Bine ați venit la Wilio!

Îl vedeți pe Wilio ca client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Fiyat listesi
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Repararea televizoarelor, sateliților

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reparare de televizoare, sateliți. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Reparare televizor, sateliți? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Furnizori

Cei mai buni furnizori: Reparare televizor, sateliți

Întrebări frecvente

De ce să rezervați un tehnician TV local prin Wilio?
Aveți o problemă cu televizorul dumneavoastră și căutați un service de reparații în apropiere? Rezervarea unei reparații TV este alegerea potrivită din două motive. În primul rând, nu este recomandat să reparați componentele electrice ale televizorului - acest lucru este periculos și poate provoca chiar mai multe daune. În al doilea rând, punerea în funcțiune a unui televizor pentru a diagnostica problema (sperând să o rezolve) este adesea mai ieftină decât cumpărarea unui televizor nou. Datorită unei reparații de calitate, vă veți putea bucura din nou de emisiunea dumneavoastră preferată în confortul sufrageriei dumneavoastră în cel mai scurt timp. Cel mai bun loc pentru a solicita o reparație TV și pentru a găsi un tehnician în zona dumneavoastră este Wilio. La noi, veți găsi experți cu experiență care vă vor ajuta imediat.
Care sunt cele mai frecvente probleme cu un televizor?
Problemele obișnuite includ defecțiuni ale ecranului, probleme de mufare, probleme de pornire, afișarea liniilor și a umbrelor negre pe ecran, intrări defectuoase HDMI și probleme de conexiune Wi-Fi a televizoarele inteligente.
Ce ar trebui să fac înainte de a contacta un reparator TV?
Înainte de a solicita o reparație TV, efectuați verificări de bază pentru a vedea dacă puteți rezolva sau diagnostica singur problema. Printre altele, puteți opri și porni din nou televizorul, verifica cablurile conectate, conecta televizorul la o altă priză electrică unde nu este conectată nicio altă componentă, verifica setările și comenzile și utiliza telecomanda pentru a reveni la setările din fabrică.
Ar trebui să repar televizorul sau să cumpăr unul nou?
Dacă televizorul dumneavoastră nu este vechi, este o idee bună să apelați la un sevice de reparații pentru a afla ce opțiune este mai accesibilă. Informațiile despre prețul reparației vă vor ajuta să decideți dacă cumpărați unul nou sau reparați televizorul curent.
Ar trebui să-mi duc televizorul la un service sau să fac o solicitare pentru un service de reparații mobile de televiziune în zona mea?
Cea mai avantajoasă opțiune este crearea unei solicitări pentru un service mobil de reparații pentru televizoare. Veți putea rezerva reparația înainte de serviciul TV. Un tehnician mobil va aduce cu el cele mai comune ustensile de reparații și piese de schimb. Dacă problema nu poate fi rezolvată la fața locului, acesta vă va lua televizorul și își va finaliza lucrările după ce vor comanda și primi piese de schimb speciale.
Tehnicienii TV au nevoie de calificări?
Deși tehnicienii TV nu sunt, în general, obligați să aibă calificări speciale, mulți dintre ei și-au studiat meseria sau dețin certificate de electronică.
Cât costă repararea unui televizor?
Costul reparării unui televizor de către un tehnician Wilio variază de obicei între 40 și 130 de euro. Prețul va depinde de tipul televizorului, de funcționarea defectuoasă, de complexitatea și timpul necesar pentru a-l demonta și de costul tuturor pieselor de schimb necesare.
Am nevoie de un specialist autorizat pentru a repara și instala televizorul?
Anumite intervenții necesită un specialist autorizat. Înainte de a accepta o ofertă, asigurați-vă întotdeauna că tehnicianul are certificatele adecvate pentru a repara și instala televizorul.
Ce includ serviciile de reparații și instalare TV?
Serviciile de reparații și instalare TV constau dintr-o varietate de atribuții, de la evaluarea problemei și găsirea cauzei, rezolvarea calității audio, video, a imaginii, înlocuirea pieselor defecte sau deteriorate și configurarea unei conexiuni Wi-Fi pe televizoarele inteligente. Reparațiile mai complicate pot necesita un tehnician care să vă ducă televizorul la service-ul lui.

Servicii

Reparație TV
Serviciu de bază include verificarea televizorului și stabilirea cauzei problemei. Acest lucru poate fi cauzat de mai mulți factori, cum ar fi cablarea defectuoasă, alimentarea insuficientă sau componentele imperfecte/defecte. Tehnicianul va încerca să determine natura problemei și să vă informeze cu privire la reparațiile necesare și piesele pe care va trebui să le achiziționați.
Repararea ecranelor televizoarelor
Majoritatea tehnicienilor de televizoare pot repara mai repede televizoarele mai noi, LCD sau LED . La modelele mai vechi fără ecran plat, reparația poate fi mai complicată, iar piesele de schimb sunt costisitoare sau dificil de obținut. Dacă televizorul dumneavoastră LCD sau LED are un ecran crăpat sau fisurat, este posibil să îl puteți repara sau înlocui în unele cazuri. Tehnicianul va evalua daunele și vă va informa cu privire la prețul și durata reparației.
Instalarea televizoarelor inteligente
Televizoarele inteligente cu conexiune la Internet sunt un standard în zilele noastre, dar conectarea lor la o rețea Wi-Fi poate fi o problemă complicată. Dacă aveți o problemă de conexiune, tehnicianul va găsi problema și o va rezolva. De asemenea, efectuează toți pașii necesari pentru a conecta un Smart TV la Wi-Fi și verifică conexiunile wireless și cablurile de la router și TV. Tehnicianul va verifica, de asemenea, puterea semnalului Wi-Fi și, în unele cazuri, poate recomanda mutarea routerului sau a televizorului pentru a îmbunătăți semnalul.
Am probleme cu semnalul TV. Care ar putea fi problema?
Este posibil ca antena să fi fost deteriorată de o furtună, de păsări sau animalele de pe acoperiș. Problemele de semnal pot apărea și din cauza blocării propagării semnalului prin clădiri înalte, copaci sau alte obiecte. Rezervați un tehnician pentru un diagnostic complet și reparare.
Ce durată de viață va avea antena?
Majoritatea antenelor de televiziune sunt proiectate să dureze cel puțin 10 ani. Funcționalitatea depinde de condițiile meteorologice (furtuni puternice, vânt sau zăpadă). Dacă observați performanțe slabe, este posibil să fie necesară repararea sau înlocuirea.
Cât durează instalarea unei antene?
Instalarea antenei durează aproximativ 2 ore. Dacă casa dumneavoastră are mai multe etaje sau trebuie să instalați echipamente suplimentare, acest timp se poate prelungi.
Cât costă instalarea unui TV prin satelit?
Instalarea antenei de către tehnicienii rezervați prin Wilio costă de la 60 la 180 de euro. Prețul poate varia în funcție de ceea ce trebuie să instalați, cât de înaltă este casa dumneavoastră sau dacă sunt necesare reparații.
Ce presupune instalarea unei antene?
Instalatorii de antene își pot aplica cunoștințele tehnice într-o gamă largă de servicii. Iată câteva dintre cele mai comune servicii pentru antene care vă pot ajuta.
Instalarea antenei
Instalatorul vă va ajuta să alegeți antena parabolică potrivită pentru casa dumneavoastră. Va trebui să instalați antena în exterior, de obicei pe acoperiș. Instalatorul va determina locația transmițătorului dumneavoastră și va indica poziționare antenei în direcția corectă. Acesta testează și ajustează semnalul pentru a obține cea mai bună și mai fiabilă recepție. Odată ce antena este la locul ei, instalatorul va rula cablul de la antenă prin casă (perete) la televizor. Acesta va asigura o conexiune corectă și vă va ajuta să vizionați emisiunile TV preferate.
Repararea antenei
Funcționalitatea antenelor de televiziune este de obicei de zece ani. Dacă antena nu funcționează conform instrucțiunilor, poate fi necesar să fie reparată sau reajustată. Există cazuri în care schimbările frecvente și bruște ale vremii, copacii avariați, dar și păsările sau viața sălbatică fac ca antena să se deplaseze din locul potrivit, să se îndoaie sau să se spargă. Repararea unui satelit vă poate economisi bani și puteți rezolva problema semnalului mai repede decât cumpărarea uneia noi. Tehnicianul va efectua de obicei o inspecție vizuală de la sol și de pe acoperiș pentru a afla care este problema. Testează recepția semnalului și plasează antena înapoi în locul cu cel mai bun semnal. Dacă problema este cauzată de vreme și influențe externe, el poate recomanda o altă soluție, de exemplu instalarea unui amplificator pentru a ajuta la creșterea semnalului de recepție.

Exemple

Exemple de realizări furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery