Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Scara metalica
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.202 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Scara metalica

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Scara metalica? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
INFORMAȚII UTILECe trebuie să știți

Scări metalice

Scara metalică este o alegere populară printre constructori, arhitecți și designeri. Elementele metalice, precum balustradele sau scările din metal, pot fi combinate cu alte materiale. Există mai multe motive cheie pentru care metalul este o alegere excelentă pentru proiectele de scări rezidențiale și comerciale. Împreună vom explora beneficiile acestor scări metalice.

Avantajul nr. 1: Versatilitate extremă

Scara metalică poate fi proiectată și construită la comandă în diverse forme și dimensiuni. Nu contează dacă stilul dumneavoastră este simplu, elegant, tradițional sau modern, posibilitățile de design sunt infinite. Materialele comune pentru scări metalice includ oțel inoxidabil, aluminiu și fier forjat. Fiecare dintre aceste opțiuni de metal oferă beneficii estetice și de design unice, iar echipa noastră lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a determina tipul de metal care se potrivește cel mai bine proiectului. Fiecare dintre aceste opțiuni poate fi, de asemenea, combinată cu alte materiale de design pentru a crea un aspect unic. Metalul este adesea combinat cu lemn, sticlă și/sau tavă de cablu pentru a obține o suprafață uimitoare.

Avantajul nr. 2: Întreținere minimă

În plus față de versatilitatea designului, scările metalice necesită foarte puțină întreținere. Spre deosebire de lemn, scările metalice nu necesită chit, lac sau vopsea pentru a-și menține aspectul excelent.

Avantajul nr. 3: Durată maximă de viață

Scările metalice necesită foarte puțină întreținere și sunt, de fapt, construite pentru a rezista. Scările metalice sunt extrem de funcționale și rezistente la schimbări extreme de temperatură și fluctuații de umiditate. Este alegerea ideală - pentru interior și exterior. Mai mult, scara spirală din metal rezistă la elemente precum vânt, mare și nisip atunci când alegeți folosirea acesora în casele construite lângă apă.

De mulți ani, constructorii, designerii, arhitecții și proprietarii de case au decis să îmbunătățească spațiile de locuit și cele comerciale cu scări metalice. Suntem mândri să oferim o gamă largă de stiluri și finisaje împreună cu servicii complete de proiectare pentru crearea unei scări metalice perfecte pentru nevoile dumneavoastră.

Un ghid pentru scara metalică perfectă

Indiferent dacă faceți afaceri în sectorul industrial sau doriți o astfel de scară pentru casa dumneavoastră, este foarte dificil pentru o persoană care dorește să utilizeze un astfel de design să aleagă sau să proiecteze o scară metalică. Poate că ați văzut designul undeva și doriți să îl reproduceți.

Din păcate, există foarte puține magazine dedicate acestor scări metalice. Este mai probabil să fiți nevoit să vorbiți cu o companie specializată în fabricarea lor personalizată. Dar de unde să începem?

Buget

Majoritatea scărilor metalice pe care le-ați văzut au fost făcute pe măsură, conform designului arhitectului sau al proprietarilor. Cu toate acestea, există companii specializate care vor consulta, proiecta, fabrica și instala. Există multe modalități de a reduce costurile pentru a respecta un anumit buget, așa că vă încurajăm să contactați o companie cu „servicii complete” pentru a beneficia la maximum de el.

Dimensiunea este totul

Cu siguranță veți dori să începeți prin a vă asigura că designul dorit se potrivește spațiului dumneavoastră. Începeți prin măsurarea pantei generale. Aceasta este o măsurătoare de la podeaua finită până la nivelul etajului. Apoi va trebui să calculați numărul necesar de scări. Pentru a respecta reglementările de construcție, scara de uz casnic trebuie să crească de la 190 la 220 mm. Înălțimea pasului standard este de aproximativ 200 mm.

