Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Podele turnate
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Podele turnate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Podele turnate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.700 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian O.

Liber profesionist
București
5,0
Zugrav, zugrăveli

-Zugrăveli interioare și exterioare, -Aplicari gresie și faianță, -Montari pereți și plafoane din gips- carton, -Hidroizolatii cu polistiren, -Aplicari gleturi.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Pardoseli turnate

Aflați avantajele și dezavantajele pardoselilor turnate

Avantajele pardoselilor turnate

V-ați mutat recent și noua casă necesită podele noi? Sau căutați un înlocuitor pentru podeaua actuală? Pardoselile turnate pot fi, pe lângă soluțiile practice, o alegere solidă și elegantă. De exemplu, o pardoseală turnată poate fi instalată direct pe o pardoseală de gresie existentă.

Alegând o pardoseală turnată, veți obține o podea care este extrem de potrivită pentru încălzirea prin pardoseală, dar care arată și plăcută din punct de vedere estetic. Pardoselile turnate nu au îmbinări, făcând camerele să arate mai spațioase și mai transparente. În plus, puteți alege dintr-o gamă largă de opțiuni de design, deoarece pardoselile turnate sunt disponibile în multe tipuri și culori diferite.

Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli care necesită foarte puțină întreținere, o podea turnată este foarte potrivită. Avantajele practice ale unei pardoseli turnate sunt numeroase. Acestea sunt ușor de menținut curate, necesită o întreținere minimă și sunt foarte rezistente. Podeaua turnată are o durată medie de viața de 30 de ani. Prin urmare, este o opțiune foarte rezistentă. Capacitatea de a instala o pardoseală pe o bază existentă este un alt avantaj care elimină necesitatea oricărei lucrări de demolare sau demontare înainte de instalare. Podeaua turnată este potrivită pentru orice încăpere. Pe lângă faptul că este ușor de întreținut și arată uimitor, podeaua turnată absoarbe foarte mult sunetul, ceea ce înseamnă că reduce nivelul de zgomot.

Dezavantajele pardoselii turnate

De asemenea, în anumite circumstanțe, pardoseala turnată poate avea dezavantaje comparativ cu pardoselile din alte materiale, dar aceste dezavantaje pot fi ușor evitate. Unul dintre dezavantajele pardoselilor turnate este că se pot forma fisuri la podelele din clădirile noi. În 95% din cazuri, acest lucru se întâmplă deoarece podeaua turnată este atașată la fundații. Fisura se formează în fundații și când se extinde la podeaua turnată, fisura continuă efectiv prin podeaua turnată și, în cele din urmă, se crapă și mai mult. Acest lucru poate fi prevenit prin aplicarea unui strat suplimentar pentru a preveni crăparea. Dar acest lucru trebuie evaluat de la caz la caz. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că noua pardoseală turnată poate elimina punțile fisurilor statice de peste 2,5 mm. Prin urmare, formarea fisurilor nu trebuie să vă împiedice să alegeți o podea turnată. Un alt dezavantaj al pardoselilor turnate este acela că, după cum s-a menționat, deși este foarte solidă, nu este complet rezistentă la zgârieturi. Acest lucru poate fi rezolvat cu ușurință folosind mochete sau covoare sub mobilier. De asemenea, podeaua turnată se poate decolora, dar acest lucru poate fi prevenit prin aplicarea unui alt strat de finisaj sau prin alegerea unei podele turnate care nu își schimbă culoarea. Pardoseala turnată de mai sus este un exemplu de pardoseală turnată care nu își schimbă culoarea.

În cazul în care podeaua turnată se deteriorează, companiile specializate vor putea să o repare.

Diferențele dintre pardoselile turnate și pardoselile din beton

Aveți în continuare îndoieli cu privire la alegerea pardoselii turnate sau din beton (de exemplu, ciment, beton armat, beton nearmat, beton polimer, beton poliuteran, beton design)? Vom fi bucuroși să explicăm diferențele, astfel încât să puteți face o alegere bine informată.

