Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Porți forjate
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Porți forjate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Porți forjate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori21.958 furnizori din zona dvs.
profile image

Sergiu Gabriel L.

Companie
Comuna Dumbrăvița
4,9
Zugrav, zugrăveli

Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Floryn-Mihai G.

Liber profesionist
Voluntari
4,8
Zugrav, zugrăveli

Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Poarta forjată

Porțile din fier forjat sunt o modalitate atractivă de a spori securitatea proprietății dumneavoastră. Aceste porți, care transformă și schimbă aspectul casei tale, sunt adesea primul lucru pe care oaspeții dumneavoastră îl vor vedea înainte de a intra, deci, în consecință, este esențial să facă o impresie ireproșabilă.

Din fericire, porțile din fier forjat sunt fabricate din materiale de calitate și ar trebui să fie un plus frumos pentru grădina sau aleea ta. Aceste porți, balustrade și garduri sunt de tip standard, în timp ce stâlpii de poartă sunt disponibili ca accesorii opționale - dacă aveți nevoie de ele.

Diferite tipuri de porți din fier forjat

Fierul forjat a fost apreciat ca material de construcție de secole. Atunci când este folosit ca parte a unei porți sau gard, poate aduce un aspect elegant și frumos oricărei case.

Porțile oferă acces la și dinspre proprietate și este o zonă confortabilă de intrare pentru vehicule și pietoni. Porțile și gardurile din fier forjat creează, de asemenea, o impresie estetică și sporesc valoarea și atractivitatea străzilor.

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii aleg o poartă sau un gard metalic pentru exteriorul casei lor este aspectul clasic - le fac să simtă luxul, istoria și sunt simbolul frumuseții din perioada antică.

De fapt, există puține porți din fier forjat și sunt foarte pretențioase deoarece tind să ruginească, mai ales în medii umede sau sărate. În aceste medii, alte materiale sunt mai des utilizate, iar în procesele de prelucrare modernă și sofisticată din prezent este aproape imposibil să se facă distincția între ele. Fierul de calitate este un produs capabil să reziste la toate tipurile de climate. Iar straturile noastre de protecție robuste și cu instalarea profesională, puteți fi siguri că porțile de fier vor dura toată viața.

Porți și garduri pentru intimitate

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru care oamenii aleg un gard sau o poartă din fier forjat este protejarea spațiului privat. Gardurile metalice comerciale pot fi utilizate pentru a reduce vizibilitatea în jurul perimetrului și pentru a preveni efectele adverse din mediul exterior.

În funcție de tipul de intimitate de care aveți nevoie, puteți crea modele diferite și multe au elemente forjate manual care completează arhitectura casei dumneavoastră și stilul personal.

Porți de intrare

Porțile pentru acces sunt mult mai mult decât o simplă modalitate de restricționare a accesului. Indiferent de locația geografică, fierul forjat are potențialul de a surprinde o serie de stiluri istorice artistice, inclusiv Art Nouveau, gotic sau chiar baroc. Porțile noastre de fier atrag atenția și creează o impresie puternică, fiind o parte importantă a oricărei proprietăți. Acestea sunt proiectate să reziste testului timpului.

Preferați ceva autentic? Oferim un serviciu de design personalizat care poate crea un stil unic și personalizat de fier forjat care să se potrivească casei dumneavoastră și preferințelor estetice. Oferim porți rotative și glisante în două părți. Putem include, de asemenea, elemente de design și diverse motive complexe, curbe extinse, spirale complexe și coloane orizontale și verticale.

Porți de grădină

Răsfățați-vă cu un loc sacru din grădină pe care doriți să îl faceți și mai confortabil? Porțile forjate de grădină pot crea o intrare fermecătoare în acest colț special al exteriorului și pot fi proiectate pentru a se potrivi intimității și gustului estetic.

Și ce părere ai despre frumoasa rețea din fier forjat care îți va completa ornamentul floral? Maeștrii noștri fierari pot adapta orice tip de design decorativ sau ornamental la care visezi.

Garduri și porți de securitate

Gardurile de securitate și porțile piscinei sunt legate de securitate astfel încât construcția și instalarea lor trebuie să fie de primă clasă. Desigur, acestea nu înlocuiesc supravegherea copiilor, dar pot oferi un sentiment imens de securitate, mai ales dacă sunt fabricate dintr-un material atât de durabil și robust precum fierul forjat.

Gardurile de siguranță ale piscinei pot, de asemenea, îmbunătăți semnificativ aspectul împrejurimilor sale. Odată cu adăugarea unor motive decorative, artistice și arhitecturale, un gard de securitate din fier forjat nu numai că are un aspect spectaculos, ci și crește valoarea reală și percepută a oricărei proprietăți.

