Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Pietre funerare, monumente funerare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pietre funerare, monumente funerare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pietre funerare, monumente funerare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Pietre funerare

La ce ar trebui să se aștepte oamenii atunci când comunică cu un specialist în piatră?

Diferite companii de piatră funerară vor adopta diferite procese de creare a pietrelor funerare personalizate, pentru familii. Înainte de a cumpăra de la un pietrar, vă recomandăm să verificați dacă există cerințe speciale în cimitir pe care ar trebui să le cunoașteți în ce privește pietrele funerare. De exemplu, o piatră funerară din granit poate fi potrivită numai în unele părți ale cimitirului, în timp ce bronzul poate fi mai potrivit pentru alte zone, cum ar fi o grădină memorială.

Majoritatea furnizorilor de pietre funerare înțeleg importanța creării unei pietre funerare unice și personalizate, ca un memento al vieții umane. Specialiștii în piatră funerară se întâlnesc de obicei cu familiile pentru a discuta diverse opțiuni de proiectare, inscripții necesare, specificații de dimensiune și multe altele. Specialișii vor fabrica produsele necesare, pentru a se potrivi nevoilor și dorințelor dvs., respectând în același timp orice restricții sau îndrumări cu privire la cimitir.

Poate să mă ajute un camin funerar să decid ce piatră funerară să aleg pentru locul de odihnă al unei persoane dragi?

Cu siguranță da. Cu atât de multe opțiuni de culoare, dimensiune și calitate disponibile, alegerea pietrei funerare potrivite poate fi o sarcină descurajantă. Cele mai multe case funerare vă vor ajuta cu plăcere să luați o decizie.

De cât timp este nevoie pentru alegerea corectă a pietrei funerare?

Deși nu există reguli stabilite cu privire la perioada normală de timp pentru a decide și procura o piatră funerară, unele cimitire au limitări în ceea ce privește cât de curând poate fi plasată o piatră funerară. În plus, unele obiceiuri și culturi religioase pot necesita ceremonii în jurul așezării pietrei funerare, ceea ce ar putea afecta momentul.

Cât durează producerea unui monument?

Desigur, crearea unui monument durează ceva timp, mai ales dacă ați gravat o inscripție specială sau de altă natură. În unele cazuri, crearea unei pietre funerare poate dura câteva săptămâni și trebuie luat în considerare și timpul necesar pentru livrarea acesteia. Cel mai bine este să cereți unui reprezentant al companiei informații specifice, dar timpul mediu este de la 4 la 6 săptămâni.

Pot adăuga ceva la o piatră funerară existentă?

Da. Dacă doriți să adăugați ceva pe o piatră funerară sau un mormânt existent, putem face ajustări pentru a adăuga fonturi și / sau inscripții textului existent pe piatra funerară.

Care sunt costurile tipice ale unei pietre funerare sau a unui monument?

Costul va varia în funcție de materialele utilizate și de tipul de piatră funerară pe care o alegeți. Dacă doriți să obțineți o ofertă de preț specifică, vă recomandăm să contactați un reprezentant care vă va oferi informații personalizate, precum și prețurile cele mai exacte.

Ce trebuie să știu despre cumpărarea unei pietre funerare?

Cel mai important lucru este să știți care sunt regulile și reglementările cimitirului în care așezați piatra funerară. Fiecare cimitir este diferit. Contactați compania locală de piatră funerară pentru asistență.

Cât durează producerea unei pietre funerare?

Dacă comandați o piatră care este pe site și în inventarul companiei, o puteți avea în 4-6 săptămâni. Dacă doriți să comandați și să sculptați o piatră funerară personalizată, timpul de producție este de aproximativ 90 de zile. Când comandați pietre colorate speciale (de obicei importate), durează aproximativ 4 până la 5 luni. Cu toate acestea, aceste date sunt doar estimative.

Un cimitir îmi poate percepe o taxă de instalare dacă cumpăr o piatră funerară de la o altă sursă?

Nu ar trebui să fiți penalizat pentru achiziționarea de la o companie de piatră funerară. Dacă cimitirul percepe o taxă de instalare pentru o piatră funerară cumpărată de la o altă sursă, trebuie să perceapă și o taxă de instalare dacă piatra funerară este cumpărată de la ei.

Selectarea și cumpărarea unui monument sau piatră funerară este o activitate care are loc o dată în viață și are loc adesea în numele unui membru al familiei recent decedat. Fără experiență anterioară cu achiziționarea de monumente, înțelegem numărul de întrebări pe care le adresați companiei care le produce. Asigurați-vă că contactați un serviciu funerar sau de zidărie care va răspunde la orice întrebări și vă va ajuta cu selecția dvs.

