PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Renovarea ușii
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Renovarea ușii

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Renovarea ușii? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Ce vă puteți aștepta de la repararea ușilor și a ferestrelor prin Wilio?

- Reparații profesionale ale ușilor și glafurilor care vă economisesc timp și bani. În timp și prin utilizare, ramele ușilor și ferestrelor pot fi uzate și parțial deteriorate. Cu toate acestea, tehnicienii cu care lucrăm au ​​mijloacele și cunoștințele necesare pentru a restabili starea inițială. Deci nu trebuie să le înlocuiți imediat. În schimb, puteți opta pentru serviciul nostru sigur de reparații ale ușilor și ferestrelor. Este mult mai ieftin decât înlocuirea, este mai rapid și complet fără probleme. Tipuri de daune care pot fi recuperate. Cele mai frecvente tipuri de daune pe care le pot suferi ramele ușilor și ferestrelor includ fisuri, zgârieturi, așchii, tăieturi, pete, găuri sau daune provocate de căldură. În plus, ferestrele și ramele ferestrelor sunt, de asemenea, expuse condițiilor meteorologice care în cele din urmă va provoca și unele daune. Costul unei înlocuiri complete a cadrului este semnificativ mai mare, deci puteți alege o alternativă mult mai ieftină. Cu reparațiile cosmetice, tehnicienii pot restabili starea frumoasă și reprezentativă a ușilor si ferestrelor dvs.

- Asortarea culorilor cu software și echipamente moderne. Ar fi foarte dificil să se potrivească culoarea produsului necesară reparării cu suprafața originală doar vizual. De aceea, inginerii apelează la software și hardware de înaltă precizie, care pot determina nuanța exactă a unei anumite culori și pot realiza conexiunea perfectă. În acest fel, se elimină complet riscul de eroare umană. În acest fel puteți fi siguri că tehnicienii vă vor oferi cele mai precise rezultate.

- Toate lucrările sunt efectuate de profesioniști calificați. Tehnicienii care efectuează reparații au acces la echipamente de ultimă generație și aduc cu ei toate instrumentele necesare pentru a finaliza lucrările. În plus, au o experiență profesională considerabilă, așa că puteți fi siguri că vor face o treabă uimitoare. De asemenea, utilizează materiale de înaltă calitate și lucrează continuu, ceea ce face ca acest serviciu să fie o soluție excelentă atunci când aveți nevoie de acest tip de reparații la domiciliu. În plus, tehnicienii au toate acreditările necesare și respectă standardele STN.

Avantajele reparării cadrelor ușilor și ferestrelor prin Wilio. Principalul avantaj al reparării cadrelor ușilor și ferestrelor este faptul că este mult mai ieftin decât înlocuirea lor. De asemenea, este nevoie de mult mai puțin timp și efort decât instalarea de uși sau ferestre noi. În plus, vă puteți simți bine că veți ajuta la conservarea mediului înconjurător. La urma urmei, materialele aruncate nu ajung în gropile de gunoi. De fapt, datorită reparației de ferestre și uși, nu se creează deșeuri.

Repararea glafurilor din cărămidă și piatră. Ce se întâmplă dacă ați deteriorat și structurile de cărămidă și piatră legate de uși și ferestre? În acest caz, veți fi bucuroși să aflați că vă putem ajuta și în acest sens. Antreprenorii calificați au toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua aceste reparații, inclusiv repararea pragurilor de piatră și restaurarea pietrei sau zidăriei în jurul cadrelor și ușilor ferestrelor. Cu alte cuvinte, culoarea și finisajul vor fi perfect restaurate folosind umpluturi din piatră compozită, astfel încât să nu le puteți distinge de original. Iată ce putem repara pentru dvs.: reparații ale glafurilor de piatră, colțurile deteriorate ale zidurilor de piatră și fisuri în zidărie, culoarea și armonizarea texturii pereților de piatră și cărămidă, restaurarea pietrei tăiate și a cărămizilor.

Întrebări frecvente

Întrebare: Reparați și ușile interioare vitrate parțial?

Răspuns: Da, fără griji. Chiar dacă ușa dvs. este parțial vitrată, putem repara zgârieturile de pe sticlă și de pe ușă.

Întrebare: Pot rezerva servicii de la Wilio și pentru sediul meu de afaceri?

Răspuns: Da, tehnicienii lucrează confortabil atât în ​​locuințe, cât și în spații comerciale.

Întrebare: Cât timp durează pentru a repara o ramă de fereastră din lemn?

Răspuns: Aceasta, desigur, depinde în totalitate de tipul și amploarea daunelor. Cu toate acestea, putem spune în condiții de siguranță că lucrările în locuințe durează aproximativ 2 până la 4 ore, în timp ce în unele spații comerciale lucrarea poate dura până la 8 ore. După inspecție, tehnicianul va stabili o durată exactă a reparației .

Întrebare: Cât durează ca articolele reparate să fie pe deplin funcționale?

Răspuns: După reparații minore, imediat după reparații. În orice caz, tehnicianul dvs. vă va sfătui cu privire la timpii de așteptare corespunzători înainte de a putea manipula în siguranță articolele reparate.

Întrebare: Zona reparată va prezenta semne de deteriorare sau va arăta ca nouă?

Raspuns: Datorită potrivirii culorilor și a manoperei rafinate, nu va fi vizibilă nici o urmă de daună. În 99% din cazuri, putem oferi o recuperare completă, care pare nouă.
Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio?

Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.

Întrebare: Pot obține serviciul în scurt timp?

Răspuns: Acest lucru poate fi convenit individual cu potențialul expert. Aranjați data și ora livrării serviciului direct cu acesta.