Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Rulouri exterioare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Rulouri exterioare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Rulouri exterioare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

5 sfaturi pentru alegerea jaluzelelor potrivite pentru verandă

Când se termină iarna, vrem să petrecem mai mult timp afară pe verandă. Verdeața, lumina soarelui și minunata companie fac din verande un refugiu ideal pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. O ceașcă de ceai, citirea un ziar sau pur și simplu relaxarea.

Și dacă aveți norocul de a avea o verandă, este timpul să vă protejați spațiul de privirile indiscrete ale oamenilor. Dacă soarele este prea fierbinte sau vecinii dumneavoastră par să fie suficient de aproape ca să se aplece peste balustrada verandei, jaluzelele exterioare ale verandei pot fi soluția.

Crearea intimității nu înseamnă că trebuie să construiți ziduri între dumneavoastră și vecini. Faceți din pridvorul dumneavoastră o oază privată cu gama noastră largă de oferte. Acestea reprezintă o investiție bună și o opțiune de relaxare la buget, dacă doriți să vă bucurați luxului casei dumneavoastră în acest sezon.

Abajururi de ferestre exterioare

Similar perdelelor interioare de la ferestre sau uși, chiar și aceste jaluzele sunt agățate în jurul pridvorului pentru a oferi umbră și confort camerei de zi. Aceste jaluzele sunt fabricate dintr-un material mult mai rezistent la forțele naturale. Pot fi acționate manual sau cu motor.

Înainte de a alege jaluzelele potrivite, vă recomandăm să aveți în vedere următoarele 3 lucruri:

• Ar fi foarte util să vă decideți despre utilizarea reală a verandei. Dacă doriți să fie un spațiu privat, protejați-l de factori precum razele UV directe, ploaia sau vântul. Sau dacă doriți să o utilizați ca spațiu pentru distracție cu prietenii și familia, este posibil să aveți opinii diferite. Acest lucru va fi foarte util în alegerea jaluzelelor exterioare potrivite pentru veranda dumneavoastră.

• Există o diferență uriașă în ceea ce privește calitatea materialelor utilizate în jaluzelele exterioare pentru verande. Acestea sunt produse care se vor confrunta cu condiții climatice nefavorabile și cu tot ceea ce natura poate face cu ele, astfel încât costul instalării unui produs de înaltă calitate acum, vă va economisi timp și bani pe termen lung. Nimeni nu a regretat vreodată calitatea.

• Aveți grijă la instalare. Dacă doriți ca jaluzelele exterioare ale verandei să fie instalate corect, într-un mod care va arăta bine chiar și pentru o lungă perioadă de timp, nu uitați de munca de calitate. Manopera bună în timpul instalării este esențială și va prelungi durata de viață a produsului dumneavoastră.

Personalizarea aspectului casei dumneavoastră poate fi distractivă. Din punct de vedere artistic, coordonarea decorării camerei poate ține pasul cu ultimele tendințe. Designerii din întreaga lume inventează în mod constant noi trucuri pentru a schimba aspectul spațiului dumneavoastră de locuit. Și dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă extinde camera de zi în exterior până la verandă, atunci iată 5 sfaturi despre cum să alegeți jaluzelele exterioare potrivite pentru verandă.

Sticlă mată

Sticla mată oferă jaluzelelor exterioare ale verandei o notă elegantă care completează tonurile lemnului. Ușile din sticlă mată sunt vizibile la exteriorul caselor mai moderne și mențin tendința actuală.

Sticlă obișnuită

Sticla transparentă este o alegere ideală dacă nu doriți să ascundeți complet vederea din camerele dumneavoastră spre verandă. Aceste huse de sticlă sunt proiectate în principal pentru a vă asigura că balamalele dumneavoastră se potrivesc cu succes cu această ușă. Sunt cele mai potrivite pentru case, unde este necesar să aveți grijă de copiii mici care se joacă în exteriorul casei. Sunt potrivite pentru orice decor și sunt mereu la modă.

Ușile glisante netede, dar funcționale, sunt mereu în tendință. Ușile glisante sunt un mod estetic și plăcut de a aduce multă lumină naturală într-o cameră și de a avea acces în exterior. Cu cât sunt de uimitoare ușile glisante din sticlă, cu atât găsirea jaluzelelor pentru ușile glisante care nu le afectează utilitatea poate fi o provocare. În cele din urmă, la ce sunt bune jaluzelele ușilor glisante dacă limitează cantitatea de lumină solară care pătrunde în camera dumneavoastră sau face dificilă utilizarea efectivă a ușii?

Jaluzelele ușilor glisante au o gamă largă de modele, stiluri și culori. Dacă aveți de gând să alegeți ceva care să se potrivească camerei dumneavoastră, atunci nuanțele neutre sunt cele mai bune. Dar dacă doriți să vă evidențiați camera, veți realiza acest lucru cu culori care ies în evidență.

Jaluzelele verticale sunt cea mai populară alegere, deoarece oferă un control complet asupra luminii lăsate în cameră și nu necesită un buget ridicat. Sunt ușor de instalat și întreținut și sunt ideale pentru verande. / p>

Controlați filtrarea luminii solare din veranda dumneavoastră cu jaluzelele de fereastră

În ceea ce privește sănătatea dumneavoastră și a familiei dumneavoastră, oferim cele mai bune jaluzele de umbrire, cu stiluri diferite și modele.

Jaluzelele din lemn artificial conferă aceeași senzație estetică și caldă lemnului real și sunt durabile și rezistente la praf și umiditate.

Soluții moderne de verandă care adaugă eleganță la veranda dumneavoastră În timp ce nuanțele transparente sau perdelele ar putea să nu fie cea mai bună alegere dacă dorim intimitate, ele blochează perfect lumina și protejează vederea din camera dumneavoastră de zi. Împreună cu manipularea și întreținerea fără probleme, acestea sunt în culori moderne și strălucitoare. Ajustarea culorilor pentru a se potrivi cu veranda dumneavoastră este la fel de ușoară ca și ascultarea melodiei preferate. Deci, întrebarea este: profitați din plin de priveliștile camerei dumneavoastră? Iată trei motive pentru care sunt un plus pentru casa dumneavoastră. 1) Oferă confort maxim Glisarea manuală a jaluzelelor în sus și-n jos poate fi o problemă - și consumă mult timp. De ce să nu vă controlați jaluzelele cu o simplă apăsare a unui buton? Imediat după apăsarea unui buton de pe o tastatură de perete, ecran tactil, telecomandă sau chiar într-o aplicație pentru smartphone sau tabletă, jaluzelele dumneavoastră se vor ridica sau coborî în câteva secunde. Acest lucru vă oferă acces ușor, fără a fi nevoie să reglați manual jaluzelele. 2) Protejarea proprietății dumneavoastră. Această idee se bazează pe aspectul automatizării jaluzelelor motorizate discutate mai sus. Cum vă puteți proteja de lumina soarelui sau de razele UV dăunătoare care ar putea deteriora operele de artă și mobilierul scump? Senzorii direcți ai luminii solare pot funcționa cu jaluzelele motorizate, astfel încât să poată porni automat fără a apăsa butonul. Nu numai că vă puteți păstra bunurile în siguranță, dar puteți avea și liniște toată ziua. De exemplu, dacă camera dumneavoastră este orientată spre vest, vă puteți bucura de vedere panoramică în timpul rutinei de dimineață. Cu toate acestea, când veniți acasă după-amiaza, este posibil să vă confruntați cu lumina directă a soarelui. În acest fel, nu va trebui să cheltuiți atât de mult în sezonul rece pentru a vă izola casa.