Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Pietrar
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pietrar

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pietrar? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Alegerea zidarului potrivit

De la cele mai magnifice catedrale până la cele mai modeste cabane, zidarii au ajutat la construirea celor mai frumoase și mai durabile clădiri pe care le avem. Dacă aveți nevoie să găsiți un zidar, într-un domeniu atât de specializat și distinctiv, este important să găsiți o persoană care să-și cunoască meseria și să aibă toate cunoștințele necesare pentru a face totul pentru dumneavoastră, așa cum vă așteptați și cum cereți de la el.

Ce ar trebui să știți înainte să luați o decizie

Acordați atenție experienței, precum și certificatelor. Asigurați-vă că îl înțelegi. Întrebați cum ajunge la muncă. Obțineți de la el o ofertă care acoperă totul și întocmiți un plan detaliat de plată. Verificați cunoștințele sale despre autorizațiile de construcție și toate reglementările de construcție necesare. Decideți cu ce să vă ocupați în continuare. Analiza acestor puncte vă poate ajuta să vă concentrați asupra a ceea ce trebuie să observați atunci când vă întâlniți cu zidarii și obțineți recenzii.

Zidarii pot efectua o gamă largă de lucrări - de la construcția și întreținerea pereților tradiționali din piatră, fie pentru gospodării sau în grădină, până la crearea de structuri personalizate, praguri și alte finisaje din piatră. Deși diverși constructori, meșteșugari și alți meșteri, cum ar fi grădinarii, pot avea abilitățile de a îndeplini anumite sarcini, cum ar fi construirea unui zid de grădină, un specialist va fi întotdeauna cel mai bine pregătit pentru a desfășura o muncă profesională. Când căutați pe cineva pentru proiectul dumneavoastră, este logic să discutați cu cei care au îndeplinit deja multe sarcini similare cu ale dumneavoastră. În plus față de vizualizarea unor proiecte anterioare ale muncii lor, pe care vi le pot arăta ca parte a portofoliului lor, puteți aranja și vizitarea persoanelor pentru care au lucrat în trecut, prin intermediul lor.

Nu vă fie teamă să le puneți întrebări cu privire la calificările pe care le au, vechimea afacerii lor sau modul în care va ajunge la locul lor de muncă specific. Mulți vor avea calificări speciale. Este posibil ca alții să fi petrecut timp lucrând cu zidari consacrați și lucrând la proiecte speciale, cum ar fi catedrale, sau urmând diferite cursuri. Alții au învățat pur și simplu să lucreze ca ucenici, cu un alt zidar mai experimentat.

Pe lângă vizualizarea referințelor sale, ar trebui să evaluezi și cât de bine vă veți înțelege cu potențialul zidar pe care îl alegeți. Pur și simplu pentru că veți fi în contact cu el și va trebui să vă consultați cu privire la diverse probleme care pot apărea în timpul lucrului. Primul contact va spune, de asemenea, multe, veți cunoaște oamenii mai receptivi și în timpul unei conversații telefonice. Sunt politicoși la telefon, vin la întâlniri la ora programată, pun multe întrebări despre proiect? Alegeți pe baza acestor criterii.

În funcție de domeniul de activitate, proiectele de zidărie pot dura ceva timp. Capacitatea de a menține o bună comunicare pe tot parcursul proiectului este esențială. Nu trebuie neapărat să vă străduiți să fiți cei mai buni prieteni, dar ar trebui să aveți o relație profesională - trebuie să vă simțiți confortabil și să vorbiți deschis despre orice preocupări care pot apărea și despre rezolvarea oricăror probleme.

Înțelegerea cu oamenii pe care îi alegeți este esențială. Ar trebui să fie cu adevărat deschiși și încântați să vă informeze despre toate, să vă spună ce și cum vor face. Dacă par a fi reticenți să ia contact cu clienții anteriori sau să explice totul, acesta este un semn rău.

Trebuie să fiți pregătit să puneți întrebări pentru a vă ajuta să evaluați cum va răspunde la job. Nimeni nu dorește un expert care să atingă obiectivul cu comenzi rapide și să neglijeze ceva. Pe lângă cererea de referințe (ideal de a le vedea) și verificarea experiențelor lor din trecut, fiți curios cu privire la procesele de lucru de zi cu zi - cum vor munci la fața locului, în ce constă o zi de lucru normală a proiectului, cât de specific este necesar să îndeplinească sarcinile.

Obțineți mai multe cotații

Deși lucrările mai mici, cum ar fi construirea unui zid mic de grădină, nu vor necesita cotații complexe, pentru multe proiecte mai mari este recomandabil să aveți o ofertă pregătită de la cel puțin trei comercianți. Detaliile și sfera ofertei lor vă pot spune multe despre progresul și calificările lor. Este important să vă asigurați că toate ofertele sunt similare - acestea includ materiale și forță de muncă, precum și orice subcontractare. De asemenea, este important dacă vă pot da o factură.