Echipa noastră poate proiecta gardul de siguranță pentru piscină pentru a se potrivi tuturor specificațiilor și preferințelor dumneavoastră de stil individual. Indiferent dacă preferați modele clasice, curbe complicate și spirale sau vă place grandoarea coloanelor marcate cu puncte de gard tradiționale, posibilitățile dumneavoastră sunt practic nelimitate.

Balustrade

Merită menționată capacitatea lor de a transforma fierul forjat într-o operă de artă. Balustradele nu sunt doar un element atractiv de design interior și exterior, ci reprezintă o măsură importantă de siguranță pentru scări, punți și balcoane.

Ductilitatea fierului permite curbe complicate, arcuri și alte motive, de la stâlpi de fier simetrici ca parte a unei vile în stil mediteranean sau o spirală regală sub o balustradă din lemn lustruit pentru a fi încorporată în fiecare panou de balustradă. Fiecare coloană individuală poate fi realizată manual pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră de proiectare, respectând în același timp codurile de construcție și specificațiile aplicabile.

Producem și instalăm o serie de modele de balustrade cu durată lungă de viață fie în interior, fie în exterior. Spre deosebire de lemn sau aluminiu, care poate putrezi și rugini, fierul forjat poate rezista la toate condițiile meteorologice, făcându-l materialul perfect pentru a fi folosit pe o balustradă pentru punte, balcon și verandă. Mai mult decât atât, puteți uita de întreținere. Cu o acoperire de protecție și un miez impenetrabil, balustradele noastre de fier sunt proiectate pentru viață. Spre deosebire de sticlă, care trebuie curățată în mod constant, balustradele noastre decorative din fier nu au nevoie de întreținere!

Costisitor

În timp ce gardurile din fier forjat pot oferi multe variații diferite, de la elegant la rustic, aspectul lor are un preț. Fierul forjat este mai scump decât gardurile din lemn și vinil datorită materialului său și a problemelor de producție. În plus, instalarea este, de asemenea, ceva mai scumpă, mai ales dacă designul fierului forjat este pe măsură.

Durabilitate

Gardurile forjate sunt mult mai puternice decât alte materiale obișnuite de garduri, cum ar fi lemnul sau vinilul. Deoarece fierul forjat nu se deteriorează atât de ușor. Este un material mai bun decât multe alte garduri din motive de siguranță. Durabilitatea înseamnă, de asemenea, că gardurile din fier forjat durează mult mai mult decât alte garduri. În majoritatea cazurilor, aceste garduri sunt ușor de întreținut, mai ales dacă sunt vopsite. Vopseaua previne substanțele care ar putea provoca coroziunea sau acumularea în micile fisuri care se pot forma în metale.

Cu timpul pot apărea daune cauzate de condițiile meteorologice

Există studii contradictorii despre faptul că fierul forjat este mai bun sau mai slab în rezistența la coroziune decât alte aliaje de fier. Rămâne de văzut faptul că, dacă gardul din fier forjat este suficient de aerisit, acesta va începe să se corodeze. Rugina pe fierul forjat este deosebit de greu de lucrat din cauza resturilor de metal. Zgura este un produs secundar al topirii minereului din piatră. Acest lucru este mai pronunțat atunci când metalul este îndoit sau gravat. În timp ce fibrele de zgură conferă fierului forjat o suprafață asemănătoare lemnului, atractivă din punct de vedere vizual, această suprafață este de obicei însoțită de mici gropi care pot colecta apa provocând coroziunea. Este dificil să curățați aceste puțuri, mai ales dacă încep să ruginească. După cum sa menționat mai sus, vopsirea fierului forjat poate preveni rugina.

Decorativ

Termenul de fier forjat a fost folosit pentru acest tip de fier deoarece ar putea fi forjat în multe forme și modele diferite. Aliajul în sine are o natură elastică și maleabilă pe care mulți artiști și designeri o pot modela. Există cărți și site-uri web care conțin modele interesante și fotografii cu garduri din fier forjat, minunate pentru a găsi inspirație pentru utilizare de acasă.

Protecție a intimității

Deși fierul forjat poate fi îndoit în multe modele și forme diferite, gardurile din acest material sunt de obicei foarte transparente. Dungile orizontale drepte, modele comune pentru gardurile din fier forjat, sunt în general considerate a fi modele „deschise”. Modelele deschise conțin, de obicei, bare de fier care sunt suficient de apropiate pentru a ține oamenii și animalele în afara clădirii noastre, dar suficient de robuste pentru a fi trecute cu vederea.