Durabilitate

Pardoseala nouă este o investiție destul de mare. Deci, este mai bine ca podeaua să nu trebuiască să fie înlocuită după câțiva ani. Podelele turnate sunt mai durabile deoarece sunt din ciment. Pardoselile turnate au proprietăți de punte de fisurare de până la 2,5 milimetri. Podelele turnate din ciment sunt compuse din apă și ciment și, prin urmare, se pot micșora. Astfel, pardoselile din ciment prezintă un risc mai mare de fisurare. Pe de altă parte, pardoselile turnate rezistă până la 30 de ani! Pardoselile turnate din ciment sunt mai puțin rezistente la zgârieturi decât podelele turnate din poliuteran (PU). Drept urmare, vor prezenta mai multe semne de deteriorare în timp. De fapt, pardoselile care sunt complet rezistente la zgârieturi nu există, deci în cazul pardoselilor turnate din PU este de asemenea important să se ia măsuri de precauție pentru a evita zgârieturile (de ex. puneți covoare sub mobilier). Podelele turnate din PU sunt foarte rezistente. Acest lucru se datorează faptului că pardoselile turnate din EPI PU au fost dezvoltate pe baza pardoselilor industriale. Datorită acestui fapt, pardoselile turnate din EPI PU combină capacitatea portantă a unei pardoseli industriale cu stilul unei pardoseli de design.

Confort și design

Atât pardoselile turnate din PU, cât și pardoselile turnate din ciment au un aspect destul de elegant și modern. Ambele materiale dau o impresie industrială plăcută, dar pardoselile turnate oferă mult mai multe opțiuni de design. Spre deosebire de pardoselile din ciment, pardoselile turnate EPI Superbase vă oferă o gamă largă de culori și tipuri, dintre care puteți alege o pardoseală care se potrivește cu gusturile dumneavoastră. Pardoselile turnate sunt, de asemenea, o alegere bună pentru confort. Deși este posibilă instalarea încălzirii prin podea atât pentru pardoselile din ciment, cât și pentru pardoselile turnate din PU, pardoselile din ciment pot fi totuși destul de reci. Pardoselile turnate din PU nu absorb direct căldura din jur și, prin urmare, podeaua nu este rece nici iarna, nici cu picioarele goale!

Întreținere

Ambele pardoseli sunt ușor de întreținut, dar podeaua din beton pe bază de ciment degajă praf și, prin urmare, trebuie curățată mai des. După cum s-a menționat deja, pardoselile din ciment sunt mai puțin rezistente la zgârieturi decât pardoselile din PU turnate. Deoarece se pot forma zgârieturi și pe podeaua turnată din PU, este important să țineți cont de acest lucru la curățarea și întreținerea podelei. Când aspirați, utilizați o perie moale și nu utilizați agenți de curățare duri. De asemenea, se recomandă amplasarea unui covoraș absorbant în fața ușii pentru a evita zgârierea podelei cu nisip și cu resturile de pe podea. Aveți nevoie de sfaturi privind întreținerea podelei turnate? Citiți mai multe aici!

4 motive pentru care ar trebui să alegeți o podea turnată

Pardoselile turnate au fost extrem de populare în ultimii ani. Vedem din ce în ce mai mult că oamenii preferă pardoseala turnată în locul laminatului sau PVC-ului. Acest lucru este remarcabil având în vedere că acestea au fost mult timp cele mai populare pardoseli din țara noastră. Evident, dintr-un motiv întemeiat. Podelele turnate moderne au multe beneficii pentru rezidenți. Dar care sunt motivele pentru care oamenii aleg o podea turnată? Ce beneficii obțineți atunci când cumpărați o podea turnată? Iată cele mai importante 4 motive.

1. Arată grozav

Bineînțeles, aspectul podelei este cel mai important motiv pentru alegerea unei pardoseli turnate. Dacă nu-ți place podeaua turnată, probabil că nu o vei alege. Gusturile sunt diferite pentru toată lumea și acest lucru nu înseamnă că toți consideră că podeaua turnată este la fel de frumoasă. Credeți că această pardoseală se potrivește interiorului casei și stilului personal? Atunci aceasta este alegerea perfectă pentru dumneavoastră. Podeaua turnată se potrivește cu aproape orice stil de viață și conferă casei un aspect elegant și modern. Este pur și simplu o podea grozavă care va completa orice stil de viață!

