Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Reparații uscătoare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.350 de profesioniști
5.207 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Reparații uscătoare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparații uscătoare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori11.126 furnizori din zona dvs.
profile image

Marian Alexandru P.

Companie
1 Decembrie
5,0
Electrician

Ofer servicii pentru apartamente, case, spatii comerciale, ma ocup cu: - montaj prize, intrerupatoare, corpuri de iluminat - montaj tablouri electrice, disjunctoare, relee protectie supratensiune, protectie diferentiala impotriva curentarii accidentale. Execut lucrări de intervenție, remedierea defecțiunilor apărute la instalația electrică, precum si executie de circuite noi pentru consumatorii importanti din locuinta: - mașină spălat, aer condiționat, boiler, panouri radiante, centrala, cuptor electric - modificari ,remedieri si reparatii instalatii electrice Ma deplasez si lucrez in zona București, toate sectoarele si judetul Ilfov, pentru detalii ma găsiți la telefon.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ion B.

Liber profesionist
Sector 1
5,0
Electrician

Prioritatea echipei mele este pe primul loc seriozitatea lucru făcut de calitate cu material omologate conform normelor de siguranta . Servicii prestate electric, instalati sanitare și instalati gaze verificări recorduri și verificări gaze

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Mirela Lenuta R.

Companie
București
5,0
Electrician

Firmă autorizată ANRE cu vastă experiența in domeniul electric va sta la dispoziție cu o gama larga de operațiuni din acest domeniu cum ar fi: -instalații electrice -realizare împământare -măsurat împământare -intervenții rapide -montaj corpuri de iluminat -montaj prize / intrerupatoare -măsurat izolatia cablurilor Așteptăm sa va ajutam cu drag !

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Dragos-Emanuel C.

Liber profesionist
Sector 6
4,9
Electrician

Va pot fi de mare ajutor impreuna cu colegii mei specializati in diverse meserii in functie de proiectul pe care il aveti de realizat! Pretuiesc lucrul de foarte buna calitate! Am fost instruit de colaboratori cu experienta din Germania, Anglia, Statele Unite. Lucrez intr-un ritm in care calitatea lucrarii efectuate sa nu aiba de suferit, cu realizari peste asteptarile clientilor mei.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Irinel Răzvan C.

Companie
București
4,8
Instalator sanitar

Suntem o echipa tânără, serioasa, oferim servicii de mentenanță, instalații sanitare/termice ,construcții metalice, hale, garaje, panouri sanwich. construcții, renovări, reparații acoperișuri, jgheaburi, burlane, zugrăveli si reamenajari de tot felul. Ne ocupam de tot proiectul cap /coada, inclusiv aprovizionare materiale. Cerem si oferim seriozitate maxima

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Costel C.

Companie
București
4,5
Zugrav, zugrăveli

Instalații sanitare , montaj obiecte sanitare și de canalizare, servici de electricitate: montat prize , întrerupătoare, corpuri de iluminat, zugrav interior, montare parchet laminat, lăcătușerie universala,

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Robert C.

Companie
București
4,4
Instalație electrică

Servicii de mentenanța, reparații și noi instalări la apartamente, case, clădiri și spații rezidențiale sau comerciale, hale industriale. Personal calificat și autorizat.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Uscătorul de rufe poate fi reparat foarte ușor atunci când rezervați un astfel de serviciu prin Wilio. Un reparator Wilio vă va repune în stare de funcționare aparatul într-un mod rapid, fiabil și în conformitate cu cele mai noi standarde de siguranță din industrie.

Repararea unui uscător de rufe de către un specialist din zona dvs. După reparație, calitatea acesteia va fi garantată timp de un an. Această garanție acoperă lucrările efectuate la toate modelele, indiferent de marca uscătorului.

Preț transparent - veți ști prețul de la meseriaș în prealabil. Prețul include de obicei lucrările (diagnosticare și reparații), transportul către dvs. și orice piese de schimb.

