Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Reparare televizor, antene
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.348 de profesioniști
5.199 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Reparare televizor, antene

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparare televizor, antene? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Întrebări frecvente
De ce să angajați un reparator TV local prin Wilio?
Aveți o problemă cu televizorul dumneavoastră și căutați un atelier de reparații în apropiere? Rezervarea unei reparații TV este alegerea potrivită din două motive. În primul rând, nu este recomandat să reparați componentele electrice ale televizorului - acest lucru este periculos și poate provoca chiar și mai multe daune. În al doilea rând, punerea în funcțiune a unui televizor pentru a diagnostica problema (sperând să o rezolve) este adesea mai ieftină decât cumpărarea unui televizor nou. Datorită unei reparații de calitate, vă veți putea bucura din nou de emisiunea dumneavoastră preferată, în confortul sufrageriei dumneavoastră într-un timp scurt. Cel mai bun loc pentru a rezerva o reparație TV și pentru a găsi un tehnician lângă dumneavoastră este Wilio. La noi, veți găsi experți cu experiență care vă vor ajuta imediat.
Care sunt cele mai frecvente probleme cu un televizor?
Problemele obișnuite includ defecțiuni ale ecranului, probleme de mufare, probleme de pornire, afișarea liniilor și a umbrelor negre pe ecran, intrări defectuoase HDMI și probleme de conexiune Wi-Fi la televizoarele inteligente.
Ce ar trebui să fac înainte de a contacta un reparator TV?
Înainte de a rezerva o reparație TV, efectuați verificări de bază pentru a vedea dacă puteți rezolva sau diagnostica singur problema. Printre altele, puteți opri și porni din nou televizorul, puteți verifica cablurile conectate, puteți conecta televizorul la o altă priză electrică unde nu este conectată nicio altă componentă, puteți verifica setările și intrările și puteți utiliza telecomanda pentru a restabili setările din fabrică.
Ar trebui să repar televizorul sau să cumpăr unul nou?
Dacă televizorul dumneavoastră nu este vechi, este o idee bună să contactați un atelier de reparații pentru a afla ce opțiune este mai accesibilă. Informațiile despre prețul reparației vă vor ajuta să decideți dacă cumpărați unul nou sau reparați televizorul curent.
Ar trebui să-mi duc televizorul la service sau să comand un service de reparații mobile de televiziune în apropiere?
Cea mai avantajoasă opțiune este contactarea unui atelier mobil de reparații pentru televizoare. Veți putea rezerva reparația înainte de service-ul TV. Un tehnician mobil va aduce cu sine cele mai comune instrumente de reparații și piese de schimb. Dacă problema nu poate fi rezolvată la fața locului, aceștia vă vor lua televizorul și își vor finaliza lucrările după ce vor comanda și primi piese de schimb speciale.
Tehnicienii TV au nevoie de calificări?
Deși tehnicienii TV nu sunt, în general, obligați să aibă calificări speciale, mulți dintre ei și-au finalizat practica sau dețin certificate de electronică.
Cât costă repararea unui televizor?
Costul reparării unui televizor de către un tehnician Wilio variază de obicei între 40 și 130 de euro. Prețul va depinde de tipul televizorului, de funcționarea defectuoasă, de complexitatea și timpul necesar pentru a-l repara și de costul tuturor pieselor de schimb necesare.
Am nevoie de un specialist autorizat pentru a repara și instala televizorul?
Anumite intervenții necesită un specialist autorizat. Înainte de a accepta o ofertă, asigurați-vă întotdeauna că tehnicianul are autorizații adecvate pentru a repara și instala televizorul.
Ce includ serviciile de reparare și instalare TV?
Serviciile de reparații și instalare TV constau într-o varietate de sarcini, de la evaluarea problemei și găsirea cauzei, depanarea audio, video, a calității imaginii, înlocuirea pieselor defecte sau deteriorate și configurarea unei conexiuni Wi-Fi pe televizoarele inteligente. Reparațiile mai complicate pot necesita un tehnician care să vă ducă televizorul la atelierul său.
Servicii
Repararea TV
Un service de bază implică verificarea televizorului și determinarea cauzei problemei. Acest lucru poate fi cauzat de mai mulți factori, cum ar fi cablarea defectă, alimentarea insuficientă sau componentele defecte. Tehnicianul va încerca să determine natura problemei și să vă informeze cu privire la reparațiile necesare și la piesele pe care va trebui să le achiziționați.
Repararea ecranelor de televizor
Majoritatea tehnicienilor de televizoare pot repara mai repede televizoarele mai noi, LCD sau LED. La modelele mai vechi fără ecran plat, reparația poate fi mai complicată, iar piesele de schimb sunt mai costisitoare sau mai dificil de obținut. Dacă televizorul dumneavoastră LCD sau LED are un ecran crăpat sau fisurat, este posibil în unele cazuri să îl reparați sau să îl înlocuiți. Tehnicianul va evalua daunele și vă va informa cu privire la prețul și durata reparației.
Instalarea televizoarelor inteligente
Televizoarele inteligente cu conexiune la Internet sunt un standard în zilele noastre, dar conectarea la o rețea Wi-Fi poate fi o problemă complicată. Dacă aveți o problemă de conexiune, tehnicianul va găsi problema și o va rezolva. De asemenea, efectuează toți pașii necesari pentru a conecta Smart TV-ul la Wi-Fi și verifică conexiunile wireless și cablurile la router și TV. Tehnicianul va verifica, de asemenea, puterea semnalului Wi-Fi și, în unele cazuri, poate recomanda mutarea routerului sau a televizorului pentru a îmbunătăți semnalul.
Am probleme cu semnalul TV. Care ar putea fi problema?
Este posibil ca antena să fie deteriorată de o furtună, de păsări sau de animalele de pe acoperiș. Problemele de semnal pot apărea și din cauza blocării propagării semnalului de clădiri înalte, copaci sau alte obiecte. Contactați un tehnician de antene pentru un diagnostic detaliat și reparare.
Cât va rezista antena?
Majoritatea antenelor de televiziune sunt proiectate să reziste cel puțin 10 ani. Funcționalitatea depinde de condițiile meteorologice (furtuni puternice, vânt sau zăpadă). Dacă observați performanțe slabe, este posibil să fie necesară repararea sau înlocuirea.
Cât durează instalarea unei antene?
Instalarea antenei durează aproximativ 2 ore. Dacă casa dumneavoastră are mai multe etaje sau trebuie să instalați echipamente suplimentare, acest timp poate fi prelungit.
Cât costă instalarea unui TV cu antenă?
Instalarea antenei de către experții rezervați prin Wilio costă de la 60 la 180 de euro. Prețul poate varia în funcție de ceea ce trebuie să instalați, cât de înaltă este casa dumneavoastră sau dacă sunt necesare reparații.
Ce presupune instalarea unei antene?
Instalatorii de antene își pot aplica cunoștințele tehnice într-o gamă largă de servicii. Iată câteva dintre cele mai comune servicii de instalare de antene care vă pot ajuta.
Instalarea antenei
Tehnicianul vă va ajuta să alegeți antena parabolică potrivită pentru casa dumneavoastră. Va trebui să instalați antena în exterior, de obicei pe acoperiș. Tehnicianul va determina locația transmițătorului dumneavoastră și va așeza antena în direcția corectă. Acesta testează și ajustează semnalul pentru a obține cea mai bună și mai fiabilă recepție. Odată ce antena este la locul ei, instalatorul va rula cablul de la satelit prin casă (perete) la televizor. Acesta va avea grijă de conexiunea corectă și vă va permite să vizionați emisiunile TV preferate.
Repararea antenei
Funcționalitatea antenelor de televiziune este de obicei de zece ani. Dacă antena nu funcționează conform specificațiilor, poate fi necesar să fie reparată sau reajustată. Există cazuri în care schimbările frecvente și bruște ale vremii, copacii avariați, dar și păsările sau viața sălbatică fac ca antena să se deplaseze din locul potrivit, să se îndoaie sau să se spargă. Repararea unei antene vă poate economisi bani și puteți rezolva problema semnalului mai repede decât cumpărarea unuia noi. Tehnicianul va efectua de obicei o inspecție vizuală de la sol și de pe acoperiș pentru a afla care este problema. Testează recepția semnalului și plasează antena înapoi în locul cu cel mai bun semnal. Dacă problema este cauzată de vreme și influențe externe, el poate recomanda o altă soluție, de ex. instalarea unui amplificator pentru a ajuta la creșterea semnalului de recepție.
Informații utileCe trebuie sa stii

