Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Reparații biciclete

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reparații biciclete. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații biciclete? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Reparații biciclete

Servicii

Ce includ serviciile de biciclete?
Wilio vă va facilita repararea bicicletei. Nu mai trebuie să mergeți la magazinul de biciclete din zona dvs. sau să căutați un reparator în Paginile Galbene. Trebuie doar să introduceți o solicitare simplă pentru Wilio despre ceea ce aveți nevoie și vă vom pune în legătură cu mecanicii de biciclete disponibili în zona dvs. Aceștia vă vor ajuta să asamblați o bicicletă nouă, să reparați o bicicletă uzată sau să livrați bicicleta cumpărată direct din magazin acasă. Pe lângă serviciul de biciclete, vom găsi și un mecanic pentru motociclete. Spuneți-ne de ce aveți nevoie și noi ne vom ocupa de restul! Rezervați un serviciu de biciclete prin intermediul nostru:
Asamblarea unei biciclete noi
Asamblarea bicicletei începe prin despachetarea și desfacerea pieselor individuale. Reparatorul dvs. de biciclete Wilio va verifica mai întâi integritatea transportului și starea acestuia. Bicicleta este de obicei asamblată în proporție de 95%, atunci când clientul trebuie să monteze pedalele, ghidonul și roata din față. A doua variantă de livrare - o bicicletă cu pedale și ghidon montate. Dacă este necesar, mecanicul va umfla roțile pentru dvs. Ultimul pas implică un test drive. Mecanicul va verifica frânele și sistemul de transmisie pentru a se asigura că bicicleta este pregătită pentru o utilizare sigură.
Repararea bicicletelor
Cu Wilio, vă puteți repara cu ușurință bicicleta fără a fi nevoie să o duceți la un atelier. Nu contează dacă este vorba de o bicicletă montană, trekking, rutieră sau electrică. Vă vom ajuta să găsiți un mecanic calificat în zona dvs. care vă va repara bicicleta într-o stare excelentă și vă va oferi o propunere de întreținere adecvată.
Livrare biciclete
Dacă ați cumpărat biciclete noi la magazinul dvs. local, nu trebuie să așteptați data livrării. Furnizorii noștri le pot ridica și le pot livra în aceeași zi. Trebuie să vă puneți de acord cu aceștia cu privire la locul și ora livrării. Rezervați livrarea bicicletelor prin Wilio și nu veți avea probleme.

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un mecanic de întreținere a bicicletelor prin Wilio?
Rezervarea unui mecanic de întreținere a bicicletelor prin Wilio este o chestiune simplă. Este mai sigur decât să încerci să repari singur o bicicletă! Fie că trebuie să efectuați întreținerea de bază post-sezon sau să reparați un defect al bicicletei, Wilio vă poate ajuta cu ușurință. Reparații rapide, fără stres și fără lucrări casnice riscante. Trebuie doar să trimiteți o solicitare pentru Wilio pe site-ul nostru web sau în aplicația noastră din categoria Reparații de biciclete și veți primi oferte de la reparatorii de biciclete Wilio calificați din zona dvs. Alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor și bugetului dvs. și care este aproape. Putem ridica chiar și o bicicletă nou achiziționată din magazin și o putem livra oriunde și oricând aveți nevoie. Wilio știe cât de importantă este o bicicletă pentru dvs. Fie că este vorba de o bicicletă nouă sau de o bicicletă folosită și populară de ani de zile, mecanicii noștri îi vor acorda o atenție maximă.
Cât durează repararea unei biciclete?
Depinde de munca depusă. Reparațiile simple și service-ul bicicletei durează mai puțin (1-2 ore), service-ul complet mai mult (aprox. 1-2 zile). Reparatorii de biciclete Wilio vor face totul pentru a se asigura că lucrările de service sunt efectuate cât mai curând posibil. Prioritatea noastră principală este siguranța dumneavoastră.
Un reparator Wilio îmi poate dezasambla (demonta) bicicleta?
Da! Dacă călătoriți cu bicicleta sau doriți să o transportați (să o trimiteți) undeva, o putem dezasambla pentru dvs. înainte de ambalare. Lăsați treaba pe seama mecanicilor noștri, care au experiența - de la asamblare și demontare până la repararea și întreținerea bicicletelor. Doar enumerați serviciul specific de care aveți nevoie pe site-ul web Wilio, iar reparatorul dvs. Wilio îl va face pentru dvs.
Care sunt cele mai frecvente probleme cu bicicletele?
Bicicletele se uzează. Problemele obișnuite ale bicicletelor includ defectarea bicicletei, dezumflarea roții, scârțâitul și frânele uzate, cadrele de biciclete rupte, șuruburile slăbite. Pentru a vă asigura propria siguranță și pentru a evita posibilele riscuri și accidente, verificați și reparați periodic bicicleta dvs. de către un mecanic calificat pentru biciclete.
Ce include de obicei întreținerea standard a bicicletelor?
Întreținerea regulată prelungește durata de viață a bicicletei și o menține în stare optimă. Întreținerea standard include: spălarea bicicletei, reglarea și ungerea frânelor, înlocuirea plăcuțelor de frână, înlocuirea cablurilor și cablurilor bowden, centrarea și umflarea roților, lubrifierea și curățarea lanțului, ungerea tuturor rulmenților și a angrenajelor, strângerea șuruburilor. Un expert va elabora și implementa un plan de întreținere pentru dvs. de către tehnicieni profesioniști în biciclete. Bicicleta dvs. va fi ca nouă.
Trebuie să-mi furnizez propriile instrumente și echipamente?
Puteți daca doriți. Dacă aveți instrumentele de care este nevoie, le puteți împrumuta reparatorului de biciclete Wilio. Cu toate acestea, mecanicii Wilio sunt în majoritate specialiști și au propriile unelte și alte echipamente tehnice pentru întreținerea și repararea bicicletelor.
Care sunt cele mai populare mărci de biciclete?
Cele mai populare mărci de biciclete de pe piață includ Specialized, Trek, Giant, Kellys, CTM, KTM, Merida, Cube, Author, Decathlon, Scott. Rezervați serviciul de biciclete Wilio indiferent de marcă, le putem repara oriunde și oricând doriți.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery