Racordare de gaz, racord gaz

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în racordare de gaz, racord gaz. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
16696 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să solicitați conectarea la gaz prin Wilio?

Aveți nevoie de service pentru un auxiliar de gaz, de instalare de echipamente de gaz sau reparații rapide? Multe case sunt echipate cu o gamă largă de aparate pe gaz, inclusiv plite pe gaz, încălzitoare, apă caldă, grătare și multe altele. Dar doar pentru că sunt produse de zi cu zi, nu înseamnă că toată lumea este calificată să le instaleze și să le repare. Gazul nu este ceva cu care ar trebui să te joci - lasă-l pe seama experților! Veți avea totul perfect (și sigur) configurat, astfel încât să puteți utiliza din nou aparatele în siguranță. Wilio este locul ideal pentru a găsi profesioniști care să instaleze fitinguri pe gaz. Vă vom ajuta să găsiți specialiști și instalatori de gaz de încredere în zona dumneavoastră, care sunt dispuși să vă facă o vizită acasă și să vă ajute cu instalarea sau repararea.

Un instalator de gaz are nevoie de o licență specializată?

Pentru anumite tipuri de sarcini, va trebui să aflați ce licențe ar putea fi necesare pentru a vă îndeplini sarcina. Înainte de a accepta oferta, nu uitați să verificați dacă Wilio Gas are autorizația și asigurarea corespunzătoare a serviciului de montaj de gaz relevant pentru dumneavoastră.

Simt miros de gaz în casă sau în jurul casei - ce ar trebui să fac?

Opriți orice aparat electric sau cu gaz și nu aprindeți chibrituri, țigări sau alte aparate care ar putea provoca scântei. Deschideți ușile și ferestrele pentru a crește fluxul de aer. Contactați imediat un instalator de gaz calificat și autorizat. Dacă simțiți un miros extrem de puternic de gaz, ieșiți afară și urmați instrucțiunile furnizorului dumneavoastră de gaz.

Ce este conectarea la gaz?

Instalarea racordului de gaz implică lucrul cu aparate de gaz și conducte care furnizează gaz aparatelor. Spre deosebire de instalatorii obișnuiți, instalatorii de gaz lucrează cu țevi, aparate și accesorii care sunt implicate în furnizarea sau utilizarea gazului.

Ce face un instalator de gaz?

Instalatorii de gaz sunt calificați pentru a realiza conexiuni de gaz, conducte, sisteme de control al presiunii și aparate. De asemenea, pot ajuta la întreținerea și testarea conductelor de gaz.

Care sunt cele mai frecvente servicii de instalare a gazului?

Proprietarii de case solicită în mod obișnuit asistență cu instalarea racordurilor de gaz, reparații la plite de gaz, sisteme noi de supape, verificări ale scurgerilor de gaz, demontarea aparatelor cu gaz și instalarea sistemelor de apă caldă pe gaz.

Instalatorii de gaz au nevoie de calificări sau licențe specifice?

Da. Noile instalații de racorduri de gaz și reparațiile echipamentelor de gaz care necesită deconectarea / reconectarea echipamentelor de gaz necesită un tehnician autorizat în domeniul gazelor pentru siguranță.

Cât costă angajarea unui inginer profesionist în gaze?

Costul instalării gazului va depinde de solicitarea dumneavoastră - ce trebuie să instalați, cât de dificil va fi și cât va dura.

Servicii

Ce alte servicii va face specialistul în gaz pentru mine?

Instalatorii de gaz pot ajuta cu o serie de servicii, de la consultanță și instalare, la reparații, service și întreținere. Iată câteva dintre cele mai frecvente tipuri de servicii de echipamente de gaz și la ce vă puteți aștepta de la acestea:

Sisteme de apă caldă cu gaz

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui sistem pe gaz pentru apă caldă este că, dacă aveți gaz, puteți avea imediat apa caldă. Gata cu dușurile reci la sfârșitul zilei! Instalatorul dumneavoastră de gaz vă poate ajuta să alegeți cel mai bun sistem de apă caldă pe gaz și apoi să îl instalați și să îl conectați în siguranță. Acesta vă va testa sistemul pentru a se asigura că vă încălzește apa la o temperatură adecvată. Dacă trebuie să reparați sistemul de apă caldă pe gaz, opriți gazul înainte de a începe lucrul și reporniți-l, folosind echipamente și piese de schimb pentru a repara sistemul.

Sisteme de încălzire și răcire pe gaz

Încălzirea și răcirea pe gaz sunt, în general, mai ecologice și mai rentabile decât alternativele lor electrice. Acestea sunt o alegere populară, indiferent dacă doriți un încălzitor pe gaz independent, un șemineu pe gaz sau un sistem de aer condiționat pe gaz. Instalatorul dumneavoastră de gaz vă va sfătui cu privire la cele mai bune sisteme de încălzire sau răcire pentru spațiul dumneavoastră și vă va ajuta să le configurați și să le instalați corect. De asemenea, vă poate ajuta să vă reparați aparatele, astfel încât acestea să fie păstrate în stare bună.

Plite pentru gătit pe gaz

Plitele pe gaz sunt populare deoarece sunt mai accesibile, se încălzesc mai repede și oferă mai mult control decât plitele electrice. Dacă trebuie să instalați sau să reparați o plită pe gaz sau un cuptor, instalatorul dumneavoastră de gaz vă poate recomanda soluția potrivită. Dacă nu aveți deja instalată o conductă de gaz, va trebui să o facă pentru dumneavoastră și să o conecteze la buteliile de gaz externe sau la conexiunea contorului. Instalatorul dumneavoastră de gaze va verifica dacă instalația dumneavoastră respectă standardele de siguranță, inclusiv materialele rezistente la căldură, distanțele de sol adecvate și barierele de siguranță. Vă va testa aparatele de bucătărie pentru a se asigura că totul funcționează și vă va învăța cum să le utilizați corect.

Alte aparate pe gaz

Alte aparate obișnuite pe gaz includ uscătoarele și aparatele de exterior, cum ar fi încălzitoarele de piscină, grătarele și șemineele. Instalatorul dumneavoastră de gaz vă va ajuta să alegeți tipul potrivit de produs pentru spațiul (și bugetul) dumneavoastră. Vă va ajuta să conectați în siguranță sistemul de încălzire a piscinei sau uscătorul de rufe și să vă asigurați că aparatul dumneavoastră este în stare perfectă.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.