PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Gratuit

Căutați profesioniști inteligenți

Scări din lemn
Depunerea proiectelor este gratuită
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.384 de profesioniști
5.270 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Scări din lemn

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Scări din lemn? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Scări din lemn - scări de calitate la un preț rezonabil

Aveți de gând să vă reamenajați casa, cabana sau să lucrați la o clădire nouă? Cu siguranță mulți dintre voi vor fi de acord că o scară este una dintre părțile importante ale casei voastre. O scară este o structură de construcție în trepte proiectată pentru a depăși diferențele de înălțime. Se compune din brațe de scări și aterizări de scări. Ar trebui poziționat astfel încât, atunci când ușa este deschisă, să fie imediat clar cum să ajungeți la etajul superior. Scările robuste, de înaltă calitate și masive formează caracteristica dominantă a unei case, cabane sau apartamente duplex. Scara conectează spațiul vertical și orizontal, cu soluția sa de arhitectură, construcție și material, ar trebui să completeze stilul interiorului dvs.

Prin urmare, atunci când alegeți o scară, merită să investiți în materiale de calitate. Și din moment ce lemnul este încă un material popular, o scară frumoasă din lemn va rămâne întotdeauna atemporală. Pentru mulți, atunci când aleg o scară, scările din lemn (dar și balustradele din lemn) sunt alegerea numărul unu.

Selecția materialului pentru o scară din lemn

Scările sunt împărțite în funcție de material sau de proiectarea tehnologică. Scara poate fi dreaptă, unghiulară, curbată, în spirală, curbată închisă sau deschisă - acestui tip de scară îi lipsește o parte din spate și permite astfel o vedere de la scări în jos. În funcție de materialul utilizat pentru construcția scării și proiectarea, scările sunt împărțite în lemn, piatră, cărămidă, beton, beton armat, metal și combinate. Regula conform căreia scările din lemn trebuie să fie doar în cabane nu se mai aplică, lemnul este unul dintre cele mai populare materiale, deoarece nu numai că este frumos, dar are proprietăți care sunt cruciale în implementarea scărilor. Plăcile de lemn suficient de groase asigură stabilitatea și forma scării, care nu se schimbă în timp.

În prezent, cele mai populare tipuri sunt scara autoportantă clasică din lemn, din lemn de molid și stejar. În timp ce lemnul de molid este fragil, lemnul de stejar este suficient de dur și durabil. Prin urmare, atunci când alegeți o scară, ar trebui să acordați atenție sarcinii la care vor fi expuse scările. În acest caz, vă recomandăm cu siguranță să alegeți lemn de esență tare care să reziste încărcăturii și să vă servească mult timp fără prea multă uzură.

Materialele din lemn adecvate pentru producția de scări sunt, de asemenea, fag, pin, arțar, nuc, cireș sau agat. Cine își poate permite o scară mai scumpă, poate ajunge la păduri exotice precum mahon sau tec sau poate combina mai multe specii de păduri. Apoi puteți combina culoarea și finisajul scării cu interiorul sau mobilierul. Dacă o scară masivă nu se potrivește în interiorul dvs., există diferiți înlocuitori pe piață, cum ar fi o îmbinare, placaj sau placă bio. Suprafața scării din lemn poate fi ușor întreținută, iar posibilele daune minore ale acesteia pot fi reparate de către o persoană mai pricepută. Pentru ceilalți dintre voi, la Wilio există producători de mobilă, tâmplari și maeștri calificați care vă vor proiecta și construi scările. Doar alege-l pe cel mai bun pentru tine din zona ta.

