PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Proiectarea rețelelor de inginerie
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Proiectarea rețelelor de inginerie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Proiectarea rețelelor de inginerie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Proiectarea rețelelor de inginerie

Alegeți dintr-un număr de designeri experimentați care vor fi încântați să vă pregătească un proiect de rețea de inginerie la un preț bun!

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate din zona dvs.
Wilio vă va ajuta să obțineți profesioniști dovediți și calificați pentru aproape orice serviciu gratuit. sau o ambarcațiune.

Cum funcționează Wilio?

Doar introduceți o interogare
Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.
Vom contacta cei mai buni
Vom găsi experții cei mai potriviți conform cerințelor dvs.
_ x000D_ Alegeți cea mai bună ofertă
Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai buni experți.

Întrebări frecvente

Ce sunt rețelele de inginerie?

Pentru rețelele de inginerie ia în considerare un sistem de sisteme de distribuție subterane și supraterane, care să aducă gospodăriile mărfurile necesare, cum ar fi apa, gazul sau electricitatea. De asemenea, include canalizarea, rețelele de internet și telecomunicații și chiar drumul. Acum considerăm aceste obiecte o necesitate - cine dintre noi ar dori să locuiască într-o casă fără apă curentă? Cu toate acestea, există încă localități în care disponibilitatea distribuției publice nu este o chestiune firească. Dacă racordarea la sistemul public de alimentare cu apă sau de canalizare nu este realistă, este necesar să se ofere o soluție alternativă.

Care dintre linii sunt cele mai importante?

În ceea ce privește disponibilitatea rețelelor publice, putem spune că cele mai critice sunt conexiunea la electricitate și gaz. În timp ce în cazul lipsei alimentării cu apă publică, este posibil să se rezolve alimentarea cu apă potabilă prin forarea unei fântâni cu o mică instalație de apă menajeră și putem înlocui canalizarea publică cu o fosă sau o stație de epurare a apelor uzate menajere, terenurile fără racorduri de electricitate cu greu pot fi considerat un teren potrivit pentru construirea unei case de familie. Terenurile fără posibilitatea conectării la o conductă publică de gaz nu sunt neobișnuite. Chiar și în acest caz, desigur, ne putem descurca, dar proprietarul unui astfel de teren va trebui să se împace cu faptul că încălzirea cazanelor pe gaz va fi înlocuită cu o altă alternativă, adesea mai scumpă.

< h5> Când este echipată conexiunea la rețelele de inginerie și cât durează?

Conexiunea la rețelele de inginerie face parte din documentația proiectului, care este necesară pentru eliberarea unei autorizații de construire. Autoritatea de construcție este cea care are cuvântul decisiv în aprobarea propunerii de conectare. Prin urmare, conexiunea la rețelele de utilități trebuie rezolvată înainte de începerea construcției și este recomandabil să alocați suficient timp pentru aceasta - soluția conexiunii poate consuma mult timp, deoarece este necesar să se ia în considerare timpul de așteptare pentru fiecare persoană. furnizorii de energie să se exprime. Au de obicei 30 de zile pentru a comenta. Întregul proces poate dura 2-3 luni, în funcție de circumstanțe. În unele cazuri, este posibil să obțineți echipamente expres la un cost suplimentar.

Am nevoie de un profesionist pentru a rezolva conexiunea la rețelele de inginerie?

Primul și crucial punct de conectare la rețelele de inginerie este de a solicita condiții de conectare de la administratorii individuali de rețea, cum ar fi hidrocentralele, centralele electrice sau benzinăriile. Nu sunt necesare calificări pentru această sarcină, deci o puteți face singură. Dacă, de exemplu, construiți pe locul unei case vechi și este suficient să conectați clădirea la o conexiune existentă, situația poate fi destul de simplă și acest fapt poate fi specificat în proiectul de plantare a clădirii pe teren . Cu toate acestea, apar adesea cazuri mai complicate. La fel ca în majoritatea domeniilor de construcție, cea mai eficientă soluție este una cuprinzătoare pe care un expert vă poate oferi. Proiectul de rețea de inginerie în sine trebuie elaborat de o persoană autorizată să facă acest lucru. Ea știe procedura necesară pentru a vă conecta terenul rapid la inginerul de rețea, economic și eficient.

