Servicii
PRODUSE
Cum funcționeazã?
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
PRODUSE
Bine ați venit pe Wilio! Vedeți Wilio ca și client neînregistrat
Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
#

Contactați 10 profesioniști

Scări spiralate
Introduceți o cerere
Client mulțumit Comunicare excelentă, totul a decurs conform planului, proiectul a ajuns exact așa cum era planificat. Treaba buna, persoana foarte draguta, de aceea recomand :)
profile image
Peter Š.Client
De ce Wilio?
7.349 de profesioniști
5.201 proiecte finalizate
4,6 din 5 ratingul mediu al experților noștri
260 000 + descărcări de aplicații
Scări spiralate

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Scări spiralate? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Doar introduceți o solicitare.

Vezi si:Preț
Informatii utileCe trebuie sa stii

Alegerea unei scări în spirală pentru casă

Vă întrebați care scară s-ar potrivi cel mai bine cu noua dumneavoastră casă cu mai multe etaje? Există mai multe tipuri de scări, dar scara în spirală este foarte populară. Dacă vă gândiți la asta, atunci următoarele rânduri sunt pentru dumneavoastră. Veți găsi răspunsuri la întrebările pe care vi le puneți dacă doriți să facilitați întregul proces de luare a deciziilor, selectarea și cumpărarea unei scări în spirală.

Ce dimensiuni trebuie să știu? < / h5> Cea mai importantă dimensiune pe care trebuie să o știți dacă doriți o scară în spirală este înălțimea de la etajul de jos, la etajul finit. Fiecare scară este făcută pe măsură, astfel încât să se potrivească spațiului dumneavoastră și trebuie mai întâi să cunoașteți această dimensiune. Înălțimea finisată de la parter la etaj determină câte scări va avea scara și care va fi rotația acesteia. Puteți măsura înălțimea începând de la etajul inferior unde va fi scara, până la ultimul etaj. Pentru măsurarea cea mai precisă, luați în considerare toate podelele sau covoarele subiacente. Dacă doriți să instalați o scară în spirală printr-o deschidere din etajul superior, trebuie să cunoașteți dimensiunea deschiderii. Trebuie să fie cu cel puțin 5 cm mai mare decât diametrul scării. Acest lucru este astfel încât scara să se încadreze confortabil în deschidere. Indiferent dacă deschiderea este rotundă sau pătrată, este necesar să adăugați cel puțin încă 5 cm la dimensiunea sa.
Ce diametru al scării să alegeți?

Parametrul important pe care trebuie să-l știți este și diametrul scării. Diametrul este de fapt lățimea scării. Dacă nu sunteți limitat de împrejurimile scărilor, atunci depinde de dumneavoastră. ce diametru al scărilor alegeți. Cu toate acestea, dacă scara trece printr-o deschidere, diametrul scării ar trebui să fie cu 5 cm mai mic decât deschiderea. Unul dintre principalele avantaje ale acestei scări este suprafața mare a fiecărei scări într-un spațiu mic. Această cantitate de spațiu liber pentru plimbare determină diametrul scării dumneavoastră.

Pentru unii, poate fi dificil să vă imaginați diametrul unei scări doar în centimetri. În acest caz, există un truc simplu. Folosiți o ușă glisantă pentru aceasta. Trageți-o și scoateți-o până când vă plimbați confortabil. Apoi măsurați lățimea găurii și aflați ce diametru de scară aveți nevoie. Cu toate acestea, dacă aveți suficient spațiu pentru scara în spirală, alegeți un diametru mai mare.

Cât spațiu necesită scara în spirală?

Această întrebare îi interesează pe proprietari nu numai pentru că scara nu se potrivește deloc în casă, dar mai ales doresc să știe cât spațiu va ocupa. Cu siguranță vă veți bucura de faptul că scara în spirală economisește cel mai mult spațiu și puteți ajunge la etaj cel mai rapid. Ei bine, pentru a fi confortabilă, nu trebuie să fie îngustă și lățimea sa minimă de utilizare trebuie să fie de cel puțin 80 cm și se recomandă utilizarea a 12 trepte.

Cât costă o astfel de scară?

Scările în spirală sunt adesea asociate cu intrări mari și spații scumpe. De aceea oamenii sunt foarte interesați de prețul lor. Cu toate acestea, la această întrebare este greu de răspuns. Există multe variante ale acestei scări. Dacă adăugați la aceasta un număr mare de opțiuni personalizabile care afectează prețul final, este dificil să spuneți un anumit număr.
Dar principalii factori care au cel mai mare impact asupra prețului final al scării este dimensiunea sa, designul și materialul din care este confecționată. Diferența este dacă alegeți o scară cu un etaj sau cu trei etaje. Există, de asemenea, o diferență dacă va fi din aluminiu sau din oțel obișnuit. Se poate spune că prețul unei scări în spirală depinde de dumneavoastră. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei scări interioare care să îndeplinească doar cerințele dumneavoastră de spațiu, dar să fie și atrăgătoare din punct de vedere estetic, ar trebui să alegeți o scară în spirală care nu numai că arată grozav, dar rezistă mai ales condițiilor meteo dure.

Din ce materiale trebuie să aleg?

Depinde dacă este un design intern sau extern al scării. Dar practic aveți de ales dintre aceste materiale: oțel clasic, lemn masiv, fier forjat, oțel zincat și aluminiu acoperit cu pulbere.

Oțel clasic
Scările interioare din acest material sunt printre cele mai bine vândute tipuri. Este o alegere eficientă din punct de vedere al costurilor, care are o mare flexibilitate de proiectare. Cu oțelul clasic, scările dumneavoastră pot fi exact ceea ce doriți.

Lemn masiv
Aceasta este o piesă tradițională care va adăuga eleganță casei dumneavoastră. O scară în spirală din lemn masiv este soluția perfectă. Nu se folosește metal pentru scările din lemn masiv. Feriți-vă de producătorii necinstiți care oferă scări „din lemn” cu un stâlp central din oțel.

Fier forjat
Scara din fier forjat este un plus perfect pentru un interior în stil tradițional sau victorian. Este caracterizat de detalii ornate și diverse coloane decorative, care sunt grupate împreună și creează modele imaginative.

Oțel zincat
O soluție de scară rentabilă este realizată în acest fel pentru a rezista decenii cu întreținere zero. Procesul de zincare la cald oferă scării un finisaj metalic argintiu rezistent la intemperii. Aceasta înseamnă că prețul dumneavoastră inițial reprezintă singurul cost.

Aluminiu acoperit cu pulbere
Soluția perfectă pentru scări exterioare în spirală, cu accent pe design. Este rezistent la coroziune și are o suprafață care nu necesită întreținere.

Informații utileCe ar trebui sa stii
Ați visat vreodată la o scară în spirală în casa dumneavoastră? Acum puteți avea acel vis împlinit! Experții Wilio sunt specializați în instalarea, măsurarea și proiectarea scărilor în spirală. Suntem experți în acest domeniu și vă vom ajuta să găsiți pe cineva pentru proiectul dumneavoastră. Fie că este vorba de o scară mică sau mare, ne vom asigura că vă oferim cel mai bun preț posibil!