Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Proiectare și lucrări grafice
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Proiectare și lucrări grafice

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Proiectare și lucrări grafice? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Servicii
Ce include serviciul de design grafic?
Designerii grafici vă pot ajuta cu o prezentare profesională a dvs. și a afacerii dvs. Designerul grafic poate lucra cu dvs. la o varietate de sarcini, de la crearea de mărci și lucrări de artă la grafică și publicitate pe rețelele sociale. La noi, puteți găsi o gamă variată de servicii.
Branding
Indiferent dacă începeți o nouă afacere sau trebuie să vă reîmprospătați marca existentă, este important să creați o marcă care să ajungă la publicul dvs. țintă. Cu un designer grafic independent, veți discuta despre viziunea dvs. de afaceri cu publicul, culorile mărcii, fonturile, imaginile și preferințele de stil. Acestea vor acoperi o varietate de sarcini de branding vizual, cum ar fi designul mărcii și designul logo-urilor, și pot crea linii directoare de branding pentru a vă ajuta să creați un aspect consistent în viitor.
Grafică pentru social media
Mulți designeri grafici independenți sunt specializați în crearea de grafică pentru conținut online, cum ar fi crearea de meme-uri pentru rețelele sociale, grafică pentru site-ul dvs. și bloguri. Familiarizați-vă designerul grafic cu instrucțiuni pentru marca dvs., exemple de stiluri care vă plac, specificați pentru ce canale online aveți nevoie de grafică. Designerul va folosi programe precum Adobe Photoshop și Adobe InDesign pentru a crea grafică de înaltă calitate pe care o puteți folosi online. Majoritatea designerilor grafici se așteaptă la cel puțin o rundă de revizuiri, așa că nu vă fie teamă să oferiți feedback dacă designul original nu este exact ceea ce doriți să fie. Produsul grafic final este de obicei în format JPEG sau PNG.
Grafică pentru promovare folosind materiale tipărite
Aveți nevoie de grafică și materiale promoționale de proiectare, cum ar fi broșuri, pliante, cărți de vizită, afișe sau chiar ambalaje pentru produse? Designerul grafic pregătește modele pentru imprimare în conformitate cu specificațiile unei imprimante profesionale. El învață despre marca dvs., obiectivele dvs. de imprimare, grupurile țintă și specificațiile de imprimare, apoi creează un design pregătit pentru feedback. Când sunteți mulțumit de rezultat, acesta oferă un design de înaltă rezoluție în formatul corect (de obicei PDF) care este gata de imprimare.
Proiecte personale și invitații
Designul grafic nu este doar pentru companii. Poate doriți o invitație originală la o petrecere, o invitație de nuntă care se potrivește perfect temei dvs. sau doriți să le oferiți celor dragi o ilustrație sau un desen unic. Graficianul își va folosi abilitățile sale creative pentru a crea o operă unică cu care tu vei fi fericit.
Întrebări frecvente
De ce să angajezi graficieni prin Wilio?
Aveți nevoie să creați o siglă, un banner, o broșură sau chiar un nou site web? Indiferent dacă este pentru afacerea dvs. sau pentru uz personal, un grafician vă poate ajuta în acest sens. Designerii grafici independenți au abilitățile și experiența de a-și folosi creativitatea pentru a-ți aduce ideile la viață. Doar furnizați o sarcină, iar designerul grafic se va ocupa de restul implementării. La Wilio veți găsi designeri grafici independenți talentați și la prețuri accesibile. După ce ați introdus sarcina, vă vom conecta cu cei mai buni designeri grafici locali. Economisiți timp și obțineți designul la care visați în același timp.
Ce face un designer grafic?
Graficianul ia conceptul și marca și le dă viață cu ajutorul imaginilor, culorilor, formelor și aspectelor, captivând astfel publicul. Care sunt exemplele specifice de sarcini pe care un designer grafic le întâlnește de obicei la locul de muncă? Cei mai mulți designeri grafici lucrează cu software grafic în care proiectează comenzi pentru clienți atât pentru imprimare, cât și pentru utilizare digitală. Acestea includ design de logo, design de cărți de vizită, design de broșuri și imagini de social media.
Ce software și instrumente utilizează designerii grafici?
Designerii grafici folosesc o varietate de instrumente și software pentru a-și dezvolta conceptele, inclusiv tablete grafice, pixuri și hârtie. Unele dintre cele mai populare produse provin de la Adobe Creative Suite, inclusiv InDesign, Illustrator și Photoshop.
În ce format voi primi grafica mea?
Formatul final al graficii dvs. va depinde de cum și unde va fi utilizată. Prin urmare, specificați modalitățile în care grafica va fi utilizată la introducere. Pentru imprimare, imprimanta dvs. (de obicei PDF) determină formatul preferat. Pentru utilizare digitală, sunt potrivite fișierele PDF, PNG sau JPEG.
Cât timp va dura până când voi obține designul final?
Timpul necesar pentru a crea un design va depinde de tipul acestuia, de volumul de lucru al designerului grafic și de cantitatea de muncă de care este nevoie. Va trebui să stabiliți o întâlnire cu designerul dvs. pentru a vă asigura că obțineți produsul final la timp.
Cât costă designul grafic?
Prețul designului grafic variază în funcție de experiența proiectantului dvs., de funcția lor, de timpul necesar pentru a finaliza sarcina și de rezultatele finale. Înainte de a începe implementarea, este necesar să confirmați bugetul de comun acord.
Informații utileCe trebuie sa stii

Mulți oameni se întreabă ce fac designerii grafici și cel mai bun mod de a răspunde este să vă dau un exemplu. Li se cere să creeze o siglă, designul site-ului web, designul broșurilor și să se asigure că este atrăgător și potrivit pentru marca clientului. De asemenea, li se cere să ofere sfaturi cu privire la culoarea logo-ului, materialele tipărite și ce tip de font ar trebui utilizat. Toate acestea fac parte din sarcina unui designer grafic.

Aveți nevoie de designeri grafici? Avem o veste bună pentru tine. Wilio face ușor să găsiți modele grafice de înaltă calitate pentru afacerea, produsul, serviciul sau evenimentul dvs. La Wilio, înțelegem că designerii grafici sunt mai mult decât artiști, ci rezolvă probleme. Se ocupă cu o multitudine de servicii, de la proiectarea de broșuri până la crearea de site-uri web. Acestea fac parte integrantă din orice afacere. Acesta este motivul pentru care am creat o platformă în care conectăm aceste minți creative cu companiile care au nevoie de serviciile lor.

Grafica dvs. ar trebui trimisă într-un format vector, cum ar fi Adobe Illustrator. Designerii preferă să lucreze cu formatele .ai / .eps pentru a se asigura că le pot scala în mod corespunzător, fără a pierde nici o calitate. Pentru majoritatea graficelor pe care le veți încărca, designerii vor avea nevoie de următoarele tipuri de fișiere: .EPS, .AI, .PSD, .PNG.