Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Plăci de cărămidă
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Plăci de cărămidă

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Plăci de cărămidă? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori23.873 furnizori din zona dvs.
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ovidiu Augustin Traian P.

Companie
Timișoara
5,0
Zugrav, zugrăveli

Firma noastra va ofera servicii de amenajari interioare multiple , placari si decorativa . Avem o echipa tanara cu experienta in tara si strainatate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chivu M.

Liber profesionist
Bragadiru
4,9
Întrerupătoare și prize electrice - instalare și reparații

Persoana fizica răbdătoare, priceputa și descurcareata care oferă calitate la cele mai bune preturi. Împreună analizam situația și luam cele mai bune decizii.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Plăci de cărămidă

Cui nu i-ar plăcea aspectul unui perete de cărămidă? Căldura și culoarea pe care o oferă cărămizile sunt atemporale. Din fericire, realizarea acestui aspect este mai ușoară ca niciodată. Plăcile de cărămidă sunt o modalitate accesibilă și eficientă de a îmbunătăți interiorul sau exteriorul casei dumneavoastră fără a fi nevoie să construiți din nou un zid de cărămidă.

Plăcile de cărămidă, cunoscute și sub denumirea de furnir de cărămidă, sunt bucăți de cărămizi care pot fi folosite la suprafață pentru a da aspectul unui adevărat perete de cărămidă. Deși îi lipsește suportul structural oferit de un perete de cărămidă tradițional, un perete decorat cu plăci de cărămidă este la fel de plăcut din punct de vedere estetic și eficient din punct de vedere energetic ca un perete de cărămidă convențional. De fapt, diferența este dificil (dacă nu imposibil) de observat.

Plăcile de cărămidă sunt confortabile deoarece, spre deosebire de cărămizile de dimensiuni mari, ocupă doar o fracțiune din spațiu, sunt eficiente și ușor de instalat. p>

Terminologia plăcilor de cărămidă

Înainte de a ne arunca cu capul în diferitele moduri de instalare a plăcilor de cărămidă, să ne imaginăm o terminologie comună.

Plăcile de cărămidă sau, astfel, furnirul de cărămidă, sunt bucăți subțiri de cărămidă obișnuită, care pot fi utilizate în același mod precum plăcile ceramice.

Cărămizile sunt blocuri dreptunghiulare de lut ars, silicat de calciu sau beton. Clădirea de cărămidă există de mii de ani. Cărămizile au câștigat popularitate în timpul Revoluției industriale, când cărămizile produse în serie au devenit de facto prima alegere dintre materialele de construcție și au înlocuit piatra, ceea ce a fost în general mai scump și imprevizibil.

Malta este un adeziv care se face de obicei prin amestecarea nisipului, cimentului și apei. A fost folosit ca material de construcție de vechii israeliți și egipteni. Acesta este situat în structuri care datează de 10.000 de ani și rămâne o parte comună a construcției moderne. Plăci: Direct din matriță Se realizează plăci obișnuite. Plăcile se formează la mijlocul acestui proces prin tăierea cu un fir comun de cărămidă înainte de ardere. Acestea sunt denumite preforme și sunt produse în serie pentru construcții. Deoarece sunt tăiate de la forma unei cărămizi obișnuite, plăcile de cărămidă au adesea aceleași dimensiuni: 215 × 65 mm. În funcție de producător, puteți cumpăra plăci de până la 50 mm grosime sau 15 mm subțire. Cărămizi existente care au fost transformate în plăci. Sunt „autentice” în sensul că fiecare țiglă provine dintr-o adevărată cărămidă care a fost degradată în mod natural și expusă influențelor externe. Plăcile de cărămidă recuperate sunt tăiate din cărămidă obișnuită și vin într-o varietate de modele, inclusiv o țiglă elegantă din cărămidă cu geam alb, găsită în restaurante și baruri moderne.
De ce plăcile din cărămidă
< Unul dintre motivele pentru care plăcile de cărămidă sunt atractive pentru proprietari este instalarea ușoară. Acestea sunt de obicei atașate la un substrat care poate fi adaptat la un anumit perete sau suprafață. Plăcile sunt așezate de-a lungul liniilor orizontale, se aplică clei și plăcile sunt așezate. În funcție de aspectul dorit, poate (sau nu) trebuie să măsurați manual golurile dintre fiecare panou pe care se aplică mortarul. În acest caz, se utilizează o unitate distanțieră pentru a asigura precizia.
Pentru ce se pot utiliza plăcile de cărămidă?

