Repararea telefonului

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în repararea telefonului. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Creează cerere
Aflați mai multe
3238 furnizori
Creează cerere
Aflați mai multe

De ce Wilio?

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști de calitate în zona dumneavoastră.

Wilio vă va ajuta să găsiți profesioniști calificați pentru aproape orice serviciu sau meserie. Încercați Wilio gratuit.

27 638de profesioniști
50 983proiecte finalizate
4,8 / 5ratingul mediu al experților noștri
199 720 descărcări de aplicații

Cum funcționează Wilio?

INTRODUCEȚI DOAR O CERERE

Răspundeți la câteva întrebări despre ce serviciu aveți nevoie.

Ne vom adresa celor mai buni

Vom găsi cei mai potriviți experți în funcție de cerințele dumneavoastră.

Alegeți cea mai bună ofertă

Comparați ofertele și alegeți dintre cei mai bine evaluați experți.

INTRODUCEȚI CEREREA

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Ce ar trebui să știu

Expertul nostru Mihai vă sfătuiește

Întrebări frecvente

De ce să angajezi un reparator de telefoane prin Wilio?

În ciuda telefoanelor mobile, mulți dintre noi ne bazăm încă pe telefoane fixe. Cu toate acestea, găsirea unui specialist în reparația telefonului nu este întotdeauna cea mai ușoară. Nu doriți să așteptați o veșnicie pentru a programa o întâlnire cu un expert din compania de telefonie? Vești bune! Există o modalitate mai ușoară de a vă repara telefonul: angajați un reparator prin Wilio! Dacă solicitați unui reparator de telefonie să vă instaleze linia telefonică și alte nevoi conexe, vă puteți baza pe o soluție convenabilă și rentabilă pentru nevoile dumneavoastră. Va fi din zona dumneavoastră, deci nu trebuie să așteptați X zile lucrătoare pentru ca acesta să ajungă. Puteți conveni asupra unui preț și puteți evita taxele excesive. În plus, experții noștri sunt evaluați și controlați de alți clienți, astfel încât să știți că primiți pe cineva care merită timpul și banii dumneavoastră. Sună o afacere bună? Încercați-o și solicitați o reparație de telefon astăzi! Apăsați click pe butonul „Trimiteți solicitarea” și rămâneți conectat la lume, cu sau fără un telefon mobil.

Poate un reparator de telefon privat să-mi repare linia telefonică?

Da, se poate. Dacă solicitați specialistului nostru să vă repare linia telefonică, acesta va veni cu instrumentele și consumabilele necesare pentru a repara linia telefonică. Identifică problema, o rezolvă și, dacă este necesar, înlocuiește componentele conexe. Dacă doriți să găsiți în apropiere un service de reparații pentru telefonul de acasă, apăsați click pe butonul „Introduceți o solicitare”, completați formularul și așteptați oferte de la experți.

Cum pot rezolva o problemă cu telefonul fix?

Începeți prin identificarea sursei problemei: testați mai multe telefoane în casa dumneavoastră, verificați filtrul DSL și prizele electrice la care sunt conectate telefoanele. Odată ce problema este detectată, poate fi necesar să reparați sau să înlocuiți unele părți ale conexiunii telefonice. Dacă aveți nevoie de ajutor cu telefonul, computerul sau rețeaua de domiciliu, puteți folosi Wilio pentru a găsi un expert în zona dumneavoastră.

Unde pot găsi un service de reparații de telefoane în zona mea?

Faceți o solicitare pe Wilio! Veți primi oferte de la tehnicieni privați, evaluați și revizuiți care instalează, repară și rezolvă probleme cu conexiunile telefonice fixe, conexiunile la internet și multe altele. Când găsiți o ofertă care vă place, confirmați-o și ați terminat.

Servicii

Ce include serviciul de reparare a telefonului?

Inginerii telefonici nu numai că pot instala o nouă linie telefonică în birou sau acasă - vă pot ajuta să rezolvați probleme legate de conectarea la linii de bandă largă sau fax, să îmbunătățească recepția pe care o primiți pe aceste dispozitive etc. Deși detaliile pot varia de la expert la expert, iată la ce vă puteți aștepta atunci când solicitați o reparație a telefonului:

Instalare linie telefonică și priză

Aveți o casă sau un birou nou și trebuie să instalați rapid linii telefonice? Vom găsi un tehnician Wilio care o va face pentru dumneavoastră! Acest serviciu este, de asemenea, ideal pentru cei care doresc să instaleze o a doua linie telefonică sau pentru cei care doresc să o instaleze într-o cameră sau zonă specifică. Tehnicienii de telefoane pot, de asemenea, muta sau instala o priză nouă într-o zonă mai ușor de accesat. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la echipamentele sau instrumentele de care aveți nevoie - expertul dumneavoastră vine cu tot conținutul trusei lui! Doar furnizați o linie telefonică, indicați locul unde doriți să fie instalat, iar reparatorul se va ocupa de toate!

Depanarea și repararea telefonului

Dacă ați avut probleme cu telefonul, cum ar fi telefoanele fără fir, cu receptoare prea îndepărtate sau cu reparațiile anterioare care au fost făcute prost, un tehnician de telefoane vă poate ajuta să rezolvați problema. În solicitare, descrieți în detaliu problemele cu telefonul, astfel încât reparatorul să știe ce echipament trebuie să aducă. Apoi va evalua unitățile telefonice, prizele electrice, filtrul DSL și cutia conectorului. De îndată ce va găsi o problemă, va face reparațiile sau înlocuirile necesare și va testa telefonul.

Instalare, conexiune la internet și depanare

Liniile telefonice sunt puternic conectate la conexiunea dumneavoastră la internet, deci dacă aveți o viteză redusă a internetului sau doriți să configurați un computer nou, va trebui să contactați un tehnician de telefonie. Vă poate verifica cablurile și extensiile de linie telefonică. Dacă este necesar, poate seta priza mai aproape de stația de lucru pentru a vă îmbunătăți conexiunea în bandă largă sau wireless. Întâmpinați încă probleme IT după rezolvarea problemelor de reparație a telefonului? S-ar putea să fie timpul să vă actualizați computerul.

Configurarea completă a liniei telefonice la domiciliu sau la birou

Stația de lucru de la birou sau de acasă nu are nevoie doar de o linie telefonică funcțională și de o conexiune la internet - poate fi necesar să instalați un aparat de fax, să ascundeți cablurile inestetice sau să conectați o instalație TV! Vestea bună este că tehnicienii noștri de telefoane sunt, de obicei, echipați și pentru a face față acestor tipuri de sarcini. Și dacă conectarea unei linii telefonice este doar începutul listei de lucruri de făcut în birou, vă putem ajuta și cu lucrări precum asamblarea mobilierului sau a stațiilor de lucru. Cu Wilio, puteți configura noul loc de muncă într-o clipă!

Descarcă Wilio
pentru Android sau iOS

App Store
Google Play
AppGallery
Începeți să câștigațiValoarea medie a unui proiect pe Wilio este de 10 000 RON.