Ce material este recomandat pentru piatra funerară?

În prezent, pietrele funerare sunt cel mai adesea realizate din granit, marmură sau bronz. Dar, din multe motive, experții vor recomanda granitul. Granitul natural oferă o gamă largă de opțiuni de culoare, inclusiv roșu, albastru și negru. Granitul este mult mai dur și mai gros decât alte tipuri de rocă, permițând o durabilitate mai mare, dacă este necesar, pentru a rezista condițiilor meteorologice și de mediu extreme.

Piatra de granit oferă o culoare mai frumoasă decât alte materiale?

Când vine vorba de lucrul cu granit, aveți la dispoziție o gamă largă de culori; cu opțiuni interne și internaționale. Diferite companii oferă mai mult de 28 de tipuri de granit intern și 34 de tipuri internațional, cu nuanțe de culoare de albastru, negru, roșu și gri. Decizia privind culoarea poate fi uneori influențată de alegerea fontului sau de numărul de opere de artă. Reperele necesare pentru portrete sau gravarea peisajelor detaliate mari necesită un contrast ridicat pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. În aceste condiții, se recomandă utilizarea granitului foarte închis la culoare. Cel mai adesea, luarea deciziei de culoare este personală și nicio culoare specială nu este mai bună decât celelalte.

Există restricții cu privire la locul amplasării monumentului / pietrei funerare?

Cu excepția cazului în care limitările cimitirului impun altfel, singura restricție privind amplasarea inițială este imaginația. Companiile de piatră funerară pot crea pietre funerare tradiționale care conțin doar un font simplu; sau pot fabrica, de asemenea, pietre funerare excepționale, care conțin lucrări arse cu laser, prelevate inițial din fotografii personale.

În colaborare cu dvs., putem crea povestea persoanei dragi prin granit folosind o combinație de elemente grafice, fonturi, fotografii personale și imagini unice. Personalul creativ vă va combina efectiv alegerile și va crea o reprezentare minunată în cinstea vieții persoanei dragi.

Cum creați un portret sau o fotografie într-o piatră funerară?

Multe companii folosesc o tehnică de ardere cu laser efectuată de un computer. Cu arderea cu laser, pot obține mai multe detalii atunci când vine vorba de reproducerea portretelor și fotografiilor personale. În legătură cu replicarea portretelor și fotografiilor, este bine să rețineți că, cu cât fotografia originală este mai bună, cu atât este mai bună și imprimarea pe granit. Cu toate acestea, nu descurajăm niciodată persoanele să ne arate lucrări de artă sau fotografii.

Cât durează finalizarea monumentului?

Monumentul va fi finalizat în 2 - 4 luni. Producerea de monumente unice sau proprii poate dura până la 4 luni. Pietrele funerare tradiționale sunt mai ușor disponibile și pot fi livrate în termen de 2 luni. Dacă este necesar până la o anumită dată, vom încerca să vă răspundem nevoilor.

Cine instalează monumentele?

Depinde adesea de reglementările cimitirului, în majoritatea cazurilor monumentele vor fi instalate de experții care au produs monumentul. Cu toate acestea, clienții pot instala singuri monumente mici. Cu toate acestea, monumente mai mari ar trebui instalate de profesioniști pentru a evita ciobirea sau zgârieturile.

Este necesar să cumperi un monument, chiar dacă o persoană este incinerată?

Amplasarea monumentului oferă rudelor și supraviețuitorilor un loc pentru a reflecta asupra vieții pe care a trăit-o această persoană, permițând astfel oferirea de flori sau lumânări, sau a diferitelor obiecte personale. Generațiile viitoare pot vizita apoi o pagină în care se pot găsi informații genealogice. Dacă înmormântarea se face într-un cimitir, pot exista regulamente care să impună marcarea acestui mormânt cu un memorial. Practic toate cimitirele au această reglementare.

Toate cimitirele permit instalarea unui monument?

Pe scurt, nu. Cimitirele respectă propriile reguli și reglementări privind pietrele funerare, normele variind de la cimitir la cimitir. În unele cimitire, reglementările merg atât de departe încât să varieze de la secțiune la secțiune sau chiar de la lot la lot. Vă recomandăm întotdeauna să verificați condițiile de plasare a pietrei funerare în cimitirul dvs. pentru a vă asigura că selecția culorilor, dimensiunilor, formelor și operelor de artă este în conformitate cu reglementările existente.