Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Placarea cabanei
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Placarea cabanei

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Placarea cabanei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.646 furnizori din zona dvs.
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ovidiu Augustin Traian P.

Companie
Timișoara
5,0
Zugrav, zugrăveli

Firma noastra va ofera servicii de amenajari interioare multiple , placari si decorativa . Avem o echipa tanara cu experienta in tara si strainatate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chivu M.

Liber profesionist
Bragadiru
4,9
Întrerupătoare și prize electrice - instalare și reparații

Persoana fizica răbdătoare, priceputa și descurcareata care oferă calitate la cele mai bune preturi. Împreună analizam situația și luam cele mai bune decizii.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Care sunt opțiunile?

Cumpărarea unei case din bușteni este o chestiune serioasă, așa că este logic să doriți să o modificați. Cel mai bine este să începeți atunci când știți pentru ce doriți să o folosiți. Dacă doriți utilizarea pe tot parcursul anului, este bine să alegeți un placaj mai gros. Să analizăm mai departe - utilizarea unei placări mai groase, diferitele opțiuni disponibile și beneficiile pe care le poate avea.

Ce trebuie luat în considerare atunci când alegeți o placare

Placarea poate avea diferite grosimi și tratamente de suprafață. Aceasta înseamnă că, indiferent de ceea ce căutați, este probabil să găsiți ceva potrivit. Învelișul determină aspectul casei finalizate. Dacă se folosește lemn, acesta se va comporta diferit. Vreți lemn care să se schimbe foarte puțin ca aspect sau o suprafață vopsită sau ceva de genul acesta. Care va arăta frumos cu timpul?

Bugetul este un alt lucru de luat în considerare. Cât de mult puteți cheltui pentru placare? Investiți în ceea ce doriți să obțineți, mai ales dacă intenționați să o utilizați pe tot parcursul anului.

Puteți izola podeaua și acoperișul cabanei dumneavoastră din bușteni?
Izolarea casei din bușteni

Exemplele de mai sus au, în majoritatea cazurilor, acoperișuri și placări mai subțiri. Cu toate acestea, dacă doriți să profitați la maxim de cabana dumneavoastră din bușteni pe tot parcursul anului, ar trebui să evitați pierderile de căldură.

Deoarece cea mai mare parte a căldurii se va pierde în aceste două locuri, ar trebui să includeți izolația în prețul total al noii case din bușteni. Este posibil să cumpărați seturi de izolație. În orice caz, nu uitați membrana, care împiedică pătrunderea umezelii în cabana din bușteni. Apoi, puteți tăia plăcile izolante pentru a le potrivi golurilor de pe podea și tavan. Acestea pot fi apoi acoperite cu scânduri de lemn, care pot fi apoi decorate la discreția dumneavoastră în funcție de buget, dar ar trebui să alegeți întotdeauna cel mai aspru placaj pe care bugetul dumneavoastră îl permite. Dacă intenționați să utilizați cabana din bușteni cât mai des posibil, alocați o parte din buget izolației. Mai ales dacă doriți să petreceți timpul acolo pe tot parcursul anului.

După cum puteți vedea, placajul este unul dintre cele mai importante elemente ale oricărei case din bușteni. Poate arăta bine, dar nu toate plăcile sunt identice. Grosimea joacă un rol esențial în modul în care se va comporta cabană de bușteni în timp. Datorită unei izolații de calitate, casa din bușteni devine mai atractivă și vă puteți simți confortabil în ea.

CUM SĂ INSTALAȚI PLĂCILE DIN LEMN

Suntem deseori întrebați cum se instalează plăcile din lemn. Deși fiecare proiect este unic și detaliile vor varia de la construcție la construcție, am prezentat câteva linii generale pentru a ne ajuta să introducem procedura de instalare a plăcilor din lemn.

Placarea cu lemn este mult mai ușoară decât cea cu alte materiale de construcție, datorită căreia puteți continua construcția mult mai repede. Placarea din lemn vă permite să visați la modele și forme complexe care pot fi tăiate și modelate după bunul plac.