O întrebare bună pe care ți-o pui înainte de a apela la un reparator TV este care este exact problema cu televizorul tău? Este imaginea sau sunetul? Un alt lucru de remarcat înainte de a apela un reparator TV este când a început această problemă? Dacă tocmai a început din senin fără niciun avertisment prealabil, atunci există șanse mari ca problema să aparțină televizorului dvs.

Serviciile de reparare și instalare a televizorului includ repararea televizoarelor defecte, cablarea sau daune. pe televizor, instalând și montând televizorul. Mulți oameni angajează un profesionist pentru a-și instala televizoarele cu ecran plat, VCR-urile și alte dispozitive electronice, deoarece nu sunt siguri cum să o facă singuri sau se grăbesc să facă treaba cât mai curând posibil.

Costul repararea unui televizor poate varia foarte mult, pe baza mărcii și modelului televizorului și a dimensiunii ecranului. Dar probabil că nu va fi atât de scump pe cât ați crede. Prețul mediu de reparație este mai mult de jumătate din costul unui televizor nou-nouț! Cele mai frecvente reparații efectuate pe televizoare includ înlocuirea unității de alimentare și înlocuirea ecranului.

Mulți proprietari de televizoare se întreabă dacă merită cheltuielile și dificultățile de a repara televizoarele sau dacă ar trebui doar cumpara una noua. Majoritatea oamenilor vor ajunge să cheltuiască mai mulți bani pe un televizor nou decât ar plăti pentru repararea televizorului actual. Numai economiile de costuri sunt suficiente pentru a convinge majoritatea oamenilor să-și repare televizorul curent, mai degrabă decât să cumpere unul nou.

Dacă întâmpinați o problemă cu televizorul dvs., s-ar putea să vă întrebați " Ați putea apela mai multe companii de reparații TV din zona dvs., dar acest lucru poate consuma mult timp. Cu Wilio, puteți căuta cu ușurință o companie locală de reparații TV. Fie că sunteți în căutarea unui reparator în cartierul dvs. sau undeva mai departe, veți primi cotații de la furnizori de servicii calificați.