Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Renovare bucătărie
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Renovare bucătărie

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Renovare bucătărie? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

La ce vă puteți aștepta de la renovarea blatului de bucătărie prin Wilio?

- Toate lucrările sunt efectuate de către profesioniști calificați și cu experiență. Pentru renovarea perfectă a unității de bucătărie, experții folosesc lac pe bază de rășini polimerice, sisteme de potrivire a culorilor și truse pentru diverse materiale. Acest lucru va asigura că rezultatul final va fi o suprafață finală excelentă, ca nouă. De asemenea, veți fi bucuroși să aflați că tehnicienii au certificare completă: ISO - Organizația Internațională pentru Standardizare și îndeplinesc standardele tehnice românești STN.

- Serviciu de calitate cu garanție. Tehnicienii repară de obicei blaturile de bucătărie pe baza metodei SMART, care înseamnă Tehnologie de reparație a zonelor mici și mijlocii. Combinat cu o serie de tehnici utilizate în lustruirea suprafețelor, furnizorii sunt capabili să obțină rezultate excelente. În același timp, veți primi o garanție de 6 luni pentru lucrările efectuate.

- Asortarea culorilor folosind tehnologia de ultimă oră. Pentru a atinge perfecțiunea, furnizorii calificați nu se pot baza pe potrivirea culorilor bazate doar pe percepția ochilor. De aceea, specialiștii în reparația blaturi de bucătărie folosesc software și echipamente speciale pentru a crea o nuanță de culoare care să se potrivească perfect suprafeței existente. Când este gata, tehnicianul îl va folosi pentru a repara suprafețele deteriorate și a le restabili aspectul inițial.

- Servicii convenabile, care economisesc timp. Veți găsi că acest serviciu este de fapt destul de convenabil și accesibil. Puteți rezerva cu ușurință online de pe orice dispozitiv. Introduceți solicitarea dvs. pe site-ul web Wilio sau în aplicația mobilă Wilio, iar experții disponibili în repararea blatului de bucătărie vă vor contacta în câteva minute.

- Serviciu ecologic. Dacă sunteți prietenoși cu natura, atunci acest serviciu este pentru dvs. Câteva acțiuni simple pot restaura ceea ce aveți deja și îl pot transforma în mobilier nou. Nu este nevoie să creați deșeuri și să cumpărați produse noi. Este mult mai ecologic să vă reparați blatul decât să îl înlocuiți cu unul nou. Ca să nu mai vorbim de cât timp și bani veți economisi.

- Wilio este, de asemenea, excelent pentru repararea dulapurilor de bucătărie. Am menționat că tehnicienii vă pot repara și dulapurile de bucătărie. Dulapurile sunt predispuse la zgâriere în timp ce sunt utilizate. Cu toate acestea, pot fi restaurate cu ușurință. Așadar, priviți cu atenție dulapurile dvs. și dacă ceva vă deranjează în legătură cu ele, chiar și cele mai mici zgârieturi, atunci specialiștii noștri le pot repara.

Tipuri de daune la blaturile de bucătărie care pot fi reparate prin reparații de suprafață: experții se pot ocupa cu ușurință de lovituri, zgârieturi, pete de substanțe chimice agresive, locuri arse cu o tigaie fierbinte. Reparațiile cosmetice sunt eficiente atât timp cât integritatea structurală a suprafeței blatului este intactă. În principiu, tehnicianul va avea grijă să examineze cu atenție suprafețele deteriorate și să ia cea mai bună decizie. Când treaba va fi terminată, bucătăria dvs. va arăta ca nouă.

Întrebări frecvente

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio?

Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.

Întrebare: Pot rezerva acest serviciu pentru spații comerciale?

Răspuns: Da, desigur, acest serviciu este potrivit atât pentru locuințe, cât și pentru spații comerciale. Acest lucru va fi util mai ales dacă conduceți o afacere în domeniul alimentar.

Întrebare: Cât va dura renovarea unei unități de bucătărie?

Răspuns: Acest lucru depinde în mare măsură de întinderea suprafeței deteriorate. Cu cât daunele sunt mai mari, cu atât va dura mai mult. Durata lucrării va depinde de faptul dacă bucătăria este renovată într-o casă sau într-o unitate comercială mai mare, cum ar fi un restaurant. (Experiența a arătat că repararea la fața locului a unei bucătării la domiciliu va dura 2 până la 4 ore, în timp ce bucătăriile comerciale mai mari pot dura până la 8 ore. Cu toate acestea, dacă reparația implică producerea unor părți ale liniei personalizate, trebuie adăugat timpul de așteptare.

Întrebare: Cum pot fi sigur că este posibilă repararea deteriorării suprafețelor mele de pe blatul sau dulapurile de bucătărie?

Raspuns: Tehnicienii calificați pot obține rezultate uimitoare în 99% din cazuri. Dacă suprafețele nu sunt grav deteriorate, restaurarea completă este garantată.

Întrebare: Puteți repara ușa dulapului meu de bucătărie?

Răspuns: Da, este ceva ce putem face cu ușurință pentru dvs. Fie că este vorba de zgârieturi sau pete, profesioniștii pot restabili aceste suprafețe rapid și ușor.

Întrebare: Cât de curând poate veni un furnizor?

Răspuns: Depinde în mod explicit de disponibilitatea unui tehnician individual. Aranjați data și ora serviciului direct cu furnizorul selectat.