Înțelegerea procesului de instalare a placării din lemn vă va ajuta să vă gestionați proiectul și să vă asigurați că toate operațiunile rulează fără probleme. Vrem să vă împărtășim cât mai multe posibil pentru a vă ajuta să profitați la maxim de pardoseala din lemn.

Pregătiți placajul

Asigurarea lemnului

Aceasta este o parte foarte importantă a procesului, deci, dacă nu sunteți sigur ce tip să alegeți, nu uitați să ne contactați.

Tipurile de lemn vor afecta aspectul, durabilitatea, culoarea și durabilitatea, deci vor avea un impact semnificativ pentru proiectul general.

Profilul de placare

Următoarea decizie pe care trebuie să o luați înainte de a începe instalarea placării este să vă decideți ce profil utilizați. Acest lucru va afecta nu numai aspectul și comportamentul placării, ci și procesul de instalare.

Unele profiluri de placare sunt mai ușor de instalat decât altele. Profilurile de placare au avantajele lor și unul va fi mai potrivit pentru proiectul dumneavoastră decât celelalte.

Dacă doriți să aflați mai multe despre fiecare profil de placare, discutați cu unul dintre experții noștri care vă poate îndruma în direcția corectă sau vizitați ghidul nostru de profilare a plăcilor.

Prelucrarea și aclimatizarea lemnului

Lemnul este un material natural și, ca atare, va răspunde mediului. Toate lemnele se vor umfla și se vor micșora pe măsură ce umezeala din lemn este absorbită. Este un proces natural, deoarece lemnul încearcă să se aclimatizeze și să realizeze un echilibru de umiditate cu mediul înconjurător. Depinde de locația clădirii.

Este esențial ca lemnul să fie complet aclimatizat înainte de instalare. Acest lucru va împiedica redimensionarea lemnului în timpul instalării, provocând probleme. Mai multe informații sunt disponibile.

Depozitați lemnul într-un loc uscat și răcoros, cu o bună ventilație(scoateți ambalajul), astfel încât lemnul să se poată aclimatiza. < / p>

Management de proiect

Merită întotdeauna să verificați cantitatea de lemn înainte de instalare. Nu doriți să aflați că aveți prea puțin lemn chiar înainte de a vă termina munca. După cum spune vechea zicală - „măsurați de două ori, tăiați o dată.”

Protejați lemnul de lumina directă a soarelui, de expunerea la apă, zăpadă, gheață și alți factori. Lemnul trebuie păstrat deasupra solului, cu ambalaje bune din polietilenă și, în mod ideal, cu mult flux de aer natural.

În plus față de planul de amenajare, veți avea nevoie de un plan de management al construcțiilor, care să includă orare și sarcini individuale. Este un moment bun pentru a vorbi cu arhitecți sau constructori despre cum să aducă la viață modele și idei originale. Aceasta este, de asemenea, ultima dată când se fac modificări. Nu doriți să decideți asupra unei modificări de proiectare la mijlocul instalării.

Procesul de instalare a plăcilor din lemn

Procesul de instalare a plăcilor din lemn ar trebui să fie efectuat de un profesionist. Deși vă putem oferi sugestii și instrucțiuni, pentru rezultate optime, este recomandat ca placajul să fie instalat de un specialist care se va asigura că totul se potrivește perfect.

Plăcile din lemn sunt de obicei proiectate pentru utilizare pe orizontală. Doar unele profiluri sunt recomandate pentru utilizare pe verticală, deci verificați acest lucru înainte de a începe.

Panourile de placare trebuie instalate atașându-le la șipci conform instrucțiunilor detaliate ale arhitectului. Fiecare panou ar trebui, de asemenea, fixat individual.

Elementele de fixare

Toate produsele consumate trebuie fixate cu elemente de fixare din oțel inoxidabil Clasa 304. Acest lucru garantează o finisare a suprafeței de înaltă calitate. Capetele mici nu sunt recomandate pentru proiectele de lambriuri din lemn.

