Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Săparea fundațiilor
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Săparea fundațiilor

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Săparea fundațiilor? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Alegerea ajutorului potrivit pentru săparea fundațiilor

Există câteva probleme cheie care trebuie luate în considerare atunci când alegeți specialistul potrivit pentru lucrările de teren și săpat. În acest articol, vă vom oferi o incursiune în alegerea specialistului potrivit și a problemelor care pot surveni.

1. Înarmează-te cu câteva cunoștințe de bază. Mai întâi, adresează câteva întrebări cheie pentru a afla elementele fundamentale și specifice acestui tip de săpături.

2. Obțineți o ofertă detaliată de la fiecare profesionist pe care îl luați în considerare.

3. Alegeți un expert care este dispus să comunice cu dumneavoastră.

4. Întrebați cine va face, de fapt, treaba.

Analizați fiecare pas cu ceva mai multă profunzime.

Mulți proprietari nu sunt siguri în legătură cu ceea ce înseamnă cu adevărat săparea unei fundații, deci este deosebit de dificil să aflați dacă un expert nu vă va oferi informațiile corecte sau nu va face proiectul într-un mod corect. Pur și simplu, un lucrător de teren pregătește un loc pentru o casă nouă sau o dependință. De obicei, curăță solul, pune bazele, instalează drenaj și face conexiuni la conductele existente. După finalizarea construcției, aceștia se pot întoarce și pot așeza pavaje, trotuare, pot amenaja peisaje și pot oferi căi de acces. Când angajați un muncitor pentru a lucra la acest tip de proiect, este o idee bună să faceți mai întâi cercetări personale astfel încât să înțelegeți principalele probleme și să știți care sunt problemele cheie. Mai întâi, vorbește cu arhitectul care ți-a elaborat planurile și întreabă-l dacă există probleme neobișnuite pe care este posibil să le întâlniți la fața locului. Le puteți discuta în interviurile inițiale cu specialiștii în marketing și puteți cere fiecărui specialist să comenteze modul în care intenționează să le gestioneze.

Matúš este specializat în drenaj și în amenajarea teritoriului dur și are un rating impecabil pe site-ul web Wilio - 100% feedback pozitiv. De asemenea, Matúš recomandă documentarea în avans a subiectului pe internet.

Adresați întrebări cheie pentru a evalua experiența angajaților.

Obțineți oferte de la cel puțin trei specialiști în fundații, aduceți-i să viziteze locați și propuneți o ofertă exactă pentru proiectul dumneavoastră. Alegeți un expert care are suficientă experiență pentru a efectua comenzi de lucru similare de cele de care aveți nevoie - de exemplu, tipuri și dimensiuni similare de clădiri și un program de timp similar.

Pe lângă verificarea feedback-ului dumneavoastră cu privire la Wilio, aruncați o privire la fotografiile comenzilor anterioare - și întrebați, de asemenea, dacă puteți vorbi cu unul sau doi dintre clienții lor anteriori. Un agent de vânzări cu renume ar trebui să vă pună în contact fără probleme cu clienții anteriori, datorită cărora vei avea ocazia să afli cu ce fel de comercianți vei colabora. Adresați câteva întrebări fundamentale, cum ar fi: Este politicos și punctual? Cum a reușit să facă față unor eșecuri neașteptate? A fost ușor să îl contactați după proiect dacă clientul a avut întrebări suplimentare?

Atunci când evaluează experiența și abilitățile unui specialist în săpătuuri, există mai multe întrebări cheie la care ar trebui să poată răspunde. Matei subliniază două subiecte cheie care trebuie abordate. Primul este ridicarea la sol - mișcarea ascendentă a solului, care poate apărea atunci când solurile argiloase se udă și se răspândesc: Principala problemă pentru tocuri va fi întotdeauna suprafața de ridicare. Desenul pe care arhitectul îl va face pentru dumneavoastră ar trebui marcat dacă există riscul de ridicare - iar dacă există, comerciantul va trebui să utilizeze un produs adecvat care să protejeze împotriva ridicării solului - pe interiorul tocurilor. Dacă întrebi un lucrător de teren și nu știe despre ce vorbești, el nu are suficientă experiență! Testarea drenajului este, de asemenea, crucială. Dacă meșterii vă spun că se înfundă locul care aduce apă în groapa pe care au săpat-o, este un alt eșec. La fel ca testul de debit (turnarea apei în gaură), reglementările privind construcțiile necesită, în general, efectuarea unui test de aer. Închideți, apoi, toate conductele, suflați aer în sistem și puneți un nou manometru pe el - pentru a vedea dacă există scurgeri de aer în sistem. Există, de asemenea, un test de scurgere în care umpleți sistemul cu apă, îl sigilați și apoi verificați dacă există scurgeri de apă. Dacă lucrătorii nu menționează niciunul dintre ultimele două teste, întrebați-i cum intenționează să verifice drenajul, fiți atenți.

