Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Podea de beton

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în podea de beton. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Podea de beton? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Podea de beton

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

INFORMAȚII UTILE

Ce trebuie să știți

PARDOSELI DIN BETON ȘI IDEI DE PROIECTARE

Descoperiți idei noi și avantajele podelelor din beton, de la versatilitate nelimitată și design până la întreținere ușoară.

Pardoselile din beton sunt complet personalizabile și oferă o alternativă excelentă la pardoselile tradiționale, cum ar fi linoleum, covor, lemn, plăci, piatră sau marmură. Combinația de culori, texturi, modele și finisaje oferă opțiuni de design nelimitate. În plus, betonul este extrem de durabil și ușor de întreținut. Dacă casa sau afacerea dumneavoastră are substraturi de beton existente, evidențierea acestora sau utilizarea finisajelor decorative este o alegere accesibilă și ecologică.

BENEFICII REALE ALE PARDOSELOR DE BETON

Pardoseala din beton are multe avantaje. Comparați avantajele și dezavantajele de mai jos cu ideile dumeneavoastră și aflați dacă betonul este alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Avantaje:

Pot fi proiectate pentru orice buget

Posibilități creative nelimitate

Necesită puțină întreținere

Durabilitate (peste 50 de ani)

Etanșate corespunzător, rezistent la umezeală și pete

Potrivit pentru animale de companie

Reduc alergenii din casă

Pot fi încălzite printr-un sistem radiant

Fără COV (compuși organici volatili)

Dezavantaje:

Necesită închiderea ocazională

Pot fi greu de reparat

Este posibil să aveți nevoie de covoare în unele zone pentru confort și căldură

În timp, pot apărea fisuri

Pot fi alunecoase când sunt umede

UNDE SE UTILIZEAZĂ PARDOSELILE DIN BETON?

Bucătarie:

Nicio altă cameră nu are o utilizare atât de frecventă ca bucătăria. Prin urmare, trebuie să aibă cea mai durabilă suprafață a podelei. Betonul poate rezista traficului pietonal intens și mișcărilor la care sunt expuse suprafețele podelei bucătăriei. În același timp, va aduce posibilități nesfârșite în domeniul designului. În plus, nu există articulații sau linii de chituire pentru a prinde murdăria sau lichidele vărsate, astfel încât curățarea este o plăcere. Mai multe informații despre pardoselile bucătăriei găsiți aici.

Holul de la intrare:

Faceți o primă impresie grozavă cu o intrare elegantă, un foaier sau o podea decorativă potrivită pentru intrarea în hol. Datorită îngrijirii ușoare a betonului, a capacității de a face față traficului frecvent și de a rezista la decolorare, pardoseala din beton este o alegere ideală pentru zonele în care ar putea pătrunde murdărie, noroi și apă. Aflați mai multe despre cum să creați o astfel de intrare aici.

Baie

Atunci când vine vorba despre podelele din baie, majoritatea oamenilor aleg întotdeauna ceva elegant, durabil, rezistent la umezeală și apă și ușor de întreținut. Betonul îndeplinește toate aceste condiții. Puteți avea și încălzire radiantă instalată pentru a face podeaua confortabilă pentru picioarele goale. Aflați mai multe despre opțiunile de pardoseală pentru baie aici.

Subsol:

Betonul este o alegere extrem de bună pentru încăperile de la subsol, în special datorită rezistenței sale la umiditate, chiar și în zonele care sunt, de obicei, expuse umezelii solului și a posibilelor inundații. Folosind betonul, evitați problema mucegaiului și nevoia de a smulge și înlocui un covor umed sau podeaua din lemn deteriorată. Consultați aici mai multe idei despre pardoseala care poate fi instalată la subsol.

Garaj:

Dacă multe garaje sunt deja utilizate ca o extindere a spațiului de locuit, de ce să nu le facem la fel de atractive ca restul case? Aspectul poate varia de la gri de bază lustruit la combinații de culori mai complexe. Adăugați pete colorate pentru aspectul de terrazzo sau pentru propriul design cu acoperiri epoxidice viu colorate. Puteți vedea mai multe opțiuni pentru acoperirea podelei în garaj aici.