Dacă este posibil să se utilizeze cărămidă obișnuită, atunci este posibilă și utilizarea unei plăci de cărămidă. Sunt ideale pentru diverse camere și aplicații. Ele sporesc estetica camerei cu un aspect decorativ natural. Iată câteva exemple despre modul în care puteți utiliza plăcile de cărămidă în casa dumneavoastră: /> Băi: Evidențiați peretele din baie cu plăci de cărămidă sau un cadru de contur.
Living: Adăugați un perete interior din cărămidă expusă pentru a îmbunătăți caracterul și căldura camerei de zi.
Afară: Pentru a proteja exteriorul casei. Pot fi folosite pentru a repara coșurile, șemineele și pereții exteriori, îmbunătățind în același timp atractivitatea vizuală.

Când vine vorba de alegerea unui perete nou pentru casa dumneavoastră, aveți la dispoziție o mulțime de opțiuni. Cu toate acestea, mulți proprietari încep acum să se îndepărteze de faianța tradițională și folosesc plăci de cărămidă sau dale de lux în toată casa. Acesta este modul perfect de a obține același aspect robust și autentic pe care îl are un zid tradițional de cărămidă, dar fără niciun efort. Nu este nevoie să remodelați un perete interior existent, deoarece puteți utiliza cu ușurință mulaje din cărămidă.

Cu o multitudine de texturi și culori diferite din care puteți alege, puteți crea aproape orice aspect în casa dumneavoastră. Plăcile cu efect de cărămidă au devenit foarte populare în ultimii ani, în principal pentru că permit casei să aibă același aspect de cărămidă ca și exteriorul. În plus, le puteți asorta cu aproape orice atmosferă din cameră.

Plăcile de cărămidă pot fi utilizate în interior și în exterior, făcându-le foarte versatile. Pot fi utilizate în încăperi mobilate, pe suprafețe mai mici sau în exteriorul complet al clădirilor. Sunt excelente nu numai pentru clădirile noi, ci și pentru proiectele de modernizare sau renovare. Pe măsură ce cărămizile expuse devin din ce în ce mai populare în fiecare an, cererea pentru acești pereți este în creștere. De asemenea, sunt populare pentru o gamă largă de materiale, modele și culori. Sunt utilizate în mod obișnuit pentru a imita aspectul unui perete de cărămidă clasic.

Sunt o alegere foarte populară și destul de obișnuită în multe case moderne. Cererea pentru acestea a crescut în ultimii ani și există multe modalități de a satisface preferințele oricărui proprietar. Acestea sunt fabricate din materiale durabile, reciclabile, făcându-le eficiente din punct de vedere energetic și soluția perfectă pentru zona care urmează să fie înfrumusețată. Acum puteți avea un finisaj de cărămidă pe pereții dumneavoastră.

Acestea sunt disponibile în multe dimensiuni diferite și pot fi, de asemenea, adaptate la cerințele dumneavoastră specifice. Există multe finisaje diferite, dintre care puteți alege, dar cele mai populare includ adesea un aspect degradat, deoarece datorită lui obțineți același aspect rustic în interior ca pe pereții de cărămidă din exterior. Cu adezivul și grundul adecvat, puteți crea un aspect frumos, durabil și de lungă durată pentru casa dumneavoastră.

Plăcile de cărămidă pot fi, de asemenea, utilizate comercial și sunt perfecte pentru restaurante, cafenele și magazine de îmbrăcăminte. Ele arată rustic, autentic și pot transforma orice spațiu într-un mediu modern și elegant. Aceste plăci de cărămidă sunt durabile și de lungă durată, ceea ce le face o investiție perfectă în orice spațiu comercial. Sunt din ce în ce mai populare în fiecare an. Acest lucru se datorează în principal faptului că sunt versatile și oferă aspectul perfect pereților din casa dumneavoastră. Oamenii nu numai că pun aceste plăci în bucătării și băi, dar caută și alte modalități de a le folosi în toată casa. Aceasta include o alegere între diverse texturi și modele noi pentru alte părți ale locuinței, cum ar fi camera de zi și dormitorul, care oferă o gamă unică într-un spațiu personalizat. Acestea sunt realizate cu o suprafață de cărămizi adevărate pentru a copia fidel aspectul unui perete de cărămidă real. Au un stil diferit, ceea ce înseamnă că veți crea aproape orice aspect în casa dumneavoastră.

Plăcile de cărămidă sunt formate din secțiuni subțiri de cărămizi, oferă același efect ca și cărămizile clasice și sunt ideale pentru pereții interiori și exteriori. Fâșiile de cărămidă sunt tăiate la dimensiuni specifice și amestecate cu coloranți naturali pentru a vă face pereții perfecți. Dacă doriți să faceți o impresie în casa dumneavoastră fără a fi nevoie să plătiți sume mari, tot ce trebuie să faceți este să cumpărați plăci din cărămidă.

Au o acoperire excelentă și sunt o modalitate excelentă de a oferi stil caselor mai vechi fără a pierde aspectul original. Plăcile de cărămidă și plăcile cu efect de cărămidă devin foarte populare și - cel mai important - le puteți folosi în interior și în aer liber, atâta timp cât alegeți tipul potrivit de material.