De asemenea, ar trebui să se ia în considerare dacă oferta include eliminarea și îndepărtarea materialelor de la orice lucrări de demolare necesare. Preluarea ofertelor de la cel puțin trei comercianți sau companii unice vă va oferi o idee despre costurile reale și vă va ajuta să identificați ofertele disproporționat de mici sau inutil de mari. Acest lucru vă poate spune dacă prețul dumneavoastră va fi fix sau dacă va trebui în continuare să fiți de acord cu modificări suplimentare la contract în timpul construcției. Pentru proiecte de muncă mari, mulți zidari pot subcontracta și angaja companii de schele, de exemplu. Discutați cu o persoană care desfășoară activități independente dacă aceasta este necesară și dacă este deja inclusă în preț.

După ce ați convenit pe baza unei oferte de preț corecte și scrise, asigurați-vă că aveți un plan de plată care vi se potrivește. Un contract scris este cel mai bun mod de a vă asigura că sunteți pe drumul cel bun, fără neînțelegeri. Un expert de renume nu va aștepta, în general, sau nu va cere în prealabil valoarea totală a muncii scumpe. Cu toate acestea, un mic depozit nu este neobișnuit. În timp ce mulți constructori cumpără materiale în numele partenerilor de afaceri și nu vor necesita bani în avans pentru a acoperi aceste costuri, dacă este o companie mică care lucrează pe un șantier mare cu costuri ridicate, acesta poate fi încorporat în plan. Plata va fi întârziată de obicei până la finalizarea lucrărilor. Multe persoane care desfășoară activități independente sunt încântate să primească numerar, dar majoritatea acceptă în prezent transferuri bancare.

Verificați, de asemenea, cunoștințele lor despre reglementările de construcție

În funcție de tipul de structură pe care o aveți de zidit, poate fi necesar să luați în considerare o autorizație de construire. De exemplu, dacă construiți un zid sau faceți un trotuar de-a lungul drumului, va trebui să solicitați o autorizație de construcție sau o aprobare de la autoritatea locală înainte de a începe construcția. Cu toate acestea, majoritatea reparațiilor la pereții existenți nu vor face obiectul niciunei obligații de raportare.

Un bun profesionist ar trebui să vă poată spune și să vă explice ce muncă poate face imediat, pentru care aveți nevoie de permisiunea autorităților sau dacă vor fi necesare alte documente, cum ar fi autorizația. Zidarii cu experiență ar trebui să cunoască cele mai recente cerințe și reglementări. Feriți-vă de orice persoană care desfășoară activități independente și nu este conștientă de necesitatea unei autorizații de construire sau a unei inspecții a lucrărilor efectuate - încălcarea reglementărilor poate duce la amenzi grele și va trebui să încheiați lucrarea sau să eliminați proiectele deja finalizate și să aduceți totul la starea sa inițială pe cheltuiala dumneavoastră. Investitorul nu este nici măcar conștient de acest lucru. Un expert bun ar trebui să vă alerteze asupra acestui fapt.

Puneți-vă de acord asupra a ceea ce se va întâmpla după construcție

În cazul oricărui proiect de construcție, este posibil să apară complicații și probleme. Aceste probleme se pot manifesta adesea numai după încetarea teoretică a muncii și transferul specialistul la alte locuri de muncă. În aceste condiții, este rezonabil să angajați o persoană care desfășoară o activitate independentă care se bucură să se întoarcă pe șantier pentru a-și continua munca și pentru a corecta orice deficiențe care s-ar fi putut manifesta de la sfârșitul lucrării. Unii comercianți vor include acest lucru în contractele inițiale ale proprietarilor de case, în timp ce alții vor oferi o soluție mai informală. Veți vedea singur cum va reacționa el la acest lucru. Chiar și pe baza unor „lucruri mici” atât de frumoase, puteți lua decizia corectă și puteți angaja exact zidarul pentru proiectul dumneavoastră, care va face tot ce aveți nevoie, la cea mai înaltă calitate.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Care sunt avantajele alegerii unei companii de produse din piatră? Piatra este unul dintre cele mai durabile materiale din construcții. Aceasta înseamnă că va rezista traficului intens și poate dura ani de zile fără a necesita reparații majore. De aceea, tot mai mulți oameni apelează la companii precum Wilio, care oferă servicii de calitate de la pietrari în toate domeniile: inclusiv pietre funerare, pardoseli, bucătării și șeminee. Cu o gamă atât de largă de servicii disponibile, veți putea găsi ceva perfect pentru nevoile dvs. - indiferent care ar putea fi acestea! _X000D_