Magazinul:

Betonul combină durabilitatea pentru aplicații grele și zone cu trafic intens cu opțiuni de personalizare nesfârșite. Combinația dintre acești doi factori este o alegere ideală pentru magazine, restaurante și baruri, birouri, biserici, școli, instituții medicale și clădiri industriale. Vă permite să încorporați sigla companiei dumneavoastră, culorile corporative sau tema direct în podea. Mai multe informații despre aplicațiile comerciale pot fi găsite aici.

COSTURILE PARDOSELOR DIN BETON

Unul dintre principalele avantaje ale unei pardoseli decorative din beton este accesibilitatea sa în comparație cu alte opțiuni, mai ales dacă aveți deja o placă de beton pregătită pentru colorare, lustruire sau aplicare de vopsea sau acoperire. Prețul unui metru pătrat în designul de bază este comparabil cu cel al linoleumului, vinilinului, covorului sau plăcilor ceramice mai ieftine. Designul clasei de mijloc este comparabil cu laminarea, cu bambusul, lemnul de esență tare și plăci mai scumpe. Designul superior este la fel de scump ca ardezia, piatra sau marmura.

Pardoseala decorativă din beton poate crește valoarea revânzării unei case deoarece noii proprietari își pot modifica pardoselile cu ușurință fără a suporta costuri de îndepărtare sau eliminare sau pot alege să păstreze betonul așa cum este. De asemenea, ar trebui să luați în considerare valoarea pe termen lung deoarece betonul va oferi decenii de utilizare cu o întreținere foarte redusă, economisind bani pe tot parcursul vieții podelei.

Alte elemente care pot afecta prețul includ:

Extrudări sau plinte care trebuie prelucrate sau îndepărtate

Ai nevoie de tampoane speciale

Îndepărtarea și eliminarea pardoselilor existente

Repararea substratului

Mobilier în mișcare

Consultați furnizorul pentru lucrările și serviciile incluse în preț.

OPȚIUNI DE PROIECTARE

Culori:

Cele mai populare alegeri de culori sunt diferite nuanțe de gri neutru și nuanțe pământii, dar posibilitățile sunt aproape nelimitate. Vopseaua poate fi amestecată în beton (vopsea integrală) sau aplicată pe suprafața cu pete precum vopselele epoxidice, etanșanții coloranți sau o combinație a uneia sau mai multora dintre aceste metode. Betonul poate fi vopsit atât de natural încât poate fi ușor combinat cu alte elemente din cameră.

Etaje colorate:

Betonul colorat este incredibil de popular datorită tonurilor calde și pământii pe care le oferă. Din beton se poate obține aspectul de replicare a marmurei, lemnului, cărămizii, pietrei și a altor materiale. Nuanțele pe bază de acid sunt disponibile în palete de culori pământii, iar produsele pe bază de apă oferă o gamă și mai largă de culori.

Podele lustruite:

Creați-vă podeaua perfectă pe care nu trebuie să o acoperiți cu beton lustruit. Cu acest proces în mai multe etape, este posibil să atingă diferite niveluri de luciu de la satin la luciu ridicat. Creați un aspect industrial cu beton gri lustruit natural sau combinați diferite nuanțe și obțineți o listă nesfârșită de opțiuni de culoare.

Designuri și texturi:

Pe lângă culori și finisaje, există nenumărate opțiuni de design pentru pardoseli. Ștampilele și ajutoarele pentru textură pot fi utilizate pentru a realiza finisaje care seamănă cu lemnul, piatra, cărămida și multe altele. Prin tăierea cu un ferăstrău, puteți crea un aspect asemănător plăcilor sau puteți imprima designul direct pe suprafață. Logo-urile și grafica pot fi încorporate în șabloane sau gravuri. Dacă suprafața dumneavoastră existentă are defecte sau fisuri minore, le puteți camufla, încorpora sau folosi pentru a completa personajul.

