Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Plantarea gazonului
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Plantarea gazonului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Plantarea gazonului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori10.654 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian Silviu B.

Liber profesionist
București
5,0
Grădină, grădinar

Lucrez din 2010 în amenajări de grădini începând de la adăugat pământ vegetal , sistem de irigații , însămânțare cu gazon sau montaj de rulouri de gazon , amenajare cu plante și arbuști.Putem executa defrișări, curățare de terenuri de iarbă și arbuști, putem să executăm operațiuni de săpare manual sau mecanizat , facem întreținere pentru grădini .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril - Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,9
Firmă de curățenie

Servicii Intretinere Spatii Verzi & Curatenie. - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Dragomir M.

Companie
IF
4,9
Sisteme de irigare

Amenjam si intretinem spatii verzi, montam rulouri de gazon, sisteme de irigat ,infiintam peluze de gazon prin insamantare, plantam arbori si arbusti foiosi si coniferi, comercializam ingrasamant natural , oferim servicii de reabilitare a gradinilor,diagnoza si tratament la plante de interior,exterior; consultanta horticola; taieri si stropiri la pomi fructiferi. Cu respect, Ing. Mihai Dragomir

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chiril Adrian A.

Liber profesionist
Domnești
4,2
Muncă în grădină și în aer liber

Prestez servicii de gradinarit: - Montare sistem de irigat -Plantare Gazon - Tuns mecanizat (trimmer/mașina de tuns iarba) - Toaletat copaci - Igienizare terenuri - Defrișat arbuști -Curatare pomi fructiferi -Curatenie Generala Pentru mai multe detalii vorbim la telefon

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ștefan Adrian A.

Companie
Tunari
4,0
Grădină, grădinar

Prestam servicii în domeniul amenajărilor de grădini (montaj rulouri de gazon, instalații de irigat automatizate etc.) Dispunem de o gama variata de plante ornamentale