Obțineți o ofertă gratuită

Vă vom ajuta să întâlniți experți în fundații profesioniști din zona dumneavoastră pentru a obține oferte reale astăzi. Obțineți o ofertă detaliată de la fiecare profesionist pe care îl luați în considerare. Fiecare comerciant ar trebui să vă ofere o ofertă scrisă gratuită și detaliată. Ar trebui să o descompună și să evidențieze toate costurile pe care le-ar putea suporta, de la forță de muncă și materiale până la îndepărtarea deșeurilor de pe amplasament. După cum explică Matúš, diferiți experți ai fundației plătesc pentru proiecte în moduri diferite. Unele companii oferă clienților mai multe opțiuni diferite: le explic clienților că pot plăti zilnic sau le pot oferi o ofertă all-inclusive. Unele companii, pe de altă parte, oferă doar o ofertă all-inclusive - dar problema este că până nu dezgropăm terenul și inspectorul de construcții îl verifică, nu știm la ce adâncime va fi necesar să sapăm. De exemplu, desenul unui arhitect poate indica faptul că groapa ar trebui să aibă o adâncime de 1 m, apoi un inspector de clădiri va veni și va spune că trebuie să aibă o adâncime de 1,2 m. Iar acest lucru, desigur, necesită costuri suplimentare atunci când vine vorba de beton. Aceasta înseamnă că, dacă primiți doar o ofertă pentru costul total, comerciantul a oferit probabil cea mai proastă opțiune. Și, în cele din urmă, ai putea plăti mai mult pentru asta chiar dacă nu ai nevoie de ea. Las clientului posibilitatea de a plăti betonul numai atunci când este verificat de un inspector de clădiri; astfel nu plătesc pentru beton pe care nu îl folosesc. Costurile salariale rămân aceleași în țara noastră. Ofer clienților costuri direct proporționale cu forța de muncă și nu mai percep taxe suplimentare - deci este de multe ori mai ieftin.

Indiferent de sistemul de plată pe care îl alegeți, nu plătiți niciodată integral proiectul de construcție până la finalizarea lucrărilor. În primul rând, privește lucrarea și vezi dacă ești complet mulțumit de muncă. Alegeți un expert care acceptă această metodă de plată. Întrebați orice expert pe care îl luați în considerare dacă puteți fi prezent atunci când vine un inspector de clădiri. Un vânzător bun nu ar trebui să aibă nicio problemă să se implice în această fază, așa cum subliniază Matúš: aș vrea să-i încurajez pe proprietarii de case să fie pe șantier în acest moment. A fi acolo înseamnă că pot auzi toate feedback-urile de la un inspector de clădiri, care este arbitrul pentru dvs. și expertul și garantul că totul este făcut corect. Evaluarea sa ar trebui să servească și pentru a-l liniști pe proprietarul casei; nu luați doar cuvintele unui expert despre

Întrebați un expert care va veni să vă rezolve proiectul, cine va efectua efectiv lucrarea comandată? Cine va fi responsabil, în cele din urmă, pentru proiect și va conduce o echipă de personal permanent? Sau va subcontracta munca? Mulți specialiști buni în fundații și fonduri externalizează anumite sarcini, ceea ce nu este neapărat o problemă. Dar, așa cum subliniază Matei, este important să aflăm în ce măsură lucrarea va fi externalizată - și ce este crucial, cine își va asuma responsabilitatea pentru orice problemă. În orice loc în care sunt implicate tocuri sau drenaj, mă voi asigura întotdeauna că mă ocup direct de client. Singurii subcontractori pe care îi folosesc sunt zidari și folosesc întotdeauna aceeași echipă acolo. De asemenea, încerc să îi ofer proprietarului o actualizare la sfârșitul fiecărei zile pentru a ține evidența muncii efectuate. Ofer o garanție pentru toată munca mea și, prin urmare, este garantată aprobarea de către inspectorul de clădiri. De asemenea, spun tuturor proprietarilor de case să mă contacteze dacă există probleme și vom veni să le rezolvăm.