet. în funcție de tipul fiecăruia, dar în medie, lemnul tare este de aproximativ două până la trei ori mai scump decât laminatul.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Pardoselile sunt o parte integrantă a oricărei case și, atunci când trebuie înlocuite dintr-un motiv sau altul, găsirea unei companii de renume care să facă treaba poate fi uneori dificilă. Wilio este o resursă pentru găsirea celor mai buni profesioniști din oraș atunci când vine vorba de podele plutitoare. Indiferent dacă aveți nevoie de cineva care să vă îndepărteze podeaua anterioară sau să instalați material nou - lista noastră de furnizori vă va putea ajuta la un preț accesibil care se potrivește nevoilor dumneavoastră.