Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Scări plutitoare
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.347 de profesioniști
5.196 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Scări plutitoare

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Scări plutitoare? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Scări autoportante - Despre scări plutitoare

Ce sunt scările plutitoare?

Scările plutitoare sunt concepute pentru a arăta că plutesc în aer fără nicio structură structurală sprijin. Acestea diferă de scările tradiționale prin faptul că o piesă specială de montare este concepută pentru a susține scara. Suportul este apoi fie atașat la perete, fie ascuns sub scări. Produsul final este o scară elegantă modernă, cu un spațiu deschis mare. O scară plutitoare este adesea sinonimă cu o scară urcabilă, deoarece ambele creează iluzia unei scări plutitoare, dar nu toate scările plutitoare au montante deschise.

Multe scări plutitoare sunt ținute de o scară mono din oțel , în timp ce altele folosesc grinzi duble. grinzi laterale, rame metalice sau buzunare de perete. Unele grinzi sunt din sticlă - iar altele chiar susțin tavanul.

Scările plutitoare devin o alegere din ce în ce mai populară în lumea designului de astăzi. Este obișnuit să le vedeți împerecheate cu diferite tipuri de opțiuni moderne de balustradă, cum ar fi: balustrade de sticlă, balustrade de cabluri sau balustrade.

Scările plutitoare sunt, de asemenea, extrem de versatile. În funcție de tipul de scară, acestea pot fi instalate în interior sau în exterior. Chiar și spațiile mici, cum ar fi apartamentele studio, pot folosi scări plutitoare - conceptul lor de profil deschis este o modalitate excelentă de a mări o cameră mică. În plus, pot fi adaptate pentru fiecare tip de design, de la companii, până la case, până la renovări.

Există multe tipuri diferite de scări, inclusiv:

Scară din metal: o alegere minimalistă populară pentru proprietarul modern.
Scară în consolă: o opțiune la modă care folosește buzunare de perete sau rame metalice ascunse. .
Scară în spirală: alegere compactă pentru spații mici
Scară curbată: similară cu o scară în spirală, dar puțin mai spațioasă.

Instalarea scărilor plutitoare

Când vine vorba de proiecte pentru teme, este mai bine să instalați o scară plutitoare cu o treaptă metalică. Este o idee bună să includeți cel puțin patru persoane în procesul de instalare - nu uitați că grinda în sine va cântări în jur de 136 kg.

Dacă instalați o scară plutitoare fără o scară, procesul va fi puțin mai complicat. Aveți grijă în special să vă asigurați că scările dvs. respectă codurile. Când sunt instalate fără șină de legătură, scările plutitoare sunt de obicei fixate sau fixate direct pe perete folosind un cadru metalic de armare sau buzunare de ancorare prefabricate.

Cum se măsoară

Dacă măsurarea scărilor plutitoare pentru remodelare sau construcție nouă, măsurarea este întotdeauna un proces unic. Cu instrumentele potrivite, o puteți face cu ușurință singur! Va trebui să obțineți măsurători de proiectare mai specifice mai târziu în proces, dar aveți nevoie doar de câteva dimensiuni inițiale pentru a fi gata să instalați scara plutitoare.

Iată două instrumente de care aveți nevoie:

Măsuri standard de bandă. Asigurați-vă că priviți semnele degetului mare, nu marcajele metrice.

Instrument de măsurare laser. Acest dispozitiv poate măsura din spate sau din față. Asigurați-vă că verificați dacă dispozitivul dvs. este setat să măsoare în inci.

Prima măsurare este cea mai importantă. Veți utiliza instrumentul de măsurare cu laser pentru a măsura de la un etaj la altul. Apoi, utilizați partea din spate a laserului pentru a măsura de la antet până la peretele adiacent.

Din nou, utilizați partea din spate a laserului pentru a măsura constrângerile de spațiu: cum ar fi înălțimea tavanului și a scărilor. Pentru a obține măsurarea corectă a tavanului, asigurați-vă că laserul dvs. lovește fasciculul: unul dintre micile fascicule de susținere din tavan. Utilizați un contor standard pentru a determina înălțimea antetului și asigurați-vă că includeți înălțimea suportului.

Substratul este de obicei realizat din placaj. Este un strat structural care este așezat peste grinzi ca fundație pentru pardoseala finită.

Antetul este o piesă de încadrare la etajul al doilea, unde este fixat colierul superior. Căutați o bucată de lemn care trece printr-o gaură din perete.

Restricția de spațiu se aplică oricărei restricții sau obstacole din jurul scării dvs. Exemplele includ tavanul, un alt perete, ușile, ferestrele și orice deschideri de pe podea sub scări - cum ar fi un palier sau altă scară care duce în jos.