Cine realizează proiecte de inginerie?

Există mai multe opțiuni pentru cine să contactați în această zonă. Dacă angajați o companie de construcții pentru implementarea construcției dvs., care oferă echipamente pentru întregul proces de la documentarea proiectului până la aprobare, desigur, va fi inclus și proiectul de conectare la rețele de inginerie și implementarea ulterioară a acestora. Cu toate acestea, un număr de antreprenori mai mici oferă și serviciile lor, care tind să fie o alegere ideală dacă construiți pe cont propriu. Consultați-vă proiectantul sau arhitectul sau contactați Wilio pentru cei mai buni experți la prețuri avantajoase.

De ce să apelați la Wilio când căutați un profesionist în ingineria rețelelor?

Designeri abili de rețele de inginerie pot fi găsiți în toate colțurile Slovaciei. Cel mai simplu mod de a-l găsi pe cel potrivit este să cereți Wilio și să așteptați oferte de la profesioniști din zona dvs. În proiectarea rețelelor de inginerie, viteza, eficiența și fiabilitatea sunt pe primul loc, iar cea mai bună garanție pentru o muncă bună sunt, la urma urmei, evaluările clienților mulțumiți. Wilio vă oferă acestea împreună cu posibilitatea de a compara ofertele individuale și selectarea ulterioară a unui expert care va satisface toate cerințele dumneavoastră. Acest lucru vă va economisi mult timp și griji.

De ce voi avea nevoie pentru a mă conecta la rețelele de inginerie?

Documentele care trebuie documentate de fiecare rețea administratorul este de obicei individual și cel mai bine, așa că întrebați direct pe site-ul furnizorului dvs. Atașamentele obișnuite la cererea de conectare sunt o hartă cadastrală, un titlu de proprietate sau consimțământul coproprietarilor și documentația proiectului. Pentru a dezvolta proiectul, proiectantul are nevoie, de asemenea, de date privind poziția și înălțimea locației rețelelor de inginerie, dimensiunile și tipul acestora, precum și aprobarea punctelor de conexiune de către administratorii de rețea. Expertul va fi bucuros să vă ajute cu procesarea acestor documente și a altor documente necesare, după acord.

Cât costă un proiect de rețea de inginerie?

Prețul pentru dezvoltarea unui proiect de rețea de inginerie este individuală și depinde de mulți factori, dar putem spune că este în ordinea sutelor de euro. De asemenea, trebuie luat în considerare faptul că costurile nu vor reflecta doar prețul documentației proiectului în sine, ci și taxele administrative și taxele pentru opinia administratorilor de rețea.

Ce poate face parte dintr-un proiect de rețea de inginerie

Apă
După cum sa menționat deja, în cazul alimentării cu apă la casă, acestea iau în considerare două opțiuni - conectarea la alimentarea cu apă publică sau utilizarea propriului puț. O declarație de la instalațiile de apă locale vă va spune dacă terenul poate fi conectat eficient la rețeaua existentă. Dacă da, va fi semnat un contract pentru conectarea la alimentarea cu apă publică și veți deveni proprietarul conexiunii. În caz contrar, se abordează forarea unei fântâni ca sursă de apă potabilă și de serviciu. Adesea întâlnim utilizarea unei combinații a ambelor alternative. Dacă luați în considerare această alternativă, este important să rețineți că cele două surse de apă nu trebuie conectate niciodată.