Încălzire radiantă:

Această metodă de încălzire fără praf poate fi instalată în beton nou turnat sau suprapuneri. Căldura radiantă este benefică în special pentru cei care suferă de probleme respiratorii și alergii deoarece aerul nu este suflat puternic în toată casa și mai ales aerul exterior nu este furnizat. Veți fi, de asemenea, mulțumit de un alt avantaj și anume de posibilitatea de a economisi bani pe costurile de încălzire.

Suprapuneri și microdotopuri:

Dacă betonul dumneavoastră are imperfecțiuni minore, pete sau fisuri, un nou strat de suprafață sau microîncălzire poate fi răspunsul. Suprapunerile aplicate corect sunt la fel de durbile precum betonul standard. Suprapunerile ștampilabile vă permit să aplicați finisaje, culori și nuanțe ștampilate sau texturate la fel ca în cazul betonului nou turnat. Există chiar și produse care vă permit să acoperiți suprafețe de vinil, gresie sau lemn. Citiți mai multe despre tranziția betonului aici.

PROTECȚIE, ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII

Necesitățile de întreținere ale unei pardoseli din beton depind de frecvența și tipul de utilizare, dar cu o întreținere minimă, betonul dumneavoastră vă va oferi decenii de utilizare. Furnizorul vă poate recomanda un plan de întreținere care să corespundă suprafeței și locației alese de dumneavoastră.

Materiale de etanșare:

Când sunt instalate pardoseli decorative, acestea trebuie să fie sigilate corespunzător. Un material de etanșare pentru podele interne de înaltă calitate va prelungi durata de viață a betonului, va oferi protecție împotriva zgârieturilor și petelor, va preveni problemele de umiditate, va îmbogăți culoarea și va crește luciul podelei. Furnizorul vă poate recomanda etanșantul cel mai potrivit pentru un tip de aplicare specific.

Ceară:

Dacă pardoseala este folosită frecvent, de exemplu într-un restaurant sau magazin cu amănuntul, ceara de pardoseală din beton poate fi folosită ocazional ca strat protector pentru a păstra etanșantul și a proteja integritatea pardoselii. Acest strat superior îndepărtează uzura zilnică și este mai ușor de lustruit și reaplicat decât etanșantul.

Curățarea pardoselilor colorate:

Cu podele sigilate corespunzător în casă, rutina de bază a măturării și ștergerii umede este suficientă pentru a menține podeaua în cele mai bune condiții pentru anii următori. Pentru o curățare mai profundă ocazională, utilizați apă și un produs de curățare cu pH neutru. Covoarele și covoarele ajută, de asemenea, la protejarea zonelor cu frecvențe ridicate sau întâlniri frecvente cu apă (cum ar fi deversările). Citiți mai multe despre îngrijirea podelelor decorative din beton aici.

Pardoseli din beton lustruit

Curățarea podelelor lustruite:

Ștergerea zilnică a prafului împiedică formarea particulelor pe podea și protejează suprafața de abraziune. Datorită îngroșării care apare în timpul procesului de lustruire, suprafețele lustruite nu necesită etanșanți sau ceară. Pot fi uzate din cauza utilizării frecvente, dar lustruirea poate restabili suprafața la strălucirea originală. Aflați mai multe despre întreținerea pardoselilor lustruite aici.

Corecţie:

Unul dintre dezavantajele unei pardoseli decorative din beton este, din păcate, incapacitatea de a o repara sau lipi cu ușurință. Este necesar să se armonizeze structura și finisajul suprafeței betonului, precum și culoarea și tonul podelei. Acest lucru poate fi destul de dificil deoarece fiecare lot de beton se întărește și se întoarce diferit. Cu toate acestea, există opțiuni cum ar fi repararea deteriorării modelului curent sau crearea unui model nou folosind un șablon sau gravură. Acoperirea și microîncălzirea pot fi utilizate sau, în ultimă instanță, acoperiți zona deteriorată cu covor sau mobilier. Consultați un furnizor experimentat de pardoseli cu privire la opțiunile dumneavoastră.

Obțineți estimări pentru serviciile aplicării unei pardoseli din beton de la furnizorii experimentați prin Wilio.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery