PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Pardoseală PVC, vinil
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.385 de profesioniști
5.271 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Pardoseală PVC, vinil

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Pardoseală PVC, vinil? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori26.347 furnizori din zona dvs.
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Depunerea proiectelor este gratuită
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Pardoseală din vinil

CE ESTE PARDOSEALA DE VINIL? DIFERENȚE CHEIE ÎNTRE VINIL ȘI LAMINAT

Ce este pardoseala din vinil?

Vinilul este un material sintetic pentru pardoseală, durabil, accesibil și ușor de instalat. Vinilul este confundat în mod obișnuit cu alte tipuri de pardoseli, cum ar fi linoleum și parchet laminat. Plăcile de vinil de lux devin din ce în ce mai populare, datorită versatilității, capacității de a rezista mediilor umede și aspectului realist al plăcilor de lemn și al plăcilor din piatră. Deci care este cea mai bună pentru casa dumneavoastră? Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie mai întâi să înțelegeți diferențele dintre aceste opțiuni populare de pardoseală.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE PODEA LAMINATĂ ȘI VINIL?

Spre deosebire de pardoselile din vinil, care sunt realizate din materiale sintetice, pardoselile laminate conțin o parte din lemn. Acesta este principalul motiv pentru care pardoselile laminate sunt sensibile la umiditate. Podeaua laminată conține un miez de plăci de fibră cu imaginea unui bob de lemn, sigilat sub un strat protector transparent. Toate aceste straturi sunt laminate între ele pentru a oferi un material de pardoseală mai puternic și mai realist. Podelele laminate sunt de obicei vândute în plăci care sunt grupate împreună pentru aspectul podelelor dure.

CARE ESTE DIFERENȚA ÎNTRE VINIL ȘI LINOLEUM?

Spre deosebire de pardoselile din vinil este linoleumul este realizat din materiale naturale. Linoleumul este o pardoseală ecologică folosită de aproape 150 de ani. Acesta poate fi motivul pentru care poartă stereotipul de „învechit”. Cu toate acestea, este o alegere excelentă pentru cei care caută ceva durabil, ecologic și accesibil. Linoleumul nu este la fel de rezistent la apă ca vinilul, dar cu o îngrijire adecvată poate dura mult mai mult. În timp ce vinilul nu necesită întreținere, în plus față de măturarea și ștergerea generală, linoleumul necesită acoperire și ceară de protecție anuală și, prin urmare, durează mai mult. Este puțin mai scump decât vinilul și este de obicei utilizat în spații comerciale.

Beneficiile podelelor din vinil

Oamenii adoră pardoseala din vinil din multe motive. Este o podea accesibilă, durabilă și impermeabilă. Există, de asemenea, multe texturi, culori și stiluri atractive care se vor potrivi în aproape orice cameră. Pardoselile din vinil sunt furnizate în foi și plăci, ceea ce permite o instalare personalizată ușoară. De asemenea, este o alegere excelentă pentru băi sau spălătorii, deoarece nu se murdărește și rezistă bine la umezeală. Acest lucru se datorează faptului că în producția sa se utilizează substanțe chimice toxice. Unele pardoseli de vinil pot elibera COV după instalare. De asemenea, sunt dificil de reparat dacă ceva se rupe sau se zgârie. Proprietarii de case nu ar trebui să se aștepte la o rentabilitate a investiției lor dacă intenționează să vândă casa. În cele din urmă, pardoselile din vinil pot arăta real datorită tehnologiei moderne, dar în același timp este foarte dificil să obțineți o impresie „reală” de lemn de esență tare sau ardezie cu pardoseli din vinil care imită aceste tipuri de finisaje.

Pro și contra ale pardoselilor din vinil

Pardoseala din vinil este fabricată din plastic 100%. Această compoziție îi conferă o rezistență excelentă la umiditate. Când apa „stă” pe podelele de vinil, nu deteriorează suprafața pentru o lungă perioadă de timp. Rezistența la apă face din vinil o alegere excelentă pentru încăperile cu umiditate ridicată, cum ar fi bucătăriile, băile, spălătoriile și subsolurile.

Unele tipuri de pardoseli din vinil sunt impermeabile. De exemplu, vinilul din plastic și compozitul polimeric (WPC) sunt impermeabile. Acest lucru se datorează compoziției de termoplastice, făină de lemn și carbonat de calciu. Poate fi instalat în zone cu niveluri ridicate de umiditate.

Alte opțiuni de pardoseală impermeabilă din vinil includ vinil de piatră (SPC) realizat din pulbere de var naturală, clorură de polivinil și un stabilizator. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de vinil solid core. Puteți să-l instalați pe multe tipuri de pardoseli, cum ar fi pardoselile plutitoare. Când se ia în considerare expunerea la umiditate, laminatul este câștigătorul clar al pardoselii din vinil.

Din punct de vedere istoric, mulți oameni considerau că vinilul este estetic inferior laminatului. Acum, însă, vinilul a parcurs un drum lung în ceea ce privește selecția stilului. Veți găsi pardoseli de vinil care imită în mod real aspectul și pardoseala din piatră, țiglă sau chiar din lemn. Dar nu uitați să vă luați în considerare bugetul. Pardoseala din vinil poate fi mai scumpă decât parchetul laminat, mai ales dacă alegeți o pardoseală de vinil de lux. Deși poate dura de două ori mai mult decât laminatul, podelele din vinil pot necesita o investiție inițială mai mare.

Vinil vs laminat: asemănări

Pentru a rezuma, vinilul este o alegere mai bună atunci când aveți nevoie de rezistență la apă și durabilitate a pardoselii dumneavoastră. Între timp, laminatul este mai potrivit pentru un aspect mai elegant, un cost mai redus și o senzație confortabilă sub picioare.

În ciuda diferențelor lor, laminatul și vinilul sunt similare în multe feluri, inclusiv următoarele:

Întreținere: atât vinilul, cât și laminatul sunt ușor de întreținut. Pur și simplu curățați, aspirați sau măturați după cum este necesar. Nu aveți nevoie de agenți de curățare sau echipamente speciale pentru a menține aceste pardoseli în stare bună.

Respectarea mediului: ambele tipuri de pardoseli au opțiuni de cumpărare ecologice.

Preț: laminatul este uneori vândut la prețuri mai mici comparativ cu vinilul. Depinde ce tip de stil și caracteristici căutați. Prețul este relativ comparabil cu vinilul și laminatul. Ambele sunt considerate două dintre cele mai potrivite acoperiri de podea în buget.

Atunci când cumpărați, setați mai întâi criteriile dumneavoastră principale. Este mai important să obțineți o podea impermeabilă sau ceva care să arate mai mult ca lemn adevărat? Vă pasă mai mult de sentimentul de sub picioare sau de viața noilor pardoseli?

Schimbarea podelei poate schimba dramatic aspectul unei camere - iar pardoseala din vinil este o alegere excelentă pentru camerele cu cea mai mare mișcare.

Avantajele podelelor din vinil sunt: ​​
- ușor de întreținut și ușor de curățat
- disponibile în diferite stiluri, grosimi și texturi. Simulează aspectul altor materiale, cum ar fi lemnul, piatra sau plăcile ceramice. Explorați modele interesante, inclusiv o tablă de șah (în imagine), parchet și cărămizi - toate fără greșeala de a crea aceste modele complicate de la zero.

Puteți obține vinilul fie pre-tăiat la dimensiunea standard, fie tăiat la dimensiune aleasă în magazin, care poate acoperi majoritatea camerelor dintr-o singură bucată fără sudură. Acest lucru creează un rezultat atractiv fără o conexiune, deși încăperile mai mari pot necesita două sau trei benzi și puțină îngrijire. Pelicula de vinil este compatibilă cu încălzirea prin pardoseală, dar nu dacă a fost utilizată bandă de vinil pe două fețe în timpul procesului de instalare.

Plăcile de vinil autoadezive

Plăcile de vinil autoadezive sunt perfecte dacă doriți să vă dezlănțuiți creativitatea - pot fi instalate într-o singură culoare sau combinate cu culori contrastante, astfel încât să vă puteți crea propriul design unic. Ca și foliile de vinil, plăcile autoadezive oferă o selecție largă de aspect și modele.

Plăcile de vinil autoadezive nu au nevoie de lipici, deoarece sunt lipite direct de podea și, prin urmare, pot fi în orice cameră, cu excepția încăperilor cu încălzire prin pardoseală.

