PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Sablare
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Sablare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Sablare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Servicii
Unelte de grădină de ascuțit
Vă vom pune în legătură cu experți care pot ascuți orice instrument de grădină, inclusiv lame, foarfece, dalte, lame de tuns iarba și ferăstraie cu lanț. Mulțumită lui Wilio, puteți aștepta cu nerăbdare să lucrați mai rapid și mai sigur în grădină. Folosind echipamente de ascuțit cum ar fi un polizor, instrumentul dvs. de grădină poate funcționa ca nou! De asemenea, puteți utiliza serviciul de reparații a cositoarei de la Wilio.
Ascuțirea instrumentelor de bucătărie
Cuțitele ascuțite sunt cruciale pentru o pregătire eficientă a alimentelor, indiferent dacă gătiți acasă sau conduceți un restaurant. Cuțitele tocite vă distrug experiența de gătit? Serviciul de ascuțire a cuțitelor vă va restabili cuțitele, iar gătitul va fi din nou distractiv. Cu lamele ascuțite, pregătirea alimentelor va fi eficientă și fără probleme. Furnizorii noștri pot ascuți cuțite de tăiat standard, cuțite de masă, cuțite de sculptură, cuțite zimțate și multe alte tipuri de unelte de tăiat.
Ascuțirea instrumentelor de atelier
Furnizorii noștri pot ascuți toate tipurile de scule în atelier, de la ferăstrău cu lanț, lame pentru ferăstrău până la dalte. Puteți chiar să-i cereți lui Wilio să ascută un topor sau o sabie. Pentru ascuțirea sculelor de atelier este necesar un echipament special, cum ar fi un polizor, un șlefuitor, o șlefuitoare cu bandă sau o piatră de ascuțit. Este important ca instrumentele atelierului să fie ascuțite de un profesionist. Mâinile neexperimentate pot face ca instrumentele dvs. să piardă mai mult metal decât este necesar în timpul ascuțirii. Acest lucru nu se poate întâmpla unui expert. Aveți nevoie de ajutor pentru îmbunătățirea sau construirea unei case? Găsiți tot ce aveți nevoie cu serviciile noastre în domeniul remodelării clădirilor, instalațiilor sanitare, ferestrelor și ușilor.
Ascuțirea foarfecelor
Furnizorii noștri ascut toate tipurile de foarfece pentru acasă, școală, birou sau coafură, astfel încât să vă puteți bucura din nou de tăiere precisă și ușoară. Nu vă pierdeți banii cumpărând foarfece noi de fiecare dată când devin plictisitoare. Datorită experților în ascuțire, foarfecele vor tăia ca noi. Dacă este posibil, selectați întotdeauna un furnizor cu experiență specifică în ascuțirea foarfecelor, deoarece metoda de ascuțire greșită poate provoca daune ușoare sau semnificative foarfecelor.
Întrebări frecvente
De ce să comandați servicii de ascuțire a instrumentelor prin Wilio?
Lucrul cu instrumente contondente este plictisitor și ineficient, iar cuțitele sau foarfecele contondente sunt un coșmar pentru toți cei care le folosesc. Când lucrați cu ele, vă confruntați și cu riscul de accidente nefericite. Nu dispera, Wilio te va ajuta. Plasați o comandă și vă vom conecta cu furnizori de servicii de ascuțire a instrumentelor de încredere și la prețuri reduse. La Wilio, veți găsi recenzii ale clienților despre serviciile de ascuțire pentru a vă ajuta să găsiți un furnizor care este garantat de clienții anteriori. Când rezervați un serviciu de ascuțire a instrumentelor prin Wilio, locația dvs. nu este importantă. Vă putem ajuta să găsiți un serviciu de ascuțire de încredere cel mai apropiat de dvs., oriunde v-ați afla. Portalul Wilio oferă toate tipurile de servicii de ascuțire. Aveți orice instrument ascuțit - inclusiv unelte de grădină, cuțite, foarfece și unelte pentru prelucrarea lemnului.
Unde au loc serviciile de ascuțire?