Scări din lemn - locație, construcție, instalare și preț

Dacă trebuie să urcați de la parter la primul etaj, scările sunt de obicei singurele și cele mai confortabile în casa ta. Cu toate acestea, a avea o scară solidă de înaltă calitate nu ocupă imediat cea mai mare parte a spațiului de pe scară și privește spațiul deja destul de mic de un alt spațiu valoros care poate fi folosit în alte moduri, de exemplu ca spațiu de depozitare sub scară. Dacă alegeți să plasați lemn de beton, rezultatul va merita. Chiar dacă construcția unei pardoseli din lemn pare solicitantă, adevărul este că puteți face fără a cere rosturi de tâmplărie.

După cum am menționat deja, scările pot fi din lemn - întreaga lor construcție, scările și treptele sunt realizate din lemn, cel mai adesea găsite în case de bușteni și cabane - aparțin unor construcții unice.

A doua variantă este o combinație destul de obișnuită de beton și lemn, unde puteți folosi lemnul ca placare a treptelor individuale. O astfel de soluție este potrivită pentru reconstrucția unei scări din beton și nu este solicitantă din punct de vedere financiar.

Grosimea scărilor ar trebui să fie de aproximativ 4 cm, cu treptele de aproximativ jumătate la fel de mici. Placarea din lemn este atașată la fundația din beton armat prin intermediul unor blocuri de instalare din lemn, așezate în treaptă în timpul betonării. Pentru o mai bună instalare și absorbție a șocurilor, piesele din lemn pot fi așezate pe plăci izolatoare flexibile. Asamblarea propriu-zisă se realizează cu ajutorul șuruburilor înfundate. În niciun caz nu pot apărea proeminențe deasupra nivelului scalei. Chiar și cu o astfel de renovare a scării dvs., cel mai bine este să vă bazați pe un maestru calificat și tâmplar, care se va asigura că totul este prelucrat până în cel mai mic detaliu, inclusiv selecția și recomandarea materialelor, tăieri sau tratamentul ulterior al scărilor (vopsire, șlefuire etc.) ).

Din punct de vedere al siguranței și confortului, următoarele cerințe sunt impuse scărilor din lemn:
- construcția scării, tipul de lemn, dimensiunile și îmbinările trebuie adaptate la stres a scării
- construcția trebuie să ia în considerare siguranța la mersul pe scări
- tipul, numărul și lungimea brațelor individuale sunt importante din punct de vedere al confortului și siguranței la mers
- balustradele scărilor trebuie să respecte reglementările - trebuie să fie suficiente și fixate în siguranță
- scara trebuie să fie suficient de iluminată de iluminat natural sau artificial

Cerințele tehnice de bază din punctul vederea construcției scărilor din lemn este:
- lățimea de tranziție a brațului scării trebuie să fie multiplu de 550 mm, - cântarul nu trebuie să fie din material prea alunecos.

Prețul pentru scările din lemn nu poate fi stabilit exact. Depinde de dificultatea scării sau de dacă scara va fi din lemn sau o combinație de beton și placare din lemn. Prin urmare, cel mai bine este să aveți pregătită o ofertă de preț specifică, de preferință mai multe de la mai mulți campioni Wilio și să o alegeți pe cea mai bună. Un bun maestru nu numai că vă va pregăti o ofertă de preț, dar vă va sfătui și cu privire la selecția lemnului și la alte aspecte importante care sunt necesare atunci când implementați o scară, indiferent dacă sunteți în căutarea unui maestru care să realizeze o scară pardoseli masive. . Un maestru priceput vă poate completa scara complet de la 2 la 6 săptămâni.

<
Informații utileCe ar trebui sa stii
Scările din lemn sunt un plus frumos pentru orice casă. Aceste scări pot fi personalizate în multe moduri diferite, de la culoarea lemnului până la forma și stilul scării în sine. Dar dacă nu sunteți atenți, acești pași vă pot duce direct pe ușa din față! Așadar, când vine momentul instalării sau reparării, veți dori să găsiți câțiva experți de calitate care să știe ce fac. Din fericire pentru dvs., Wilio are furnizori care vă vor ajuta să vă aduceți viața la vedere - indiferent cât de mare sau de mică este! _X000D_