Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Repararea computerului

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în reparații computere. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Repararea computerului

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Repararea computerului? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii

Ce include serviciul de reparare a computerului?
Computerele sunt dispozitive complexe, deci multe dintre ele pot funcționa prost. Procesul exact și ceea ce vă puteți aștepta de la un tehnician de reparații de computere, va depinde de problema dumneavoastră și de reparațiile pe care le recomandă. Iată câteva tipuri comune de servicii și incorporare computerizată:
Depanare generală și asistență
Depanare generală și asistență. Dacă nu aveți timp, cunoștințe sau răbdare pentru a afla ce este în neregulă cu dispozitivul dumneavoastră, este logic să angajați un tehnician de reparații de computere din zona dumneavoastră. Depanarea computerului și asistența tehnică sunt de obicei primul pas în rezolvarea oricăror probleme pe care le aveți. Tehnicianul dumneavoastră vă va pune câteva întrebări pe baza scopului dumneavoastră pentru a evalua complexitatea problemei dumneavoastră. Apoi vă va vizita casa sau biroul sau vă va oferi asistență virtuală pentru a confirma problema și a vă recomanda o soluție adecvată.
Inovații și setări
Software-ul învechit cauzează o mulțime de probleme de computer. La actualizarea sistemului de operare, uneori pot apărea probleme de compatibilitate dacă alte programe nu sunt actualizate în același timp. Din fericire, pentru un tehnician cu experiență în calculatoare, aceasta este adesea o soluție ușoară. Acesta va verifica și se va asigura că software-ul și driverele sunt actualizate. Apoi, dacă este necesar, va descărca și instala orice software, upgrade-uri de computer sau chiar o nouă instalare de Windows. Cu programele și sistemele de operare moderne, totul ar trebui să fie compatibil, să funcționeze fără probleme și să vă minimizeze vulnerabilitatea la amenințări la adresa securității.
Reparații hardware
Cele mai multe computere ajung să aibă unele defecțiuni hardware, indiferent dacă este vorba de un driver grafic, o baterie descărcată sau chiar doar câteva taste detașate de pe laptop. Un specialist în hardware-ul computerului diagnostichează probleme, cum ar fi motivul pentru care computerul nu pornește, probleme de afișare video și probleme de baterie. Poate rula teste software sau dezasambla un laptop sau computer pentru a privi în interior. De asemenea, poate înlocui piesele hardware de schimb cu piesele dumneavoastră existente pentru a vedea care părți vă cauzează problema. Majoritatea tehnicienilor vor putea diagnostica problema dumneavoastră în câteva minute, dar poate dura câteva zile sau săptămâni pentru a remedia problema, în funcție de complexitatea sau reparația hardware-ului și dacă piesele sunt sau nu disponibile local.
Antivirus și back-up
Ca parte a serviciilor dumneavoastră de reparații, tehnicianul dumneavoastră poate configura un software antivirus și de reînnoire, mai ales dacă are nevoie să recupereze fișiere sau să elimine un software rău intenționat de pe computer. Ajută la back-up-ul fișierelor computerului utilizând un software cloud, cum ar fi Dropbox, Google Drive și OneDrive, sau utilizează un hard-disk extern. Și probabil va rula un software de eliminare a virușilor care scanează amenințările și vă protejează computerul de viitori viruși. Pregătiți-vă să achiziționați software sau hardware suplimentar de tip antivirus și de rezervă. Acestea sunt importante pentru a minimiza riscul unor probleme viitoare și pentru a vă proteja fișierele, fotografiile, serviciul și informațiile personale importante.
Întrebări frecvente

De ce să rezervați reparații ale computer-ului în zona dumneavoastră prin Wilio?
Aveți probleme cu computerul? Ați încercat să îl opriți și să îl reporniți, dar tot nu funcționează? Trebuie să găsiți în apropiere un service de reparații de computere. Un tehnician cu experiență și un profesionist în computere vă va ajuta cu depanarea, reparațiile computerului, înlocuirea pieselor sau chiar instruirea, astfel încât să puteți gestiona tehnologia cu încredere. În acest fel, computerul dumneavoastră va funcționa în cel mai scurt timp, astfel încât să puteți reveni la muncă. Cel mai bun loc pentru a găsi prețurile disponibile pentru reparații de calculator și service-urile de reparații din zona dumneavoastră este pe Wilio. Indiferent cât de mică sau gravă este problema computerului dumneavoastră, veți găsi un tehnician calificat care vă poate ajuta.
Care sunt problemele frecvente legate de computer și laptop?
Problemele obișnuite includ viteze lente, baterii slabe, probleme de alimentare, neactivare, ecrane sparte, probleme de compatibilitate cu software-ul și temutul ecran albastru al morții. Pentru desktop-uri și laptopuri, există multe lucruri care pot merge prost, mai ales că dispozitivele dumneavoastră îmbătrânesc și actualizările software continuă să se dezvolte.
Aveți nevoie de un tehnician în reparații de computere sau puteți face unele lucruri singur?
Există mai multe sarcini de întreținere a computerului pe care le puteți face singur. De exemplu, rularea unei scanări de viruși, reinstalarea sistemului de operare și instalarea hardware-ului extern nou, cum ar fi o imprimantă sau un mouse. Cu toate acestea, dacă implică deteriorarea fișierelor de bază sau deschiderea capacului unui computer sau laptop, este cel mai sigur să rezervați reparațiile disponibile la un tehnician cu experiență.
Ce reparații poate efectua un tehnician?
Un tehnician în calculatoare vă poate ajuta cu o varietate de reparații hardware și software, inclusiv copii de rezervă ale computerelor, actualizări de sistem, remedieri de compatibilitate software, actualizări hardware, recuperare date și securitate cibernetică.
Care sunt avantajele efectuării unei reparații a computerului acasă sau într-un service de reparații de computere?
Este enervant și incomod să deconectați un sistem de computer și să mergeți la un service de reparații de computere. Reparațiile computerelor la domiciliu vă pot economisi timp, efort și adesea bani, deoarece au cheltuieli generale mai mici.
Cât durează de obicei repararea unui computer?
Unele reparații simple ale computerului (cum ar fi scanarea și eliminarea virușilor) durează doar câteva minute. Reparațiile mai intense și mai complexe, cum ar fi repararea unui hard-disk sau a unei plăci de bază, pot dura zile sau chiar săptămâni, mai ales dacă așteptați sosirea unor piese noi.
Cât costă repararea unui computer?
Costul reparării unui computer pe Wilio variază de la 40 la 85 de euro, dar ar putea costa mai mult sau mai puțin. Configurarea unei imprimante sau a rețelei wi-fi este cea mai ieftină reparație a computerului (în jur de 45 de euro), în timp ce repararea ecranelor deteriorate sau configurarea complicată a sistemului computerului costă de obicei peste 150 - 170 de euro.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.