Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Repararea toaletei
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.197 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Repararea toaletei

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Repararea toaletei? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Furnizori21.945 furnizori din zona dvs.
profile image

Catalin Marian A.

Liber profesionist
Bragadiru
5,0
Montaj mobila

Experiența in multe domenii.Vă astept cu cereri pentru lucrări diverse in domeniul instalaților sanitare (montaj cabină duș,baterii,sifoane ,înlocuirea toaletelor ,etc ) cu montaj lustre ,corpuri iluminat ,suport TV ,ansamblu mobilier si alte lucruri . Execut lucrări de calitate si imi place sa fiu cinstit si corect in tot ceea ce ofer.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Ionut-Sorin G.

Companie
București
5,0
Instalator sanitar

Echipa de instalatii electrice executa servicii rapide de execuție și reparație ale instalatiilor termice și sanitare , de urgenta , la domiciulul sau sediul dumneavoastra și montajul diverselor echipamente si elemente ce tin de domeniul de instalatii sanitare ,termice si electrice in cel mai profesionist mod de catre o echipa tanara de mesteri scolarizata permanent si cu cele mai bune echipamente. Putem executa lucrarii de executie,reparație și montaj in instalatii sanitare si termice pentru case rezidentiale de la zero,spatii de birouri , spatii industriale , putem modifica instalatiile deja executate pentru a le optimiza si a le creste eficienta .

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Gabriel-Valentin A.

Companie
Brașov
5,0
Construcție la roșu

Experienta noastra ne constituie prin productia si calitatea lucrarilor de constructi efectuate. Experienta peste 18 ani in domeniu. Suntem o firma ce oferim seriozitate respect si calitate.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Mihaila C.

Liber profesionist
Calvini
5,0
Zidărie

Sunt electriciancu multi ani de experienta.Va pot ajuta cu reparatii de cablaje electrice(prize, intrerupatoare ventilatoare de tavan, corouri de iluminat etc) aparate de conectare precum si instalatii electrice complete in timpul constructiei cat si renovarilor.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

George D.

Liber profesionist
Vârteju
5,0
Electrician

Sunt inginer electromecanic cu experienta profesionala in mai multe domenii. Ofer si doresc seriozitate. Va pot ajuta in domeniul instalatiilor electrice, reparatii mobila sau ansamblarea acesteia, reparatii rigips sau pereti.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
profile image

Marius Marian B.

Liber profesionist
București
5,0
Renovare apartament

Instalator Bucuresti ofera o gama completa de servicii, atunci cand vine vorba de instalatii sanitare, instalatii termice . Indiferent daca ai o urgenta sau planuiesti o lucrare ampla, iti pot sta la dispozitie in functie de natura activitatii: instalator tehnico-sanitar sau termic.

Verificat
Certificat
Furnizor de top
Introduceți o cerere
Vedeți mai mult
MarturiiReview-uri de la clienții noștri mulțumiți
profile image
Irinel Răzvan C.
Companie
Calitate
5,0
Abordare
5,0
Nivelul prețului
Scăzut
Repararea toaletei

A știut exact ce este de făcut și a rezolvat treaba rapid și cu profesionalism. Rapiditatea și comunicarea eficientă au fost un mare plus. Recomand!

Andrei M.
București
Informatii utileCe trebuie sa stii

Probleme și remedieri obișnuite la toaletă

Încercați-l fără un program de instalare. Puteți rezolva problemele cu apă de spălare, zgomotoasă și care curge constant fără eforturi mari. Baza este să știți cum funcționează toaleta și ce este ascuns în intestinele sale.

Cum funcționează toaleta?

Vrei să înțelegi mai bine întregul proces de spălare și funcționare a toaletei? Deschideți rezervorul de apă și clătiți de mai multe ori. Când împingeți mânerul, lanțul ridică o clapetă (numită și dop de rezervor sau bilă) care acoperă deschiderea supapei de spălare. Apa din rezervor curge prin supapa de spălare prin deschiderea în vasul de toaletă. În același timp, apa din rezervor împinge apa uzată din vasul de toaletă prin capcană până la canalul de scurgere principal. Odată ce rezervorul este gol, supapa cu clapă se închide și apa curge prin supapa de umplere. Când rezervorul este plin, mecanismul plutitor de pe supapa de umplere oprește fluxul de apă.

