Contactați 10 profesioniști
Porți glisanteTrebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Porți glisante? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.
Sergiu Gabriel L.
Ofer servicii în tot ce tine de construcții! (Gresie,faianță,gips-carton,zugravire,acoperise,) Casa ta poate fi ridicata de echipa mea de la 0 . Experiența în domeniu .
Irinel Răzvan C.
Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima
Floryn-Mihai G.
Zugrav Peste 8 ani de experienta in interioare si exterioare ,finisaje de lux,calitate si profesionalism ,suntem o echipa de 2 baieti harnici si dispusi sa realizeze orice proiect pe care il doriti
Sorin A.
Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat
Lungu T.
Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul
Porți glisante vs. porți batante
Nu puteți alege și nu știți cum funcționează? Principala diferență dintre cele două constă în faptul că porțile glisante alunecă în și în afară, în timp ce porțile batante se deschid și se închid într-un semicerc larg.
Gateway-uri glisante
Acestea sunt cele mai des utilizate atunci când instalarea altor gateway-uri nu este posibilă. Porțile glisante sunt excelente nu numai dacă aveți spațiu limitat și o suprafață aspră. În locul unei porți care se deschide spre interior sau spre exterior, porțile glisante rulează fie pe șine, fie pe un sistem autoportant în consolă.
Porțile glisante sunt cel mai des utilizate:
• în spații private
• în spații industriale, pentru a economisi spațiu în fața și în spatele porții
• dacă drumul sau intrarea din spatele porții este înclinat în sus, acest lucru împiedică instalarea unei porți batante
Avantajele porților glisante
• Securitate sporită
• Vulnerabilitate mai mică la vânturi puternice
• Arată elegant în grădinile din față și este o modalitate de a vă asigura calea
• securizată cu încuietori cu cârlig sau automatizarea porților
Care sunt caracteristicile porților glisante?
• mutați la stânga sau la dreapta
• mergeți pe șine sau pe un sistem de consolă autoportantă, care vă împiedică să vă deschideți pe drum
• poate fi automatizat, ceea ce este ideal pentru parcări sau poate fi securizat cu încuietori cu cârlige de poartă glisantă
• disponibil în diferite dimensiuni
Unde se utilizează porțile rotative?
Pentru a vă asigura grădina din față, indiferent dacă doriți să preveniți o vizită nedorită sau să păstrați copiii și animalele de companie înăuntru. Spre deosebire de porțile glisante, nu sunt necesare grinzi de beton sau oțel. Porțile arată elegant și oferă o senzație mai plăcută la intrarea în proprietate, au o funcționare liniștită și lină, se pot deschide din interior și din exterior.
Avantajele porților rotative
• mai ieftin decât porțile glisante
• ușor de instalat
• necesită mai puțină întreținere decât o poartă glisantă
Care sunt caracteristicile porților rotative?
• poate fi securizat cu un zăvor sau blocat cu un zăvor, lacăt sau blocare combinată
• disponibil ca porți scurte cu o singură frunză, porți înalte cu o singură frunză, porți scurte cu două foi, porți înalte cu două foi, porți cu o singură frunză sau porți cu două foi.
Cele mai frecvente probleme cu porțile
Când încercăm să deschidem poarta, motorul doar „zumzăie” și nu deschide poarta.
Poate fi frecare mecanică a porții din cauza uzurii sau deteriorării condensatorului de pornire (pentru motoarele de 230V). Încercați să deblocați motorul și să îl mutați manual sau să verificați poarta de către un profesionist.
După trimiterea comenzii, motorul nu va efectua nicio manevră timp de câteva secunde în timp ce lumina clipește. Ce se întâmplă?
Această situație vă avertizează să efectuați o verificare de întreținere de rutină pe gateway. În plus față de această ușoară întârziere în timpul fazei de deschidere, poarta va continua să funcționeze ca de obicei.
Ce ar trebui să fac dacă poarta nu se mișcă?
Cea mai frecventă cauză poate fi bateria de pe telecomandă sau un dispozitiv de siguranță care funcționează defectuos (fotocelule) în unitatea de comandă sau în motorul propriu-zis.
De ce există diferite tipuri și modele de motoare glisante?
Acordați o atenție maximă greutății porții, ținând cont de caracteristicile tehnice, pentru a selecta motorul cu forța potrivită pentru mișcarea acestuia.
Ce se întâmplă dacă am probleme cu liniile electrice?
Dacă doriți ca poarta să se deschidă automat chiar dacă nu există curent electric sau trebuie să funcționeze fără conectarea la linia de alimentare, alegeți un motor de 24V (în primul caz este necesar să adăugați o copie de rezervă baterie la sistem), motorul de 230V permite deblocarea și funcționarea manuală în caz de întrerupere a alimentării.
Cum se alege motorul potrivit?
Dacă aveți 1 până la 20 de deschideri pe zi (uz casnic), puteți utiliza un motor electromecanic de 230 V, atunci când creșteți numărul de deschideri, ar trebui să alegeți un motor electromecanic de 24 V sau un motor invertor de 230 V (pentru o utilizare mai grea).