Acum calculați numărul de scări. De regulă, aveți nevoie de o intrare mai mică decât numărul de scări. Apoi, elaborați o procedură - măsurarea de la marginea unui pas la altul. În conformitate cu reglementările, distanța minimă trebuie să fie de 220 mm, în timp ce panta scării nu trebuie să depășească 42°. Nu există restricții privind lățimea, dar șinele standard măsoară 860 mm și vă propunem o lățime între 800 mm și 900 mm pentru scara principală. Se recomandă o lățime minimă de 600 mm pentru scările secundare.

Scări

Una dintre tendințele în creștere pe care le-am observat este scara în spirală. Chiar dacă scar directă dominantă este cea mai simplă și, de obicei, cea mai ieftină opțiune, scările în spirală sunt utilizate din ce în ce mai des. Trebuie să vă puneți o întrebare simplă: Unde ajunge scara dumneavoastră de metal? De unde începe și unde trebuie se termine? De regulă, baza scării se află lângă intrarea principală și, dacă este posibil, nu trebuie să treceți printr-o altă cameră pentru a urca scările de la intrarea din față. Acest lucru este absolut necesar dacă există o a treia intrare în clădire deoarece scările vor trebui să servească și drept cale de evacuare. Dacă sunt necesare îndoiri pe scară, cea mai ușoară opțiune este să împărțiți scara în 2 părți și să le conectați la un suport pivotant de 90°. Dacă ar trebui să utilizați un viraj de 180°, ar fi cunoscut ca o jumătate de stand. Pașii care se transformă într-o curbă la urcare sunt numiți „înfășurători” pentru navigație la 90°. Răsucirea formată din trei bobine este cunoscută sub numele de „bobină de dragon”. Ele sunt adesea folosite în partea de sus și de jos a scărilor către colțurile rotunde. Scările în spirală nu sunt cele mai practice, de aceea este dificil să urci și să cobori mobilierul. De asemenea, sunt puțin mai scumpe decât scările standard. Cu toate acestea, ele pot conferi unei clădiri un caracter real și, în general, arată fantastic. Sunt, de asemenea, o alegere excelentă dacă spațiul dumneavoastră este limitat.

Balustrada

Acesta este primul lucru pe care oamenii îl observă la scările tale. Balustradele sunt o combinație de arbori și stâlpi. Elemente conferă adesea caracterului unei scări metalice. Pereții din lemn, sticlă, metal și chiar cu știfturi pot forma balustrade. În casele de epocă, balustradele erau adesea sculptate în mod complicat, dar astăzi oamenii o simplifică. De obicei, se utilizează materiale moderne, cum ar fi panouri de sticlă laminată și fire de tensiune metalice.

De ce să folosești metalul?

Din punct de vedere pur industrial, scările metalice s-au mutat într-un loc modern din casă. Ele sunt mai puțin grele ca aspect decât lemnul. Scările metalice durează mai mult în zonele umede, cum ar fi beciurile, sau în aer liber, dacă sunt zincate. Pot fi acoperite cu pulbere în orice culoare doriți. Cu balustrade și stâlpi din oțel inoxidabil combinate cu scări din sticlă transparentă, puteți avea un aspect rafinat și scump la un preț foarte rezonabil. Pe scurt, pot fi absolut fantastice, dar rețineți că o scară metalică slab proiectată poate ajunge să pară mult prea industrială.

Reguli

Scările trebuie să aibă o înălțime maximă de 220 mm.

Ar trebui să aibă o înclinație maximă de 42°.

Scările ar trebui să aibă balustrade pe cel puțin o latură dacă au mai puțin de 1 metru lățime și pe ambele părți dacă sunt mai late decât aceasta.

Balustradele de pe scări și palieruri trebuie să aibă o înălțime minimă de 900 mm.

Niciun orificiu de balustradă nu ar trebui să permită trecerea unei bile de 100 mm.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Scările metalice reprezintă o investiție excelentă pentru orice casă. Sunt durabile, elegante și ușor de întreținut. Dar, cu atâtea opțiuni disponibile pe piață, de unde știi care este cea mai bună? Ei bine, totul depinde de nevoile și bugetul dvs.!