Există două tipuri de elemente de fixare pe care le puteți utiliza pentru montarea placării din lemn.

Face Fix - Vă recomandăm să fixați plăcile peste cea mai groasă parte a învelișului, în timp ce fiecare placă este fixată independent. Acest lucru se aplică oricărei lățimi de profil de peste 100 mm.

Secret Fix - Este posibil să se utilizeze o fixare peste o linie înclinată. Acest lucru se aplică oricărei lățimi de profil de până la 100 mm.

La instalarea primei plăci pe fiecare creastă, aceasta va necesita o corecție a feței.

Construcții de perete

Perete exterior - Pentru a acoperi peretele exterior, este necesar să atașați șipci de perete și apoi să atașați placarea la aceste șipci.

Perete cadru din lemn - Pentru a acoperi peretele cadrului din lemn, este necesar să atașați știfturi la perete. Apoi puteți atașa o placare la aceste lamele. De asemenea, trebuie să vă asigurați că există o membrană respirabilă care permite circulația aerului.

Peretele cavității - pentru a acoperi peretele cavității, trebuie să fixați șipci cu dop și șurub. Apoi, puteți atașa placarea la șipci.

Înțelegerea structurii zidului și a caracterului clădirii poate asigura gestionarea eficientă a umezelii și vaporilor de apă.< / p>

Proprietățile pereților
< Finisarea diferitelor elemente de perete, cum ar fi ferestrele, ușile, colțurile și marginile, vor fi necesare pentru a crea un finisaj profesional. Veți dori să alegeți elementele care sunt potrivite pentru placare, iar acest lucru trebuie discutat cu arhitectul dumneavoastră.

Aceste caracteristici sunt importante nu numai pentru aspectul clădirii finale, ci de asemenea, și pentru asigurarea drenării eficiente a apei și pentru a nu exista goluri pentru apă / murdărie în spatele placării.

Utilizați o garnitură de înaltă performanță pentru a sigila orice goluri din jurul ferestrelor sau ușilor.

Întreținerea placărilor din lemn
>

Dacă placarea trebuie vopsită la fața locului, se recomandă acest lucru înainte de instalare.

Dacă lemnul este tratat corespunzător, protejat și montat, poate rezista mult timp. Cu siguranță merită să știți cum să tratați și să aveți grijă de lemn, astfel încât acesta să fie bine întreținut. Acest lucru va fi influențat și de alegerea tipurilor de lemn.

Unele tipuri își schimbă culoarea odată cu înaintarea în vârstă, deci gândiți-vă cum ar trebui să arate clădirea în anii următori.

< p> Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă revigora ideile și viziunile, contactați experții noștri.
Informații utileCe ar trebui sa stii
Alegerea placării corecte nu este o sarcină ușoară. Dacă aveți nevoie de un serviciu, Wilio vă va ajuta să găsiți experți de calitate pentru pregătirea suprafeței, instalarea substructurii și, în cele din urmă, vă va oferi estimări de preț pentru diferite tipuri de placări exterioare din lemn. Prețurile variază în funcție de tipul pe care alegeți să îl utilizați. Citiți mai multe în această postare de blog! Acest lucru poate părea o sarcină simplă. Cu toate acestea, alegerea placării corecte nu este o sarcină ușoară. Dacă aveți nevoie de asistență pentru a găsi experți de calitate pentru instalarea și finisarea spațiului dumneavoastră de locuit în aer liber, folosind placări exterioare din lemn, Wilio vă poate ajuta să găsiți cele mai bune opțiuni de servicii disponibile pentru a lucra la renovarea casei sau a biroului dumneavoastră cu sfaturi adecvate din partea profesioniștilor din industrie. Contactați-ne chiar astăzi! Prețul placării exterioare din lemn depinde de obicei de numărul de m². De asemenea, va trebui să investiți bani suplimentari în angajarea de muncitori calificați care știu cum să instaleze corect aceste materiale.