2. Întreținere minimă

Pardoseala turnată este cea mai bună alegere dacă sunteți în căutarea unei pardoseli ușor de întreținut. Aceste pardoseli sunt foarte ușor de întreținut și nu au nevoie practic de nimic pentru a se menține în stare excelentă. Aspirarea și spălatul este mai mult decât suficient pentru a le menține în stare bună. Nu este nevoie să cumpărați produse speciale de curățare sau alte produse scumpe. Acest lucru o face o alegere ideală pentru familiile ocupate. Rețineți că o podea deschisă la culoare este ideală pentru murdărie. Urmele de picioare murdare sau urmele de labe de câini nu vor întârzia să apară pe o astfel de podea. Dacă acest lucru vă enervează, o podea închisă la culoare ar fi mai potrivită.

3. Rezistența la uzură

Podelele turnate rezistă foarte mult timp. Unul dintre cele mai mari avantaje ale pardoselilor turnate este rezistența la uzură. Este aproape imposibil să deteriorați podeaua. Indiferent câte căni ar cădea, podeaua rămâne în stare excelentă. Mai mult, culorile rămân superbe pentru o perioadă foarte lungă de timp. Rețineți că există multe diferențe între calitatea diferitelor pardoseli. Prin urmare, ar trebui să alegeți întotdeauna un magazin de calitate de unde să cumpărați pardoseala. În acest fel puteți fi siguri că vă veți bucura de o calitate superioară și că pardoselile au fost testate temeinic.

4. Durată de viață mai lungă

Pardoseala turnată nu este o afacere ieftină. Cu toate acestea, este adesea mai ieftină decât o pardoseală din lemn de calitate. În plus, vă veți bucura cu siguranță de o durată de viață foarte lungă, iar podeaua rămâne aspectuoasă mult timp fără a fi nevoie de o întreținere extinsă. În plus, vă puteți bucura pe deplin de numeroasele beneficii menționate mai sus. De la o atmosferă optimă și confort la o podea versatilă, podeaua turnată este versatilă și lăudată în toate privințele.

Pardoseli epoxidice turnate

Epoxidicul este mai dur decât pardoseala din poliuretan și are un strat lucios. De asemenea, este posibil să adăugați un strat antiderapant. Pardoseala turnată epoxidică manipulează chiar și cele mai mari sarcini și este folosită cel mai adesea în spații comerciale. Acestea sunt adesea instalate în cadrul companiilor sau pentru proiecte specifice.

Pardoseli poliuretanice turnate

Aspectul elegant și atemporal al podelei din fontă din PU se încadrează atât într-un interior modern și elegant, cât și într-un interior rustic sau clasic. Pardoseala turnată din PU este o atracție uimitoare pentru casa sau afacerea dumneavoastră. Aceste pardoseli sunt disponibile în orice culoare, astfel încât să puteți alege aspectul și stilul care se potrivesc cel mai bine cerințelor dumneavoastră.

În plus față de aspectul elegant, pardoselile turnate din PU au multe alte avantaje. Podeaua nu are îmbinări, este ușor de întreținut și poate fi combinată cu încălzirea prin pardoseală. Podelele turnate din PU sunt rezistente. Pardoselile rareori crăpă, culoarea se menține și sunt rezistente uzură.

Pardoseli minerale turnate

Pardoseala minerală turnată este realizată din materiale naturale. Această pardoseală turnată nu are îmbinări și are propriul său stil unic, la fel ca orice alt produs natural! Elementul natural creează aspect elegant și plin de viață.

Pardoseli din beton turnate

Creați o podea elegantă cu aspectul robust și natural pe care îl oferă betonul. Un tip special de beton rezidențial a fost dezvoltat special pentru pardoseli, având o compoziție unică rezistentă la uzură și durabilă. Această pardoseală este ușor de curățat, foarte modernă și potrivită pentru orice tip de interior datorită numeroaselor opțiuni de culoare disponibile.

Pardoseala din beton poate fi utilizată pe aproape orice substrat și este adesea folosită în birouri și magazine. Pardoselile din beton sunt aplicații pentru pardoseli care atrag atenția și oferă interiorului o schimbare imediată.