Disc de vinil autoadeziv

Discurile de vinil autoadezive sunt disponibile în mai multe efecte din lemn care adaugă căldură oricărei camere. Alegeți dintre nuanțe mai palide, cum ar fi pinul, până la tonuri mai bogate și mai întunecate decât stejarul sau nuanțele rustice.

La fel ca plăcile de vinil, sunt ușor de instalat și pot funcționa în majoritatea camerelor. Sunt autoadezive, deci nu este nevoie de lipici, dar nu funcționează cu încălzirea prin pardoseală.

Pardoseală din vinil de lux

Din nou, există o gamă largă de stiluri din care să alegeți. Cele populare, cum ar fi din lemn, primesc un finisaj modern, în timp ce sunt introduse și alte materiale, cum ar fi calcarul, ardezia și travertinul. Podeaua are o acoperire durabilă din poliuretan (PU) pentru o durabilitate mai mare și este compatibilă cu încălzirea prin pardoseală.

Există mai multe caracteristici de luat în considerare atunci când se explorează opțiunile de pardoseală din vinil:

Rezistență la alunecare

Una dintre cele mai bune caracteristici ale pardoselilor din vinil este că acest produs artificial este rezistent la apă. Acest lucru îl face ideal pentru bucătării, băi și încăperi utilitare în care există un risc ridicat de vărsare sau stropire. De asemenea, înseamnă că orice apă poate provoca alunecarea.
Majoritatea sunt echipate cu o suprafață antiderapantă, ceea ce le face o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai puțin alunecoase. Alternativ, adăugați un covor.

<> Grosime

Cu cât podeaua de vinil este mai groasă, cu atât va fi mai moale și mai caldă - mai ales în comparație cu materiale precum piatra. Selecția noastră variază de la o grosime de 1,1 milimetri (mm) până la posibilitatea de 5 mm. O podea mai groasă înseamnă, de asemenea, o izolare fonică mai bună și o uzură mai redusă - deci este o alegere excelentă pentru camerele de joacă ale copiilor, deoarece reduce din sunetele jocurilor puternice.

Praguri de podea și bandă de margine

Este posibil să aveți nevoie de un prag de podea sau de o plintă pentru a finaliza lucrările de pardoseală din vinil. Acestea ajută la crearea unei tranziții curate și sigure de la podeaua unei camere la alta, iar unele praguri sunt concepute pentru a ajuta la nivelarea etajelor adiacente de diferite înălțimi. Disponibile în diferite culori și finisaje pentru a vă completa pardoseala, acestea necesită o instalare diferită în funcție de substratul de dedesubt.

Adeziv pentru podea și bandă Majoritatea opțiunilor noastre de pardoseală din vinil sunt autoadezive, deci nu necesită adeziv suplimentar. Dacă ați ales folie de vinil pentru o cameră mai mare sau căutați o siguranță suplimentară, explorați gama noastră de adezivi pentru pardoseală și benzi de pardoseală din vinil cu două fețe. Ambele se vor asigura că podeaua dumneavoastră rămâne în siguranță. <ு Covor Majoritatea pardoselilor din vinil nu necesită un covor. Dacă suprafața pe care o așezați este plană și netedă, o podea din vinil bine căptușită ar trebui să fie moale. Curățarea podelelor Pardoselile din vinil sunt ușor și simplu de curățat și întreținut - doar aspirați sau măturați. Și dacă trebuie să curățați pardoselile de vinil mai profund, există produse de curățat. Investiți într-un mop sau căutați produse de curățat pentru mai multe suprafețe, care fie include vinilul ca unul dintre podelele adecvate, fie sunt special concepute pentru a curăța pardoselile din vinil.
Informații utileCe ar trebui sa stii
De ani de zile căutați o companie care să ofere servicii de pardoseli de vinil de calitate. V-ați săturat de aceleași magazine vechi și vreți să găsiți ceva diferit. Wilio este aici pentru a vă ajuta! Vă vom conecta cu unul dintre specialiștii noaștri din această categorie. Sunt specializați în pregătirea și nivelarea suprafețelor, nivelarea podelei, producția și instalarea pardoselilor din vinil. Prețul depinde de numărul de metri pătrați.