Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Scări din oțel inoxidabil
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.353 de profesioniști
5.209 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Scări din oțel inoxidabil

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Scări din oțel inoxidabil? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Materiale

Materialul principal al scărilor din oțel inoxidabil este oțelul inoxidabil - oțel inoxidabil / oțel inoxidabil / oțel inoxidabil. Toate denumirile date la fel înseamnă același lucru. Un avantaj imens al oțelului inoxidabil față de alte materiale utilizate la realizarea scărilor este durata de viață infinită și lipsită de întreținere totală.

Nu va trebui să pictați niciodată scările din oțel inoxidabil. Singura acțiune pe care aceste scări o vor necesita în mod regulat este curățarea de la gospodăriile obișnuite sau alte resturi - în special pe scările exterioare.

Oțelul inoxidabil este un material relativ stabil și se micșorează și se extinde minim în interior. Scările din oțel inoxidabil vor „funcționa” puțin mai mult, mai ales la exterior. Lumina directă a zilei în zilele toride de vară și înghețul în timpul iernii vor provoca că scara își va schimba proprietățile, dar în toate circumstanțele este luată în considerare în timpul instalării. Prin materialul de ancorare și conectare adecvat, fenomenul menționat este minimizat.

Un element tipic care este utilizat în paralel cu scările din oțel inoxidabil este sticla. Este folosit ca umplutură pentru balustrade și poate fi folosit și pentru scări. Banda de rulare pregătită în acest fel este atașată la structura din oțel inoxidabil, creând o scară cu aspect modern care devine imediat trăsătura dominantă a oricărui spațiu.

Scările din oțel inoxidabil pot fi, de asemenea, combinate cu lemnul. Din nou, este posibil să folosiți lemnul pentru a face singuri scările și balustradele. Este posibilă umplerea lemnului pentru scările din oțel inoxidabil, dar în practică are loc minim.

Flux de lucru

Procedura de lucru va fi aceeași pentru scările către interior și exterior. La început, se măsoară locația scării. În cazul scărilor exterioare, lucrarea va fi relativ simplă. Chiar și aici, însă, depinde de complexitatea scării și a clădirii pe care o instalăm.
Scările și alte componente vor fi aduse la locul de instalare. Segmentele individuale sunt conectate în forma finală a scării. Începe prin ancorarea structurii de susținere în partea inferioară și în partea superioară. În funcție de tipul de scară (spirală, consolă, rectilinie etc.), piesele individuale sunt fixate pe zidărie, podea și tavan.

Pe tot ansamblul, atât liniile orizontale, cât și cele verticale sunt verificate cu atenție, care trebuie să fie orizontale. Segmentele sunt plasate între pașii individuali, care pot fi reglați. Datorită acestora, este posibil să vă adaptați la denivelarea pereților sau a podelei în timpul instalării. De asemenea, caracteristicile scării pot fi ușor ajustate în timpul montajului în sine.

La instalarea scărilor, este necesar să vă gândiți la balustradă. Materialul balustradei poate fi oțel inoxidabil, dar destul de des se folosește o combinație de oțel inoxidabil și sticlă. Sticla este plasată ca o umplere a balustradei și alegând diferite tipuri de sticlă (limpede, lăptos etc.) putem obține iluminarea sau, dimpotrivă, întunecarea spațiului.

Întrebări frecvente

De ce să alegeți scări din oțel inoxidabil pentru Wilio?

Atât în ​​interior, cât și în exterior, scările din oțel inoxidabil sunt o exclusivitate accesoriu care conferă fiecărui spațiu un aspect exclusiv și modern. Atât designul, cât și materialul oferă posibilități nelimitate și oferă mai multe avantaje față de materialele tradiționale. Dacă renovați sau finalizați o clădire modernă nouă, profitați la maximum de opțiunea oferită și instalați scări din oțel inoxidabil. Introduceți solicitarea dvs. pe site-ul web Wilio și obțineți mai multe oferte de preț pentru producția și asamblarea scărilor dvs.

Ce muncă necesită scările din oțel inoxidabil?

La început este ideea proprietarului, care decide ce tip de scări din oțel inoxidabil are nevoie. Există multe variante dintre care puteți alege - consolă, spirală, în trepte etc. este necesar să măsurați înălțimea întregii scări, lățimea acesteia și să transmiteți aceste date furnizorului, care va pregăti o ofertă orientativă de preț. Producătorii de scări vă pot trimite imediat un lucrător, care va verifica parametrii spațiului și va fi de acord cu proprietarul cu privire la tipul de scară și va sfătui cu privire la cea mai bună soluție de proiectare. Când scările sunt pe măsură, ele sunt importate și asamblate de profesioniști cu experiență. Scările pot fi utilizate imediat.

De ce să căutați scări din oțel inoxidabil pe Wilio?

Există mai mulți furnizori de scări din oțel inoxidabil pe site-ul web Wilio. După introducerea cererii dvs., producătorii vă vor contacta, care vă vor pregăti o ofertă de preț și, în special, vă vor sfătui cu privire la tipul corect de scări către interiorul sau exteriorul dvs. Atât producția, cât și asamblarea necesită precizie și experiență. Așadar, nu pierdeți timp căutând pe internet și alegeți-vă scările astăzi prin Wilio.

Cât durează livrarea scărilor din oțel inoxidabil?

Durata de livrare depinde de forma, complexitatea și numărul scărilor, împreună cu accesoriile acestora. Termenul de livrare este prelungit și de cerința de dimensiuni atipice și soluții complexe de construcție. Furnizorii pe care îi primiți pe site-ul web Wilio vă vor asigura cea mai rapidă livrare posibilă și asamblarea profesională fără instrucțiuni. Livrarea scărilor cu dimensiuni și forme tipice are loc în termen de două săptămâni. Variante mai complexe sau scări cu o cantitate mare de material sunt livrate de obicei în 3-4 săptămâni.

Cum găsesc scări din oțel inoxidabil de calitate?

Găsirea inoxului de calitate scările din oțel sunt ușoare. Trebuie doar să introduceți o interogare pe pagina Wilio, să indicați dimensiunile aproximative și locația în care doriți să montați scările. Veți primi imediat oferte de preț de la furnizorii din zona dvs. Comparați cu atenție mai multe oferte de preț și alegeți-o pe cea care vi se potrivește cel mai bine. Citiți și recenziile clienților cărora li s-au livrat scări din oțel inoxidabil în trecut.

Ar trebui să furnizez materiale și echipamente?

Puteți furniza echipamentul și instrumentele dvs. atunci când livrați și instalați scări din oțel inoxidabil. Cu toate acestea, acest lucru nu este necesar. Fiecare furnizor va asigura transportul în siguranță al scărilor și al altor materiale. Profesioniștii care instalează noile tale scări din oțel inoxidabil vor avea propriile instrumente pe care le cunosc bine și vor face treaba cu calitate și siguranță.

Cât costă scările din oțel inoxidabil?

Prețul scărilor din oțel inoxidabil depinde de numărul de scări, de tipul de accesorii pentru scări care vor fi utilizate în timpul instalării . Prețul scărilor clasice din interior, care leagă cele două etaje și include și balustrade, este de 2.000 - 4.000 €. Prețul include o scară din oțel inoxidabil, instalare și accesorii. Formele mai complicate și dimensiunile mai mari vor crește prețul scărilor. Investiția va răsplăti de multe ori proprietarului - scările din oțel inoxidabil nu necesită întreținere și sunt indestructibile. Când căutați pe Wilio, primiți mai multe citate. Puteți adapta cu ușurință alegerea furnizorului la cerințele și posibilitățile dvs.

Sfaturi și sfaturi:

1. Alegeți cu înțelepciune
Când luați în considerare tipul de scară pe care îl veți folosi în interior sau în aer liber, alegeți și luați în considerare sincer. Sunt oferite mai multe materiale și fiecare are avantajele și dezavantajele sale pe lângă prețul său. Țineți cont de funcția scărilor (reprezentativă, utilitate), cine le va folosi (copii, adulți, casă, vizitatori) și dacă fondurile cheltuite vă vor aduce efectul dorit.

2. Comparați cotațiile
În prezent există un număr mare de companii pe piață care pot fabrica, furniza și instala scări din oțel inoxidabil. Încercați să obțineți cotații în afara regiunii în care locuiți și să le comparați cu localnicii. Această strategie dă roade, mai ales dacă locuiți într-un oraș mai mare, unde prețurile lucrărilor și materialelor sunt mult mai mari decât în ​​altă parte.

3. Luați în considerare utilizarea sticlei
Scara este instalată cu balustrada pentru siguranță. De câțiva ani a fost o tendință să se utilizeze umpluturi de balustradă de sticlă. O astfel de soluție este modernă și elegantă, dar are o singură captură în gospodărie. Fiecare suprafață de sticlă va trebui spălată în mod regulat. Aceasta va adăuga o altă zonă lângă ferestre, care va necesita atenție, timp și efort.