Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare
Bine ați venit pe Wilio!

Vedeți Wilio ca și client neînregistrat

Treceți la furnizor
Navigare
Servicii
Listă de prețuri
Despre aplicație
Descărcați aplicația
Cum functioneazã
Întrebări frecvente
Cum ne putem îmbunătăți
Contactează-ne
Despre Wilio
Conectare

Schimb de anvelope

Înțelegeți-vă cu un expert calificat în schimb de anvelope. Profesioniștii din zona dvs. și la un preț avantajos!

Introduceți o cerere

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Schimb de anvelope

Trebuie să găsiți un specialist în servicii din categoria Schimb de anvelope? Vă vom ajuta să găsiți experți de calitate la prețuri corecte. Introduceți doar o solicitare.

Vezi si:Preț

27 638 de profesioniști

50 983 proiecte finalizate

4,8 din 5 ratingul mediu al experților noștri

199 720 descărcări de aplicații

Servicii

Montarea anvelopelor
Instalarea implică de obicei îndepărtarea anvelopelor vechi sau uzate și apoi montarea altora noi care se potrivesc mărcii și modelului vehiculului dumneavoastră, precum și jantei existente. În timpul acestui serviciu, un specialist vă va monta anvelopele, le va verifica echilibrul și, de asemenea, adâncimea benzii de rulare. Dacă pe mașină sunt montate anvelope plate sau deteriorate grav, cea mai bună opțiune este să le înlocuiți imediat pentru a evita riscul unui accident.
Repararea anvelopelor
Defectele sunt o problemă obișnuită. Cu toate acestea, acestea afectează în mod semnificativ siguranța dumneavoastră și a altor utilizatori ai drumului. Specialistul în anvelope va evalua starea acestora și va efectua reparațiile necesare în funcție de gravitatea daunelor sau a problemei. Găurile mici și fișurile sunt de obicei ușor de reparat. Cu toate acestea, deteriorarea peretelui lateral sau a părții interioare a roții poate necesita o schimbare completă a anvelopei.
Alinierea roților
Alinierea roților este procesul de aliniere a anvelopelor autovehiculului la specificațiile producătorului pentru a evita problemele de direcție inegale. Aceste servicii sunt esențiale pentru o întreținere adecvată și trebuie efectuate cel puțin o dată pe an și de fiecare dată când roțile sunt schimbate. Acestea sunt adesea completate de verificări ale echilibrului roților pentru a asigura o funcționare corectă în timpul conducerii.
Restaurarea roților
Serviciile de restaurare a roților prin Wilio includ reparații cosmetice și proceduri de restaurare pentru a oferi anvelopelor un aspect cu totul nou și o calitate, ca la un showroom auto. În funcție de starea actuală a roților dumneavoastră, un profesionist poate efectua finisarea cu acoperire cu pulbere, prelucrarea diamantului sau repararea folosind metoda SMART (Tehnologie de reparație a zonei mici până la medii).
Întrebări frecvente

De ce să comandați service pentru anvelope prin Wilio?
Wilio vă va facilita găsirea unui service de anvelope de încredere în apropierea dumneavoastră, indiferent dacă aveți o anumite defecte sau dacă aveți nevoie să schimbați roata în caz de urgență, înainte de o călătorie lungă. Anunțați profesioniștii noștri despre starea actuală a anvelopelor și vă vor ajuta în cel mai scurt timp. Dacă vă aflați în mijlocul drumului sau dacă nu vă puteți părăsi casa sau biroul, profesioniștii noștri vor veni la voi. Conducerea cu anvelope dezumflate sau perforate este periculoasă, deoarece anvelopa se poate rupe oricând. Solicitați unui profesionist să vă inspecteze cu atenție anvelopele pentru a evita pierderea controlului vehiculului sau a situațiilor care pun viața în pericol. Profesioniștii Wilio vă vor ajuta cu toate reparațiile și verificările de întreținere necesare și vă vor oferi siguranța dumneavoastră și a vehiculului dumneavoastră. Începeți prin a crea o solicitare pe platforma noastră cu informații despre serviciul specific pe care îl căutați. În câteva minute, veți primi oferte de la profesioniști din apropiere care pot prelua acest serviciu. Verificați-i și alegeți-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să așteptați ca profesionistul să ajungă la locul dumneavoastră desemnat. Fără remorcare și cozi lungi de așteptare în service-urile de anvelope - serviciul va veni direct!
Cât de des ar trebui să mi se verifice anvelopele?
Perioadele de întreținere a anvelopelor depind de obicei de cât de des folosiți mașina. Factorii care vă afectează anvelopele includ terenul pe care le conduceți, lungimea medie a fiecărei călătorii și condițiile de drum. Regula de aur este să vă verificați anvelopele o dată pe an. Verificările presiunii aerului trebuie efectuată cel puțin o dată pe lună și, din motive de siguranță, se recomandă înlocuirea anvelopelor mai vechi de zece ani.
Care sunt cele mai frecvente probleme cu anvelopele?
Cele mai frecvente probleme ale anvelopelor sunt legate de uzura anvelopelor. Anvelopele vechi pierd din adâncimea benzii de rulare și se subțiează, ceea ce afectează în mod semnificativ conducerea și controlul vehiculului. Mașina pierde din aderența la drum, ceea ce poate provoca deraparea. Alte probleme frecvente, cum ar fi defectele și fisurile, sunt cauzate de influențe externe. Dacă se produc daune similare, anvelopa trebuie reparată pentru a preveni deteriorarea ei și a roții.
Cât durează de obicei repararea roților și a anvelopelor?
Procedurile de întreținere de bază, cum ar fi verificarea roților, fixarea lor, nivelarea și echilibrarea acestora, durează de la 30 de minute la 2 ore, în funcție de echipamentul profesionistului. Modificările mai solicitante, cum ar fi restaurarea roții, pot dura mai mult, de la câteva ore la câteva zile, în funcție de starea roții.
Cum pot găsi cel mai bun service profesional pentru anvelope în zona mea?
Pe Wilio, veți găsi numai specialiști în anvelope de încredere. În câteva minute de la publicarea comenzii pe platformă, vă vom conecta cu profesioniști calificați care vă vor putea ajuta. Aceștia vor veni la dumneavoastră la data, ora și locul preferat pentru a vă rezolva problemele, astfel încât să vă puteți așeza la volanul mașinii fără să vă faceți griji cu privire la siguranța dumneavoastră.
Ce sunt serviciile pentru roți și anvelope?
Aceste servicii includ orice lucrări de reparații sau întreținere pentru a îmbunătăți starea generală a anvelopelor vehiculului dumneavoastră. Verificarea simplă a presiunii aerului și a benzii de rulare sunt, de asemenea, standard, mai ales dacă starea actuală a roților dumneavoastră necesită ajustare. Aceste proceduri vă asigură că anvelopele dumneavoastră nu se rup în timpul călătoriei și nu pun în pericol siguranța dumneavoastră sau a altor utilizatori ai drumului. De asemenea, puteți găsi următoarele servicii pe Wilio.
Exemple

Exemple de proiecte finalizate de furnizorii noștri

Fabricarea de mobilierMihai
ElectroinstalațiiDaniel L.
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Lucrări de construcțiiFrancis G.
Proiectare, arhitectură, proiecte și alte serviciiMarius
Reconstrucția unui apartament / casăAlexandru J.
Servicii pentru dvs.Cristian B.
AsamblareAndrei K.