Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Repararea jaluzelelor și obloanelor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Repararea jaluzelelor și obloanelor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Repararea jaluzelelor și obloanelor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Cum se repară rapid și ușor jaluzelele deteriorate sau îndoite?

Jaluzelele și obloanele lucrează din greu pentru a filtra lumina naturală, a proteja intimitatea și a răci casa în zilele toride. Cu toate acestea, trăirea cu copiii, animalele de companie sau chiar un soț distras le poate face rău. Iar jaluzelele care nu funcționează corect vă pot compromite confidențialitatea, confortul și felul în care arată casa dumneavoastră. Vestea bună este că puteți rezolva singuri multe probleme oarbe în câteva minute. Iată câteva dintre cele mai frecvente probleme și soluții.

Bară ruptă pe o jaluzea verticală

Jaluzele verticale situate pe ferestre verticale sau uși glisante care duc spre exterior, acestea sunt adesea instalate în zone cu trafic intens și îi ademenesc pe copii să-i prindă, iar animalelor de companie le place să se târască prin ele. Cum se termină? Cu o bară ruptă. Soluție: în partea superioară a lamelei rupte, ar trebui să vedeți o fantă care duce la clema care fixează lamela de cadru. O soluție rapidă este să întoarceți jaluzeaua cu capul în jos și să faceți o gaură la capătul opus. Apoi, îl puteți agăța la loc. De asemenea, puteți utiliza bandă dură sau chiar o agrafă pentru a repara un slot rupt și glisați jaluzela înapoi în consolă.

Lamele orb cu lamele sau îndoite

Jaluzelele se pot rupe sau îndoaie dacă sunt manipulate neglijent de proprietari, animale de companie sau copii - chiar dacă când copiii sau animalele de companie își deschid jaluzelele fără răutate pentru a privi afară. Din fericire, o lamelă deteriorată nu necesită înlocuirea jaluzelei cu una nouă - puteți rezolva singur această problemă.

Cum? Dacă aveți o bară suplimentară, înlocuiți-o cu una crăpată în rulou. Dacă nu aveți o bară suplimentară, scoateți una din partea de jos a jaluzelei și glisați-o în poziția barei deteriorate.

Iată cum să o remediați:
● Utilizați o șurubelniță cu lamă plată pentru a slăbi șuruburile din partea de jos a jaluzelelor care dețin siliconii de fixare.
● Trageți coarda prin gaură și desfaceți nodul. (Aveți grijă, deoarece va trebui să legați sau să înnodați din nou acest cablu după reparații.) Scoateți cablul de ridicare.
● Scoateți bara spartă și introduceți una nouă. Apoi filetați din nou cablul de ridicare pentru a vă asigura că lamelele sunt depozitate în aceeași direcție.
● Împingeți corzile înapoi peste bază și legați ambele părți la aceeași lungime. Introduceți dopurile înapoi.
● Le puteți asigura cu un ciocan sau cu ciocan de cauciuc.

Lanțul de pe jaluzeaua s-a rupt

Cablul de ridicare este o parte esențială a mecanismului jaluzelului. Dacă se sparge, jaluzelele nu pot fi deschise și închise.

Soluție: Puteți înlocui singur cablul de ridicare. O puteți găsi la magazinul dvs. local de hardware. Dacă nu o găsiți pe cea de care aveți nevoie, puteți contacta producătorul de jaluzele sau puteți cumpăra un cablu la un magazin de artizanat. Când lanțul orbului se rupe, trebuie pur și simplu să îl conectăm cu un ambreiaj. Cu toate acestea, dacă lanțul este rupt în afara cuplajului sau bilele sunt rupte, acesta trebuie înlocuit în întregime. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un nou lanț, ambreiaj și șurubelniță. Măsurați lanțul și scurtați-l la lungimea dorită. Trageți șuruburile de ghidare, scoateți capacele și deșurubați șuruburile. Așezați jaluzeaua pe o suprafață plană, scoateți carcasa din plastic și dezasamblați-o. Infilați noul lanț peste suport și înlocuiți pinionul. Conectați lanțul cu un ambreiaj, întindeți jaluzeaua și trageți ambreiajul astfel încât să rămână la aproximativ 3 cm sub carcasă pe partea dreaptă. Apoi glisați carcasa din plastic înapoi pe axă în profilul orb. Verificați funcția lanțului și montați jaluzeaua. Strângeți șuruburile, strângeți și strângeți siliconii și puneți capacele.

Jaluzele verticale blocate

Ați experimentat deja că ai vrut să îți deschizi jaluzelele verticale și nu s-au mișcat puțin? Vestea bună este că există o modalitate ușoară de a rezolva problema:

Soluție: Dacă descoperiți că jaluzelele sunt blocate, nu le forțați să le deschideți. În schimb, căutați locul în care s-au blocat și încercați să rezolvați problema cu emoție.
• Asigurați-vă că șinele din părțile care le țin sunt aliniate corect. De asemenea, asigurați-vă că toate șinele sunt distanțate uniform și nu sunt încastrate. (Dacă da, pur și simplu rotiți-le acolo unde se suprapun.)
• Aplicați spray de silicon acolo unde sunt fixate jaluzelele verticale.
• Deschideți și închideți jaluzelele de mai multe ori pentru a le fixa. acoperire uniformă cu spray de silicon.
• Ar trebui să fie gata de utilizare din nou în câteva minute.

Nu vă panicați dacă jaluzelele dvs. de încredere au nevoie de puțină îngrijire iubitoare. Cu ceva efort și folosind câteva instrumente simple, le puteți restabili la o funcționare fiabilă.