Ascuțirea sculelor se poate face acasă, în incintă sau într-un atelier specializat. La Wilio veți găsi experți în ascuțire în zona dvs. care vor veni direct la dvs. Furnizorii din zonă percep de obicei mai puțini bani pentru costurile de transport. Dacă furnizorul nu vă poate ascuți instrumentele, nu este nicio problemă! El va lua instrumentele de la dvs. la atelierul său și vi le va aduce înapoi după ascuțire.
De ce este necesar să ascuți instrumentele?
Instrumentele de șlefuit măresc eficiența și siguranța lucrului cu ele. Lucrul cu instrumente contondente este mai obositor și consumă mult timp. Chiar și cel mai priceput bucătar nu ar putea lucra cu un cuțit de bucătărie neascuțit, iar foarfecele de grădină contondente vă pot afecta mai degrabă verdeața decât ajuta. Lucrul cu astfel de instrumente este incomod și puteți fi rănit mai mult decât cu unelte ascuțite. Pentru a evita potențialele probleme, comandați astăzi un serviciu de ascuțire a instrumentelor.
Există o limită a numărului de instrumente pe care un furnizor le poate ascuți?
Nu, cu Wilio, serviciile sunt flexibile și personalizate pentru dvs. Numărul depinde de cererea pe care o introduceți. Diferite tipuri de instrumente pot fi ascuțite cu o singură ocazie. Dacă este posibil, indicați numărul și tipul de instrumente pe care trebuie să le rezolvați pentru fiecare cerere. Cu aceste informații, furnizorii pot sugera cotații mai exacte și orele de lucru estimate.
Serviciile de ascuțire includ restaurarea uneltelor ruginite?
Da, furnizorii de ascuțire pot oferi și servicii de restaurare a sculelor ruginite. O modalitate de a reînnoi astfel de instrumente este de a scăpa de rugină cu o perie specială, lână de oțel sau folie mototolită. Uneltele ruginite pot fi, de asemenea, îmbibate într-o soluție care dizolvă rugina. Odată îndepărtată rugina, lamele pot fi ascuțite, iar instrumentele vor arăta ca noi.
Pot furniza echipamente pentru furnizorul meu de servicii de ascuțire?
Da, dacă aveți la îndemână instrumente de ascuțit, nu ezitați să lăsați furnizorul să le folosească pentru un serviciu de ascuțire. În unele situații, puteți reduce costurile prin furnizarea de echipamente. Atașați o fotografie a echipamentului disponibil la postare. Acest lucru permite furnizorilor să vadă dacă aveți instrumentele potrivite pentru a efectua serviciul. În caz contrar, furnizorul va furniza instrumentele sale la un preț rezonabil.
Cât durează serviciul de ascuțire a sculelor?
Ascuțirea instrumentului poate dura între 10 și 30 de minute. Timpul de lucru depinde de tipul sarcinii, instrumentele foarte vechi necesită mai mult timp pentru a le ascuți. Dacă doriți ca instrumentul să fie ascuțit cât mai repede posibil, cea mai bună opțiune este să comandați un furnizor experimentat și bine cotat prin Wilio. Platforma noastră facilitează verificarea reputației unui specialist înainte de a accepta o ofertă.
Ce includ serviciile de ascuțire a instrumentelor?
Serviciile de ascuțire a sculelor vor satisface nevoile clientului acasă și la locul de muncă. Experții în ascuțire pot restaura instrumentele utilizate în gătit, horticultură, prelucrarea lemnului, coafură etc. Toate serviciile de ascuțire sunt disponibile la noi! Spuneți-ne ce aveți nevoie pentru a ascuți - de la unelte de grădină, cuțite până la ferăstraie cu lanț - și vă vom găsi un expert. Instrumentele ascuțite permit o muncă mai rapidă și mai sigură. Serviciile de ascuțire cresc, de asemenea, durata de viață a sculelor. Înainte de a cheltui bani pe instrumente noi, gândiți-vă la ascuțire. Iată exemple de servicii de ascuțire disponibile la Wilio.
Informatii utileCe trebuie sa stii