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Întrebări frecvente
De ce să rezervați un serviciu de plantare a gazonului prin Wilio?
Cu Wilio, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea serviciilor de plantare a gazonului în zona dumnevoastră. De îndată ce vă publicați solicitarea, vă vom contacta cu experți din zona dumnevoastră care vă pot îndeplini cu ușurință cerințele. Gata cu căutarea interminabilă online și găsirea unui furnizor de servicii care să vă planteze gazonul. Deși plantarea gazonului poate părea o sarcină destul de simplă, nu toată lumea are timp și energie. Uitați de stresul și durerile de cap legate de măsurarea, fertilizarea, greblarea și plantarea gazonului - puteți angaja un expert care să se ocupe de întregul proces pentru dumnevoastră! Fără întârzieri, fără dificultăți și fără lucrări în derulare. După plantarea gazonului, puteți solicita sfaturi și despre udare, fertilizare și întreținerea generală a gazonului. Căutați astăzi un specialist potrivit și păstrați-vă gazonul verde și sănătos pe tot parcursul anului.
Când este cea mai bună perioadă a anului pentru a planta gazonul?
Puteți planta gazonul în orice moment al anului. Fie că este iarnă, primăvară, vară sau toamnă, plantarea gazonului este perfectă dacă știți cum să îl îngrijiți corect. În general, cel mai bine este să plantați gazonul pe vreme blândă, când este suficient de cald pentru a crește rădăcini, dar aceasta să nu sunt prea toridă pentru a preveni uscarea acestuia înainte de a prinde rădăcini.
Cât durează un serviciu de plantare a gazonului?
Plantarea gazonului dumneavoastră este un proces destul de simplu, dar cât timp durează lucrarea va depinde de cât de mare sau mic este gazonul dumneavoastră. În zonele mai mici, plantarea unui gazon poate dura câteva ore, în timp ce plantarea unui gazon pentru curți mai mari poate dura o zi întreagă. Dacă doriți să știți cât va dura plantarea, puteți întreba un expert care va fi încântat să vă ofere o estimare.
Când trebuie să fertilizez gazonul?
Înainte de a planta gazonul, cel mai bine este să fertilizați solul cu îngrășăminte de calitate. După finalizarea serviciului de plantare a gazonului, puteți fertiliza din nou după aproximativ șase săptămâni. Asigurați-vă că fertilizați la fiecare două luni în primul an pentru a sprijini creșterea și a vă menține gazonul sănătos. Când gazonul dumneavoastră este plantat, îl puteți fertiliza din nou la începutul fiecărui sezon pentru a asigura creșterea pe tot parcursul anului.
Cât de repede pot tunde gazonul după plantare?
Puteți tunde gazonul numai dacă este deja bine înrădăcinat și nu mai poate fi mutat. Acest lucru se întâmplă de obicei la aproximativ trei săptămâni după plantarea gazonului. Dacă doriți să știți dacă gazonul dumneavoastră este pregătit pentru tuns, puteți trage ușor de iarbă. Dacă puteți ridica peluza, trebuie să mai așteptați.
Un specialist în gazon mă poate ajuta cu lucrările de grădinărit?
Da, se poate! Avem mulți grădinari cu experiență care vă pot ajuta cu toate sarcinile legate de grădină, astfel încât curtea, terasa sau grădina dumneavoastră să arate întotdeauna cât mai bine. De la plantarea răsadurilor și udarea plantelor până la prășit sau plivit, puteți lăsa toate secțiunile dumneavoastră de grădinărit experților noștri de încredere. Puteți chiar să solicitați un serviciu precum tunderea ierbii.
Ce alte servicii de gazon pot comanda prin Wilio?
Prin Wilio puteți rezerva toate tipurile de servicii legate de gazon. După plantarea gazonului dumneavoastră, puteți angaja un profesionist în îngrijirea gazonului pentru a vă asigura că gazonul dumneavoastră crește bine și că este întreținut și sănătos. Avem, de asemenea, experți calificați în amenajarea spațiului în cazul în care doriți să faceți modificări majore sau să adăugați un foișor nou, iaz, trotuar sau alte elemente în grădina sau curtea dumneavoastră.
Ce includ serviciile de plantare a gazonului?
Căutați ajutor pentru o peluză nouă? Experții noștri în plantarea gazonului se ocupă de toate, cum ar fi îndepărtarea ierbii vechi, plantarea de peluze noi și oferirea de sfaturi cu privire la întreținerea sa pe termen lung. Nu contează dacă intenționați să așezați un gazon artificial sau să plantați unul real. Indiferent de perioada anului, experții noștri pot lucra cu ușurință la toate cerințele dumnevoastră referitoare la gazon.
Servicii
Așezarea unui covor de gazon
Este o concepție greșită că așezarea unui covor de gazon în timpul iernii este incorectă. Dimpotrivă, în această perioadă mai rece a anului, așezarea unui gazon are multe avantaje. Gazonul tău are mult timp să se așeze și să se înrădăcineze înainte de sosirea primăverii. Așezarea gazonului în timpul iernii înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să îț udați la fel de des, ceea ce îl face mai ușor de întreținut. Expertul va măsura mai întâi suprafața gazonului dumneavoastră și va pregăti solul pentru un gazon nou. Nivelează solul cu greble și îndepărtează cu atenție buruienile, pietrele, rădăcinile și alte resturi. Apoi începe să aranjeze părțile individuale ale gazonului, astfel încât fiecare capăt să fie cât mai drept posibil. Ultimul pas implică verificarea ca întreg gazonul să fie așezat corect și fără goluri nerezonabile între secțiuni.
Plantarea gazonului
Practic, puteți planta un gazon de primăvara până toamna. Expertul pregătește mai întâi solul îndepărtând vechea vegetație, nivelând și fertilizând, apoi seamănă sămânța cu ajutorul cărucioarelor de însămânțare. Semințele sunt apoi încorporate ușor în sol cu ​​greble și rulate temeinic din două direcții. Gazonul este apoi stropit temeinic cu un pulverizator, astfel încât picăturile mari să nu spele semințele. Solul trebuie păstrat umed pentru prima lună după plantare. Primele două săptămâni trebuie udat de 1-2 ori pe zi și apoi următoarele două săptămâni la fiecare două zile. Când iarba crește la o înălțime de 7 cm, este necesar să se tundă, dar maxim 2,5 cm. Gazonul nu trebuie tăiat la o lungime mai mică primele 4 ori. Noua peluză poate fi folosită la 3 luni de la plantare.
Instalarea gazonului artificial
Dacă preferați să plantați mărci specifice de iarbă artificială, puteți primi ajutor și de la experții noștri în plantarea de iarbă artificială. Primul pas, similar cu așezarea unui covor de gazon, este să măsurați suprafața gazonului dumneavoastră și apoi să îndepărtați suprafața existentă. Dacă este o peluză mică, această sarcină poate fi realizată manual. Pentru spații mai mari, cel mai bine este să folosiți o mașină de tuns iarba. Specialistul în domeniu acoperă apoi stratul superior al solului cu un substrat de nisip sau piatră înainte de a-l compacta, cu o rolă sau o mașină vibratoare. Apoi vă va așeza cu grijă iarba artificială pentru a obține un aspect mai natural. În cele din urmă, elimină orice exces de iarbă și curăță întreaga peluză pentru a finaliza plantarea gazonului artificial.
Informații utileCe trebuie sa stii

Platforma Wilio vă permite să comandați servicii pentru gazonul dvs. de la o serie de furnizori de încredere. Puteți comanda servicii de întreținere a gazonului, cum ar fi tunderea sau tăierea, prin intermediul platformei noastre și solicitați profesioniștilor să vină la dvs. atunci când vi se potrivește cel mai bine.

