Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Perdele
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Perdele

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Perdele? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Ce face ca serviciul nostru de montare a perdelelor să fie unic și de ce este potrivit oriunde?

Colaborarea perfectă care te ajută să economisești timp

Odată ce ai ales perdelele perfecte pentru casa ta, poți contacta Wilio Services, care te poate sfătui cu privire la montarea galeriilor sau orice altceva ai avea nevoie. Nu este nevoie să te preocupi prea mult sau să îți faci griji. Trebuie doar să rezervi serviciul pentru acasă (sau locul de muncă) și îți vom trimite o persoană care va instala în siguranță și ușor galeriile și suporturile pentru perdele.

Profită de personalul specializat

Instalatorii sistemelor de prindere pentru perdele cu care lucrăm sunt profesioniști cu experiență și cu înaltă calificare. Vor aduce cu ei toate echipamentele și instrumentele necesare pentru instalarea accesoriilor și suporturilor. Experții noștri au efectuat deja numeroase montaje, astfel încât poți fi sigur că serviciile solicitate vor fi efectuate eficient și cu cea mai mare grijă.

Calitate garantată

Scopul nostru este să îți oferim rezultatele dorite în cel mai eficient mod posibil printr-un serviciu care te va face fericit.

Opțiuni flexibile de rezervare

Instalarea unei galerii pentru perdele este una dintre micile lucrări pentru care suntem pregătiți să te ajutăm în orice zi a săptămânii, chiar și sărbătorile legale, fără costuri suplimentare. Trebuie doar să folosești formularul nostru practic de rezervare online și să faci rezervarea pentru perioada care ți se potrivește cel mai bine. Alternativ, poți descărca aplicația Wilio pentru Android sau iOS și să alegi o dată cu ajutorul acesteia.

Ne ocupăm de toate tipurile de montaj de perdele

Când vine momentul programării efectuate, vom trimite un tehnician cu experiență la adresa indicată pentru a se ocupa de lucrare. Trebuie să știi că personalul nostru a efectuat o multitudine de servicii de montaj a perdelelor și cunoaște toate detaliile necesare unei astfel de sarcini speciale. De asemenea, îți va oferi sfaturi și sugestii utile la fața locului.

Tipuri de sisteme pe care le putem monta: galerii simple și duble; șine pentru perdele; suporturi de fixare de toate tipurile; sisteme de prindere pe perete și pe ușă. Cu alte cuvinte, putem oferi soluții complete, indiferent de perdelele și draperiile alese.

Întrebări frecvente

Întrebare: Cât timp curează efectuarea serviciul? Răspuns: De obicei, un profesionist are nevoie de aproximativ 1 oră pentru a monta 2 șine de perdea și alte 15 minute pentru a agăța perdelele. Totul depinde de câte suporturi trebuie montate și de lungimea acestora. Notă: Reține că timpul poate varia în funcție de tipul și dimensiunea șinei.

Întrebare: Oferiți și accesorii pentru perdele? Răspuns: Accesoriile și perdelele rămân responsabilitatea ta. Trebuie să le ai pregătite când sosește tehnicianul.

Întrebare: Mă puteți ajuta cu instalarea jaluzelelor? Răspuns: Da, instalarea jaluzelelor este un alt job cu care te putem ajuta. Asigură-te că la sosirea tehnicianului ai jaluzelele și toate accesoriile disponibile la fața locului.