Canalizare
Apele uzate trebuie evacuate din teren în conformitate cu standardele aplicabile. Spre deosebire de alimentarea cu apă, în cazul în care utilizarea unei surse alternative poate fi la latitudinea proprietarului, în cazul eliminării deșeurilor, legătura cu orașul sau canalul municipal este prevăzută de lege - atâta timp cât, desigur, există această posibilitate . Punctul de conectare este decis de administratorul de rețea, care este de obicei instalația de apă. În zonele în care nu este construită o rețea de canalizare, proprietarul terenului trebuie să asigure eliminarea sau depozitarea apelor uzate. Cea mai comună soluție în acest caz este un bazin - un rezervor impermeabil pentru depozitarea apelor uzate. Descărcarea liberă a conținutului bazinului în mediul înconjurător este, desigur, interzisă, de aceea, atunci când luăm în considerare această opțiune, trebuie să luăm în considerare timpul și costul întreținerii și eliminării ulterioare a conținutului bazei. Mai puțin folosit, dar o soluție mai ecologică este proiectarea unei stații de epurare a apelor uzate menajere, care tratează apa folosind metode mecanice, biologice sau chimice. Apa purificată poate fi apoi drenată în același mod ca și apa de ploaie. Dezavantajul este complexitatea unei astfel de construcții și necesitatea unei autorizații de construire separate.creerea documentației de proiect, care trebuie aprobată de furnizorul de gaze. Dacă o conductă de gaz nu este instalată în municipiu, va fi necesar să se furnizeze o altă metodă de încălzire. Cu toate acestea, datorită interesului crescând pentru sursele de energie regenerabile, mulți constructori optează în prezent pentru metode alternative din proprie inițiativă.

< p>

Electricitate
Când planificați o conexiune electrică, este o idee bună să știți cel puțin aproximativ ce aparate electrice veți folosi. Cantitatea de energie pe care trebuie să o atrageți depinde de aceasta. Pe această bază, se întocmește un plan și se trimite furnizorului de energie electrică împreună cu cererea. Odată ce cererea este aprobată și contractul este semnat, veți fi conectat la rețea.

Calea de acces
Un tip specific, dar nu mai puțin important de rețea de inginerie. Înainte de a cumpăra terenuri, este recomandabil să vă asigurați că drumul de acces este proprietate publică - altfel pot exista complicații în gestionarea accesului prin teren privat. O posibilă soluție este stabilirea dreptului de trecere și trecere sau coproprietatea parcelei.
Altele

Alte rețele tehnice includ, de exemplu, Internetul sau liniile telefonice.

 

Sugestii și sfaturi

01.
Vă rugăm să informați înainte de a cumpăra terenul.
Conexiunea existentă sau potențială la inginerie Rețeaua ar trebui să fie unul dintre subiectele principale atunci când alegeți terenul. Aflați dacă parcela este destinată construcției și, de asemenea, dacă există posibilitatea conectării la rețele publice de inginerie din zona dată, la ce distanță sunt situate și dacă capacitatea lor este suficientă. Acest lucru va evita surprizele neplăcute.

02.
Conexiuni și case de catalog
Dacă cumpărați o casă de catalog, unele companii oferă și un proiect de conectare la rețele de inginerie, fie ca parte a unei cotații, fie ca serviciu accesoriu. Cu toate acestea, aceasta nu este o chestiune firească. Prin urmare, verificați dacă conexiunile fac parte din proiectul dvs. sau trebuie să găsiți singur un specialist pentru această activitate.

03.
Baza este o comunicare bună
O regulă general valabilă care își justifică și proiectarea rețelelor de inginerie. Comunicați cu atenție cu proiectantul subiecte cum ar fi livrarea documentelor necesare sau termenele care trebuie respectate.

O regulă generală care este justificată și la proiectarea rețelelor de inginerie. Comunicați cu atenție cu proiectantul subiecte precum livrarea documentelor necesare sau a termenelor care trebuie respectate.

O regulă generală care este justificată și la proiectarea rețelelor de inginerie. Comunicați cu atenție cu proiectantul subiecte precum livrarea documentelor necesare sau a termenelor care trebuie respectate.