Cursul scărilor exprimă cât de departe este scările merg în cameră. Această măsurare începe în antet.

Grinda este de obicei din lemn sau oțel. Veți vedea aceste grinzi de sprijin într-o versiune brută a tavanului sau a podelei. În cele din urmă, utilizați partea din spate a laserului pentru a măsura lungimea și lățimea găurii.

O gaură de podea este o gaură în podea sub o scară.

scări plutitoare sigure?

Da, scările plutitoare sunt la fel de sigure, dacă nu chiar mai sigure, decât o scară tradițională. Trebuie să respecte anumite cerințe de cod (contactați ofițerul de cod local pentru informații despre cerințele statului dvs.) - dar dacă instalați prin cod, scara dvs. plutitoare va fi în siguranță.

Unii oameni se tem că nu ar trebui ' Nu instalați scări plutitoare dacă au copii. Cu toate acestea, există mai multe moduri de a face scara plutitoare mai sigură pentru copii. Dacă aveți copii mici, luați în considerare una dintre următoarele:

Alegeți un design mai larg
Alegeți o instalație de balustradă din sticlă
Asigurați-vă că scara dvs. corespunde codului

Cum funcționează scările plutitoare?

Știm, de asemenea, o variantă a unei scări plutitoare care nu conține nicio ridicare. Această scară este echipată cu un fel de treaptă sau grindă care o susține. Scările în consolă, scările mono și scările în spirală sunt cel mai adesea clasificate ca ascensiuni deschise. Aceste sisteme sunt cunoscute pentru designul lor sofisticat și sunt de obicei caracterizate prin trepte speciale de scări cu un pod în trepte deschis, care sunt asociate cu o traversă sau un sistem de susținere.

Scări în consolă

Scările în consolă funcționează excelent, deoarece doar un capăt al fiecărei scări este atașat la perete. Celălalt capăt fie pluteste liber, fie este atașat la o bară de sticlă sau la stâlpi pentru a ține balustrada. Treptele în consolă pot fi atașate la perete în diferite moduri - folosind un cadru metalic, buzunare în perete sau chiar, în cazuri rare, cu un singur element de conectare atașat la perete.

Suprastructuri metalice

Acestea funcționează asigurând coloana vertebrală a întreaga configurație scară plutitoare. Scările tradiționale folosesc de obicei două grinzi de lemn, una pe fiecare parte a scării. Pe de altă parte, scările plutitoare utilizează o scară metalică, care susține scările de dedesubt. În funcție de model, o scară plutitoare poate folosi alpinism dublu sau simplu.

Scări cascadă

Scările cascadă funcționează astfel încât covorul este coborât complet în josul scării. Diferă de metoda de la Hollywood, deoarece covorul nu este înfășurat în jurul marginii fiecărui design. În schimb, este pur și simplu atașat la locul său. Această metodă funcționează bine pentru scările care necesită un covor mai gros, care ar fi dificil de înfășurat în jurul marginii benzii de rulare.

Scară metalică

Funcționează prin atașarea pașilor aspri la o treaptă mono din oțel. Căpriorii sunt înșurubați la șirul mono și pot fi suplimentați cu diverse sisteme de balustradă - de la cablu, prin bară, până la sticlă. Scara directă prefabricată este o configurație din ce în ce mai populară în casele minimaliste moderne.

Există o scară plutitoare sub benzile de rulare și balustrade. Șirul este atașat la podea și la placa antet. Acționează ca coloana vertebrală a întregului sistem de scări. Fiecare stâlp metalic este completat de suporturi speciale de rulare care sunt atașate stâlpului pentru a susține scările. Scările de pe scara de lemn sunt apoi înșurubate pe scară.

Scara (fie o singură scară, fie o scară dublă) este concepută pentru a susține greutatea întregului sistem de scări plutitoare. Cu o greutate de 136 kg de metal pur, scara deține căpriori și balustrade, creând iluzia că scara pur și simplu se odihnește în aer. toată lumea la treapta atașată la bretele scării trebuia să transporte cel puțin 136 kg de greutate concentrată. Este nevoie de mai mult de 1360 kg pentru a ne deteriora semnificativ scările - ceea ce arată că acestea au până la 10 ori greutatea necesară pentru a se conforma reglementărilor.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Ai nevoie de scări? Wilio vă va ajuta să găsiți cei mai buni experți în scări autoportante. Oferim servicii precum proiectarea, vizualizarea, măsurarea și instalarea scărilor. Prețul depinde de obicei de domeniul de muncă. Puteți obține servicii suplimentare precum iluminatul, colorarea sau mânerele de la unul dintre specialiștii noștri din categoria dată.