Cu plăci frumoase de cărămidă, veți crea un perete elegant, care va atrage cu siguranță atenția. Plăcile de cărămidă din bucătărie sunt moderne, practice și potrivite pentru medii care uneori pot fi calde și chiar umede. Pot fi folosite pe un perete principal sau pe toți pereții interiori ai bucătăriei. Se descurcă bine cu căldura, iar instalarea lor este destul de ușoară pentru proprietarii de case cu experiență.

Plăcile de bucătărie cu efect de cărămidă pot oferi o opțiune similară și există multe modele frumoase dintre care puteți alege. În bucătăria dumneavoastră puteți avea același aspect aspru ca pe pereții exteriori, rămânând în același timp modern, foarte elegant și completează perfect decorul dumneavoastră contemporan. Plăcile cu efect de cărămidă câștigă popularitate în fiecare an și acest aspect nu mai este rezervat neapărat doar pereților exteriori. De asemenea, arată uimitor în interior.

Plăcile de cărămidă pentru baie versus gresie pentru baie cu efect de cărămidă < / h5> Plăcile de baie cu efect de cărămidă sunt o alegere foarte populară, mai ales dacă doriți să creați un aspect frumos, dar în același timp unic în baia dumneavoastră. Deoarece este un spațiu personal, poate reflecta propriul stil unic, iar acest lucru se poate face cu ușurință cu frumoasele plăci cu efect de cărămidă. În plus, puteți alege dintr-o gamă largă de culori, inclusiv alb, negru, gri, albastru și bej. Dacă vă gândiți să le instalați în chiuvetă și sunteți îngrijorat de longevitatea lor, nu trebuie. Aceste plăci sunt perfecte chiar și în astfel de locuri. Acestea au fost proiectate pentru a se potrivi fiecărei camere din casă, indiferent dacă este vorba de un duș sau de o pardoseală tradițională din cărămidă. Se descurcă bine cu umezeala, deoarece sunt rezistente la apă și sunt alegerea perfectă pentru baie. Mulți oameni adoră aspectul autentic al plăcilor de cărămidă sau țiglă. Ele pot fi folosite oriunde, sunt ușor de instalat și sunt realizate din materiale ecologice. Aceste benzi de cărămidă nu sunt scumpe, ceea ce înseamnă o opțiune rentabilă atât pentru constructori, cât și pentru proprietarii de case. Chiar și colțurile nu sunt o problemă pentru aceste plăci, deoarece puteți alege cu ușurință dintre colțuri care au grosimi și dimensiuni diferite, sunt ideale pentru orice perete, pot fi perfect reglate și ușor de manevrat. Acest lucru vă va permite să creați o continuitate peretelui și a modelelor dumneavoastră, făcând peretele să arate frumos fără niciun efort. De ce să nu conferiți salonului un stil rustic? Cărămizile vor fi soluția perfectă.
Ce ziceți de remodelarea pereților exteriori?

Puteți face acest lucru cu plăcile exterioare de cărămidă. Casele tradiționale din cărămidă au un aspect rustic, datorită cărora arată foarte relaxant și confortabil. Astăzi, însă, prețul caselor de cărămidă, ca să nu mai vorbim de cărămizi, a crescut brusc, ceea ce înseamnă că astfel de locuințe nu mai sunt disponibile pentru toată lumea.

Soluția? Utilizați plăci exterioare de cărămidă care oferă un farmec rustic la prețuri extrem de accesibile. Din acest motiv, astăzi este disponibilă o gamă largă de plăci de cărămidă în aer liber pe care le puteți utiliza pentru a crea case rustice care imită frumosul stil popular al caselor de cărămidă.

Plăcile exterioare de cărămidă sunt disponibile și în design-uri moderne pentru fiecare gospodărie. Au culori puternice și finisaje elegante. Acestea sunt create pentru a imita doar aspectele de bază ale cărămizilor și, în același timp, își aduc propria suprafață unică. Puteți alege, de asemenea, dintr-o gamă de plăci exterioare de cărămidă vitrate care pot fi utilizate în aer liber pentru a vă face casa să arate și mai modernă și rustică. În cazul în care doriți să creați ceva unic sau să imitați neuniformitatea suprafeței de cărămidă, pentru a face casa dumneavoastră să pară mai autentică, puteți, de asemenea, să căutați diverse combinații de mulaje exterioare din cărămidă. Principalele motive pentru care plăcile de cărămidă sunt atât de eficiente, sunt că au o rezistență excelentă la căldură și arată bine. Ele pot fi instalate în jurul șemineului pentru a se potrivi cu designul și culoarea restului camerei, adăugând în același timp o notă modernă unei părți foarte populare a casei dumneavoastră.