Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Profilul Tatra
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.200 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Profilul Tatra

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Profilul Tatra? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori24.583 furnizori din zona dvs.
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ovidiu Augustin Traian P.

Companie
Timișoara
5,0
Zugrav, zugrăveli

Firma noastra va ofera servicii de amenajari interioare multiple , placari si decorativa . Avem o echipa tanara cu experienta in tara si strainatate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Chivu M.

Liber profesionist
Bragadiru
4,9
Întrerupătoare și prize electrice - instalare și reparații

Persoana fizica răbdătoare, priceputa și descurcareata care oferă calitate la cele mai bune preturi. Împreună analizam situația și luam cele mai bune decizii.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Sorin A.

Liber profesionist
Voluntari
4,7
Zugrav, zugrăveli

Amenajări și finisaje , gresie, faianță, travertin, piatra, rigips, zugraveala, parchet, montaj uși, București Ilfov și împrejurimi, oferim seriozitate și garanție, construcții metalice, lemn, panouri sandwich, instalații sanitare, termice, electrice, aer conditionat

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut D.

Companie
București
4,7
Zugrav, zugrăveli

Meserias cu firma ofer servicii de calitate. In 15 ani de meserie consider ca am invatat suficient cat sa ofer servicii foarte bune. Nu am abandonat niciodata nici un proiect indiferent de complexitatea acestuia. Cel mai important lucru este clientul sa fie multumit de serviciile oferite ca sa poata oferii recomandare pentru serviciile mele

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Alexandru Alin L.

Liber profesionist
Sector 3
4,7
Renovare apartament

Serviciile noastre constau in : Proiectare,execuție,aprovizionare,amenajare,mentenanța. Întocmirea devizelor. Etc…………………………………………………………………………………………………..

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Lungu T.

Liber profesionist
București
4,0
Renovare apartament

Amenajare interioara blocuri și apartamente garsoniere vile case glet lavabila instalații electrice și sanitare parchet laminat gresie faianță gips carton scafe tot ceea ce dorește clientul

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
Informatii utileCe trebuie sa stii

Întrebări frecvente

De ce să căutați un profil Tatra pe Wilio?

Datorită tehnologiilor moderne în prelucrarea și tratarea lemnului, este alegerea potrivită pentru case din lemn, cabane, foișoare și chiar în construcția de clădiri agricole. Poate fi folosit în interior și în aer liber. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți tipul de lemn și, mai ales pentru clădirile agricole sau clădirile cu cerințe estetice, să utilizați calitatea adecvată. Pe site-ul web Wilio, veți găsi un număr de profesioniști cu experiență care vor instala profesional profilul Tatra și vă vor sfătui cum să aveți grijă de lemn, astfel încât acesta să dureze cât mai mult posibil. Angajarea unui expert vă va economisi timp și experimentări inutile la asamblarea materialului și a banilor. Nu pierdeți timp și introduceți solicitarea dumneavoastră pe Wilio chiar astăzi și veți primi imediat oferte de preț pentru vânzare și instalare.

Ce fel de lucrări necesită profilul Tatra?

La început, este necesar să luăm în considerare cu atenție la ce tip de clădire sau construcție vom lucra. Procedura de lucru va fi similară dacă acoperim interiorul și exteriorul. Mai întâi trebuie să realizăm structura de susținere din lemn. Instalăm plăci individuale de profil Tatra pe construcția pregătită. Acestea trebuie scurtate și adaptate. După depozitare, lemnul poate fi tratat la suprafață și ajustat la culoarea sa cu un strat adecvat.

De ce să căutați un profil Tatra pe Wilio?

Vreți să faceți interiorul mai plăcut cu lemn adevărat în stilul frumos al profilului Tatra și astfel să simțiți mirosul de lemn toată ziua? Soluția este la îndemână, iar pereții sau tavanele pot fi finalizate în câteva zile, conform ideilor dumneavoastră. Introduceți cererea dumneavoastră pe site-ul web Wilio, obțineți oferte și alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Cât durează instalarea unui profil Tatra?

Lungimea lucrării va depinde de zona pe care urmează să o acoperim. Cel mai consumator de timp la instalarea oricărei placări din lemn este pregătirea unei structuri de susținere din lemn. Lucrarea poate fi extinsă și prin articularea peretelui sau a tavanului. Timpul total necesar pentru finalizarea lucrării va depinde de instrumentele și abilitățile unui anumit profesionist. Căptușirea unei camere mai mici cu patru pereți va dura 3-4 zile lucrătoare. Adăugați timp suplimentar dacă doriți să tratați lemnul înainte de instalare împotriva mucegaiului și după instalare cu un lac protector.

Cum găsesc specialiști de calitate în asamblarea profilului Tatra?

Găsirea de experți în asamblare de calitate a profilului Tatra este simplă. Aflați dimensiunile zonelor pe care doriți să le acoperiți cu profilul Tatra și calculați în m2. Rețineți bine aceste informații - veți avea nevoie de ele atunci când introduceți o solicitare pe site-ul web Wilio. Profesioniști cu experiență din zona dumneavoastră vă vor trimite oferte de preț și o veți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Ar trebui să furnizez materiale și echipamente înainte de a asambla profilul Tatra?

Da, înainte de montarea profilului Tatra, este recomandabil să asigurați materialul în prealabil. Acordați suficientă atenție și timp pentru a-l alege. După ce v-ați pus de acord cu un expert, vă puteți baza pe acesta atunci când selectați și livrați materialul. Nu este nevoie să furnizați echipamentul. Un profesionist angajat își va aduce instrumentele - vă puteți concentra asupra detaliilor și puteți vedea rezultatul.