Repararea toaletei

Deși multe reparații ale toaletelor sunt relativ simple, ține cont de câteva lucruri pentru a evita problemele. Urmați instrucțiunile anexate și asigurați-vă că piesele de schimb achiziționate corespund tipului de toaletă. Nu strângeți excesiv piulițele, șuruburile sau alte componente. Strângerea excesivă a armăturilor metalice poate provoca ruperea toaletei. Elementele de fixare din plastic care se strâng excesiv vor fi deteriorate. Când scoateți capacul rezervorului, ridicați-l cu atenție și depozitați-l într-un loc sigur pentru a preveni spargerea acestuia.

Nu sunt sigur Aveți îndoieli sau întrebări cu privire la reparație? Contactați un instalator autorizat.

Atenție! Unele reparații, reglarea și înlocuirea ansamblurilor supapelor de umplere și purjare, deconectarea liniei de alimentare de la rezervor și demontarea rezervorului necesită oprirea alimentării cu apă și golirea rezervorului.

Cele mai frecvente probleme la toaletă

• Apa curge constant - dacă apa din toaletă curge prin problema de umplere, de obicei se află în rezervorul de umplere.
• Nivelul apei din rezervor scade - verificați clapeta. Dacă vana supapei de spălare nu se etanșează, apa din rezervor se va scurge constant în vas. Înlocuiți clapeta după cum este necesar. Dacă amortizorul este în stare bună sau dacă înlocuirea acestuia nu rezolvă problema, poate fi necesar să înlocuiți întregul ansamblu de supapă de spălare.
• Rezervorul se scurge sau nivelul apei este suficient de ridicat pentru a se vărsa în conducta de preaplin - supapa de umplere poate fi necesară curățării sau înlocuirii. Murdăria poate preveni funcționarea corectă a mecanismului de oprire a apei.
• Scurgerile în care linia de alimentare intră în rezervorul toaletei - verificați conexiunea liniei de alimentare cu toaleta și strângeți-o dacă este necesar. Asigurați-vă că ansamblul supapei de umplere este atașat corect la fundul rezervorului. Verificați și linia de alimentare. Dacă vedeți deteriorări sau este mai vechi de 5 ani, înlocuiți cablul de alimentare.
• Scurgerile din locul în care rezervorul se conectează la vasul de toaletă - verificați șuruburile dacă sunt strânse și scurgerea persistă, înlocuiți șuruburile și garnitura dintre rezervor și baza toaletei. Verificați dacă rezervorul are fisuri. Dacă rezervorul este crăpat, va fi necesar să îl înlocuiți, dacă nu, înlocuiți întreaga toaletă.
• Toaleta nu clătește suficient - toaleta este înfundată. Opriți supapa de alimentare cu apă de îndată ce constatați că toaleta este spălată incorect. Verificați mânerul încastrat și reglați dacă este necesar dacă este prea slab sau prea strâns. Mânerele încastrate au de obicei firul opus, ceea ce înseamnă că rotiți piulița în sensul acelor de ceasornic pentru ao slăbi și în sens invers acelor de ceasornic pentru a o strânge. Verificați brațul de ridicare a manetei de spălare și reglați sau înlocuiți după cum este necesar.
• Toaleta este zgomotoasă când nu este utilizată - asigurați-vă că supapa de alimentare cu apă este complet deschisă. Toaleta este spălată când nu este utilizată. Verifica dacă tubul de umplere care iese din supapa de umplere nu este introdus în conducta de preaplin. Asigurați-vă că clapeta etanșează deschiderea supapei de spălare. Curățați depunerile care ar putea împiedica o sigilare bună și, dacă este necesar, înlocuiți clapeta.