Șlefuire vs. sablare: metoda potrivită pentru pregătirea podelei

Mașină de sablat

Doriți să profitați la maximum de spațiul dvs. de lucru sau să folosiți un nou epoxidic sau acoperire cu uretan? Dar dacă podeaua nu este pregătită în avans, acest tip de îmbunătățire nu are sens. Înainte de a vopsi suprafața de beton în sine, trebuie să decideți ce metodă să utilizați. Măcinare sau sablare. Care este diferența dintre aceste proceduri?

Sablare

Sablarea este aproape exact ceea ce vă imaginați a fi. Mașina trage bile de oțel pe suprafața podelei, îndepărtează toate acoperirile și zdrobește straturile superioare de beton. Facilitatea are, de asemenea, propriul sistem de colectare a resturilor, ceea ce vă permite să colectați cele mai multe fotografii pentru o utilizare ulterioară.

Pro și contra ale sablării

Sablarea nu conține substanțe chimice, creând numai praf periculos care poate fi eliminat cu ușurință. . Pot fi folosiți diferiți abrazivi, care reprezintă un mijloc eficient de pregătire a pardoselilor din beton atât în ​​mediul interior, cât și în exterior. Acesta este un proces relativ rapid, datorită căruia puteți revopsi podeaua în mai puțin timp. Rețineți că căldura generată de sablare poate provoca lipirea unor suprafețe. Este eficient să îndepărtați 2 până la 3 mm de șapă sau 1 mm de epoxidic.

Polizarea diamantelor

Folosind tampoane sau discuri acoperite cu diamante de calitate industrială, polizoarele pot măcina suprafețe de beton, pentru a îndepărta straturile de beton și murdărie. Profesioniștii vor avea la îndemână sisteme de colectare a prafului sau vor folosi mașini de colectare a prafului încorporate pentru a face procesul cât mai curat posibil. măcinarea poate îndepărta straturile mai groase mai complexe decât sablarea. Rezultatul este un mediu curat și o calitate excelentă a pardoselilor din beton sau marmură. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a obține efectul, care poate fi costisitor. În cazul straturilor groase, plăcile și discurile se pot uza și trebuie înlocuite. Polizoarele diamantate pot fi, de asemenea, deteriorate dacă intră în contact cu șuruburi sau șuruburi metalice încorporate în beton.

Profesioniștii vor avea la îndemână sisteme de colectare a prafului sau vor folosi mașini de colectare a prafului încorporate pentru a face procesul cât mai curat posibil. măcinarea poate îndepărta straturile mai groase mai complexe decât sablarea. Rezultatul este un mediu curat și o calitate excelentă a pardoselilor din beton sau marmură. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a obține efectul, care poate fi costisitor. În cazul straturilor groase, plăcile și discurile se pot uza și trebuie înlocuite. Polizoarele diamantate pot fi, de asemenea, deteriorate dacă vin în contact cu șuruburi sau șuruburi metalice încorporate în beton. Profesioniștii vor avea la îndemână sisteme de colectare a prafului sau vor folosi mașini de colectare a prafului încorporate pentru a face procesul cât mai curat posibil. măcinarea poate îndepărta straturile mai groase mai complexe decât sablarea. Rezultatul este un mediu curat și o calitate excelentă a pardoselilor din beton sau marmură. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a obține efectul, care poate fi costisitor. În cazul straturilor groase, plăcile și discurile se pot uza și trebuie înlocuite. Polizoarele diamantate pot fi, de asemenea, deteriorate dacă intră în contact cu șuruburi sau șuruburi metalice încorporate în beton. pentru a face procesul cât mai curat posibil.
Avantajele și dezavantajele măcinării cu diamant

Măcinarea cu diamant poate elimina straturile mai groase mai complex decât sablarea. Rezultatul este un mediu curat și o calitate excelentă a pardoselilor din beton sau marmură. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a obține efectul, care poate fi costisitor. În cazul straturilor groase, plăcile și discurile se pot uza și trebuie înlocuite. Polizoarele diamantate pot fi, de asemenea, deteriorate dacă intră în contact cu șuruburi sau șuruburi metalice încorporate în beton.

pentru a face procesul cât mai curat posibil.
Avantajele și dezavantajele măcinării cu diamant

Măcinarea cu diamant poate elimina straturile mai groase mai complex decât sablarea. Rezultatul este un mediu curat și o calitate excelentă a pardoselilor din beton sau marmură. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a obține efectul, care poate fi costisitor. În cazul straturilor groase, plăcile și discurile se pot uza și trebuie înlocuite. Polizoarele diamantate pot fi, de asemenea, deteriorate dacă vin în contact cu șuruburi sau șuruburi metalice încorporate în beton.

Rezultatul este un mediu curat și o calitate excelentă a pardoselilor din beton sau marmură. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a obține efectul, care poate fi costisitor. În cazul straturilor groase, plăcile și discurile se pot uza și trebuie înlocuite. Polizoarele diamantate pot fi, de asemenea, deteriorate dacă vin în contact cu șuruburi sau șuruburi metalice încorporate în beton. Rezultatul este un mediu curat și o calitate excelentă a pardoselilor din beton sau marmură. Cu toate acestea, este nevoie de mai mult timp pentru a obține efectul, care poate fi costisitor. În cazul straturilor groase, plăcile și discurile se pot uza și trebuie înlocuite. Polizoarele diamantate pot fi, de asemenea, deteriorate dacă intră în contact cu șuruburi sau șuruburi metalice încorporate în beton.
Informații utileCe trebuie sa stii

Orice instrument poate fi ascuțit. Pentru a menține instrumentele în stare optimă, este necesar să le ascuți în mod regulat, în funcție de tipul de instrument și de utilizarea acestuia. Serviciile de ascuțire sunt în general împărțite în trei tipuri: în primul rând, serviciul care este folosit pentru a ascuți instrumentele pentru utilizatorii profesioniști din industrie; în al doilea rând, serviciul care include ascuțirea instrumentelor de uz casnic; și în al treilea rând, serviciul care include ascuțirea colecției private.

Un serviciu de ascuțire profesional include tot ceea ce este necesar pentru a restabili instrumentele la performanțe maxime. Fie că aveți nevoie de un set cu totul nou de lame pentru ferăstrăul cu lanț sau doar de o retușare rapidă pentru tăietorul dvs. de gard viu. Toate serviciile sunt efectuate de tehnicieni instruiți, care sunt capabili să nu doar să vă ascuțească lamele, dar, de asemenea, inspectați și reparați orice probleme de bază care ar putea împiedica funcționarea corectă a instrumentului.

Ascuțirea instrumentelor de tăiere nu este doar o tradiție, ci este și o necesitate. De ce este necesar să ascuțiți instrumentele și ce anume se referă la acestea? Principalul lucru despre ascuțirea sculelor de tăiere este că le protejează durata de viață și asigură o înaltă calitate a tăierii.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Suprafețele din metal și lemn nu sunt întotdeauna ușor de curățat, dar este important să știm că există multe modalități de a face acest lucru. Un astfel de mod este îndepărtarea mecanică a stratului superior contaminat pe metal și lemn folosind o tehnică de sablare. Acest proces poate fi eficient atunci când trebuie să îndepărtați rugina sau vopseaua de pe o suprafață, precum și să faceți metalele să pară din nou noi. suprafețe din lemn -Crează o suprafață durabilă și uniformă -Crește longevitatea suprafețelor metalice -Preține lemnul de la crăpături, putrezire Alegerea utilizării îndepărtării mecanice pentru următorul dvs. proiect este o modalitate ușoară de a obține rezultate profesionale care pot fi văzute în Doar o zi. Contactați tehnicienii noștri de sablare astăzi la Wilio! Serviciile includ periaj, închiriere compresoare, mașini de spălat cu presiune și curățătoare. De asemenea, veți avea acces la consultații gratuite cu toți furnizorii noștri înainte de a alege ce serviciu este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.__000___000___000__