Cât costă un profil Tatra?

Prețul unui profil Tatra este determinat de doi parametri de bază - tipul și calitatea lemnului. Combinarea acestor doi parametri va indica prețul profilului Tatra în intervalul de 20 - 50 RON / m2. Amintiți-vă că instalarea necesită și lemn suplimentar pentru producerea structurii de susținere, a benzilor de capăt, a benzilor de expansiune și, dacă este necesar, a șuruburilor sau a cuielor și a plăcilor de montare. Aceste elemente sunt calculate pe metru standard (bm) și reprezintă o parte mai mică din costul total al materialului.

Lucrări tipice

Tâmplar, placare cu lemn pentru fațadă, saune, foișoare, reconstrucție mansardă

Procedură de lucru

Lucrul cu profilul Tatra începe cu măsurarea suprafeței și calculul în m2. Apoi, este necesar să clarificăm ce solicitări estetice avem și vom adapta alegerea lemnului - profilul Tatra. În cazul clădirilor agricole, vă recomandăm să alegeți clasa de calitate II. Dacă cerințele de calitate și estetică sunt ridicate, vom ajunge cu siguranță la clasa de calitate I. Aici avem de ales dintr-o serie de specii de lemn din care este realizat profilul Tatra. Acestea se caracterizează printr-o densitate mai mare de lemn și, prin urmare, sunt mai rezistente la condițiile meteorologice din țara noastră, precum și la dăunători. Prețul va crește, dar rezultatul va merita. Alegând lemnele nordice, veți obține un design modern și durabil care vă va face să ieșiți în evidență. Înainte de instalare, lemnul trebuie tratat cu un strat de pulverizare sau antimucegai. Asigurați-vă că nu omiteți acest pas. Unii vânzători de lemn vă pot furniza lemn tratat deja.

Împreună cu profilul Tatra, cumpărăm și materiale pentru producerea structurii de susținere. Trebuie tratat în același mod ca și profilul Tatra în sine. Structura este realizată din materiale de bază sau prisme structurale. Acestea sunt instalate pe pereții sau tavanele pe care urmează să le acoperim. Construcția corectă ar trebui să ofere profilului Tatra spațiu pentru „respirație”. Decalajul dintre perete și profilul Tatra ar trebui să fie de aproximativ 8 mm. Profilul Tatra este atașat la structură cu cuie sau șuruburi. Pe lângă golurile menționate, este extrem de important ca întregul rulment să fie nivelat. Acest lucru este asigurat chiar la început - prin atașarea primului panou al profilului Tatra. Dacă ceva este neglijat la început, „reglarea” ulterioară nu o va salva. Pentru a evita o suprafață strâmbă și neuniformă, contactați experții prin Wilio - există o mulțime în zona dumneavoastră. După instalare, tratamentul suprafeței lemnului intră în joc. Cu acest pas, veți obține o durată de viață mai lungă și capacitatea de a regla aspectul lemnului prin periere și vopsire. Lemnul va fi evidențiat prin desenul său și chiar molidul românesc obișnuit va arăta luxos.

Sugestii și sfaturi:

1. Tratați lemnul în avans < / puternic>
Asigurați-vă că tratați în prealabil profilul Tatra și orice material din lemn care este utilizat atât în ​​instalația interioară, cât și în cea exterioară împotriva mucegaiului. Metodele de tratament sunt fie prin vopsire, fie prin pulverizare. Asigurați-vă longevitatea panourilor din lemn și asigurați-vă că nu ratați acest pas.

2. Alegeți calitatea potrivită
Nu aveți nevoie de un profil Tatra de clasa I pentru a alinia clădirile agricole și alte clădiri utilitare. Veți economisi o cantitate mare de material și îl veți folosi clasa II pentru obiecte estetice mai puțin solicitante. Dimpotrivă, dacă cerințele sunt mari, asigurați-vă că ajungeți la cele mai bune. În cazul profilelor Tatra, acestea sunt plante lemnoase nordice. Puteți amplifica frumusețea lor prin tratamentul final al suprafeței - periaj și diverse lacuri și ceruri. 3. Care este diferența de calitate
Diferența de calitate a profilului Tatra nu constă în calitatea prelucrării, ci constă în imperfecțiunile lemnului. Profil Tatra de clasă II va fi funcțional la fel ca și clasa I, diferența va fi într-un număr mai mare de jocuri, zone negre și nereguli de culoare. 4. Verificați personal condițiile de stocare
Dacă aveți ocazia, asigurați-vă că vizitați personal vânzătorul înainte de a ridica lemnul. Veți avea o imagine bună a modului în care a fost depozitat lemnul. Este așezat pe o suprafață uscată și plană? Se află sub acoperiș și este protejat corespunzător de intemperii sau de alte poluări? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt negative, vă recomandăm să cumpărați lemn din altă parte. 5. Lemnul trebuie aclimatizat
Odată ce ați importat lemnul, nu începeți niciodată să lucrați imediat. În special, dacă intenționați să placați interiorul cu un profil Tatra, lăsați pachetele despachetate în cameră cel puțin 48 de ore înainte de a începe lucrul. Unii experți recomandă până la 7 zile de depozitare. Acest lucru va asigura același conținut de umiditate pentru fiecare bucată de lemn și va preveni problema fisurării și răsucirii după instalare. Puteți folosi timpul necesar pentru aclimatizarea lemnului găsind profesionistul potrivit din zona dumneavoastră pe site-ul web Wilio.