Echipa noastră de grădinari profesioniști de gazon are nevoie de 4-8 ore până plantează-ți gazonul. Începem prin îndepărtarea tuturor gazonului existent, a solului vegetal și a oricăror buruieni / dăunători, apoi punem o barieră pentru buruieni și sol vegetal. Urmează însămânțarea gazonului dvs., folosim semințe de iarbă F1 de înaltă calitate, care germinează în 7-10 zile. Apoi rulăm ușor sămânța pentru a asigura o acoperire uniformă și, în cele din urmă, udăm gazonul astfel încât să înceapă bine.

Cea mai bună perioadă a anului pentru a pune gazonul este de la sfârșitul toamnei până la începutul primăverii. Aceasta este perioada în care temperatura solului este blândă și plăcută pentru proprietarul casei. De asemenea, oferă timp suficient pentru iarbă să stabilească un sistem puternic de rădăcină. În lunile de vară, solul crește mult mai cald, ceea ce poate face ca rădăcinile să se usuce rapid.

Wilio este o platformă online ușor de utilizat, care vă permite să angajați un serviciu de plantare a gazonului pentru proprietatea dvs. Avem o gamă largă de experți în plante, toate cu competențe și expertize diferite, astfel încât să puteți angaja serviciul perfect de plantare a gazonului pentru nevoile dvs. Fie că doriți să plantați iarbă sau copaci, grădinarii noștri profesioniști au experiența necesară pentru a îndeplini corect treaba. Pe lângă faptul că oferim o gamă largă de servicii pentru plante, oferim și o serie de alte servicii, cum ar fi tăierea gardurilor vii și controlul buruienilor.

De asemenea, oferă timp suficient pentru iarbă să stabilească un sistem puternic de rădăcină. În lunile de vară, solul crește mult mai cald, ceea ce poate face ca rădăcinile să se usuce rapid.

Wilio este o platformă online ușor de utilizat, care vă permite să angajați un serviciu de plantare a gazonului pentru proprietatea dvs. Avem o selecție largă de experți în plante, toate cu abilități și expertiză diferite, astfel încât să puteți angaja serviciul perfect de plantare a gazonului pentru nevoile dvs. Fie că doriți să plantați iarbă sau copaci, grădinarii noștri profesioniști au experiența necesară pentru a îndeplini corect treaba. Pe lângă faptul că oferim o gamă largă de servicii pentru plante, oferim și o serie de alte servicii, cum ar fi tăierea gardurilor vii și controlul buruienilor.

De asemenea, oferă timp suficient pentru iarbă să stabilească un sistem puternic de rădăcină. În lunile de vară, solul crește mult mai cald, ceea ce poate face ca rădăcinile să se usuce rapid.

Wilio este o platformă online ușor de utilizat, care vă permite să angajați un serviciu de plantare a gazonului pentru proprietatea dvs. Avem o selecție largă de experți în plante, toate cu abilități și expertize diferite, astfel încât să puteți angaja serviciul perfect de plantare a gazonului pentru nevoile dvs. Fie că doriți să plantați iarbă sau copaci, grădinarii noștri profesioniști au experiența necesară pentru a îndeplini corect treaba. Pe lângă faptul că oferim o gamă largă de servicii pentru plante, oferim și o serie de alte servicii, cum ar fi tăierea gardurilor vii și controlul buruienilor.

Wilio este o platformă online ușor de utilizat, care vă permite să angajați un serviciu de plantare a gazonului pentru proprietatea dvs. Avem o selecție largă de experți în plante, toate cu abilități și expertize diferite, astfel încât să puteți angaja serviciul perfect de plantare a gazonului pentru nevoile dvs. Fie că doriți să plantați iarbă sau copaci, grădinarii noștri profesioniști au experiența necesară pentru a îndeplini corect treaba. Pe lângă faptul că oferim o gamă largă de servicii pentru plante, oferim și o serie de alte servicii, cum ar fi tăierea gardurilor vii și controlul buruienilor.

Wilio este o platformă online ușor de utilizat, care vă permite să angajați un serviciu de plantare a gazonului pentru proprietatea dvs. Avem o selecție largă de experți în plante, toate cu abilități și expertize diferite, astfel încât să puteți angaja serviciul perfect de plantare a gazonului pentru nevoile dvs. Fie că doriți să plantați iarbă sau copaci, grădinarii noștri profesioniști au experiența necesară pentru a îndeplini corect treaba. Pe lângă faptul că oferim o gamă largă de servicii pentru plante, oferim și o serie de alte servicii, cum ar fi tăierea gardurilor vii și controlul buruienilor. grădinarii noștri profesioniști au experiența necesară pentru a îndeplini corect treaba. Pe lângă faptul că oferim o gamă largă de servicii pentru plante, oferim și o serie de alte servicii, cum ar fi tăierea gardurilor vii și controlul buruienilor. grădinarii noștri profesioniști au experiența necesară pentru a îndeplini corect treaba. Pe lângă faptul că oferim o gamă largă de servicii pentru plante, oferim și o serie de alte servicii, cum ar fi tăierea gardurilor vii și controlul buruienilor.