Specialistul Wilio va veni la fața locului cu toate sculele necesare și piesele de schimb obișnuite, astfel încât să poată afla în cel mai scurt timp care este problema aparatului. De asemenea, tehnicianul va folosi piesele de schimb pentru a încerca să rezolve problema într-o singură vizită. Dacă trebuie comandate piese suplimentare, pentru că livrarea acestora durează, va fi necesar ca tehnicianul să revină pentru a termina de reparat uscătorul.

Ajutor cu repararea diferitelor tipuri de uscătoare. Tehnicianul experimentat poate rezolva toate defecțiunile obișnuite ale uscătorului de rufe. Desigur, este instruit și în identificarea și rezolvarea altor probleme de întreținere generală.

Iată cu ce vă poate ajuta specialistul:

Uscătorul de rufe refuză să se încălzească. Dacă aparatul dvs. nu se încălzește corect sau nu se încălzește deloc, atunci un tehnician vă poate ajuta să determinați ce piesă trebuie înlocuită. De exemplu, această defecțiune poate fi cauzată de un termostat defect sau de o siguranță de suprasarcină (siguranță activată termic în interiorul dispozitivului).

Aparatul nu se rotește. Acest lucru ar putea însemna o problemă cu cureaua de transmisie a uscătorului, un tambur de uscător blocat sau un motor sau condensator defect. Specialistul va arunca o privire mai atentă asupra aparatului dvs. pentru a determina care dintre aceste scenarii este valabil și, dacă este necesar, va comanda o piesă de schimb.

Aparatul nu usucă hainele în mod corespunzător. Acest lucru este cauzat de fluxul de aer care a fost perturbat. Pentru a repara uscătorul de rufe, un specialist va verifica dacă există o defecțiune la partea care se ocupă de ventilat sau la cea de condensare. Pentru modelele ventilate, acest lucru este cauzat de obicei de un furtun de aerisire răsucit sau îndoit, iar la condensatoare - de praf excesiv care acoperă condensatorul în sine.

Întrebări frecvente

Întrebare: Trebuie să furnizez materiale pentru reparații? Răspuns: Nu. Tehnicianul va aduce piesele care sunt cel mai des utilizate pentru aceste tipuri de reparații. Dacă este necesar, poate comanda și piese suplimentare și puteți programa o a doua vizită pentru a finaliza reparația.

Întrebare: Cât timp îi ia unui tehnician pentru a finaliza o sarcină? R: Deși durează de obicei aproximativ 1 până la 2 ore pentru a finaliza o reparație tipică, acest interval de timp variază în funcție de mărimea pagubelor, precum și de tipul de piese care trebuie înlocuite.

Întrebare: Ce alte servicii oferiți? Răspuns: Întreținerea regulată a uscătorului este o modalitate bună de a evita reparațiile anuale. Tehnicianul nostru vă poate oferi informații utile despre îngrijirea ulterioară, care vor prelungi durata de viață a uscătorului dvs. și îi vor optimiza performanțele. De asemenea, vă poate ajuta cu aproape orice alt aparat de uz casnic pe care îl dețineți.

Întrebare: Există o garanție pentru piesele înlocuite și lucrarea în sine? Răspuns: Da, este asigurată o garanție de 1 an pentru reparația și întreținerea unui uscător.

Întrebare: Unde este disponibil serviciul Wilio? Răspuns: Serviciul Wilio este disponibil în toată România și în alte țări.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Uscătoarele sunt unul dintre cele mai esențiale aparate dintr-o casă. Nu poți trece fără asta. Dar când uscătorul dvs. se rupe, vă confruntați cu o dilemă neplăcută: fie reparați-l, fie cumpărați unul nou. Nu este ușor să decideți ce opțiune este cea mai bună pentru dvs., deoarece există atât de multe tipuri de reparații și atât de mulți furnizori care le oferă la costuri diferite. Repararea defecțiunii tamburului: atunci când tamburul nu se rotește, poate fi dificil să diagnosticați ce este în neregulă cu mașina dvs. Dar dacă nu doriți să înlocuiți o piesă care nu necesită înlocuire, acest serviciu oferă liniște sufletească și garantează o manoperă de calitate. Din acest motiv, unii proprietari ar putea alege să meargă mai departe cu o slujbă scumpă atunci când ar fi putut economisi bani doar reparând vechiul uscător! _X000D_ Înlocuirea filtrului: